Page 38 of 45 FirstFirst ... 28343536373839404142 ... LastLast
Results 741 to 760 of 898

Thread: God of War Ascension

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

εδω κ 45 λεπτα παλευω το boss στο chapter 9. το μονο που εχω καταφερει μεχρι στιγμης, ειναι να σπασω ενα τραπεζακι απο το ΙΚΕΑ. αν δεν το περασω συντομα, βλεπω να αλλαζω την επιπλοση στο σαλονι.

Spoiler!

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Να σου δώσω κάρτα μου, θα με χρειαστείς...
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    εδω κ 45 λεπτα παλευω το boss στο chapter 9. το μονο που εχω καταφερει μεχρι στιγμης, ειναι να σπασω ενα τραπεζακι απο το ΙΚΕΑ. αν δεν το περασω συντομα, βλεπω να αλλαζω την επιπλοση στο σαλονι.
    Πήρες τουλάχιστον τίποτα red orbs ή τσάμπα πήγε το τραπέζι;

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    ευγε αγορι μου τετοια να ακουω και στην μετακομμιση ερχομαι για βοηθεια!

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

val δεν θα σε κουρασω γιατι ευτυχως το περασα. βεβαια μην χαλαρωνεις κ πολυ γιατι διαβαζω πως το Chapter 28 κρυβει πολυυυυυ δυσκολια.

Πήρες τουλάχιστον τίποτα red orbs ή τσάμπα πήγε το τραπέζι;
    κατι μου εδωσε αλλα δεν ξερω ποσα. πανω στην αναμπουμπουλα δεν προσεχα νουμερα.

Spoiler!

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

^^ χαχαχα ρε συ νομίζω για το τραπεζάκι ρώτησε αν σου έδωσε red orbs ! χαχαχα

και επειδή δεν κρατήθηκα ..... ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ !!!! χαχα όποιος το έχει δει ξέρει.... αλλιώς στο 3:20 !

...στο chapter 28 θα με θυμιθείς !..

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

περνας καλα Μακη?????? χαχααχχαχααχχααχχααχαχ επικο απλα (ασχετο, το σπιρτοκουτο το εχεις δει?)

δεν το καταλαβα με το τραπεζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spoiler!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Βγήκε patch 1.03 για το Trial of Archimedes.

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

ε το είχανε πει για το patch , πάντως πρέπει να είναι πρώτη φορά που το κάνουνε αυτό σε game ! τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι άλλο ,

για μένα λάθος , γιατί αφενός δεν ήτανε ακατόρθωτο και από την άλλη στο hard παίζεις , αλλιώς το βάζεις στο easy αν δεν μπορείς που λέει ο λόγος ,

@ Ηλία , όχι δεν το έχω δει , έβαλα τώρα στο youtube , πολύ βρισίδι ρε φίλε ! τι ταινία είναι ? λολ

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Εγω που εκανα το λαθος να το ξεκινησω στο Hard και με εχει σπασει τα νευρα...;; Δε πεφτουνε με τπτ! Ειμαι Chapter 11 και πρεπει να το αρχισω απ την αρχη γιατι απλα δε παλευετε...!!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Δεν αλλάζει ή δυσκολία όποτε θες;;;;

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

οσο maxαρεις τα οπλα, το game γινεται ευκολοτερο. αφου περασες το boss στο chapter 9, μετα δεν εχει κατι ιδιαιτερα δυσκολο. τουλαχιστον ετσι μου φανηκε. ακομα κ το Trials του Αρχιμιδη εβγαλα με την πρωτη. βεβαια ειχα κανει το Update οποτε δεν ξερω ποσο δυσκολο μπορει να ηταν. σκεφτομαι να σβυσω το update κ να το δοικιμασω.

Spoiler!

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

^^ εγώ σκέφτομαι να κάνω το ανάποδο δλδ να το ξαναπαίξω με το update να δώ πόσο διαφορά θα έχει !

βασικά ξέρει κανείς αν πειράζει την δυσκολία μόνο στο trial του αρχιμήδη ή γενικά σε όλο game ?

PSN ID
    Spyroni

Μόνο για τον Αρχιμήδη είναι Αντώνη. Και ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Όποιος δεν μπορεί να το παίξει σε μικρότερη δυσκολία. Δεν θα τον δείχνουν οι άλλοι με το δάκτυλο ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε. Να κάνω petition και εγώ στη Polyphony digital να ανεβάσει τους χρόνους 6-7" στον Vettel για να λέω ότι πήρα πλατίνα στο GT5. Εμ δεν είναι έτσι τα πράγματα...

