Page 39 of 45 FirstFirst ... 29353637383940414243 ... LastLast
Results 761 to 780 of 898

Thread: God of War Ascension

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Χαχα, δν είχα διαβάσει τα ποστ πριν επιστρέψω το παιχνίδι, έπαιζα το παιχνίδι στο hard, γενικότερα δεν μπορώ να πω οτι με δυσκόλεψε τόσο ιδιαίτερα σε κάποιο σημείο, αλλά πραγματικά κατέληξα να το επιστρέψω χωρίς να το έχω περάσει και το αστείο είναι οτι όταν ανέβηκα από το πρώτο elevator πίστευα οτι είχα περάσει το σημείο( και φυσικά πέθανα στο 2ο ), και τώρα βλέπω οτι έχει 3. Πραγματικά εγώ πιστεύω οτι εγώ δεν μπορώ να το περάσω. Απλά αποκλείεται, πρέπει να δοκίμασα συνολικά πάνω από 40 φορές.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Δεν το έχω παίξει σε Hard ακόμα, αλλά από όσους το έχουν τελειώσει πριν βγει το patch λένε ότι άντε να κολλήσεις 45-60 λεπτά στο συγκεκριμένο σημείο. Απλά θέλει περισσότερη στρατηγική.

Δεν μιλαω για το συγκεκριμενο μιας και δεν ξερω, αλλα γενικα το τι λενε για την δυσκολια απο δω κι απο κει δεν τα παιρνω πολυ σοβαρα, υπαρχει μια ταση για bragging στα φορουμ σε αυτο το θεμα. Πανευκολο το ενα, piece of cake το αλλο, σιγα ρε παιδια χαλαρωστε λιγο. Ετσι την ειχα πατησει με το darksiders που ελεγαν σε ξενο φορουμ οτι η apocalyptic δυσκολια ειναι ridiculously easy (ακριβως ετσι οπως το γραφω) και καμια σχεση, ηταν δυσκολο το παιχνιδι αλλα κυριως με το Vanquish που παλι τις ειχαν βγαλει εξω και τις μετραγανε (τις ικανοτητες) λεγοντας οτι δεν εχει πραγματικο challenge σε καμια δυσκολια και παιδευομουν στο hard 2 ωρες στο πρωτο boss μεχρι που την αλλαξα. Υπαρχει μια ταση να τα βγαζουν ολα ευκολα λες και ειναι contest χαρντκοριας ξερω γω να πεις οτι σου φανηκε ευκολο/δυσκολο.
    Μονο εδω στο φορουμ εμπιστευομαι τα παιδια στο θεμα της δυσκολιας.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Δεν νομίζω να είναι τόσο bragging στην εν λόγω περίπτωση, μιας και το GOW δεν φημίζεται γενικά σαν παιχνίδι για την δυσκολία του.

Τώρα άμα παινευτεί κάποιος ότι τελείωσε π.χ. το Dark Souls στο δυσκολότερο επίπεδο πανεύκολα, ναι εκεί θα αρχίσω να αμφιβάλλω, ασχέτως forum...

