Μαλιστα!Ευχαριστω!
Μαλιστα!Ευχαριστω!
Satan has left his killing floor
PS4
To online εχει ιδια γραφικα και μηχανισμούς με το single παιχνίδι?
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
2 ήταν τα σπασ@@ικα trophies: Tα role model κ abstergo employee of the month.Και η πλάκα είναι οτι το extreme variety που (φαντάζομαι καθώς δεν μπορείς να τσεκάρεις) οτι μου λείπει, το είχα καταφέρει στην Beta!Τώρα θα πρέπει να boostarw.
Όσοι δεν είστε plus members αλλά έχετε κάνει login στο uplay, θα σας έρθει κωδικός με mail, με την προϋπόθεση οτι έχετε τικάρει την επιλογή να λαμβάνετε ενημερωτικά.
@dimitris.Τα γραφικά, τουλάχιστον στο κομμάτι του screen tearing, ήταν καλύτερα στο mp του Brotherhood από το sp (λογικό).Τώρα για τα mechanics δεν θυμάμαι διαφορές.
Στις 11/9 απ' οτι διαβασα, θα ανοιξει η beta για ολους τους χρηστες.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Θα γινει Open beta καποια στιγμη η μπα;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
ΟΚ στραβωμαρα... Ειναι η ωρα τετοια μαλλον! LOL!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
H beta εχει ανεβει, τουλαχιστον στο Ευρωπαικο psn που κοιταξα εγω.
Ευχαριστουμε για την πληροφορια κυριε μοντερεητορα! =Ρ
Follow me!
Οντως κι εγω το τσεκαρα, αν και κατεβενει αργααα-αργαααα....2,5 GB - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ειναι.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Εγω εν τω μεταξυ εχω παθει το εξης, δεν εχω παιξει ακομα το Brotherhood, και φοβαμαι μηπως σποιλεριαστω με την beta του revelations.
Eπισης επειδη οπως προειπα δεν εχω παιξει το Brotherhood αν μπορει κανα παιδακι να πει 2 λογια εντελως περιγραφικα για το τι εστι multiplayer Assassins creed. Aπ' οτι διαβασα το multi του revelations θα ειναι στο ιδιο πνευμα με του brotherhood.
(ακολουθει ποστ του desmond με ξεχεσμα, δεν ντρεπεσαι που δεν το εχεις παιξει, αμπαλε, τραβα παιξε κανα ναρουτο κτλ.)
Last edited by hakoo; 08-09-2011 at 18:06.
Πρέπει να ομολογήσω οτι διαβάζοντας το post σου hakoo ήμουν έτοιμος
αλλά τα είπες όλα εσύ στην παρένθεση!
Παίξε άφοβα.Το multi είναι εντελώς ανεξάρτητο από το campaign.Το μόνο spoiler είναι τα skins των χαρακτήρων, όπου πιθανόν κάποια από αυτά να χρησιμοποιηθούν και στο campaign, όπως στο brotherhood, αλλά για δευτερεύοντες χαρακτήρες.
Το concept του multi είναι οτι είμαστε εκπαιδευόμενοι templars και καλά, και οι πίστες με τα διάφορα modes, το training ground.
Stealthy και με την ησυχία σου και όλα θα έρθουν μόνα τους.Σπάνια το τρέξιμο θα σε ανταμείψει και ειδικά στο multi του Revelations συγκριτικά με το brotherhood.
Το γεγονός οτι δεν είσαι καμμένος με τα fps, θα σε βοηθήσει.Βέβαια μέχρι να ξεκλειδώσεις abilities και perks, θα είσαι κρέας για σφάξιμο, αλλά στην πορεία θα πάρεις την εκδίκησή σου.
Προτίμησε άλλα modes πέραν του easy deatmatch που είναι εντελώς bloodbath και ψιλοαδιάφορο.
Bookmarks