We received extensive feedback from the community that the “Trial of Archimedes” section (Chapter 28) near the end of the game was excessively challenging. In every God of War game, establishing a well-paced difficulty ramp towards the end of the game is paramount to us. Based on player response, the degree of challenge offered here was short of our goal of being perfectly balanced

In the 1.03 update, at the end of each elevator stage (3 total), players will now receive a measured amount of Green Health Orbs and a nominal amount of Blue Magic Orbs back. This change affects all difficulty levels. We are confident this revision will address feedback regarding “Trial of Archimedes” while still preserving the level of challenge appropriate for this late section of the game.

http://www.playstationlifestyle.net/...of-archimedes/

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Εμενα το κυριο χαρακτηριστικο που δε μου αρεσε ,στο hard, ειναι το εξης: Οταν ενας αντιπαλος ξεκινησει μια επιθεση, δε σταματαει ακομη και αν πεσουν επανω του ολες οι δυναμεις των λεπιδων και ολες η μαγειες..!!!! Θα τελειωσει την επιθεση τ οτι και να κανεις! Και λεω εγω, εαν ξεκινησουν 8 εχθροι ταυτοχρονα επιθεση;; Εαν ξεκινησουν ο ενας μετα τον αλλον με κενο 2-3 δευτεροπλεπτα (που ετσι συμβαινει);
    Ηθελα να εχει μια καποια δυσκολια, μην τους σφαζω για πλακα, αλλα οχι κ ετσι....!Απ τα πιο δυσκολα παιχνιδια που εχω παιξει σε Hard, η απλα δε το εχω εγω καθολου...

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Μόνο για τον Αρχιμήδη είναι Αντώνη. Και ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Όποιος δεν μπορεί να το παίξει σε μικρότερη δυσκολία. Δεν θα τον δείχνουν οι άλλοι με το δάκτυλο ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε. Να κάνω petition και εγώ στη Polyphony digital να ανεβάσει τους χρόνους 6-7" στον Vettel για να λέω ότι πήρα πλατίνα στο GT5. Εμ δεν είναι έτσι τα πράγματα...

http://www.playstationlifestyle.net/...of-archimedes/
    Φιλε Kane παιρνω το ποστ σου ως αφορμη (δηλαδη δεν απευθυνομαι ειδικα σε εσενα αλλα γενικοτερα) για να πω πως διαφωνω μαζι σας.

Ομως πριν πω τον λογο που διαφωνω, να πω πως δεν εχω το παιχνιδι και δεν μπορω να ξερω κατα ποσο ειναι δικαιολογημενη η αλλαγη που εκαναν με patch στην δυσκολια. Φανταζομαι ομως οτι για να εγινε αυτη η αλλαγη πρεπει να ηταν θεμα substancial και οχι κατι το οποιο ενοχλησε 2-3.

Διαφωνω λοιπον μαζι σας, αλλα καταλαβαινω απολυτα τα επιχειρηματα σας και τα σεβομαι γιατι οντως υφιστατο. Να πω επισης οτι οπως πολλοι μπορει να ξερετε λατρευω τα δυσκολα παιχνιδια και ολα τα παιχνιδια μου τα ξεκιναω κατευθειαν στο hard επιπεδο δυσκολιας διοτι πιστευω οτι η δυσκολια αυτη ειναι εκεινη που τις περισσοτερες φορες σε αναγκαζει να χρησιμοποιησεις στο μεγιστο ολα τα εργαλεια που σου δινονται και να σκεφτεις περισσοτερο για να φερεις εις περας την αποστολη σου. Και φυσικα δεν μου αρεσει και εμενα να ακουω οτι αλλαζει η δυσκολια με πατς.

Ομως, υπαρχουν εξαιρεσεις. Υπαρχουν περιπτωσεις που η δυσκολια παυει να ειναι θεμα skill και γινεται κατι εντελως αστειο, που εκτος του οτι δεν σε κανει να απολαυσεις ενα δυσκολο παιχνιδι, ταυτοχρονα μπορει ακομα και να σου προσβαλλει την νοημοσυνη. Ειναι θεμα balancing αυτο. Μου αρεσουν τα αυθεντικα δυσκολα παιχνιδια, αλλα εκεινα τα οποια δεν απαιτουν απο εσενα μεγαλη δοση τυχης για να καταφερεις να κερδισεις, ουτε ξαφνικα η δυσκολια σε καποιο σημειο αυξανεται κατακορυφα και δυσαναλογα με τον υπολοιπο τιτλο, ριχνοντας τον παιχτη σε εντελως impossible situations και σκηνικα που εισαι κυριολεκτικα overpowered απο τους εχθρους.

Να δωσω ενα ευστοχο παραδειγμα που εκφραζει 100% αυτο που λεω.

Killzone 2, στο elit (πως λεγοταν δεν θυμαμαι) επιπεδο δυσκολιας. Ηταν πραγματικα challenging και απολαυστικα δυσκολο και απαιτουσε απο εσενα να εισαι προσεκτικος και να μην κανεις λαθη. Ηταν πραγματικα πολυ ωραιο, μεχρι το τελευταιο Boss, τον Radek. Εκει το ξεφτυλησαν. Εντελως ομως. Σε βαθμο που θεωρησα οτι προσβαλλει την νοημοσυνη μου. Ο squadmate σου ηταν ΜΟΝΙΜΩΣ νεκρος, οι εχθροι εκαναν ντου απο παντου σαν καμικαζι, το accuracy τους ηταν 100% ακομα και αν εριχναν με πιστολακι απο τα 200 μετρα και κουβαλουσαν ολοι ρουκετοβολα. Ηταν απαραδεκτο. Απαιτουσε απο εσενα οχι skill, αλλα απλα ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ. Σε μεγαλες δοσεις.

