Page 109 of 117 FirstFirst ... 95999105106107108109110111112113 ... LastLast
Results 2,161 to 2,180 of 2331

Thread: FIFA 12

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

άσχετο και δεν το λέω για να spamαρω αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς και στο προ αν παίξεις έτσι τελικά παίζεις καλύτερη άμυνα βέβαια με αλλά κουμπιά αλλά με παρόμοιο τροπο.Γιαυτο και όταν έπαιξα φιφα βρήκα την άμυνα ποιο εύκολη(στο να μαρκαρω) σε σχέση με το demo που το ψάχναμε.

ΥΓ. μην αρχίσετε πάλι να λέτε ότι προμοταρω το προ γιατί δεν το έκανα

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Καλα ρε Παρη παλι για το Pro γραφεις στο thread του fifa?Δεν εχεις το θεο σου. -ρεπ
    Satan has left his killing floor
    PS4

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγώ ένα ξέρω δλδ όταν βγει το ps4 με ποσά κουμπιά θα πρέπει να κλέβω την μπάλα;....άστα να παν

Elite Eddy_Gordo's Avatar
    PSN ID
    KALLIANI
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    καταρχην θα πρεπει να περασεις τα συνθηματα και τα τραγουδια που θες στο ps3. μετα πας στο παιχνιδι στην επιλογη my fifa 12->my music and chants->custom music and chants->leagues and teams. διαλεγεις την ομαδα που θες, και στη λιστα αναλογα πιο θες βαζεις και τα τραγουδια σου. εχει ας πουμε, crowd chant, stadium entrance και πολλα αλλα.

φετος υπαρχει νεος τροπος αμυνας και πιο ρεαλιστικος που λεγεται tactical defending. με το κουμπι contain ο αμυντικος κραταει μια αποσταση απο τον επιθετικο και οταν βρεις την καταλληλη στιγμη πατας το κλεψιμο και την παιρνεις. θελει πολυ προπονηση για να το μαθεις καλα. οταν το μαθεις θα δεις ποσο καλυτερο ειναι. μπορεις να γυρισεις στο παλιο συστημα αμυνας αλλα να ξερεις οτι στο ονλαιν χρησιμοποιειται μονο και μονο το νεο συστημα αμυνας.

Μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά στους ΕΑ servers? Γιατί εγώ ενώ είμαι κανονικά ονλινε στο πσν στο φιφα δεν μπορώ να μπω ονλινε

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=rPyrBRb7Cpg"]FIFA 12 Megafactories - YouTube[/ame]

γιαυτο το fifa εγινε το top 1 ποδοσφαιρακι εδω και καποια χρονια...εδω τα παλικαρια εχουν λιωσει στην δουλεια.Ολοι οι fifa fans πρεπει να το δειτε,εδω εγω που ειμαι πορωμενος με το pro το ειδα!

ΥΓ. Στο 27 αναφερει και την ΚΟΝΑΜΙ που για καποια χρονια το προ ηταν τοπ! μπραβο τους γνωριζουν οτι τοτε δεν τα πηγαιναν καλα και τελικα τα καταφεραν
    Last edited by djpar; 08-03-2012 at 12:39.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

στην arsenal δεν έχει τον henry...καλά πως τον ξέχασαν

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Πήγε στους NY Red Bulls

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

epexa manual kontra ston top ranked player ths eurwphs, epa8a plaka o typos den ekane oute la8os eixe pososto 100% sths pases, ekane to paixnidi na miazi toso alh8ino!

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ ειναι αληθινο οταν σε εναν 90λεπτο αγωνα ΟΥΤΕ 1 παικτης, μιας ομαδας, δεν κανει ΟΥΤΕ ΜΙΑ λαθος πασα;

αν αυτο ειναι αληθινο, fuck dat shit.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    Πήγε στους NY Red Bulls
    σωστος

Quote Originally Posted by alekos21 View Post
    epexa manual kontra ston top ranked player ths eurwphs, epa8a plaka o typos den ekane oute la8os eixe pososto 100% sths pases, ekane to paixnidi na miazi toso alh8ino!

οποιον και αν εννοεις, τον εχω κερδισει....:-p
    (ειδικα τον lucio_fuma 2/3 εχω μαζι του..)αλλα εχεις δικιο,η καρδια μου πηγε και ηρθε αρκετες φορες μεχρι να σφυριξει για τελευταια φορα ο διαιτητης

PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    ^ ειναι αληθινο οταν σε εναν 90λεπτο αγωνα ΟΥΤΕ 1 παικτης, μιας ομαδας, δεν κανει ΟΥΤΕ ΜΙΑ λαθος πασα;

αν αυτο ειναι αληθινο, fuck dat shit.
    pou lei o logos file... to paixnidi tou enow genikotera kai me ths fasis pou dimiourgouse...
    Last edited by alekos21; 11-03-2012 at 15:22.

PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by manos_tav View Post
    οποιον και αν εννοεις, τον εχω κερδισει....:-p
    (ειδικα τον lucio_fuma 2/3 εχω μαζι του..)αλλα εχεις δικιο,η καρδια μου πηγε και ηρθε αρκετες φορες μεχρι να σφυριξει για τελευταια φορα ο διαιτητης
    oxi mano den eitan autos, htan prwtos ranked epi 3 mhnes alla paliotera ka8ws twra den polu epeze polu, o THE_REAL_DEAL kapos etsi legotan

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Plzz help...

Εδώ και καμιά 10αριά μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ για online friendly με ένα συγκεκριμένο φίλο μου.
    Κανείς δεν έχει αλλάξει τίποτα στην σύνδεσή ούτε σε ρυθμίσεις αλλά ξαφνικά δεν μπορούμε να παίξουμε. Κάνει προσπάθεια να συνδεθεί αλλά πάντα βγάζει connection lost μετά από λίγο. Έχουμε δοκιμάσει όλους τους πιθανούς τρόπους παιχνιδιού είτε online friendly, από match lobbies k online leagues. Τίποτα. Με άλλους μπορούμε να παίξουμε.

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Advanced Member TdR's Avatar
    PSN ID
    TdR7
    Name
    Γιώργος TdR

καταρχην θα πρεπει να περασεις τα συνθηματα και τα τραγουδια που θες στο ps3. μετα πας στο παιχνιδι στην επιλογη my fifa 12->my music and chants->custom music and chants->leagues and teams. διαλεγεις την ομαδα που θες, και στη λιστα αναλογα πιο θες βαζεις και τα τραγουδια σου. εχει ας πουμε, crowd chant, stadium entrance και πολλα αλλα.
    Μήπως γνωρίζει κανείς:
    Για να περάσεις τα τραγούδια ή τα συνθήματα στο PS3 πρέπει το usb stick να μην έχει μέσα τίποτε άλλο και να τα έχεις αποθηκεύσει σε συγκεκριμένους φάκελους; Όπως π.χ. γινόταν -τουλάχιστον αρχικά, δεν ξέρω αν γίνεται ακόμα- με το update του PS3; [φάκελος PS3 μέσα σε αυτόν άλλος φάκελος που έπρεπε να λέγεται UPDATE κλπ]. Χρειάζεται καμία παρόμοια διαδικασία ή μπορείς να τα περάσεις χύμα από το στικάκι στο σκληρό της κονσόλας;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Back in Town...

Elite |WISE|'s Avatar
    PSN ID
    WISE_linkinpark

Τι νεο εφερε το update του παιχνιδιου!!;;

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....
    The Sun Goes Down,I Feel The Light Betray Me...

Αναζήτηση συντακτών.

Senior Member pnnchios's Avatar
    PSN ID
    pnnchios

και γω moderate ειχαν συνεχεια και δοκιμασα ολα οσα μου ειπαν αλλα δεν γινοταν δουλεια. τελικα δοκιμασα τη τελευταια λυση που ηταν να βαλω τα στοιχεια της συνδεσης μου στο PPPoE και εγινε αμεσως nat type 1 και το φιφα open. δεν πειραξα κατι στο ρουτερ, μονο στο ps3 διαλεξα το PPPoE και σου ζηταει τα στοιχεια συνδεσης. τα δινεις, μετα σε ολες τις επιλογες βαζεις automatic και τελος
    και ομως πατριωτη δουλεψε!!!!!!!για πρωτη φορα στα χρονικα βλεπω το firewall πρασινο!!!!!!thanks

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

παιδια το τελευταιο καιρο εχω προβλημα με το online εχω την εκδοση για PS3 ενω κερδιζω η ειμαι ισοπαλια μου λεει οτι η συνδεση διακοπηκε και χανω το ματς ενω ειμαι κανονικα στο ιντερνετ δεν εχει αποσυνδεθει το ρουτερ. ειδικα τωρα με τις head to head seasons ειναι αδικο γιατι μπορει να πεσεις κατηγορια ετσι πολυ ανετα

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Γιατί άραγε δεν επιτρέπει πλήρεις ρυθμίσεις (zoom, height) στην κάμερα ορισμένων γηπέδων (πχ. San Siro);

Bookmarks

Bookmarks