Page 31 of 45 FirstFirst ... 2127282930313233343541 ... LastLast
Results 601 to 620 of 898

Thread: God of War Ascension

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Εμένα καλή μου φάνηκε η μεταγλώττιση. Αναμένω και τα TLOU/Beyond...

Cool Member vageladosgr's Avatar
    PSN ID
    vageladosgr
    Name
    Βαγγέλης

Last edited by vageladosgr; 03-03-2013 at 19:50.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Γεια σου Κρατε!

λολ φαση ειχε

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Εμένα καλή μου φάνηκε η μεταγλώττιση. Αναμένω και τα TLOU/Beyond...
    To Last of Us θα εχει ελληνικη μεταγλωτιση?

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Μόλις τελείωσα κι εγώ το ντεμο.
    Βασικα, να πω τι πιστεύω για τα παιχνίδια God of War γενικότερα. Μου αρέσουν δε λέω, απλά αυτό το brainless hack 'n slash δε μου ταιριάζει. Ωστόσο, μόνο τα GoW μπορούν να είναι ένα τέτοιων διαστάσεων eye candy και αυτό με τρελαίνει!!!!! Τι γραφικά!!!!! Και όσο βλέπω να τρέχει ένα τέτοιο παιχνίδι στο PS3, φαντάσου, λέω στον εαυτό μου, πως θα είναι στο PS4!!!! Πραγματικά, μαζευω το σαγόνι μου κάθε φορά! Εύγε στους δημιουργούς!!!!! Μου αρέσει τόσο οπτικά που ξεπερνω το βαρετό, για εμένα, gameplay.
    Στα της μεταγλωτισης τώρα... Οκ, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο, εγώ θα στηρίξω και θα στηρίζω τέτοιες προσπάθειες, αγοράζοντας το παιχνίδι από την Ελλάδα και, βεβαίως, θα το παίξω και μεταγλωτισμενο. Δε θα συμφωνήσω με τον Hakoo που είπε οτι σε αυτά τα παιχνίδια ταιριάζουν τα αγγλικά περισσότερο. Αυτή την αίσθηση την έχουμε επειδη η γενιά μας εχει μεγαλώσει με αγγλικά και έτσι έχουμε συνηθίσει. Ολες οι γλώσσες ταιριάζουν σε όλα. Μακάρι να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες συχνότερα και θα μας φαίνεται το ίδιο καλό με τα αγγλικά.
    Οι εντυπώσεις μου από το ντεμο είναι οι καλύτερες.
    Last edited by Dragonpaul; 04-03-2013 at 00:50.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    To Last of Us θα εχει ελληνικη μεταγλωτιση?
    Δεν ξέρουμε ακόμα στα σίγουρα, αλλά αν κρίνω από τα GOW:A και Sly 4, είναι πολύ πιθανό...

αμα τα στηριζουμε κ εμεις πιστευω οτι θα συνεχιζονται τετοιες προσπαθειες.. προσωπικα θα τιμησω την ελληνικη προσπαθεια οπως εγινε κ με το uncharted 3

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Μόλις τελείωσα κι εγώ το ντεμο.
    Βασικα, να πω τι πιστεύω για τα παιχνίδια God of War γενικότερα. Μου αρέσουν δε λέω, απλά αυτό το brainless hack 'n slash δε μου ταιριάζει. Ωστόσο, μόνο τα GoW μπορούν να είναι ένα τέτοιων διαστάσεων eye candy και αυτό με τρελαίνει!!!!! Τι γραφικά!!!!! Και όσο βλέπω να τρέχει ένα τέτοιο παιχνίδι στο PS3, φαντάσου, λέω στον εαυτό μου, πως θα είναι στο PS4!!!! Πραγματικά, μαζευω το σαγόνι μου κάθε φορά! Εύγε στους δημιουργούς!!!!! Μου αρέσει τόσο οπτικά που ξεπερνω το βαρετό, για εμένα, gameplay.
    Στα της μεταγλωτισης τώρα... Οκ, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο, εγώ θα στηρίξω και θα στηρίζω τέτοιες προσπάθειες, αγοράζοντας το παιχνίδι από την Ελλάδα και, βεβαίως, θα το παίξω και μεταγλωτισμενο. Δε θα συμφωνήσω με τον Hakoo που είπε οτι σε αυτά τα παιχνίδια ταιριάζουν τα αγγλικά περισσότερο. Αυτή την αίσθηση την έχουμε επειδη η γενιά μας εχει μεγαλώσει με αγγλικά και έτσι έχουμε συνηθίσει. Ολες οι γλώσσες ταιριάζουν σε όλα. Μακάρι να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες συχνότερα και θα μας φαίνεται το ίδιο καλό με τα αγγλικά.
    Οι εντυπώσεις μου από το ντεμο είναι οι καλύτερες.
    Να ξεκινησω λεγοντας για υπερπολλοστη φορα οτι σαφως και επικροττω τετοιες κινησεις και χαιρομαι να βλεπω τετοια υποστηριξη απο την Σονυ πραγματικα.

