Page 67 of 103 FirstFirst ... 175763646566676869707177 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 2056

Thread: Red Dead Redemption

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Αυτό μόνο το μαγαζί μπορεί να στο απαντήσει...
    Ελπίζω να μην αναφέρετε στο Outlaws to the End που είναι ούτoς ή άλλος free...

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Ρωτησα και περιμενω mail.Οταν απαντησουν θα σας πω.

Advanced Member dykon's Avatar
    PSN ID
    dykon69
    Name
    Μπάμπης

paidia to undead leei i einai apla ena expansion?

PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Quote Originally Posted by katsouras View Post
    Ρωτησα και περιμενω mail.Οταν απαντησουν θα σας πω.
    Η απαντηση που ελαβα ηταν η εξης:

''Apo oti ksero einai me kapia opla.Einai mazi me to game kai den to exo aniksi na do''

Τωρα τι εννοει ο ποιητης δεν γνωριζω..

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

To συγκεκριμενο μαγαζι μου φαινεται μεγαλη αποτυχια και το site πολυ ανακριβες.. Μακρια..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Το βρηκα μεσω σκρουτζ γιατι ψαχνω το red dead.Δεν εχω παρει ποτε κατι αλλα δεν το νομιζω κιολας..

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Οταν κυκλοφορησε ειχε βγει και ενα preorder edition και καλα με επιπροσθετα καποια χρυσα οπλα, ενα war horse και κατι ακομα που μου διαφευγει.

Ρε παιδια μολις μπαινω στο single player του παιχνιδιου μου βγαζει μυνημα στην αρχη οτι εχω καποιους cheats ενεργοποιημενους και οτι τα trophies και το autosave disabled αλλα ολα τα cheats που εχω ειναι off.Τι να κανω?

ROWAN's Avatar

Είναι πολύ καλό παιχνίδι με άσχημο τέλος το πήρα από εδώ μόνο 47 €, αλλά θέλω να ρωτήσω όποιος έπαιξε την undead version λένε ότι είναι ξεχωριστώ παιχνίδι και όχι expansion δλδ δεν χρειάζεσαι το κανονικό παιχνίδι για να παίξεις είναι αλήθεια???
    {PS3 slim 320GB}{PSP 3004}{iPhone 3Gs}

Cool Member ReaperX's Avatar
    PSN ID
    ReaperXGr
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by ROWAN View Post
    Είναι πολύ καλό παιχνίδι με άσχημο τέλος το πήρα από εδώ μόνο 47 €, αλλά θέλω να ρωτήσω όποιος έπαιξε την undead version λένε ότι είναι ξεχωριστώ παιχνίδι και όχι expansion δλδ δεν χρειάζεσαι το κανονικό παιχνίδι για να παίξεις είναι αλήθεια???

Αν το κατεβάσεις απ' το PSN,θέλει και το κανονικό.

Αν το αγοράσεις κανονικά είναι standalone.

Quote Originally Posted by Spyrosss View Post
    Ρε παιδια μολις μπαινω στο single player του παιχνιδιου μου βγαζει μυνημα στην αρχη οτι εχω καποιους cheats ενεργοποιημενους και οτι τα trophies και το autosave disabled αλλα ολα τα cheats που εχω ειναι off.Τι να κανω?
    καμια απαντηση?

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

1. Πάτα start
    2. Πήγαινε στο options
    3. Πήγαινε στο cheats
    4. Όπου έχεις on γύρνα το σε off
    Ελπίζω έτσι να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου (no trophies/no save)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mD_JfhZVSUs"]YouTube - Red Dead Redemption All Cheats Gameplay/Walkthrough[/ame]

