Page 103 of 117 FirstFirst ... 3539399100101102103104105106107113 ... LastLast
Results 2,041 to 2,060 of 2331

Thread: FIFA 12

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Με ποιον τρόπο μπορώ να σβήσω ένα παίχτη που έχω φτιάξει(τερματοφυλακα) στο Be A Pro???
    Spoiler!

Advanced Member azalus's Avatar
    PSN ID
    azalica

Παιδια εμενα δεν μου εμφανιζει τα κανονικα ονοματα των παιχτων πχ. επαιζα με ΠΑΟΚ χθες και ολοι ειχαν κατι περιεργα ονοματα πηρα και αλλες ομαδες και ολες ειχαν το ιδιο προβλημα.Πρεπει να κανω κατι η εκανα κατι λαθος?Ευχαριστω.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by azalus View Post
    Παιδια εμενα δεν μου εμφανιζει τα κανονικα ονοματα των παιχτων πχ. επαιζα με ΠΑΟΚ χθες και ολοι ειχαν κατι περιεργα ονοματα πηρα και αλλες ομαδες και ολες ειχαν το ιδιο προβλημα.Πρεπει να κανω κατι η εκανα κατι λαθος?Ευχαριστω.
    Κάνε από το μενού του παιχνιδιού πάλι dowload latest squads...

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Τα ακουσατε τα merry christmas απο τον martin tyler ετσι; περιμενουμε τη πρωτοχρονια

PSN ID
    azalica

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Κάνε από το μενού του παιχνιδιού πάλι dowload latest squads...

Ευχαριστω θα το δοκιμασω,πρεπει να παω στο ονλινε και να το κανω?Και παλι ευχαριστω.

PSN ID
    GiannisLazy

Από το customize teams...

PSN ID
    azalica

^^ εισαι αρχοντας σ`ευχαριστω.

Ενταξει το βρηκα...........
    Last edited by azalus; 28-12-2011 at 16:59.

Elite |WISE|'s Avatar
    PSN ID
    WISE_linkinpark

Καλησπέρα παίδες..ήρθα και επίσημα στην παρεα σας καθώς μεχρι χθες έπαιζα το 11.νταξει το ποδοσφαιρακι ειναι πολύ μπροστά.επίσης,καμία σχέση με το ντεμο.
    Αυτό που ηθελα να ρωτήσω ειναι αν τελικά γινεται να παίξουμε ονλαιν με τα παλιά κουμπιά.και οχι με τον καινούριο τρόπο άμυνας.μαλλον οχι ε?
    Επίσης,γιατί δεν μπορω με τίποτα να κόψω τους αμυντικούς?άλλαξα τον κύκλο με το τετράγωνο αλλά οταν πατάω Χ μαρκάρει με τα μάτια.το τετράγωνο κανει την κίνηση για να κόψει αλλά αργεί πολύ με συνέπεια να μην κόβω σχεδόν ποτέ.παίζει κάνας άλλος συνδιασμος κουμπιών?

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...
    The Sun Goes Down,I Feel The Light Betray Me...

Αναζήτηση συντακτών.

PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by |WISE| View Post
    Καλησπέρα παίδες..ήρθα και επίσημα στην παρεα σας καθώς μεχρι χθες έπαιζα το 11.νταξει το ποδοσφαιρακι ειναι πολύ μπροστά.επίσης,καμία σχέση με το ντεμο.
    Αυτό που ηθελα να ρωτήσω ειναι αν τελικά γινεται να παίξουμε ονλαιν με τα παλιά κουμπιά.και οχι με τον καινούριο τρόπο άμυνας.μαλλον οχι ε?
    Επίσης,γιατί δεν μπορω με τίποτα να κόψω τους αμυντικούς?άλλαξα τον κύκλο με το τετράγωνο αλλά οταν πατάω Χ μαρκάρει με τα μάτια.το τετράγωνο κανει την κίνηση για να κόψει αλλά αργεί πολύ με συνέπεια να μην κόβω σχεδόν ποτέ.παίζει κάνας άλλος συνδιασμος κουμπιών?

Όχι δεν μπορείς να παίξεις online με την παλιά άμυνα.

Με το Χ ο αμυντικός κάνει contain τον αντίπαλο που έχει την μπάλα. Δεν θα κάνει ποτέ κίνηση να την κλέψει εκτός και αν πατήσεις το τετράγωνο.
    Μια τακτική είναι να να καλέσεις με το R2 την βοήθεια του 2ου παίκτη.

Γενικά είναι μια εντελώς καινούργια άμυνα που θέλει λίγο χρόνο να την συνηθίσεις. Προσπάθησε να είσαι πιο υπομονετικός στην άμυνα και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για το κλέψιμο.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Μια τακτική είναι να να καλέσεις με το R2 την βοήθεια του 2ου παίκτη.
    γιαννη, R2 για δευτερο παικτη...; τς τς τς. δηλαδη με το R1 τρεχεις. σας κατεστρεψε το προ...με το R2 τρεχουμε!

@WISE. με ενα κουμπι κανεις αμυνα με τα ματια και με ενα αλλο, την καταλληλη στιγμη, την κλεβεις. μια συμβουλη: μαθε τη νεα αμυνα και θα δεις οτι ειναι πολυ καλυτερη απο τη παλια.
    υπαρχουν δυο συνδυασμοι που μπορεις να χρησιμοποιησεις.

1ον) Στο τετραγωνο να βαλεις το contain, στο x την βοηθεια του 2ου παιχτη και στο R1 το κλεψιμο της μπαλας. αυτο χρησιμοποιω εγω μιας και η βοηθεια του 2ου παικτη ειναι πολυ σημαντικη για μια καλη αμυνα και την καταλληλη στιγμη με το R1 κλεβεις μπαλα. Η καταλληλη στιγμη ειναι σημαντικη μιας και αν κανεις λαθος ο αντιπαλος σε περναει ανετα.

2ον) Στο τετραγωνο να βαλεις το contain, στο χ το κλεψιμο της μπαλας και στο R1 την βοηθεια του 2ου παιχτη. αρκετοι το εχουν ετσι.

το contain μπορει να μπει στο τετραγωνο ή στο κυκλο αναλογα που βολευει τον καθενα.

επισης αλλοι εχουν το contain στο χ και το κλεψιμο στο τετραγωνο ή το κυκλο.

PSN ID
    azalica

Παιδια μια ερωτηση κατεβασα απο το creation center ελληνικο πρωταθλημα μπορω να κατεβασω και αλλο πρωταθλημα πχ αργεντινη η μονο ενα επιτρεπετε?

dinospao με το contain τι εννοεις,σορρυ αλλα ειμαι ασχετος με το fifa.Ευχαριστω και χρονια πολλα.

Elite |WISE|'s Avatar
    PSN ID
    WISE_linkinpark

Quote Originally Posted by pvinis View Post
    oraio einai alla idio...

pantos apo grafika skizei se sxesi me to palio!!

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    γιαννη, R2 για δευτερο παικτη...; τς τς τς. δηλαδη με το R1 τρεχεις. σας κατεστρεψε το προ...με το R2 τρεχουμε!

@WISE. με ενα κουμπι κανεις αμυνα με τα ματια και με ενα αλλο, την καταλληλη στιγμη, την κλεβεις. μια συμβουλη: μαθε τη νεα αμυνα και θα δεις οτι ειναι πολυ καλυτερη απο τη παλια.
    υπαρχουν δυο συνδυασμοι που μπορεις να χρησιμοποιησεις.

1ον) Στο τετραγωνο να βαλεις το contain, στο x την βοηθεια του 2ου παιχτη και στο R1 το κλεψιμο της μπαλας. αυτο χρησιμοποιω εγω μιας και η βοηθεια του 2ου παικτη ειναι πολυ σημαντικη για μια καλη αμυνα και την καταλληλη στιγμη με το R1 κλεβεις μπαλα. Η καταλληλη στιγμη ειναι σημαντικη μιας και αν κανεις λαθος ο αντιπαλος σε περναει ανετα.

2ον) Στο τετραγωνο να βαλεις το contain, στο χ το κλεψιμο της μπαλας και στο R1 την βοηθεια του 2ου παιχτη. αρκετοι το εχουν ετσι.

το contain μπορει να μπει στο τετραγωνο ή στο κυκλο αναλογα που βολευει τον καθενα.

επισης αλλοι εχουν το contain στο χ και το κλεψιμο στο τετραγωνο ή το κυκλο.
    Ευχαριστώ πολύ παιδια για τη βοήθεια.η αλήθεια ειναι ότι και γω τα έχω αλλάξει από το φιφα 10 τα κουμπιά της βοήθειας του δεύτερου παίχτη και του τρεξίματος και τωρα που το σκέφτομαι θα βοηθούσε πιο πολύ με ανάποδα κουμπιά.
    Ρε γμτ πατάω δεύτερο παίχτη για βοήθεια αλλά παντα παιζω διπλό με τον αδερφό μου στην ίδια ομαδα και γινεται ενα μπούγιο..και τελικά δεν κοβει κανείς.
    Ειδικά οταν έχει γρήγορους επιθετικούς η αντίπαλη ομαδα και αργούς αμυντικούς η ομαδα μου.

Αναζήτηση συντακτών.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by azalus View Post
    Παιδια μια ερωτηση κατεβασα απο το creation center ελληνικο πρωταθλημα μπορω να κατεβασω και αλλο πρωταθλημα πχ αργεντινη η μονο ενα επιτρεπετε?

dinospao με το contain τι εννοεις,σορρυ αλλα ειμαι ασχετος με το fifa.Ευχαριστω και χρονια πολλα.
    απο το creation center επιτρεπεται να κατεβασεις δωρεαν μονο ενα πρωταθλημα. για να κατεβασεις περισσοτερα πρεπει να μπεις στο store του φιφα 12 και απο κει να αγορασεις το πακετο για τα πρωταθληματα. κανει 1,50 ευρω και σου δινει τη δυνατοτητα να κατεβασεις 5 πρωταθληματα.

επισης για να μπορεσεις να παιξεις career mode με το ελληνικο πρωταθλημα πρεπει να κατεβασεις παλι απο το φιφα 12 store και το πακετο career mode με τα ιδια λεφτα.
    και για να κατεβασεις κι αλλο πρωταθλημα θα χρειαστει να αγορασεις και θεσεις για τις νεες ομαδες, αφου σε αφηνει να κατεβασεις μονο 24 ομαδες. οποτε αγοραζεις το πακετο για τις ομαδες με 1.19 ευρω και εισαι κομπλε.

οσο για το contain, ειναι η επιλογη για να κανει ο αμυντικος αμυνα με τα ματια που λεμε. "κλειδωνει" στον αντιπαλο και κραταει μια αποσταση μεχρι να βρεις τη καταλληλη στιγμη και να του κλεψεις τη μπαλα.
    αν πας στις ρυθμισεις του χειριστηριου στο φιφα, θα το δεις. το γραφει contain.

Elite |WISE|'s Avatar
    PSN ID
    WISE_linkinpark

Παιδες αν μπορειτε πειτε σας παρακαλω τι ειναι αυτες οι λιστες που βγαινουν οταν ειμαστε στο menu και παταμε select.

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

Αναζήτηση συντακτών.

PSN ID
    azalica

dinospao ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

καλη χρονια σολους!!!

Εχω ενα προβλημα με τα ρεπλαι δεν μπορω να τα ανεβάσω στο σιτε της εα τα σωζω κανονικά κανω up load κανονικά μου γραφει οτι ολα καλα αλλα δεν τα βρισκω πουθενα...εχει τύχει σε κανεναν αυτο...

Καλή χρονιά!!

Ναι jordan σε μένα... Και αυτό που λές και να ανεβάσω 2 διαφορετικά replay και να μου τα εμφανίζει το ίδιο..

Παιδιά, πως αποθηκεύουμε τις επιλογές των κουμπιών; Κάθε φορά που μπαίνω πρέπει να ρυθμίσω ξανά τα κουμπιά, δεν μου κρατάει τα saves!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Member jsrory's Avatar
    PSN ID
    jsrory
    Name
    ΓΙΑΝΝΗΣ

απο ενα σημειο και μετα η αμυνα μου εσπασε τα νευρα ...απο κει που ειχα την καλυτερη αμυνα περσι φετος τρωω γκολ για πλακα.

Senior Member carnage's Avatar
    PSN ID
    gkphy
    Name
    Μάκης

Η αμυνα ειναι αρκετα περιεργη και θελει εξοικειωση παιζω στο Professional και το μονο που κατεφερνω ειναι ισσοπαλια ή πιο σπανια νικη με 1-0 ενω στο 11 επαιζα τελευταια δυσκολια. Μπορουμε να παιξουμε με φιλο με 2ο χειριστειριο online οπως στο 11;

Bookmarks

Bookmarks