Page 29 of 45 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast
Results 561 to 580 of 898

Thread: God of War Ascension

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Αν ειναι 30 προσωπικα δεν με ενοχλει.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μπα, οχι σκατα, ειναι υπερβολικο για να το πεις.Αυτο που λενε τα παιδια παραπανω ειναι πιο αντιπροσωπευτικο: "χειροτερο απο του 3". Φαινεται οτι εχουν ριξει το framerate , κανει μπαμ και επειδη γινεται της υπερ-εκδιδομενης στην οθονη εμενα μου φαινεται οτι πρεπει να διορθωθει.Ξερουμε αραγε πριν ποσο καιρο ειναι το demo? Στο τελικο μπορει να μην ειναι ετσι και να τρεχει πιο smooth.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Πολύ καλό και τα Ελληνικά ταιριάζουν γάντι.....το framerate μια χαρά το βρήκα αυτό που με χάλασε κάποιες στιγμές ήταν η υπερβολικά μακρινή κάμερα.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Πολύ καλό και τα Ελληνικά ταιριάζουν γάντι.....το framerate μια χαρά το βρήκα αυτό που με χάλασε κάποιες στιγμές ήταν η υπερβολικά μακρινή κάμερα.
    Aυτο ηρθα να γραψω.Μολις τελειωσα το demo στα Ελληνικα και εχει γινει καλη δουλεια.Του Κρατος την φωνη δεν ακουμε πολυ,αλλα οσο την ακουμε φαινεται οκ.
    .

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Εγω ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα, οχι οτι δεν εχουμε συνηθισει αυτο το επιπεδο απο την SM , αλλα επειδη εριχναν πολυ βαρος στο multi, που θεωρω οτι ειναι αχρηστο στο συγκεκριμενο παιχνιδι, και εγω δεν ειχα θεμα με το framerate, και τα γραφικα αψογα οπως παντα, τωρα για τις ελληνικες φωνες δεν ηταν ασχημες αλλα ουτε και τρομερα καλες, θα μπορουσαν να ειχαν διαλεξει ισως καλυτερους ηθοποιους, παντως και μονο οτι εχει ελληνικες ομιλιες οτι και να λεμε ειναι στα πολυ θετικα στοιχεια του.

Moderator odytsak's Avatar

Δεν λέω, ωραίο που έχει Ελληνικά, αλλά κάπως φτηνοδουλειά θα την χαρακτήριζα,
    μου θύμισαν οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί λες και είναι σε παιδικά πάρτυ σε νηπιαγωγεία και κάνουν αφηγήσεις.

Εννοείται πως από το να μην έχει καθόλου Ελληνικά, μια χαρά είναι κι έτσι
    και μακάρι να βλέπουμε και ν'ακούμε Ελληνικά σε όλα τα παιχνίδια της Sony από δω και πέρα.

Name
    Δημήτρης

Τελειωσα κι εγω το ντεμο.

Ενταξει τα γραφικα δεν υπαρχουν πραγματικα... οντως μοιαζουν 1 γενια μπροστα... ε ρε τι μας περιμενει στο PS4... κοιταζα τα τοπια και ελεγα απο μεσα μου "ε ρε να μπορουσαμε να ελενγχουμε την καμερα απλα για να χαζευουμε οχι τιποτα αλλο". Αλλα φυσικα η τεχνολογια δεν το επιτρεπει για το PS3. Ομως στο PS4....!!

Να πω οτι πραγματικα χαιρομαι που εγινε καθολικη μεταγλωτιση, αλλα παραλληλα να πω οτι ακουσα την εισαγωγη στα ελληνικα, ειδα το πρωτο in game βιντεο ε και μετα τις απενεργοποιησα... σορρυ παιδες αλλα δεν παλευοταν ουτε ταιριαζε γαντι ουτε καλτσα ουτε τιποτα. Με το που ακουσα το "Γεια σου Κρατε"... αυτο ηταν... δεν χρειαστηκα αλλο. Select -> options -> language -> default και ας παιξουμε.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Γιατι ρε παιδια ετσι?Εμενα μου αρεσε πολυ η μεταγλωττιση.
    Νομιζω οτι εκαναν εξαιρετικη δουλεια και επειδη το επαιξα και με την αγγλικη,αν εξαιρεσω την αφηγηση στην αρχη που ηταν ανωτερη στα Αγγλικα,στο υπολοιπο παιχνιδι μου αρεσαν περισσοτερο τα Ελληνικα..

ΥΓ.Κρατε δεν ειναι το σωστο?Η κανω λαθος?
    .

Name
    Δημήτρης

Δεν ειπε κανενας οτι το "Κρατε" δεν ειναι το σωστο... απλα ακουγεται γελοιο εντελως καθοτι δεν μοιαζει καθολου Ελληνικο σαν ονομα. Επισης η ολη ατακα "Γεια σου Κρατε" μου θυμιζει μεταγλωτιση Fogorn Leghorn απο τα looney toons ο οποιος ελεγε "Γεια σου σκυλε".

Η ατακα ειναι απευθειας μεταγλωτισμενη απο τα αγγλικα. Ε και δεν ταιριαζει καθολου. Σε εμενα παντα παιδια δεν λεω οτι ντε και καλα ετσι πρεπει να ειναι σε ολους. απλα εμενα η μεταγλωτιση δεν παει.

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Τελικα ενδιαφερον η φιγουρα του god of war στο unboxing η αμερικανικη εκδοση

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

Cool Member jay_D's Avatar
    PSN ID
    pixel_drops

Quote Originally Posted by konstantinos View Post
    Τελικα ενδιαφερον η φιγουρα του god of war στο unboxing η αμερικανικη εκδοση
    Πολύ ωραία η συλλεκτική αλλά για μένα έχει 2 μείον!
    1.Soundtrack σε dlc κ οχι σε retail kαι 2. δεν έχει artbook!
    Την είχα προπαραγγείλει αλλα τελικά θα πάρω απλά την special!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

To steelbook παραειναι απλο εξωτερικα. Συν του οτι τα steelbooks εχουν τραγικα disc holders - ακομα δεν εχω καταλαβει γτ δεν τα αλλαζουν.

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Κι εμένα πάντως τα ελληνικά τελικά με ξένισαν λίγο, λίγο η συνήθεια λίγο η "απευθείας" μετάφραση δε με κέρδισε.. Αλλά παρόλαυτα μπράβο ακόμα μια φορά γιατί η κίνηση είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αν υπάρχει ανταπόκριση στο μέλλον σίγουρα θα βελτιωθούν τα πράγματα.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Προσωπικά παίζω πρώτα στα αγγλικά και σε δεύτερο playthrough στα ελληνικά. Το αντίθετο είναι λίγο περίεργο νομίζω και ίσως ξενερωτικό, εκτός αν κάποιος δεν ξέρει καλά αγγλικά...

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Εντάξει παιδιά, παίζει ρόλο και το franchise.

’λλο το GoW που είχε έναν Kratos για 3 παιχνιδια να καγχάζει ότι θέλει εκδίκηση και ξαφνικά να αλλάζει ο ηθοποιός, και άλλο μια σειρά μικρότερου βεληνεκούς (Στο Thieves in Time πχ η μετάφραση ταιριάζει γάντι).

Member Innersense's Avatar
    PSN ID
    evnus
    Name
    Βασίλης

νταξ τα σπαει το demo! ειχα δει το video με τα πρωτα 30 λεπτα του gameplay στο youtube, παρολαυτα η αισθηση του να παιζεις, τα γραφικα και η μουσικη ειναι απιστευτα!
    τα ελληνικα μου φανηκαν λιγο αστεια και μενα, χρειαζεται ακομα περισσοτερη προσοχη στο μελον. καλο ειναι που υπαρχουν παντως και που γινεται η προσπαθεια...
    σαφεστατα ο τιτλος μπαινει οχι απλα στο πανθεον των must have, αλλα στο must have a ps3 to play! nuff said.-

PS4forums Addict grip's Avatar
    PSN ID
    griparoring
    Name
    Σπύρος

Γνωρίζουμε αν η έκδοση με την ελληνική ομιλία θα είναι αυτή που θα κυκλοφορεί και στην Αγγλία π.χ. με αγγλικά?
    My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
    psn id:griparoring
    xbox360 id:griparoring

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    .....ουτε ταιριαζε γαντι ουτε καλτσα ουτε τιποτα....
    Το είπα σε σχέση με το όλο σκηνικό ρε c όχι από θέμα μετάφρασης ή φωνών......σαν να μου λες ότι προτημάς να ακούς τον κινέζο καρατέγκα να μιλάει αγγλικά επειδή δεν σου αρέσει το πως μιλάνε στα κινέζικα.

Όχι για μένα 1000 φορές καλύτερα Ελληνικά και ας μην είναι και τόσο καλά τα κείμενα ή οι φωνές.

Cool Member vageladosgr's Avatar
    PSN ID
    vageladosgr
    Name
    Βαγγέλης

’ψογο, επικό, και με μία (άν όχι παραπάνω) γεύση απο Ps4! Φανταστικά γραφικά.. Επικά......
    Και τα Ελληνικά επιτέλους σε βάζουν ακόμα πιο μέσα.......
    Προσωπικά μου φάνηκα εξαιρετικά. και μάλιστα η γυναικεία φωνή της αφήγησης, μοιάζει με την αγγλική!
    Καταλαβαίνω όσους χαλιούνται με τα Ελληνικά, είναι όπως το κόλλημα που έχω και δεν βάζω ποτέ Ελληνικά windows...
    Η συνήθεια είναι συνήθεια και το Κράτε ξενίζει... Αλλά έτσι είναι σωστό, και περίμενα πως και τι να το παίξω στα Ελληνικά!!!

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Τερμάτισα το Demo και πραγματικά το καταευχαριστήθηκα. Τα γραφικά του GoW Asxension ειναι ίσως από τα καλύτερα που έχω δει σε αυτή τη γενιά. Είναι τόσο καλά που με κάνουν να μην καίγομαι σε αυτό τον τομέα για PS4 και νέο Xbox.Κλασσικά το τετράγωνο και το τρίγωνο παίρνουν φωτιά για μία ακόμη φορά.
    Η φωνή της ερινύας είναι απλά τραγική. Ο Κράτος δεν ακούγεται και πολύ οπότε δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks