Page 36 of 45 FirstFirst ... 26323334353637383940 ... LastLast
Results 701 to 720 of 898

Thread: God of War Ascension

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ το unboxing Αντώνη!
    Πιστεύω είσαι αυθεντικό ταλέντο και κοίτα να το συνεχίσεις!
    Συγχαρητήρια!!

Βασικά το παιχνίδι δεν με έψηνε για αγορά, αλλά μετά από αυτό το unboxing θα το πάρω σίγουρα!

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Είπα να το βάλω εδώ για να διαβαστεί. Έχω μια παραγγελία για την God Of War Ascension Collector's Edition με παραλαβή στο κατάστημα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Πλαίσιο Αγ. Παρασκευής την οποία τελικά δεν θα την πάρω.
    Εάν κάποιος θα ήθελε να την πάρει (αν και ακόμα από όσο βλέπω υπάρχει διαθέσιμη στο εμπόριο) ας μου στέιλει ένα πμ να του δώσω αριθμό παραγγελίας και να πάει να την παραλάβει.

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by Vicarious View Post
    ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ το unboxing Αντώνη!
    Πιστεύω είσαι αυθεντικό ταλέντο και κοίτα να το συνεχίσεις!
    Συγχαρητήρια!!

Βασικά το παιχνίδι δεν με έψηνε για αγορά, αλλά μετά από αυτό το unboxing θα το πάρω σίγουρα!
    Χαχα ! καλό το δούλεμα και από σένα ...
    σε θέλω έτοιμο σήμερα....

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

καλά ρε φίλε είναι δυνατόν να παίζει tool από πίσω και να μην μου αρέσει? χαχα
    όχι χωρίς πλάκα ήταν πολύ καλό το unboxing. ειδικά για πρώτο, μην το συζητάς..

Θα πέσουν πολλά σαγόνια με το boss fight στο τέλος. Οσο μεγαλύτερη TV έχετε τόσο μεγαλύτερη η απόλαυση. Ο Kratos πιο βίαιος απο ποτέ αλλά η γενικότερη αίσθηση που σου αφήνει το παιχνίδι είναι ότι πρόκειται για ένα άριστο DLC του 3. Οπως και να χει ήταν ένα ευχάριστο 7ωρο και νομίζω το 80% που έχει στο metacritic είναι fair
    Last edited by DJTaurus; 15-03-2013 at 14:47.

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Πρώτα patch για το trophy λόγω μισογυνισμού, τώρα patch για τη δυσκολία. Δεν έχω άποψη οπότε ας πει κάποιος που έπαιξε το παιχνίδι αν είναι αδίκως δύσκολο ή απλά μάθαμε να θέλουμε μασημένη τροφή

God of War: Ascencion Trial of Archimedes Getting Patched

ΥΓ πως μπορώ να ονομάζω το link όπως εγώ θέλω;
    Last edited by Kane; 16-03-2013 at 11:01.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

[/θρλ=link]Το ονομα που θες να δωσεις[/θρλ]

οπου θρλ=url

Spoiler!

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

mutliplayer παιζει κανενας ρε μαγκες ?? Για να τον κανω add αν ειναι και να χωθουμε για σφαγη !!
    Ως τωρα παντως περι online ειμαι ευχαριστημενος , εχω εθιστει για τα καλα (εχω αφησει το single player προς το παρον), αρκετα καλη δουλεια εχουν κανει για ενα παιχνιδι που δεν "σηκωνε" και καλα multiplayer.

Για το single player ενταξει κομπλε το παιχνιδι .Δεν φτανει με τιποτα το επιπεδο του 1,2,3 αλλα ειναι μια καλη προσθηκη ..Ωραια γραφικα , το gameplay λιγο με ξινησε στην αρχη αλλα το συνιθησα ..Για τα μειον θα εβαζα το story που δεν ειναι τοσο τουμπανο οσο τα προηγουμενα.

Επισης respect για την μεταγλωτιση , ενα μεγαλο μπραβο για την δουλεια που εκαναν.
    Spoiler!

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Θα πέσουν πολλά σαγόνια με το boss fight στο τέλος. Οσο μεγαλύτερη TV έχετε τόσο μεγαλύτερη η απόλαυση. Ο Kratos πιο βίαιος απο ποτέ αλλά 1)η γενικότερη αίσθηση που σου αφήνει το παιχνίδι είναι ότι πρόκειται για ένα άριστο DLC του 3. 2)Οπως και να χει ήταν ένα ευχάριστο 7ωρο και νομίζω το 80% που έχει στο metacritic είναι fair
    Λόγω story το κρίνεις ως "άριστο dlc" ή λόγω διάρκειας (ή κ των δύο μαζί)?Σε τι δυσκολία το έπαιξες?