Ομως θα διαφωνησω οτι τα αγγλικα απλα "ταιριαζουν περισσοτερο μονο και μονο επειδη ετσι μεγαλωσαμε σε αυτην την γενια". Ή μαλλον για να το πω πιο σωστα, οχι ακριβως ετσι.

Το προβλημα φιλοι μου δεν ειναι τα ελληνικα, η γλωσσα μας. Το προβλημα ειναι η ποιοτητα της δουλειας που γινεται. Η μεταγλωττιση του GOW εμενα -οπως και αλλων- θυμιζει μεταγλωττιση καρτουν των 80s-90s. Τυπου Voltron lol.

Δεν γινεται επαγγελματικη δουλεια. Δεν μπορει κανενας να με πεισει ουτε σε 15χιλιαδες χρονια, οτι φερειπην το Beyond που εχει σαν καστ τον William Duffoe (πως διαβολο γραφεται το ονομα του) και την Ellen Page θα εχει την ιδια ποιοτικη δουλεια με τον εκαστοτε ακυρο ελληνα ηθοποιο. Που στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ειναι ΚΑΝ ηθοποιοι, ειναι ερασιτεχνες voice actors της πλακας. Δεν γινεται λοιπον να κατσω εγω τωρα και να παιξω το Beyond, ενα παιχνιδι καθαρα δραματικο ως προς της ερμηνειες και την φυση του, με 2 εξαιρετους οσκαρικους ηθοποιους, οι οποιοι εκαναν εκτος απο φωνες και κανονικο acting (motion capture), στα ελληνικα.... ειναι το λιγοτερο σιχαμα. Οχι επειδη δεν μπορω να ακουω την γλωσσα μου, οσο επειδη το καστ που θα ασχοληθει με την ελληνικη εκδοση, ειναι απλα ΑΙΩΝΕΣ πισω. Επισης υπαρχουν και τεχνικα θεματα... δεν ξερω για εσας αλλα οταν εγω βλεπω να μιλανε ελληνικα και το στομα των χαρακτηρων να πηγαινει στο διαολο, νομιζω οτι βλεπω ενα απο αυτα τα παλια βραζιλιανικα σηριαλ... το lyp syncing παει περιπατο...

Εκει ειναι το προβλημα. Ειναι σαν να μου λετε οτι θα πατε να δειτε στο σινεμα τον Νονο μεταγλωττισμενο.... θα το κανατε ποτε αυτο?

Εdit: δειτε ενα δειγμα του τι σημαινει σωστη voice acting και acting δουλεια.

ε .... δεν ειναι το ιδιο με το να κανει απλα ενα voice over ο Λαμπρος Κικοτσης. (τυχαιο ονομα οπως και τυχαιοι ειναι οι περισσοτεροι αλλωστε)
    Last edited by Valkyre; 04-03-2013 at 11:40.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ video εγκλημα να το παιξεις στα ελληνικα αν και μαλλον θα παρω την ελληνικη εκδοση(αν βγει) διοτι πρεπει να στηριζουμε τετοιες προσπαθειες

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

μια χαρα μεταγλωτιση ηταν και οι ελληνες ηθοποιοι ηταν μια χαρα...
    απλα εχετε συνηθισει τοσο πολυ τα αγγλικα που οτι και να εβγαζαν θα το λεγατε μαπα (καρτουν του 80 και δε ξερω και γω τι αλλο)

βαλ δηλαδη τι θες?
    να σου φερουν εδω ηθοποιο που εχει οσκαρ?
    σημασια δεν εχει το ονομα του ηθοποιου αυτο το ξερεις σιγουρα , τωρα γιατι μου γραφεις ονοματα ηθοποιων στο προηγουμενο ποστ δε μπρω να καταλαβω...