Ε αυτο δεν ειναι σωστο. Παυει να ειναι δυσκολο. Ειναι σαν τα παλια Mortal Combat που το "Α.Ι." (αν μπορεις να το πεις αυτο το πραγμα ΑΙ...) με το που εκανες μια συγκεκριμενη κινηση, εκανε ο υπολογιστης ακριβως αυτη που επρεπε για να σε χτυπησει. Δεν ηταν skill δεν ηταν τιποτε αλλο απλα μια εντολη του ΑΙ "οταν ο παιχτης κανει αυτο, εσυ κανε αυτο για να τον χτυπησεις". Το οποιο ειναι ηλιθιο εντελως.

Δεν ξερω πως ακριβως ειναι στην περιπτωση του GOW το σκηνικο, αλλα αν ειναι σε παρομοια πλαισια που περιγραφω (και που μερικα ποστ παιδιων αυτο δειχνουν) τοτε θεωρω οτι εκαναν σωστα που ρυθμισαν την δυσκολια και το balance.

Υπαρχουν δυσκολα παιχνιδια που απαιτουν skill και υπαρχουν δυσκολα παιχνιδια που απαιτουν κωλοφαρδια. Το δευτερο ειναι τραγικο λαθος κατ'εμε.

PSN ID
    Spyroni

Και εγώ δεν το έχω το παιχνίδι οπότε δεν ξέρω αν είναι δικαιολογημένες οι φωνές των παικτών. Σκέφτομαι όμως ότι η SM έχει βγάλει 5 παιχνίδια GoW πριν από αυτό οπότε με δεδομένη την εμπειρία της θα το έχει τσεκάρει, εξετάσει, ξανακοιτάξει πριν το δώσει. Να μην το παρατήρησε κανείς; Δύσκολο αλλά όχι απίθανο.
    Ίσως να είναι όπως το Killzone με μεγάλο και απότομο άλμα της δυσκολίας και το παράκαναν. Ίσως πάλι όχι. Θα ξέρω όταν με το καλό το παίξω, αρκεί να θυμηθώ να μην κάνω το update.
    Οπότε θα συμφωνήσουμε / διαφωνήσουμε όταν έχουμε και οι δύο άποψη

Name
    Δημήτρης

^^ Για την ωρα ομως αν καταλαβα καλα συμφωνουμε ως προς το προηγουμενο ποστ μου. Μενει απλα να δουμε εαν ισχυει η περιπτωση αυτη ειδικα για το GOW.

Παντως λογικα υπαρχει θεμα, σκεψου το απο την αλλη πλευρα: 5 παιχνιδια GOW εχουν βγαλει, δεν θυμαμαι να παραπονεθηκε ποτε κανεις για συγκεκριμενα κομματια δυσκολιας. Οι ιδιοι παιχτες παιζουν την σειρα τοσο καιρο, οποτε ισως οντως υπηρχε καποια ατασθαλια απο την πλευρα της SM.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ουτε εγω εχω ξεκινησει το παιχνιδι ακομα αλλα επειδη εχει κακο ιστορικο με αυτα η σειρα θεωρω οτι δεν ειναι απλα μεμονωμενα τα παραπονα, οντως πρεπει να ειναι ηλιθιο και αδικο το σημειο. Και το λεω αυτο μιας και παιζω το Ghost of Sparta παραλληλα στο vita, στο hard επιπεδο μια χαρουλα πηγαινε το παιχνιδι (ηθελε φυσικα προσοχη και skill και εχανα πολλες φορες σε πολλα σημεια οπως ηταν φυσικο) μεχρι που σε ενα σημειο προς το τελος σε βαζει σε μια αρενα και απλα...πεθαινεις. Ειναι ενα σημειο που κυριολεκτικα οτι και να κανεις δεν γινεται να το περασεις, οι επιθεσεις ειναι cheap χωρις να εχεις την δυνατοτητα evade και με την ζωη σου να χανεται σε 3 χτυπηματα ξερω γω. Οποτε περιμενεις απλα μια try που θα ειναι κωλοφαρδος.
    Ξερω οτι το παιχνιδι ειναι της Ready at Dawn και δεν ειναι αμεσα συγκρισιμο, και το 3 βεβαια εχει καποια τετοια σημεια στην hard δυσκολια που επρεπε να εισαι τυχερος (και μονο) για να το περασεις.
    Last edited by hakoo; 03-04-2013 at 16:42.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Δεν το έχω παίξει σε Hard ακόμα, αλλά από όσους το έχουν τελειώσει πριν βγει το patch λένε ότι άντε να κολλήσεις 45-60 λεπτά στο συγκεκριμένο σημείο. Απλά θέλει περισσότερη στρατηγική.

Υποθέτω παραπονέθηκαν για την δυσκολία όσοι ήθελαν να πάρουν την πλατίνα εύκολα... καμία σχέση πάντως με τις πλατίνες των GT5/KZ2/Mirror's Edge/Wipeout HD.

Bookmarks

Bookmarks