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Πρώτα patch για το trophy λόγω μισογυνισμού, τώρα patch για τη δυσκολία. Δεν έχω άποψη οπότε ας πει κάποιος που έπαιξε το παιχνίδι αν είναι αδίκως δύσκολο ή απλά μάθαμε να θέλουμε μασημένη τροφή
    Ενταξει,ειναι λιγο ζορικο το σημειο αυτο (Trials of Archimedes),εμενα με παιδεψε καπου στις 4-5 φορες μεχρι να το βγαλω (στο normal) αλλα το να βγει patch για να ''ριξει'' την δυσκολια του ειναι καπως υπερβολικο!!!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Kane View Post
    ΥΓ πως μπορώ να ονομάζω το link όπως εγώ θέλω;
    οπως ειπε ο ηλιας χωρις ομως το / στην αρχη του tag, η ακομα ποιο ευκολα στον editor επιλεγεις το κειμενο που θελει να εχει link , πατας το κουμπι Link , και κανεις paste το url που θες.

@ilias78
    υπαρχει και το noparse tag για αυτην την δουλεια , παραδειγμα [url=link]Το ονομα που θες να δωσεις[/url]

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Digital Foundry vs. God of War: Ascension
    http://www.eurogamer.net/articles/di...-war-ascension

Side by side with GOW3, the visual improvements are vast - we're looking at substantial boosts to lighting, physics, animation, and a radical overhaul to the visual effects pipeline.
    The developers have stuck to their triple-buffered unlocked frame-rate, meaning large variances in performance and some noticeable judder mitigated to a certain degree by the superb motion blur
    The law of diminishing returns kicks in on the single-player game... but this doesn't detract from the scale of the technical achievement on offer throughout the entire Ascension package
    Συγκριση με demo

Spoiler!

Frame rate γενικα.
    .

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

slay εχεις δικιο για την πρωτη /. ο δαιμων του πληκτρολογιου χτυπησε!!! χαχχααχ

Spoiler!

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

από την κεντρική οθόνη , βγάλανε την επιλογή με το τετράγωνο για το demo του the Last of Us ?

καταλάβανε τι χαζομάρα τους ?

Cool Member jay_D's Avatar
    PSN ID
    pixel_drops

Quote Originally Posted by Godweeder View Post
    mutliplayer παιζει κανενας ρε μαγκες ?? Για να τον κανω add αν ειναι και να χωθουμε για σφαγη !!
    Ως τωρα παντως περι online ειμαι ευχαριστημενος , εχω εθιστει για τα καλα (εχω αφησει το single player προς το παρον), αρκετα καλη δουλεια εχουν κανει για ενα παιχνιδι που δεν "σηκωνε" και καλα multiplayer.

Για το single
    Το id ου είναι ntelias, όποτε μπορέσεις κάνε με add! To multiplayer όντως είναι πολύ καλό αλλά ακόμα δεν το έχω παίξει πολύ γιατί έχω πρόβλημα με τον κωδικό για τα extra της special !

Μετα απο αρκετη ενασχοληση κοινως λιωσιμο με εναν απο τους αγαπημενους χαρακτηρες του ΠΣ3 παραθετω τα εξης:
    Το παιχνιδι πρεπει να παιχτει σε νορμαλ mode τουλαχιστο. Εγω το ξεκινησα σε hard mode οπως κανω στο 90% των παιχνιδιων συνηθως. (Οχι δεν ειμαι ο μαω-μαμαω gamer, αλλα οταν παιζω ενα τιτλο που σκοπευω να ασχοληθω θεωρω πως χανει την μαγεια του αν το παιζεις για να κανεις απλα ενα playthrough, για αυτο και πολλες φορες εχω αναφερει οτι μ αρεσουν τιτλοι με side missions). Το hard mode του GOWA ειναι πιο δυσκολο απο το αναλογο hard του GOW3 για να μη πω πως κλινει προς το titan mode του τελευταιου. Παντως με το αναλογο hard mode του GOW3 δεν εχει καμια σχεση, του GOW3 ειναι ευκολο σε σχεση με του GOWA.
    Ελεγα να το γραψω στο τελος αλλα θα το γραψω στην αρχη. Το GOWA δεν προσφερει τo διαφορετικο σε σχεση με το GOW3 και δεν ειναι και καλυτερο απο αυτο. Τα γραφικα, οι φωτισμοι, εχουν υποστει καποια βελτιωση στο συνολο τους, η δε κινηση και εικονα του Κρατος ειναι τρομερα βελτιωμενες. Βεβαια υπαρχουν σημεια (Εκατογχειρας μου ρχεται τωρα στο μυαλο που τα θεωρω απαραδεκτα για επιπεδο Santa Monica).
    Το battle system ειναι πολυ βελτιωμενο και μπορω να πω πως μου αρεσε ιδιαιτερα καθοτι πλεον υπαρχει πληθωρα κινησεων και moves. Επισης χρειαζεται στραγικη σε πολλα battles. Δεν ειναι κλασσικο hack n slash. Εμφανης η βελτιωση σε αυτο το τομεα.
    Επισης ειναι και αρκετα πιο "τρομακτικο" σε σχεση με αλλες σειρες. Ανοιγουν μυαλα, φιδια κλπ.

