Και κάτι άλλο ποιος είναι ο εύκολος τρόπος να κάνεις το ένα δυο?
Και κάτι άλλο ποιος είναι ο εύκολος τρόπος να κάνεις το ένα δυο?
Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...
ε ενταξει συμβαινουν κι αυτα. αλλα φοβαται η παναθα την γιουβε;
υπαρχουν κι αλλα πρωταθληματα αλλα του DCKFabi4 ειναι μια χαρα. δεν χρειαζεται να κατεβασεις αλλο.
L1+πασα (κανει κινηση αμεσως ο παιχτης που εκανε τη πασα) και την καταλληλη στιγμη του ξαναδινεις την μπαλα.
Έως τώρα μέχρι στο σεμι-προ κάνω προκοπή σε μανουαλ όλα...Δεν σου κρύβω πως τα βρίσκω μπαστούνια στο προφεσιοναλ...Και ντρίπλα κάνω σπάνια ίσως και εκεί θέλω καμιά συμβουλή... Ειλικρινά μήπως πρέπει να το βάλω στο σεμι ασιστ τον χειρισμό?
Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...
οι ντριμπλες ειναι σημαντικες στο φιφα αλλα ασε τις για το τελος. στο youtube υπαρχουν αρκετα βιντεο που σου δειχνουν πως κανεις τις ντριμπλες.
για το χειρισμο. στο ονλαιν σχεδον ολοι οι αγωνες παιζονται στο assisted. υπαρχει και η επιλογη βεβαια για manual. το semi καλο ειναι να μην το βαζεις. assisted και manual ειναι οι βασικες επιλογες.
To semi ειναι κυριως νομιζω για να μπεις πιο ομαλα στον manual χειρισμο.Oποτε μαθε καλα το semi και μετα πας σε manual,για να μη σου φαινεται βουνο.
.
μεταγραφες ποτε ?μεσα φλεβαρη οπως παντα?
Παιδια Καλημερα
Ειμαι σχετικα νεος στο Fifa 12 και θα ηθελα να ρωτησψ το εξης.
Γιατι παρα πολλες φορες οταν παταω το R2 για να τρεξει πιο γρηγορα ο παικτης που εχει τη μπαλλα αυτος οχι μονο δεν τρεχει αλλα παει και πιο αργα νομιζω.
Δεν το κανει συνεχεια αλλα τις περισσοτερς φορες.
Τρελά έσοδα από το FIFA 12 Ultimate Team για την ΕΑ.
Το Ultimate Team, το έξτρα mode των FIFA που έρχεται να θυμίσει στους παλιότερους από ‘μας κάτι από Υπερατού και κάτι από αυτοκόλλητα Panini, χρόνο με τον χρόνο γίνεται ολοένα και πιο αποδοτικό για την EA. Η τελευταία ανακοίνωσε πως περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι ασχολούνται ενεργά με το FIFA 12 Ultimate Team. Οι δε συναλλαγές τους ξεπερνούν τα 51 εκατομμύρια σε πλήθος ενώ η αξία τους υπερβαίνει τα $13 εκατομμύρια!
Ο Peter Moore, εκτελεστικός διευθυντής της EA δήλωσε ευχαριστημένος μεν με τις επιδόσεις αυτές, ωστόσο τοποθέτησε τον πήχη ακόμα ψηλότερα αφού όπως πρόσθεσε, η εταιρεία είχε έσοδα της τάξης των $100 εκατομμυρίων από τις πωλήσεις στο Ultimate Team των FIFA 10 και FIFA 11.
byteme.gr
καλησπερα παιδια καινουριος κ εγω στο φιφα φετος.
επειδη δεν μπορω να διαβασω ολα τα μηνυματα θελω καποιες πληροφοριες.
παιζουμε με κατι φιλαρακια συνεχεια τουρνουα συνηθως 4 παιχτες.
θελουμε να βαλουμε απο την αρχη μια φορα κ να το κραταει 5 λεπτα χρονο το ημιχρονο κ να ειναι παντα νυχτα κ να εχει καλο καιρο.
το βαζουμε αλλα δεν το κραταει κ μας σπαει τα νευρα καθε φορα τα ιδια.
επισης υπαρχει επιλογη να διαλεγουμε εμεις την σειρα των αγωνων κ οχι απαραιτητα οπως την βγαζει το φιφα;
υ.γ μπορει επισης καποιος να μου πει πως κατεβαζουμε ακριβως το ελληνικο πρωταθλημα.
βρισκω 4 απο διαφορους χρηστες αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι τα σωστα.
Last edited by aekfc212; 07-02-2012 at 19:05.
Πριν λίγο πλήρωσε την ανυπαρξία του παιχνιδιού το controller του ps3. ΣΙΧΑΘΗΚΑ αυτή τη μ@λ@$#%%% που όλοι θεωρούν κορυφαίο ποδοσφαιράκι, να ΠΑΤΑΣ ΚΑΤΩ, ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ τον κάθε τυχάσπαρτο ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ, να έχεις 40 και 50 τελικές (με 30 και πάνω on target, έχω τραβήξει και photos για τους αμφισβητίες) να ξεσκίζεται ο τερματοφύλακας του με κάθε απίστευτο τρόπο, να έχεις 3-4 δοκάρια, και στο τέλος Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ να σου κάνει 2 επιθέσεις (αντεπιθέσεις) και να σε ισοφαρίζει ή να σε νικά.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ το φιφακι σήμερα.
Κορυφαιο ειναι αναμφισβητητα.
Θελει υπομονη και εξασκηση. Οσο κι αν η τυχη ειναι σημαντικη, αν ξερεις να παιζεις καλα τοτε θα το παρεις το ματς.
Γι αυτο και ειναι το καλυτερο football sim. Για οσους δεν εχουν υπομονη, υπαρχει και το προ για να βαζετε γκολ απο παντου και ευκολα. Δεν το λεω για το παιδι απο πανω, αλλα γενικα μιλαω
Εγώ βαρέθηκα αυτούς που παίρνουν Cameroon επειδή έχει τον Song και τον Eto'o.
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
Bookmarks