Πάντως πολλές φορές μου έχει τύχει να δυσκολευτώ σε κάποιο παιχνίδι αν δεν έχω την απαραίτητη συγκέντρωση (λόγω διαφόρων real life ζητημάτων) και να το δοκιμάσω άλλη μέρα πιο νηφάλιος και ξεκούραστος και να μου φαίνεται πιο εύκολο.
    Last edited by psx3; 03-04-2013 at 20:57.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Δεν μιλαω για το συγκεκριμενο μιας και δεν ξερω, αλλα γενικα το τι λενε για την δυσκολια απο δω κι απο κει δεν τα παιρνω πολυ σοβαρα, υπαρχει μια ταση για bragging στα φορουμ σε αυτο το θεμα. Πανευκολο το ενα, piece of cake το αλλο, σιγα ρε παιδια χαλαρωστε λιγο. Ετσι την ειχα πατησει με το darksiders που ελεγαν σε ξενο φορουμ οτι η apocalyptic δυσκολια ειναι ridiculously easy (ακριβως ετσι οπως το γραφω) και καμια σχεση, ηταν δυσκολο το παιχνιδι αλλα κυριως με το Vanquish που παλι τις ειχαν βγαλει εξω και τις μετραγανε (τις ικανοτητες) λεγοντας οτι δεν εχει πραγματικο challenge σε καμια δυσκολια και παιδευομουν στο hard 2 ωρες στο πρωτο boss μεχρι που την αλλαξα. Υπαρχει μια ταση να τα βγαζουν ολα ευκολα λες και ειναι contest χαρντκοριας ξερω γω να πεις οτι σου φανηκε ευκολο/δυσκολο.
    Μονο εδω στο φορουμ εμπιστευομαι τα παιδια στο θεμα της δυσκολιας.
    Kαλα ναι αυτο το πραγμα ειναι αισχρο.... στο παραδειγμα που ανεφερα με το ΚΖ2 και τον Radek σε ποστ μου που παραπονιομουν γι αυτον τον τυπο... "δυσκολιας" ειχα τυπους να γυρνανε και να μου λενε κατι σε στυλ:

"just because you suck and you are a noob, it is not the game's fault... I had no problem, it took me 2 tries... neeeewwwwwbbb"

A big FUCK YOU, σε ολους αυτους.

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Φιλε Kane παιρνω το ποστ σου ως αφορμη (δηλαδη δεν απευθυνομαι ειδικα σε εσενα αλλα γενικοτερα) για να πω πως διαφωνω μαζι σας.

Ομως πριν πω τον λογο που διαφωνω, να πω πως δεν εχω το παιχνιδι και δεν μπορω να ξερω κατα ποσο ειναι δικαιολογημενη η αλλαγη που εκαναν με patch στην δυσκολια. Φανταζομαι ομως οτι για να εγινε αυτη η αλλαγη πρεπει να ηταν θεμα substancial και οχι κατι το οποιο ενοχλησε 2-3.

Διαφωνω λοιπον μαζι σας, αλλα καταλαβαινω απολυτα τα επιχειρηματα σας και τα σεβομαι γιατι οντως υφιστατο. Να πω επισης οτι οπως πολλοι μπορει να ξερετε λατρευω τα δυσκολα παιχνιδια και ολα τα παιχνιδια μου τα ξεκιναω κατευθειαν στο hard επιπεδο δυσκολιας διοτι πιστευω οτι η δυσκολια αυτη ειναι εκεινη που τις περισσοτερες φορες σε αναγκαζει να χρησιμοποιησεις στο μεγιστο ολα τα εργαλεια που σου δινονται και να σκεφτεις περισσοτερο για να φερεις εις περας την αποστολη σου. Και φυσικα δεν μου αρεσει και εμενα να ακουω οτι αλλαζει η δυσκολια με πατς.

Ομως, υπαρχουν εξαιρεσεις. Υπαρχουν περιπτωσεις που η δυσκολια παυει να ειναι θεμα skill και γινεται κατι εντελως αστειο, που εκτος του οτι δεν σε κανει να απολαυσεις ενα δυσκολο παιχνιδι, ταυτοχρονα μπορει ακομα και να σου προσβαλλει την νοημοσυνη. Ειναι θεμα balancing αυτο. Μου αρεσουν τα αυθεντικα δυσκολα παιχνιδια, αλλα εκεινα τα οποια δεν απαιτουν απο εσενα μεγαλη δοση τυχης για να καταφερεις να κερδισεις, ουτε ξαφνικα η δυσκολια σε καποιο σημειο αυξανεται κατακορυφα και δυσαναλογα με τον υπολοιπο τιτλο, ριχνοντας τον παιχτη σε εντελως impossible situations και σκηνικα που εισαι κυριολεκτικα overpowered απο τους εχθρους.

Να δωσω ενα ευστοχο παραδειγμα που εκφραζει 100% αυτο που λεω.

