Page 43 of 45 FirstFirst ... 3339404142434445 LastLast
Results 841 to 860 of 898

Thread: God of War Ascension

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Τελεια...
    Δεν ξερω παντως αυτο το σημειο ειναι απιστευτα σπαστικο.Δεν κολλησα πουθενα σε ολο το game,εχασα ελαχιστα και εδω δεν μπορω με τπτ να διατηρησω την ζωη σε νορμαλ επιπεδα.Το εφτασα στην 3η δοκιμασια και καπου εκει χανω...
    Τωρα που εχω σπαστει τοσο δεν μπορω να φυγω καν απο την πρωτη...
    Γενικά πλην του πρώτου επιπέδου, δεν μου φάνηκε πολύ δύσκολη η συγκεκριμένη δοκιμασία. Ίσως επειδή μετά έρχονται πιο "ήπιοι" εχθροί και όχι πολλοί μαζί, δηλαδή προλάβαινα να τους καθαρίζω σχετικά γρήγορα πριν μου δημιουργήσει ο αριθμός τους προβλήματα. Θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις με ηρεμία και ίσως το να είσαι "ιπτάμενος" όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα μπορείς να τα καταφέρεις. Εγώ αυτή την τακτική ακολουθούσα, καθώς με κρατούσε μακριά από τους περισσότερους εχθρούς και επικεντρωνόμουν σε κάποιον, τον καθάριζα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γινόταν και μετά έπαιρνε σειρά ο επόμενος. Στο πρώτο επίπεδο οι Γοργόνες είναι σχετικά εύκολη υπόθεση θα έλεγα (και όταν κάνεις την ειδική κίνηση, δεν σε ενοχλούν οι υπόλοιποι εχθροί), πιο πολύ με εκνεύρισαν οι Σειρήνες που με χτυπούσαν με τους κεραυνούς από μακριά, αλλά εκεί έριξα την μαγεία μου και τις χτυπούσα εξ επαφής. Θα δεις έχουν και ένα μοτίβο που βγαίνουν οι εχθροί, οπότε μπορείς να καθορίσεις το πως θα τους παλέψεις. Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι αν χάσεις δυνάμεις στο πρώτο επίπεδο, δεν θα πας πολύ μακριά γιατί δεν ανανεώνει πολύ και δεν κάνει και savepoint, αν και όπως είπα τον διάδρομο και τα υπόλοιπα στάδια δεν με ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα. Πάντως όπως είπα ακολουθούσα την τακτική του να είμαι στον αέρα και να τους χτυπάω με συνεχή χτυπήματα όντας ιπτάμενος, απλά πρόσεξε στο πρώτο επίπεδο μην σε παγώσει καμιά γοργόνα στον αέρα γιατί πέφτεις και σπας (instant death).

Όντως έψαχνα και εγώ να βρω το πως αλλάζει η δυσκολία... δυστυχώς δεν.

2. The Following User Says Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

PDS (30-07-2013)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Bαγγελη το patch to εχεις περασει?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Thanks Nek_Food

Nαι το εχω περασει Πανο.Νομιζω οτι απο τοτε που τα ''εβγαλα'' απο μεσα μου παω καλυτερα χαχα.Απλα εχω παιξει 2 φορες απο τοτε.Τωρα το εχω ανοιχτο και ατοιμαζομαι για την τριτη.
    .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Eνταξει τελος το παιχνιδι.
    Μετα γινεται πολυ ευκολο μεχρι το τερματισμο, αλλα και πολυ εντυπωσιακο.Μαλλον το καλυτερο σημειο του παιχνιδιου στο οπτικο τομεα.
    Αναρωτιεμαι πως γινεται σε αυτο το σημειο να πιανει και τα περισσοτερα frames...
    .

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^Iσως το δουλεψανε παρα πολυ γιατι ηταν το κλεισιμο του παιχνιδιου και ηθελαν να ειναι αψεγαδιαστο? Ειναι λογικο παντως καποια σημεια να εχουν φαει περισσοτερο optimization απο καποια αλλα.

Πως το βαθμολογεις Βαγγελη? Εγω δεν το εχω παιξει ακομα.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Κοιτα γενικα ενιωσα μια βαρεμαρα για τα GOW απο το 3ο μερος.Ειχα παιξει τα αλλα 2 και ενα στο psp.
    Οποτε μην φανταζεσαι οτι με τρελανε το Ascension.Θα ελεγα οτι ορισμενες φορες το βρηκα βαρετο,αλλες φορες το ευχαριστιομουν.Ειχε καποιες ωραιες ιδεες,αλλα ηταν μια απο τα ιδια.
    Αν βγει παλι GOW οπως τα προηγουμενα,για μενα δεν θα αξιζει πανω απο 7.Το ιδιο θα ελεγα για ολες τις σειρες που μενουν για πολλα επεισοδια στο ιδιο ακριβο στυλ.
    Σε γενικες γραμμες,για να το τελειωσα,δεν το βρηκα κακο.
    .

8. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Valkyre (31-07-2013)

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^Iσως το δουλεψανε παρα πολυ γιατι ηταν το κλεισιμο του παιχνιδιου και ηθελαν να ειναι αψεγαδιαστο? Ειναι λογικο παντως καποια σημεια να εχουν φαει περισσοτερο optimization απο καποια αλλα.

