Εγώ πήρα μονο το 3 27.90 E από το Media. Πιο φτηνά και από το Play! Και για μένα το πρώτο μου blu-ray!![]()
Εγώ πήρα μονο το 3 27.90 E από το Media. Πιο φτηνά και από το Play! Και για μένα το πρώτο μου blu-ray!![]()
Αν το 3 δεν ηταν η χειροτερη ταινια που εχω δει ποτε θα το χτυπαγα και εγω. Το ειδα media markt.
Συγνώμη αλλά το 3 ήταν μακράν η καλύτερη ταινία spiderman... Μεγάλη και ίσως υπερβολική σε κάποια σημεία αλλά με φοβερό συναισθηματισμό που πάντα είχε ο spidie αλλά ποτέ δεν ήθελε να τον εκφράσει... Η τελευταία μάχη 2 εναντίον δύο ήταν εκπληκτική! Γνώμη μου είναι ότι αν σου άρεσαν τουλάχιστον τα 2 προηγούμενα πάρε την τριλογία και δώσε άλλη μια ευκαιρία στην ταινία βλέποντας τη ξανά με άλλο μάτι...![]()
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
Tα 2 πρωτα ηταν κορυφαια. σινεμα και τα 2 τα ειδα. το τρια οχι. δεν μου αφησε ωραια αισθηση.
φαντασου οτι ειμαι φανατικος οπαδος του αραχνη-μαν και ηταν οι μονες ταινιες που πηγα να δω, στην εναρξη πανω, μαζι με ολον τον κοσμο, ο ενας πανω στον αλλο. συνηθως περιμενω πολυ πριν παω να δω ταινια..........
παντως αυτη η τιμη ειναι καλη για 3 ταινιες υψηλης αναλυσης και ας ειναι το 3 μαπα (κατα την γνωμη μου βεβαια).
Bookmarks