Ρε σεις τι γραφικαρες ειναι αυτες? Φαινεται πολυ προσεγμενο οπτικα! Εγω παιζω το Brotherhood ακομα και ειμαι κολλημενος αυτη τη στιγμη. Επισης γουσταρω πολυ που ειναι playable o Altair παλι. Καλος και χρυσος ο Ezio αλλα σαν το old school δεν εχει! Το franchise παντως την εχει βγαλει ασπροπροσωπη την Ubi. Μου κανει εντυπωση που δεν μπηκε στο τρυπακι των κακων sequel..
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Μου άρεσε και εμένα αρκετά. Να φανταστώ ότι στο sequence του Ezio οι εχθροί είναι Βυζαντινοί ε; (Λέανδρος, πάμε πάμε, do your worst μαλάκας...). Επίσης κορυφαίο το "This was used to be so easy"
Επίσης νέες δυνατότητες απ'ότι είδα. Πως τα καταφέρνει αυτή η σειρά σε κάθε παιχνίδι να προσθέτει νέες δυνατότητες τόσο ταιριαστές δεν ξέρω. Βιάζομαι να κρίνω αλλά με τα καινούργια στοιχεία των ACII & AC:B μόνο θετικά βλέπω τη νέα αυτή κυκλοφορία.
Ε ρε γαμωτο τι καθομαι και τα βλεπω τωρα και πωρωνομαι...παει η τσεπη μας.....
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί το παρακάτω,αλλά δείχνει στοιχεία για το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη
Spoiler!
Assassin’s Creed Revelations Ultimate Bundle (Gamestop)
[The bundle includes:]
- Assassin’s Creed Brotherhood da Vinci’s Flying Machine:
A highly detailed replica of da Vinci’s Flying Machine, the awesome glider as seen in the Assassin’s Creed Brotherhood videogame. The glider wingspan extends over 2 feet and wings and tail are articulated. A 6″-7″ scale figure can be placed in the harness underneath and the cannon pivots and fires a spring loaded projectile. Note: Closed Box Packaging, some assembly required- Assassin’s Creed Brotherhood 7-inch Ezio Collectable:
Highly detailed figure with over 30 points of articulation Figure stands nearly 7″ tall and comes with interchangeable hands and a sword accessory. Each figure features retractable blades on the gauntlets to re-enact Ezio’s stealth attacks.- Assassin’s Creed Revelations Signature Edition with the following content:
- A Bonus Singleplayer Gameplay Mission
- An Exclusive Multiplayer Character
- 3 Weapon Capacity Upgrades
- An Animated Short Film
- The “Assassin’s Creed Revelations” Original Game Score Soundtrack
^ Να συμπληρώσω τον φίλο, ότι αυτή είναι αποκλειστική στο gamestop.com, δεν είναι "επίσημη" ας πούμε αλλά του καταστήματος, γενικά οι φιγούρες που θα δίνει θα κυκλοφορήσουν και στην αγορά κανονικά.
Κι ένα επίσημο βιντεάκι της Animus:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=nsZwchzCaHk"]watch?v=nsZwchzCaHk[/ame]
Κλασικά έβαλαν στο trailer την καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού όταν γνωρίζουμε πως στο υπόλοιπο παιχνίδι θα κανεις τα ίδια και τα ίδια όπως και στα προηγούμενα...απορώ γιατί έχει τέτοια απήχηση το παιχνίδι πραγματικά...κατά την άποψη μου είναι βαρετά όλα μετά και όχι μονο το πρώτο... η ιστορία ναι.. πολύ καλή αλλα θα μπορούσαν να την προσφέρουν καλύτερα σε ένα linear παιχνίδι και να εστιάσουν εκεί που πρέπει ώστε να σου δώσουν την απόλυτη εμπειρία και όχι να ξεφεύγει με ανούσιες side missions κάνοντας τα ίδια και τα ίδια όπως στα sandbox παιχνίδια... το ξέρω πολλοί δεν θα συμφωνήσετε μαζί μου αλλα μην με σταυρώσετε...άποψη μου πάντα...
Καπως ετσι ηταν και εμενα η αποψη μου στο πρωτο Assassin's.Στα αλλα 2 ομως εχει ποικιλια.Και δεν ειναι οτι κανεις κατι εξωφρενικα διαφορετικο απο αποψη gameplay (κάνεις πολλα διαφορετικά αλλα πρεπει να μπουν σε spoiler και βαριεμαι τωρα να τα γραψω).Το βασικό ειναι η εξερευνηση της πολης και το κλιμα στους δρομους κλπ, ειναι σαν να ζεις κανονικα εκει.Κατι που δεν ξερω αν θα γινοταν αν ηταν γραμμικο το παιχνιδι.Αυτο που ισως του λειπει ειναι τα random quests .Δλδ να μπορεις να μιλησεις με ολους η τελοσπαντων τους περισσοτερους για να εχει περισσοτερο ενδιαφερον.Αυτο ειναι το μονο αρνητικο που εχει για εμενα, αν έψαχνα να βρω κατι που δεν μαρεσει.
Satan has left his killing floor
PS4
Aparadekte (όνομα και πράμα!χαχα!), αν και καταλαβαίνω πως το εννοείς, νομίζω οτι δεν υπάρχει άλλο franchise σε αυτή την γενιά, που με κάθε συνέχεια να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα από τον προκάτοχό του.
