Originally Posted by
Dragonpaul
Μόλις τελείωσα κι εγώ το ντεμο.
Βασικα, να πω τι πιστεύω για τα παιχνίδια God of War γενικότερα. Μου αρέσουν δε λέω, απλά αυτό το brainless hack 'n slash δε μου ταιριάζει. Ωστόσο, μόνο τα GoW μπορούν να είναι ένα τέτοιων διαστάσεων eye candy και αυτό με τρελαίνει!!!!! Τι γραφικά!!!!! Και όσο βλέπω να τρέχει ένα τέτοιο παιχνίδι στο PS3, φαντάσου, λέω στον εαυτό μου, πως θα είναι στο PS4!!!! Πραγματικά, μαζευω το σαγόνι μου κάθε φορά! Εύγε στους δημιουργούς!!!!! Μου αρέσει τόσο οπτικά που ξεπερνω το βαρετό, για εμένα, gameplay.
Στα της μεταγλωτισης τώρα... Οκ, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο, εγώ θα στηρίξω και θα στηρίζω τέτοιες προσπάθειες, αγοράζοντας το παιχνίδι από την Ελλάδα και, βεβαίως, θα το παίξω και μεταγλωτισμενο. Δε θα συμφωνήσω με τον Hakoo που είπε οτι σε αυτά τα παιχνίδια ταιριάζουν τα αγγλικά περισσότερο. Αυτή την αίσθηση την έχουμε επειδη η γενιά μας εχει μεγαλώσει με αγγλικά και έτσι έχουμε συνηθίσει. Ολες οι γλώσσες ταιριάζουν σε όλα. Μακάρι να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες συχνότερα και θα μας φαίνεται το ίδιο καλό με τα αγγλικά.
Οι εντυπώσεις μου από το ντεμο είναι οι καλύτερες.
Bookmarks