η γνωστή υπερβολή του ισλάμ..άκου λέει οι φράσεις του κορανίου είναι απευθείας λόγια του θεού και δεν πρέπει να μελοποιούνται,νά χαμε να λέγαμε δηλαδή..σέβομαι την θρησκεία του καθενός αλλά την γνώμη μου είναι ελεύθερος να την λέω.
Astra Gtc 1.6t :hide:
LittleBigPlanet - exact release day confirmed
MCV: Sony Europe has confirmed the MCV that LittleBigPlanet will now be released in the UK on November 5th. The news adds to this morning's announcement stating that it would be released in Europe in 'the week commencing November 3rd'.
http://www.n4g.com/ps3/News-218589.aspx
Καλα νεα για μας!![]()
Last edited by jimspy; 20-10-2008 at 22:04.
Ρε παιδια τι θα γινει θα κυκλοφορισει επιτελους?![]()
ενα παιχνιδι ειπα να παρω και εγω διαφορετικο απο τ στυλ που παιζω και αυτο αναβαλετε
NBA 2K LIKE A BOSS!
παιδια οτι αναβολη και να παρει αξιζει , εχει πολυ κολημα
Σε καποιες πιστες μαλιστα που χρειαζεται και 2 ατομο εκει να με δειτε με τα 2 τηλεχειριστηρια το ενα στο στομα πατωντας τα πληκτρα και το αλλο στο χερι
Ειναι πολυ καλο και με καλη μουσικη ατμοσφαιρα
φιλικα
Υ.Γ. οποιος θελει να βρεθουμε το ΣΚ απο Πειραια - Νικαια - Κορυδαλο να ερθει στο σπιτι να το δει
To πηρα και εγω χτες τελικα. Βασικα μου αρεσε παρα πολυ αλλα εκει που θελει 2 νοματαιους για να βγει η πιστα μου εβγαλε την πιστη......
2 χειρ... στο χερι και να θελω 5 χερια για να το βγαλω. Ευτηχως περασα την 3η και μπορω πλεον να φτιαξω αν και απο οτι ειδα ειναι λιγο μανικι.
Πολυ καλο το offline με κρατησε με την καμια και χαιρομαι που επιτελους εχω ενα παιχνιδι χωρις γκαζια και σφαιρες.
Πολυ καλο.
Mπορεις να φτιαξεις δικες σου πιστες. Αν περασεις την τριτη πιστα. Δεν το εχω ψαξει ακομα δυστηχως. Το βραδυ ομως θα το λιωσω. Μοιαζει να εχει πααααρα πολλα να κανεις. Ειδωμεν.
Σε onilne δεν εχω μπει ακομα γιατι δεν μπορει να μπει στους σερβερς. Δεν ξερω γιατι.
Παιδια να βαζετε spoiler tags please...
Bookmarks