Αυτό μόνο το μαγαζί μπορεί να στο απαντήσει...
Ελπίζω να μην αναφέρετε στο Outlaws to the End που είναι ούτoς ή άλλος free...
Ρωτησα και περιμενω mail.Οταν απαντησουν θα σας πω.
paidia to undead leei i einai apla ena expansion?
To συγκεκριμενο μαγαζι μου φαινεται μεγαλη αποτυχια και το site πολυ ανακριβες.. Μακρια..
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Το βρηκα μεσω σκρουτζ γιατι ψαχνω το red dead.Δεν εχω παρει ποτε κατι αλλα δεν το νομιζω κιολας..
Οταν κυκλοφορησε ειχε βγει και ενα preorder edition και καλα με επιπροσθετα καποια χρυσα οπλα, ενα war horse και κατι ακομα που μου διαφευγει.
Ρε παιδια μολις μπαινω στο single player του παιχνιδιου μου βγαζει μυνημα στην αρχη οτι εχω καποιους cheats ενεργοποιημενους και οτι τα trophies και το autosave disabled αλλα ολα τα cheats που εχω ειναι off.Τι να κανω?
Είναι πολύ καλό παιχνίδι με άσχημο τέλος το πήρα από εδώ μόνο 47 €, αλλά θέλω να ρωτήσω όποιος έπαιξε την undead version λένε ότι είναι ξεχωριστώ παιχνίδι και όχι expansion δλδ δεν χρειάζεσαι το κανονικό παιχνίδι για να παίξεις είναι αλήθεια???
{PS3 slim 320GB}{PSP 3004}{iPhone 3Gs}
1. Πάτα start
2. Πήγαινε στο options
3. Πήγαινε στο cheats
4. Όπου έχεις on γύρνα το σε off
Ελπίζω έτσι να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου (no trophies/no save)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mD_JfhZVSUs"]YouTube - Red Dead Redemption All Cheats Gameplay/Walkthrough[/ame]
Γειά σας παιδιά.Είμαι στο σπίτι ενός φίλου μου και έχει το red dead redemption για PS3 και θέλει να αγοράσει απο το PlayastationStore το undead NightMare.Είμαστε μέσα στο PlaystationStore και βλέπουμε μπροστά μας 1.Undead nightmare pack 9.99 ευρώ και 2.Undead nightmare collection 19.99 ευρώ.Ποιο απο τα δύο να αγοράσω?Λογικά πρέπει να είναι το πρώτο αλλά τι διαφορά έχει το δεύτερο?
Επίσης έχω κάρτα prepaid mastercard της τράπεζας Πειραιώς, δε θα χω κάποιο πρόβλημα.Και αφού καταχωρήσω τη κάρτα μου και γίνει η αγορά τι επακολουθεί.Πρέπει να κατεβάσω απο κάπου το παιχνίδι?Θα μου σταλούν κάποιοι κωδικοί κάπου?
Συγνώμη διάβασα κάποιες σελίδες πιο πίσω αλλά δε βρήκα απαντήσεις και επειδή δεν είναι για μένα προσωπικά θα είναι κρίμα να κάτσω να ψάξω όλες τις σελίδες απο την αρχή!Ευχαριστώ!
Undead nightmare pack:ειναι μονο το undead nightmare dlc.
Undead nightmare collection:περιλαμβανει το απο πανω + liars & cheats dlc + Legends & Killers DLC δηλαδη 3 dlc μαζι στην τιμη των 2 (20€ και τα 3 μαζι αντι 10€ το καθε ενα ξεχωριστα).
Για κατεβασμα δεν ξερω μια και δεν εχω κανει ποτε.Λογικα θα σου επιτρεψει να το κατεβασεις μεσα απο το psn store οταν ολοκληρωθει η συναλλαγη με την πιστωτικη.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
Επανέρχομαι και πάλι.Τελικά αγόρασα απο το PlaystationStore το undead pack για 9.99 ευρώ.Η αγορά προχώρησε κανονικά, το κατέβασα και μετά το έκανε εγκατάσταση μόνο του.Μετά πήγα στα saved games αν δε κάνω λάθος και το μόνο που κάνει είναι να μου το βγάζει σε μεγάλη εικόνα έχοντας την επιλογή για διαγραφή η για information, δε το βρίσκω πουθενα αλλού απο όσο έψαξα δηλαδή.
Μετά βάζω το dvd με το read dead redemption και όταν πατάω τη μεσαία επιλογή για το undead με βάζει να καταχωρήσω κάποιον κωδικό της rockstar.Έχω βάλει ότι έμοιαζε σε κωδικό απο το dvd,απο το βιβλιαράκι και απο τη θήκη του dvd αλλά τίποτα.
Πως γίνεται η διαδικασία.Βοηθήστε με γιατί έχουμε σκάσει...
Για το Undead πατάς Single Player και σου έχει να επιλέξεις..από εκεί και πέρα αν το έχεις κατεβάσει παίζεις κανονικά..
XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
https://xgamers.gr
Όταν πατάμε single και μετά επιλέγουμε το undead μας ζητάει κωδικό νομίζω απο τη rockstar.Το έχουμε κατεβάσει σίγουρα γιατί πληρώσαμε (μας ήρθε και email απόδειξης), έκανε πόση ώρα να το κατεβάσει και το έκανε εγκατάσταση μόνο του.
Επίσης και ένα άλλο demo που έχουμε κατεβάσει το βρίσκουμε μόνο στο data utility και δε κάνει τίποτα .Απο που πρέπει να το δουμε αυτό για να το ξεκινήσουμε?
Το τελειωσα σημερα με 50 ωρες παιχνιδιου και 97%... Απλα απιστευτο παιχνιδι. Σιγουρα θα τιμησω και το δισκακι με ολα τα dlc...
ρε παιδιά πως μπορείς να κλέψεις στο πόκερ! δεν μπορώ να σταθεροποιήσω τον κέρσορα στο κέντρο με τπτ!
Bookmarks