αυτα απο εμενα

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ομως θα διαφωνησω οτι τα αγγλικα απλα "ταιριαζουν περισσοτερο μονο και μονο επειδη ετσι μεγαλωσαμε σε αυτην την γενια". Ή μαλλον για να το πω πιο σωστα, οχι ακριβως ετσι.
    Δημητρη, απομονωνω αυτο το κομμάτι και απαντώ εγώ, διότι έκανες quote δικό μου ποστ. Εγώ σίγουρα δεν είπα κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια είπα οτι τα αγγλικα μας φαίνεται οτι ταιριάζουν περισσότερο, επειδη τα έχουμε συνηθίσει. Και, επίσης, είπα οτι, κατα τη γνώμη μου, όλες οι γλώσσες ταιριάζουν με όλα ασχέτως αν κάποιες δε μπορούμε να τις ακούμε (πχ, εγώ δεν ανέχομαι τα ρωσικά). Για όλα τα υπόλοιπα που λες, δε μπορώ να διαφώνησω. Η επαγγελματική δουλειά είναι το Α και το Ω!!!!! Πχ, έχετε δει ταινία Disney μεταγλωτισμενη στα ελληνικά;;;; Εκεί γίνεται εξαίρετη δουλειά πραγματικά.
    Στα των τεχνικών θεμάτων τώρα, το lip synking (το οποιο κι εγω αηδιαζω να το βλεπω χαλια) είναι δευτερεύον θέμα στην κουβέντα μας. Οκ, πες οτι κάνανε κάτι και διορθώνανε και την εικόνα και τα χείλη ακολουθούσαν τον ελληνικο ήχο. Σημασία και πάλι θα είχε η επαγγελματική δουλειά του ηθοποιού που θα πρέπει να σε πείσει γ'αυτο που βλέπεις. Πχ, στο GoW η ερινυα (μάλλον λάθος το γράφω) δεν πείθει (τουλάχιστον εμένα).
    Last edited by Dragonpaul; 04-03-2013 at 16:41.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by the master View Post
    απλα εχετε συνηθισει τοσο πολυ τα αγγλικα που οτι και να εβγαζαν θα το λεγατε μαπα (καρτουν του 80 και δε ξερω και γω τι αλλο)

βαλ δηλαδη τι θες?
    σημασια δεν εχει το ονομα του ηθοποιου αυτο το ξερεις σιγουρα , τωρα γιατι μου γραφεις ονοματα ηθοποιων στο προηγουμενο ποστ δε μπρω να καταλαβω...

αυτα απο εμενα
    Δεν θελω τιποτα... εφοσον εσενα σου αρεσει η μεταγλωττιση με γεια σου με χαρα σου. Καλη φαση για εσενα.

Δεν με πειθεις ομως οτι θα συγκρινω την δουλεια ενος επαγγελματια με την δουλεια ενος ερασιτεχνη... δηλαδη για ονομα του Θεου.... το βιντεο που εβαλα τα λεει ολα. Εσυ παιξτο μεταγλωττισμενο οταν βγει...

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Γενικά συμφωνώ και γω, κάτι που δημιουργείται σε μια γλώσσα, σε αυτή θα το απολαύσω. Καλά, στο σινεμά δεν το συζητώ καν, δεν υπάρχει περίπτωση να δω κάτι μεταγλωττισμένο. Αναρωτιέμαι πως το έχουν συνηθίσει στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στις κινηματογραφικές διανομές τους.

Tο video με το Beyond βέβαια δεν είναι ενδεικτικό της κουβέντας, αλλιώς γίνεται το voice acting στο God of War, απλά κάθονται μπροστά από ένα μικρόφωνο και τους ηχογραφούν.

