Results 1 to 20 of 801

Thread: Assassin's Creed Revelations- [3D]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Το ότι θα βγει το 3 ήταν σίγουρο, για αυτό δεν είμαι τόσο πολύ ενθουσιασμένος. Εννοείται πως είμαι, αλλά όχι τόσο πολύ.
    Τώρα για το νέο. Για Ασία δεν μου φαίνεται τόσο καλό, αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτές τις 2 επιλογές, θα επέλεγα την Νότιο Αμερική. Λοιπόν, αφού το παιχνίδι μάλλον (και ελπίζω να είναι έτσι), θα διαδραματιστεί μετά την Αναγέννηση, ίσως πάμε στις ανακαλύψεις. Εκεί το σενάριο μάλλον θα είναι ότι ανακαλύπτονται νέες περιοχές, οι Ναϊτες θα λένε πάμε να τις κατακτήσουμε, οι Ασσασίνοι θα θέλουν να τους εμποδίσουν, μπλέκεται το παπαδαριό, οι κατακτητές ήταν πολύ βίαιοι.Τον Μάιο που είπαν ότι θα το ανακοινώσουν θα μάθουμε.
    Τι πρέπει κατά την γνώμη μου η Ubisoft:
    1) Όχι στο άρμεγμα. Η σειρά είναι υπέροχη. Μην την κάνετε τσίρκο λόγω χρημάτων. Πηγαίνετε μετά σε ένα άλλο franchise, όλες οι εταιρίες τόσο μεγάλη ανάγκη για περισσότερα χρήματα έχετε πια;

2) Βελτιωμένος τεχνικός τομέας. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα είχα δώσει λίγη σημασία στη σειρά αν δεν είχε αυτό το τρομερό σενάριο. Δεν αντέχω το εξής: Πηγαίνω με το άλογο, πράγματα ξεπετάγονται από παντού. Φτιάξτε το. Στο 2011 βρισκόμαστε. Τόσα τεχνικά προβλήματα δεν νομίζω να δικαιολογούνται. Ευτυχώς το brotherhood ήταν βελτιωμένο σε σχέση με το 2, αλλά και πάλι δεν ήταν και κάτι φοβερό. Στον τεχνικό τομέα πάντα.

3) Βελτιωμένο animation. Ας σταματήσουν να περπατάνε οι άνδρες σαν αδελφές.

4) Η τελική μάχη να είναι μονομαχία, όχι ελάτε όλοι να παίξουμε ξύλο. Εμπνευστείτε από την τελική μάχη του metal gear solid 4.

5) Το τέλος (αν στο 3 τελειώσει η σειρά) να μην είναι εντελώς, wtf. Να υπάρχει ένα μυστήριο, αλλά να καταλάβουμε τι έγινε.
    Last edited by Ezio; 08-04-2011 at 16:27.

Bookmarks

Bookmarks