Πως το βαθμολογεις Βαγγελη? Εγω δεν το εχω παιξει ακομα.
    Αν θες μπορώ να σου δανείσω το promo μου, τώρα που θα φύγω για διακοπές δε θα το πάρω μαζί και μου το επιστρέφεις όταν γυρίσω. Online pass, γιοκ όμως
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

10. The Following User Says Thank You to Gazof For This Useful Post:

Valkyre (01-08-2013)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Νασαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ, αλλα κι εγω θα φυγω σε 1 μιση βδομαδα και θα ειμαι πηγμενος στην δουλεια οποτε δεν θα εχω χρονο πολυ!

Εκτιμω ομως την προσφορα σου, νασαι καλα!

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Ειπα και εγω προχτες να βαλω να παιξω το god of war ascension,μιας που το ειχα αγορασει πριν καιρο και το ειχα στο ραφι.
    Ξεκιναω απο προχτες,επαιζα καμια ωριτσα καθε μερα,το βαζω σημερα πριν απο κανα διωρο.Φτανω στο σημειο που μπαινεις μεσα στο
    Spoiler!

και την ωρα που εκανε save κολλαει το παιχνιδι. Περιμενω λιγο μπας και ξεκολλησει αλλα τιποτα. Κλεινω την κονσολα απο το κανονικο touch πληκτρο που εχει,την αφηνω λιγο και την ξανανοιγω. Μετα τα κλασικα (report στην sony γιατι προεκυψε καποιο προβλημα την τελευταια φορα που ηταν ανοιχτο και μετα το report , check και restore του file system) ξαναβαζω το παιχνιδι και παω να κανω load και εκει παθαινω κοκομπλοκο!
    Σβηστηκε το save που ειχε με την προοδο μου στο παιχνιδι. Τωρα μου λεει απλα να φτιαξω καινουριο profile και να ξεκινησω απο την αρχη.

Τι ακυρο ηταν αυτο ρε παιδια? Εχει γινει και σε κανεναν αλλον? Υπαρχει καποιο γνωστο bug για τα save files?

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Εμενα δε μου παρουσιασε καποιο προβλημα το παιχνιδι. Ουτε εχω διαβασει πουθενα αλλου για κατι τετοιο. Μπορει απλα να σου ετυχε εσενα η περιπτωση!

Δε λες παλι καλα που ανοιξε και η κονσολα σου μετα απο αυτο; Trolol
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Λυκε thanks για την απαντηση. Το εγραψα και στα τεχνικα θεματα στο θρεντ για την αλλαγη σκληρου δισκου,μηπως και μπορεσω να βρω καποια λυση.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6010D using Tapatalk 4

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Nεα οπλα για multi που κανουν το παιχνιδι ακομα πιο ενδιαφερον !

THE GAUNTLETS

i love this game !!!!
    Spoiler!

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Tελος και απο εμενα, αρκετα συμπαθητικο το παιχνιδι αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Μικρο και οχι τοσο εντυπωσιακο οσο το 3. Αρκετα μικρη διαρκεια επισης στο SP, μεγαλο - για εμενα. Το Multi το ειδα μονο στην μπετα και δεν μου φαινεται ενδιαφερον.
    Ισως εχουμε τα καλυτερα γραφικα της κονσολας (χωρις να εχω ακομη παιξει το tlou), αλλα ως εκει. Ειλικρινα περιμενω το επομενο εργο της Santa Monica στο Ps4.

ΥΓ:Eπισης ειναι η πρωτη φορα που εφαγα 2 φριζ στο ιδιο παιχνιδι!
    Last edited by Nikoladim; 26-08-2013 at 23:37.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

2P83-EDN6-RDA2 <-κωδικος για χp bonus στο Multi

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

God of War: Ascension Goes Digital, Multiplayer Plans

Σκεφτεστε αυτο που σκεφτομαι;;
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    Nek_Food

Next AAA IGC τίτλος στην θέση του Uncharted 3?

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Next AAA IGC τίτλος στην θέση του Uncharted 3?

Θα προτιμουσα (αναμεσα στα δυο) να μπει το Ascension καπου Δεκεμβριο-Ιανουαριο-Φεβρουαριο και το Last of Us να αντικαταστησει το Uncharted 3 (και αυτο επειδη ειναι αριστουργημα, οχι οτι δεν θα το ηθελα πιο νωρις).
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    Nek_Food

Προσωπικά το βρίσκω χλωμό τόσο νωρίς το TLOU, αργότερα σίγουρα αλλά δεν το βλέπω άμεσα, εκτός κι αν το βάλουν για κράχτη της υπηρεσίας λόγω PS4.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Θα προτιμουσα (αναμεσα στα δυο) να μπει το Ascension καπου Δεκεμβριο-Ιανουαριο-Φεβρουαριο και το Last of Us να αντικαταστησει το Uncharted 3 (και αυτο επειδη ειναι αριστουργημα, οχι οτι δεν θα το ηθελα πιο νωρις).
    Έχουν βάλει ποτέ PS3 exclusives σε μηνιαίο update; Γιατί συνήθως τα κρατάνε για το ετήσιο...

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Το έπαιξα και γω το παιχνίδι τις τελευταίες μέρες, το διασκέδασα αρκετά! Εντυπωσιακότατο, πανέμορφο, ωραία set pieces και bosses, αλλά όχι αρκετά μεγάλο. Το έβγαλα στο Hard, σε 11 ώρες, και κόλλησα σε ελάχιστα σημεία. Βασικά στην αρχή ήταν πιο δύσκολο (πχ στα πρώτα 10 Chapters), μετά, αν μάζευες orbs και έκανες αναβαθμίσεις δεν ήταν δύσκολο. Το Trial of Archimedes βγήκε με την πρώτη, φαντάζομαι χωρίς το patch θα ήταν πράγματι παλούκι!

Bookmarks

Bookmarks