Killzone 2, στο elit (πως λεγοταν δεν θυμαμαι) επιπεδο δυσκολιας. Ηταν πραγματικα challenging και απολαυστικα δυσκολο και απαιτουσε απο εσενα να εισαι προσεκτικος και να μην κανεις λαθη. Ηταν πραγματικα πολυ ωραιο, μεχρι το τελευταιο Boss, τον Radek. Εκει το ξεφτυλησαν. Εντελως ομως. Σε βαθμο που θεωρησα οτι προσβαλλει την νοημοσυνη μου. Ο squadmate σου ηταν ΜΟΝΙΜΩΣ νεκρος, οι εχθροι εκαναν ντου απο παντου σαν καμικαζι, το accuracy τους ηταν 100% ακομα και αν εριχναν με πιστολακι απο τα 200 μετρα και κουβαλουσαν ολοι ρουκετοβολα. Ηταν απαραδεκτο. Απαιτουσε απο εσενα οχι skill, αλλα απλα ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ. Σε μεγαλες δοσεις.

Ε αυτο δεν ειναι σωστο. Παυει να ειναι δυσκολο. Ειναι σαν τα παλια Mortal Combat που το "Α.Ι." (αν μπορεις να το πεις αυτο το πραγμα ΑΙ...) με το που εκανες μια συγκεκριμενη κινηση, εκανε ο υπολογιστης ακριβως αυτη που επρεπε για να σε χτυπησει. Δεν ηταν skill δεν ηταν τιποτε αλλο απλα μια εντολη του ΑΙ "οταν ο παιχτης κανει αυτο, εσυ κανε αυτο για να τον χτυπησεις". Το οποιο ειναι ηλιθιο εντελως.

Δεν ξερω πως ακριβως ειναι στην περιπτωση του GOW το σκηνικο, αλλα αν ειναι σε παρομοια πλαισια που περιγραφω (και που μερικα ποστ παιδιων αυτο δειχνουν) τοτε θεωρω οτι εκαναν σωστα που ρυθμισαν την δυσκολια και το balance.

Υπαρχουν δυσκολα παιχνιδια που απαιτουν skill και υπαρχουν δυσκολα παιχνιδια που απαιτουν κωλοφαρδια. Το δευτερο ειναι τραγικο λαθος κατ'εμε.
    φίλε Valkyre ,

ενώ γενικά συμφωνώ με την λογική του παραπάνω ποστ σου , σε όλα όσα λες , θα πως όμως πως συγκεκριμένα στο όλο θέμα που είχε δημιουργηθεί με την δυσκολία στο hard επίπεδο του Ascension δεν ισχύουν !

Μιλάμε για ένα συγκεκριμένο μέρος προς το τέλος του παιχνιδιού, όχι σε όλο το game , το οποίο σε διάρκεια είναι 10-15 λεπτά , ΔΕΝ βασίζεται σε κάποιο τυχαίο γεγονός αλλά ναι είναι το πιο δύσκολο σημείο , όμως έχει και την "χάρη" του αυτό μιας και απαιτεί ότι έχεις "επιστρατεύσει" σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού (μαγείες , upgrade σε διάφορα όπλα κτλ.) να το χρησιμοποιήσεις σωστά !

Σε καμία περίπτωση δεν είναι ακατόρθωτο απλά για τους πιο άπειρους θα τους φανεί ακόμα πιο δύσκολο , (χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αν ήτανε ακατόρθωτο δεν θα το είχα βγαλει εγώ...χαχα που ασφαλώς και έχασα πολλές φορές και έβρισα κτλ κτλ αλλά με πείσμωσε να το προσπαθώ μέχρι να βγει ) .

Συμφωνώ με τον Kane , πιστεύω πως τα τρόπαια πάλι εχουνε παιξει ρόλο εδώ , και το παράδειγμα που έδωσε στο GT5, (που θεωρείται από τα πιο δύσκολα πλατινουμ) ,και εκεί μάλιστα δεν έχει να διαλέξεις δυσκολία , ή είσαι καλός και οδηγάς καλά και το βγάζεις π.χ. το Vetel / AMG κτλ ή όχι , εδώ στο GOW τουλάχιστον μπορεί κάποιος να παίξει σε μικρότερη δυσκολία του hard , στο normal ή easy , καταλαβαίνεις πιστεύω τι θέλω να πω , δεν είναι δλδ. αυτό το σημείο τόσο τρομερό για να παρατήσει κάποιος το game ,