Τα παιχνίδια του Cage εν προκειμένω (και όχι μόνο) είναι άλλη υπόθεση.
    Last edited by tonybsg; 04-03-2013 at 17:14.

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Παντως αν το αγοραζα πιστευω οτι θα εκανα ενα playthrough στα ελληνικα για το χαβαλε...

Δε με χαλαει ως επιλογη σε καμια περιπτωση αλλα δεν ξερω...απλα δε μπορω να το παρω στα σοβαρα.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Γενικά συμφωνώ και γω, κάτι που δημιουργείται σε μια γλώσσα, σε αυτή θα το απολαύσω. Καλά, στο σινεμά δεν το συζητώ καν, δεν υπάρχει περίπτωση να δω κάτι μεταγλωττισμένο. Αναρωτιέμαι πως το έχουν συνηθίσει στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στις κινηματογραφικές διανομές τους.

Tο video με το Beyond βέβαια δεν είναι ενδεικτικό της κουβέντας, αλλιώς γίνεται το voice acting στο God of War, απλά κάθονται μπροστά από ένα μικρόφωνο και τους ηχογραφούν.

Τα παιχνίδια του Cage εν προκειμένω είναι άλλη υπόθεση.
    Nαι δεν διαφωνω, αλλα πολλα παιχνιδια πλεον εχουν ενσωματωσει το motion capture μαζι με το voice acting και χρησιμοποιουν τους ηθοποιους γι αυτο, οχι ασχετους. Για πχ και το The Last of Us κανει την ιδια ακριβως δουλεια και το Uncharted και το Bioshock Inifinite και αρκετα αλλα παιχνιδια. + οτι καποιοι χαρακτηρες ειναι απλα εικονικοι. Αντε τωρα να παω να ακουσω εγω μεταγλωτισμενο τον Solid Snake που η φωνη του David hayter ηχει στα αυτια μου καθε φορα που λεω Metal gear Solid... αλλα ενταξει αυτο ειναι αλλο θεμα

Έτσι κι αλλιώς τα 2 playthroughs minimum είναι δεδομένα σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν, οπότε παίχτε το μια στα αγγλικά και μια στα ελληνικά και τελείωσε το θέμα.

Δεν χρειάζεται να το ψειρίζουμε τόσο πολύ...

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ποτέ είπαμε ότι κυκλοφορεί;

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

14 μαρτιου παυλο.

Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by the master View Post

βαλ δηλαδη τι θες?

αυτα απο εμενα
    Θα συμφωνησω.

Δεν ξερω ποσο καλυτερη δουλεια θα μπορουσε να γινει.
    Νομιζω οτι εχουμε παραπονα ακριβως εχουμε συνδιασει στο μυαλο μας το μεταγλωττιση=παιδικα.Κατι που εδω δεν ισχυει.Η δεν το καταλαβα εγω.Μου φανηκε ακριβως στο επιπεδο της Αγγλικης μεταγλωττισης(λιγες φορες μου αρεσε λιγοτερο).
    .

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    14 μαρτιου παυλο.
    Σε ευχαριστω Ηλια. Θα το παρω σιγουρα!
    Quote Originally Posted by PDS View Post
    Θα συμφωνησω.

Δεν ξερω ποσο καλυτερη δουλεια θα μπορουσε να γινει.
    Νομιζω οτι εχουμε παραπονα ακριβως εχουμε συνδιασει στο μυαλο μας το μεταγλωττιση=παιδικα.Κατι που εδω δεν ισχυει.Η δεν το καταλαβα εγω.Μου φανηκε ακριβως στο επιπεδο της Αγγλικης μεταγλωττισης(λιγες φορες μου αρεσε λιγοτερο).
    Συμφωνω Βαγγελη με το γενικο αυτου που λες. Στπ μονο σημειο που δε θα συμφωνησω τοσο, ειναι στο "ποσο καλυτερη δουλεια θα μπορουσε να γινει". Ηθελα την ερινυα (εξακουθω να το γραφω λαθος; ) πιο "ψυχωμενη" και να εχει πιο νεανικη φωνη.

Bookmarks

Bookmarks