^ Γραφει ''ναι μεν είναι ωραία παιχνίδια αλλα πέρα από το σενάριο και τους τερματισμους''
οποτε λογικα θα εχει τερματισει καποιο.
Παντως κι εγω δεν συμφωνω με την αποψη του...
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Μια εξηγηση υπαρχει που δεν του αρεσει...ειναι templar!
λοιπόν επειδή βλέπω θα με λιθοβολήσετε στο τέλος το σταματάω εδώ...δεν μου άρεσε γούστα είναι αυτά είμαι περίεργος τέλος...απλά δεν έπρεπε καν να το σχολιάσω...βλακεία μου..sorry για την αναστάτωση..shoot first think later..
έλα μην το παίρνεις προσωπικά έκφρασες την γνώμη σου και αυτό ήταν όλο.απλά όταν εκφράζουμε μια άποψη αντίθετη με 1000 τότε σίγουρα υπάρχει αντίδραση. το έκανα και εγώ στο 2 στο 80% του παιχνιδιού και όπως έκφρασα την αρνητική που άποψη έτσι την πήρα πίσω βοηθησε και ο φίλος desmond σε αυτό, καλο είναι να διορθώνουμε την άποψη όχι για τους άλλους αλλα για τον χρόνο που αφιερώσαμε στο παιχνίδι.είναι σαν να μπεις στο θέμα του metal gear solid 4 και να πεις αρνητική άποψη, ο πρώτος που θα σε λιθοβολήσει είναι ο val.για να στο εξηγήσω ο κολλητός μου έπαιξε το mgs4 και είπε μούφα δεν του άρεσε δεν πήγε όμως στο θέμα να το γράψει ήξερε ότι έχει απέραντους fan που θα τον κράζανε.αυτό έκανες και εσύ λάθος άποψη σε λάθος θέμα.
Δεν παρεξήγησα τίποτα λογική η αντίδραση σας από την αρχή υπέθεσα ότι θα γίνει και τέτοιο...
έλα τώρα σιγά μην παρεξηγηθούμε για μια άποψη
έκανες πολύ καλά που την πόσταρες απλά στήριξε την. λες πραγματικά να με ενόχλησε η άποψη σου; έτσι έγραψα για λίγο saspence αφού είδες τι ωραίο xumor απόκτησε με φ.π.α.δες κτλ.δώσε και εσύ κάτι να γίνει πιο ωραίο.
είσαι απαράδεκτος. έπρεπε να απαντήσεις στα ερώτημα τα μου.lol
σου δίνω άλλη μια ευκαιρία το α.φ.μ και το amka μη το γράψεις!![]()
![]()
ParanoidGR ψυχραιμια ενα απλο σχολιο ηταν. Δεν ειπε τπτ κακο ουτε σε μειωσε. Cool. Εαν ειναι να μιλαμε ετσι σε καινουριους του forum θα νομιζουν οτι τρωμε ανθρωπους εδω περα
.
Με τον Aparadektos μια χαρα τα ειπατε. Μπορουν ομως ολοι αν θελουν να πουν και εκεινοι τη γνωμη τους.
Last edited by jk_blue_tiger; 28-08-2011 at 17:35.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
Fan made assassins.Κάποια σχέδια γύρω από υποθετικές περιόδους είναι απλά εξαιρετικά και δείχνουν πόσο μπορεί να εξελιχθεί το AC universe.
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/t...3391055288/p/1
πρεπει να ειμαι φανατικος σε καποιο παιχνιδι?!εχω παιξει και τις 3 σειρες αν θεωρηθω fanboy ετσι!απλα μου αρεσει να ακουω και την αλλη γνωμη....
ok!επειδή η συζήτηση με τον απαράδεκτο είχε ως νόημα τους fanboy που έχουν δόση τόση απήχηση στη σειρά δεν βλέπει κάτι τόσο τραγικό για να πει ουάου.ήσουν λίγο απροσδιοριτος ως προς την συζήτηση που επικράτησε. για αυτό σε ρώτησα έγραψες απλά η σε ενόχλησε κάτι ως προς fanboy, συνήθως ο θιγμένος παρηγορεί τον παρεξηγημένο.
ας μπούμε λίγο on topic!
walkthrough from demo
Spoiler!
Επαιζα το Brotherhood μεχρι προσφατα και τωρα οτι κτιριο βλεπω προσπαθω να φανταστω πως μπορω να το σκαρφαλωσω.. Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
mang1024 αν σου άρεσε παρα πολύ το brotherhood και το 2 φυσικά, με το revelations θα μείνεις υπέρευκαριστιμενος,προσφέρει παρα πολλά παραπάνω από τα προηγούμενα το συνηθίζει άλλωστε η σειρά. καινούργιο περιβάλλον καινούργια όπλα κτλ.θα είναι το νάμπερ 2 μετά το uncharted 3.
Bookmarks