δεν ξέρω πάντως αλλά δείχνει η santa monica πολύ να επηρεάζεται τελευταία από αναφορές και σχόλια , δεν ξέρω πως , μιας και το ίδιο έκανε για την ονομασία ενός trophy πριν ακόμα καλά καλά το κυκλοφορήσει το game , το ίδιο και με την μείωση της δυσκολίας στο hard ,

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Δεν το έχω παίξει σε Hard ακόμα, αλλά από όσους το έχουν τελειώσει πριν βγει το patch λένε ότι άντε να κολλήσεις 45-60 λεπτά στο συγκεκριμένο σημείο. Απλά θέλει περισσότερη στρατηγική.

Υποθέτω παραπονέθηκαν για την δυσκολία όσοι ήθελαν να πάρουν την πλατίνα εύκολα... καμία σχέση πάντως με τις πλατίνες των GT5/KZ2/Mirror's Edge/Wipeout HD.
    συμφωνώ
    έτσι είναι , θέλει να ιδρώσεις λίγο ρε παιδί μου ! χαχα να κάνεις και λίγο block , evade , να χρησιμοποιείς δύο συγκεκριμένες μαγείες σωστά κτλ . δεν είναι σε καμία περίπτωση ακατόρθωτο (πριν το patch) απλά αν όλο το game κυμαινόταν από 3-5 στα 10 σε δυσκολία εδώ πάει μέχρι και 7 , πιστεύω πολύς ντόρος έγινε ...
    μου θυμισε και λίγο τα πρώτα challenges των GOW που έπρεπε να τα βγαλεις με την μία μιας και αν χάσεις ξεκινάς από την αρχή...
    αν και δεν το έχω παίξει με το patch μιας και το είχα τελειώσει πιο πριν , όποιος το παίξει ας δοκιμάσει μόλις το βγάλει και χωρίς το patch να μας πει εντυπώσεις ! λολ

Καλά στο Killzone 2 o Radek ήταν εκνευριστικά unbalanced ακόμα και στο νόρμαλ...

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

ξερουμε που μπορω να βρω το Ελληνικο σε καλη τιμη το ebw ποια εκδοση πουλαει

Ωραίο, εντυπωσιακό, ωραία και η μεταγλώττιση, όλα μια χαρά αλλά στο τέλος μου αφήνει την γεύση του "μια από τα ίδια".

Name
    Δημήτρης

^^ Thats what she said!

χαχαχα μην παρεξηγηθεις!

Ε το είπα σε σένα να μη το πω και στους υπόλοιπους;;;;
    Γιατί να παρεξηγηθώ ρε κρυφό το έχω;;;;.....δεν έχεις ακούσει το ρητό που λέει "παππού παππού τον take που και που;;;".

Name
    Δημήτρης

Oχι δεν με καταλαβες. Το thats what she said το λενε οι Αμερικλανοι συνηθως οταν λεμε φρασεις που μοιαζει σαν να τις λενε οι γυναικες στο κρεβατι...

και εσυ ειπες...: ολα μια χαρα, αλλα στο τελος μου αφηνει την γευση του "μια απο τα ιδια".

μουαχαχααα

Χαχαχα τώρα το έπιασα.....πάλι καλά που είχα βάλει αυτό για την μεταγλώττιση......για ξεκάρφωμα το έκανα.

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Κάπου άκουσα πως όλες οι εκδόσεις του gow ascension έχουν ελληνικά... αληθεύει?? γιατί από το κατάστημα που θέλω να το παραγγείλω είναι μεν στην ελλάδα αλλα λείπουν αυτά τα κεφαλαια γράμματα από διπλα (ΕΛΛΗΝΙΚΌ) και συνήθως πολλά καταστήματα προμηθεύονται και από αγγλία και δεν θέλω να την πατήσω..

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Έχω την εντύπωση πως μόνο οι EU εκδόσεις έχουν ελληνικά. Οι αγγλικές εκδόσεις δεν έχουν.