Η ολη αισθηση ομως που μου αφησε δεν ηταν οπως το GOW3 το οποιο εξακολουθω να θεωρω ως το Νο1 must play τιτλο του ΠΣ3 (ναι πανω και απο τα UC !!!). Ο λογος ειναι ενας και μοναδικος. Η ατμοσφαιρα-γραφικα του παιχνιδιου καθως και το story. Οπως και να το κανουμε αλλη αισθηση σου αφηνει να σκοτωνεις τον Θεο Ποσειδωνα στο πρωτο Boss Battle και αλλη τον Εκατογχειρα. Ο οποιος Εκατογχειρας ηταν για μενα το χειροτερο σημειο του παιχνιδιου και απο γραφικης-οπτικης αποψης. Αναποφευκτα η συγκριση ειναι αναμενομενη.
    Παρενθεση εδω: Η μαχη του Ποσειδωνα για μενα ειναι The Most Epic Boss Battle in Gaming (και πριν με κραξετε: τουλαχιστο για τιτλους που εχω παιξει εγω). Απο το Gameplay μεχρι και τα animations ειναι ολα ενα μεγαλο wow.
    Οπως επισης η μουσικη και η ολη ατμοσφαιρα-γραφικα οταν ο Κρατος φθανει στον Αδη μετα τον ποσειδωνα ειναι το κατι αλλο στο GOW3.

Το story στο GOWA δυστυχως δεν ειναι αυτο που ηθελα αν και αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Κορυφαια σημεια του παιχνιδιου o δρομος προς δελφους με το τεραστιο φιδι, η Δηλος, και φυσικα το αγαλμα του Απολλωνα. Πολυ ωραιο το concept με το healing και σταδιακα να φτιαχνεις το αγαλμα. Επισης φοβερα τα animations και το καταπληκτικο zoom in zoom out κατα τη διαρκεια του gameplay. Σημεια που δυσκολα συναντας σε αλλα παιχνιδια. Οι ανθρωποι σε αυτο το τομεα κανανε φοβερη δουλεια.
    Συμπερασματικα 9/10 και σιγουρα θα του δωσω και μια προσπαθεια σε titan mode.
    ΥΓ: Το Επαιξα στα Αγγλικα.
    Last edited by matzos; 17-03-2013 at 22:05.

Moderator odytsak's Avatar

Eπειδή βλέπω αρχίζει και παίζει πολύ στα μεταχειρισμένα...

Υπάρχει online pass ή κάποιος κωδικός τέλος πάντων π.χ. για το demo του Last Of Us?

Από τις αγγλικές κόπιες απουσιάζουν τα Ελληνικά?

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Online pass υπάρχει μόνο για το MP, όχι για το TLOU.

Όσο για τα ελληνικά, για σιγουριά ρώτα κάποιον που το έχει πάρει ήδη από Αγγλία...

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Όσο για τα ελληνικά, για σιγουριά ρώτα κάποιον που το έχει πάρει ήδη από Αγγλία...
    Όχι, η Αγγλική έκδοση δεν έχει Ελληνικά...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Εισαι σιγουρος φιλε μου? Σημερα μιλουσα με mail με μαγαζι και μου ειπαν οτι η Ευρωπαικη εκδοση του GOW περιεχει κανονικα την Ελληνικη μεταγλωτιση...

Bookmarks

Bookmarks