Α, και κάτι πολύ σημάντικό: Οι περισσότερες από τις προσθήκες στο gameplay ήταν απαιτήσεις των fans διατυπωμένες στα forums.Αυτό αν μην τι άλλο δείχνει σεβασμό στον gamer/καταναλωτή.
Τώρα όταν λες οτι κλασικά έβαλαν στο trailer την καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού, με κάνει να πιστεύω οτι δεν έχεις παίξει όλα τα installements της σειράς, τουλάχιστον δεν τα έχεις τελειώσει και απλά έχεις δει κάποια κομμάτια.
Μην επιμείνεις γιατί το -rep καραδοκεί!![]()
Ναι ρε νικόλα σου δίνω απόλυτο δίκιο δεν αντιλεω και το τόνισα πως είναι άποψη μου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις (όχι ότι το κατάφερα αλλα τελοσπάντων) βλέπω μεγάλη απήχηση σε αυτό το παιχνίδι και όχι μονο από GAMERS αλλα και από άτομα που τα μονα που έχουν παίξει είναι cod pro gt και nfs underground στην προηγουμενη γενιά και ερχόμαστε στο θέμα πως πολλά παιχνίδια που αξίζουν περισσότερα πραγματικά αδικούνται...εμενα προσωπικά τα AC και τα 3 που έπαιξα ναι μεν είναι ωραία παιχνίδια αλλα πέρα από το σενάριο και τους τερματισμους πραγματικά δεν ειδα κάτι άλλο "wow"..μια πρωτότυπη σκηνη επίσης ήταν στο 2 η καταδίωξη με την άμαξα...πέρα από αυτά δεν με συγκίνησε κάτι άλλο..έχει από τα αγαπημένα μου settings πραγματικά ωραίο ύφος ωραίο στιλάκι και ιστορία αλλα δεν τα δουλεύει σωστά για μένα... δεν ξέρω...τεσπα.. δεν ψάχνω να βρω δίκιο μέσα σε αυτό απλά λέω τι (έχω πάρει εγώ από το παιχνίδι) που στην τελική για να έχει τέτοια απήχηση και να μην την δικαιολογώ μάλλον είμαι εγώ ο βλάκαςισως είμαι τσατισμένος με τον συγκεκριμένο τίτλο και έχω τέτοια επιθετική στάση σε αυτόν γιατί δεν ευχαριστήθηκα ένα από τα αγαπημένα μου settings...
ε εντάξει βρε και τι να έβαζαν?το περπάτημα που θα κόβουμε στην πόλη?το top βάζεις πάντα...πάντως γενικότερα όλη η σειρά είναι από τα καλύτερα παιχνίδια για εμένα,είμαι ΠΟΛΥ παλιός gamer επί adventure εποχές και είναι το μόνο ίσως που με ενθουσίασε με το ψαγμένο σενάριό του...γνώμη μου πάντα ε..![]()
μπορείς αν έχεις την καλοσύνη να διατυπώσεις με ακρίβεια τι θα ήθελες εσύ από το παιχνίδι και πια στιγμή του παιχνιδιού θα έβαζες στο trailer.
επίσης θέλω να μου απάντησεις σε κάτι.
1.πια παιχνίδια τις σειράς έχεις παίξει
2.έχεις τελειώσει κανενα.
3.σε όλα τα sequences στο 2 και bh έχει διαφορετική εξέλιξη τις ιστορίας,διαφωνείς σε αυτό.
4.μπορείς να μου πεις έναν τίτλο αντάξιο του, το οποιο αν δεν το ξεπερνά να είναι στα ίδια επίπεδα.
5.μήπως είσαι fps παίχτης.
είχα στο μυαλό μου καμια 50αριά ερωτήσεις οποτε έγραψα 5 για αυτό λέω σε κάτι!
έχω την εντύπωση ότι ο απαρεδέκτως δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι τις σειράς απλά το ενοικίασε μονο και είδε τόσα όσα του επέτρεψαν η μέρες ενοικίασης και ο χρόνος του.
έγραψε τις εντυπώσεις του χωρίς κριτήρια. έκρινε ένα trailer χωρείς να τεκμηρίωση την άποψη του σε τι θα βασιζόταν ένα trailer τέτοιου παιχνιδιού.
εγώ ο ίδιος έχω γράψει αρνητικά σχόλια για το δυο το οποιο το έχω πλατίναρει και έχω απόλυτη γνώση ως προς το gameplay το οποιο με κράτησε έως τέλος αφού έχω τερματίσει το 1 και δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος. το brotherhood επίσης το έχω φτάσει στο 97% μου λείπουνε 3 trophies από το online κομμάτι, με τις αποστολές που είχε με το tanks με το airmachine κτλ είναι κάτι πρωτότυπο λόγο εποχής. το παιχνίδι σε μεταφέρει στην εποχή εκείνη και το ζεις.
ac1
σύστημα μάχης 7\10
gameplay 8/10
ήχος 8/10
διάρκεια 7/10
ac2
σύστημα μάχης 9\10
gameplay 9/10
ήχος 9/10
διάρκεια 9/10
ac bh
σύστημα μάχης 9\10
gameplay 10/10
ήχος 9/10
διάρκεια 10/10
αυτή είναι η δικη μου βαθμολογία. έχοντας λιώσει πάνω σε αυτά. επίσης έχω να πω και για το dlc The Da Vinci Disappearance ήταν άψογο φυσικά και έχω πάρει όλα τα trophies.
Bookmarks