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Ναι, το συζητήσαμε και πιο πάνω, η Αγγλική έκδοση δεν έχει Ελληνικά. Και με την ευκαιρία, νομίζω οτι η δουλειά που έγινε με τις Ελληνικές φωνές είναι πολύ καλή τηρουμένων των αναλογιών, μπράβο στη Σόνυ.

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Ευχαριστώ παιδιά... θα επικοινωνήσω με το κατάστημα τότε να δω τι παίζει..

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μου ήρθε email για έναν κωδικό που δίνει multiplayer XP bonus 24ρων ωρών. Επειδή εμένα μου είναι άχρηστος τον βάζω στο spoiler για όποιον τον θέλει

Spoiler!

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Ενταξει παιδια γινετε πολυ ντορος για την δυσκολια στο Αrchimedes trial .Χωρις υπερβολη με αυτα που διαβαζα πριν φτασω σε αυτο το σημειο ειχα "ανχωθει" και νομιζα οτι θα ψοφησω καμια 10 φορες για να το περασω ..Χωρις υπερβολη εφτασα και περασα αυτο το σημειο 5 η ωρα τα ξημερωματα , κοιμομουν ορθιος , χωρις να πεθανω καμια φορα και οταν το εβγαλα ειπα : Τι αυτο ηταν ? .. Η δυσκολια που το τερματησα ηταν στο normal. (H επομενη θα ειναι στο hard).
    Ενταξει μετραει η εμπειρια κτλπ , αλλα δεν ειναι τπτ τρομακτικο . Θελει προσοχη στο που χρησιμοποιεις τη μαγεια και και στα spikes προσοχη με το dodge.
    Πρωσοπικα απο οσο θυμαμαι βρησκω πολυ πιο δυσκολο το gow 1 απο το ascension.
    Επισης μια αναφορα για το multi ..
    Mπραβο στο patch που βγαλανε . Με ξανα πορωσε και το ξαναρχησα..Ισσοροπει παρα πολυ καλα τους παιχτες σε καθε search και ετσι καθε γυρος γινετε challenge. Mεγαλη ανανεωση εγινε και στα ability του παιχτη ..Επισης πλεον δειχνει και τα στατιστικα του καθε παιχτη αναλυτικα ..Καλη μαγκια.
    Περιμενω καινουριο stage !!
    Spoiler!

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

^^ στο hard και χωρίς το τελευταίο patch ήτανε όλη η συζήτηση που γινότανε , στο normal ή σε άλλο επιπεδο δυσκολίας είναι άλλη συζήτηση ,

επίσης το πιο δύσκολο για μένα ήτανε το 3 , το πρώτο μου φαίνεται ,απ'όσο θυμάμαι πάντα, να ήτανε της πλάκας ... (ακόμα και τα challenges , η δυσκολία ήτανε μόνο ότι τα έπαιζες από την αρχή αν έχανες, αλλά όταν καταλάβαινες πως βγαίνουν ήτανε μια χαρά)

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Quote Originally Posted by antoniss View Post
    ^^ στο hard και χωρίς το τελευταίο patch ήτανε όλη η συζήτηση που γινότανε , στο normal ή σε άλλο επιπεδο δυσκολίας είναι άλλη συζήτηση ,

επίσης το πιο δύσκολο για μένα ήτανε το 3 , το πρώτο μου φαίνεται ,απ'όσο θυμάμαι πάντα, να ήτανε της πλάκας ... (ακόμα και τα challenges , η δυσκολία ήτανε μόνο ότι τα έπαιζες από την αρχή αν έχανες, αλλά όταν καταλάβαινες πως βγαίνουν ήτανε μια χαρά)
    Eνταξει εγω το εθεσα γενικα με την ολη φαση ,δεν παρακολουθησα την συζήτηση εξαρχης.
    Το 3 εμενα παλι με φανηκε πιο ευκολο απο το Ascension και γενικα απο τα πιο ευκολα σε σχεση με τα αλλα.Αnyway ,αποψεις ειναι αυτες ..
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks