Γενικά πλην του πρώτου επιπέδου, δεν μου φάνηκε πολύ δύσκολη η συγκεκριμένη δοκιμασία. Ίσως επειδή μετά έρχονται πιο "ήπιοι" εχθροί και όχι πολλοί μαζί, δηλαδή προλάβαινα να τους καθαρίζω σχετικά γρήγορα πριν μου δημιουργήσει ο αριθμός τους προβλήματα. Θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις με ηρεμία και ίσως το να είσαι "ιπτάμενος" όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα μπορείς να τα καταφέρεις. Εγώ αυτή την τακτική ακολουθούσα, καθώς με κρατούσε μακριά από τους περισσότερους εχθρούς και επικεντρωνόμουν σε κάποιον, τον καθάριζα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γινόταν και μετά έπαιρνε σειρά ο επόμενος. Στο πρώτο επίπεδο οι Γοργόνες είναι σχετικά εύκολη υπόθεση θα έλεγα (και όταν κάνεις την ειδική κίνηση, δεν σε ενοχλούν οι υπόλοιποι εχθροί), πιο πολύ με εκνεύρισαν οι Σειρήνες που με χτυπούσαν με τους κεραυνούς από μακριά, αλλά εκεί έριξα την μαγεία μου και τις χτυπούσα εξ επαφής. Θα δεις έχουν και ένα μοτίβο που βγαίνουν οι εχθροί, οπότε μπορείς να καθορίσεις το πως θα τους παλέψεις. Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι αν χάσεις δυνάμεις στο πρώτο επίπεδο, δεν θα πας πολύ μακριά γιατί δεν ανανεώνει πολύ και δεν κάνει και savepoint, αν και όπως είπα τον διάδρομο και τα υπόλοιπα στάδια δεν με ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα. Πάντως όπως είπα ακολουθούσα την τακτική του να είμαι στον αέρα και να τους χτυπάω με συνεχή χτυπήματα όντας ιπτάμενος, απλά πρόσεξε στο πρώτο επίπεδο μην σε παγώσει καμιά γοργόνα στον αέρα γιατί πέφτεις και σπας (instant death).
Όντως έψαχνα και εγώ να βρω το πως αλλάζει η δυσκολία... δυστυχώς δεν.

Reply With Quote
Bookmarks