Γειά σας παιδιά.Είμαι στο σπίτι ενός φίλου μου και έχει το red dead redemption για PS3 και θέλει να αγοράσει απο το PlayastationStore το undead NightMare.Είμαστε μέσα στο PlaystationStore και βλέπουμε μπροστά μας 1.Undead nightmare pack 9.99 ευρώ και 2.Undead nightmare collection 19.99 ευρώ.Ποιο απο τα δύο να αγοράσω?Λογικά πρέπει να είναι το πρώτο αλλά τι διαφορά έχει το δεύτερο?
    Επίσης έχω κάρτα prepaid mastercard της τράπεζας Πειραιώς, δε θα χω κάποιο πρόβλημα.Και αφού καταχωρήσω τη κάρτα μου και γίνει η αγορά τι επακολουθεί.Πρέπει να κατεβάσω απο κάπου το παιχνίδι?Θα μου σταλούν κάποιοι κωδικοί κάπου?
    Συγνώμη διάβασα κάποιες σελίδες πιο πίσω αλλά δε βρήκα απαντήσεις και επειδή δεν είναι για μένα προσωπικά θα είναι κρίμα να κάτσω να ψάξω όλες τις σελίδες απο την αρχή!Ευχαριστώ!

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Undead nightmare pack:ειναι μονο το undead nightmare dlc.
    Undead nightmare collection:περιλαμβανει το απο πανω + liars & cheats dlc + Legends & Killers DLC δηλαδη 3 dlc μαζι στην τιμη των 2 (20€ και τα 3 μαζι αντι 10€ το καθε ενα ξεχωριστα).
    Για κατεβασμα δεν ξερω μια και δεν εχω κανει ποτε.Λογικα θα σου επιτρεψει να το κατεβασεις μεσα απο το psn store οταν ολοκληρωθει η συναλλαγη με την πιστωτικη.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

Επανέρχομαι και πάλι.Τελικά αγόρασα απο το PlaystationStore το undead pack για 9.99 ευρώ.Η αγορά προχώρησε κανονικά, το κατέβασα και μετά το έκανε εγκατάσταση μόνο του.Μετά πήγα στα saved games αν δε κάνω λάθος και το μόνο που κάνει είναι να μου το βγάζει σε μεγάλη εικόνα έχοντας την επιλογή για διαγραφή η για information, δε το βρίσκω πουθενα αλλού απο όσο έψαξα δηλαδή.
    Μετά βάζω το dvd με το read dead redemption και όταν πατάω τη μεσαία επιλογή για το undead με βάζει να καταχωρήσω κάποιον κωδικό της rockstar.Έχω βάλει ότι έμοιαζε σε κωδικό απο το dvd,απο το βιβλιαράκι και απο τη θήκη του dvd αλλά τίποτα.
    Πως γίνεται η διαδικασία.Βοηθήστε με γιατί έχουμε σκάσει...

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Για το Undead πατάς Single Player και σου έχει να επιλέξεις..από εκεί και πέρα αν το έχεις κατεβάσει παίζεις κανονικά..
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

Quote Originally Posted by HarrisDo View Post
    Για το Undead πατάς Single Player και σου έχει να επιλέξεις..από εκεί και πέρα αν το έχεις κατεβάσει παίζεις κανονικά..
    Όταν πατάμε single και μετά επιλέγουμε το undead μας ζητάει κωδικό νομίζω απο τη rockstar.Το έχουμε κατεβάσει σίγουρα γιατί πληρώσαμε (μας ήρθε και email απόδειξης), έκανε πόση ώρα να το κατεβάσει και το έκανε εγκατάσταση μόνο του.
    Επίσης και ένα άλλο demo που έχουμε κατεβάσει το βρίσκουμε μόνο στο data utility και δε κάνει τίποτα .Απο που πρέπει να το δουμε αυτό για να το ξεκινήσουμε?

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Για όσους ενδιαφέρονται για πλατ στο παιχνίδι και δεν έχουν ξεμπερδέψει ακόμα με τα online τρόπαια ενημερώνω ότι αυτή τη στιγμή και μέχρι ΚΑΙ την κυριακή το παιχνίδι θα δείνει διπλά XP! Ευκαιρία παίδες ΛΙΩΣΤΕ!

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Το τελειωσα σημερα με 50 ωρες παιχνιδιου και 97%... Απλα απιστευτο παιχνιδι. Σιγουρα θα τιμησω και το δισκακι με ολα τα dlc...

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

ρε παιδιά πως μπορείς να κλέψεις στο πόκερ! δεν μπορώ να σταθεροποιήσω τον κέρσορα στο κέντρο με τπτ!

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks