Page 100 of 117 FirstFirst ... 509096979899100101102103104110 ... LastLast
Results 1,981 to 2,000 of 2331

Thread: FIFA 12

Member kyriakosv's Avatar
    PSN ID
    kyriakosvr

αυτό με τις κατηγορίες που λέτε τι είναι;;

Quote Originally Posted by kyriakosv View Post
    αυτό με τις κατηγορίες που λέτε τι είναι;;
    Στο online έχει 10 κατηγορίες.. Ξεκινάς απο την 10 και μπορείς να φτάσεις μέχρι 1. Ανάλογα με τις νίκες και τους βαθμούς που παίρνεις, ανεβαίνεις κατηγορία, μένεις ή πέφτεις.

PSN ID
    kyriakosvr

aham... δλδ όλοι οι παίκτες είναι σε κατηγορίες και ανεβαίνεις ανάλογα με τις νικές.. και πχ πως ξέρεις ότι μένουν 4 παιχνιδια που κρίνουν κατηγορια;

Quote Originally Posted by kyriakosv View Post
    aham... δλδ όλοι οι παίκτες είναι σε κατηγορίες και ανεβαίνεις ανάλογα με τις νικές.. και πχ πως ξέρεις ότι μένουν 4 παιχνιδια που κρίνουν κατηγορια;

Σε κάθε κατηγορία παίζεις 10 παιχνίδια.. Σου λέει θες π.χ. 10 βαθμούς σύνολο να μείνεις και 16 για να ανέβεις κατηγορία.

Αυτή η ΕΑ την τρέλα μου μέσα με κάθε patch φτιάχνει 2 πράγματα και χαλάει 5. Μετά το patch όλοι γκρινιάζουν οτι κολάει κάνει ράνει.. Κι εγώ σήμερα πήγα να μπω στο edit teams-formation και μου κόλλησε εντελώς η κονσόλα.. Κλείνω ανοίγω πάλι ακριβώς το ίδιο.. Άρα δεν είναι τυχαίο κάποια @@ έχουν κάνει..Όχι τίποτα άλλο δεν είναι καιρός και για βλάβες στο PS3!!

Advanced Member mitsios's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εγω που δεν ειχα προβλημα με τα replay,μου δημιουργηθηκε μετα το τελευταιο Patch.Σε καθε replay δειχνει την σεντρα σαν εικονα ακινητη,χωρις παικτες.Μολις τελειωσει το replay,ολα συνεχιζουν κανονικα.
    Last edited by mitsios; 17-11-2011 at 02:23.

Cool Member PS3άκιας's Avatar
    PSN ID
    Greek_Nick

και εμενα παιδια χτες που επαιζα μου κολλησε στο συνολο 5-6 φορες,επισης δεν καταλαβαινω ποτε θα φτιαξουν το sync του ηχου στα ριπλει..

Advanced Member dredd's Avatar
    PSN ID
    kraken 13

Τιποτα διορθοτικο για να το φτιαξουν δε θα βγαλουν?ηθελα να ηξερα εκει στην ΕΑ δεν τα δοκιμαζουν πρωτα?εγω παντος δεν το περασα αν δεν το φτιαξουν πρωτα.

Member Josaras's Avatar
    PSN ID
    Josaras

Thumbs up #

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Θα δοκιμάσω την Arsenal.γιαυτές τι ομάδες έχετε να προτείνεται formation και αλλαγές ημιχρόνου η στην βασική 11άδα?
    EDIT:3ις στις 3ις νίκες με Arsenal ....λέγε τα μυστικά...formation και αλλαγές!!!
    Φιλε αυτα που ρωτας καλυτερα ψαξ' τα μονος σου μεσα απο πολλους αγωνες για να καταληξεις ποιο συστημα και ποιοι παιχτες σε βολευουν. Ειναι αναλογα με το πως παιζει ο καθενας. Αλλα μιας που ειπες passing game και αναπτυξη απο τα πλαγια σου προτεινα Arsenal επειδη κατεξοχην αυτος ειναι ο τροπος παιχνιδιου της! Πολυ καλο συστημα για αναπτυξη απο τα πλαγια ειναι το 4-4-2 σε ρομβο! Βαλε αριστερο μπακ τον Song και στη θεση του, αμυντικο χαφ, τον Diaby!
    in gunners we trust

PSN ID
    kyriakosvr

στις κατηγορίες που αναφέραμε πιο πάνω τα 10 παιχνίδια τα παίζεις εναντια στον υπολογιστή ή σε άλλους παίκτες;

Name
    Δημήτρης

Με αλλους παικτες φιλε μου.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Nα κανω και εγω καποιες ερωτησεις.

1)Η καμερα ''end to end'' μενει σταθερη βλεποντας μονο το ενα τερμα και στο δευτερο ημιχρονο?

2)Αν στο career mode παρουμε εναν παιχτη γνωστο και οχι καποιον που εχουμε φτιαξει,δεν θα ανεβαινουν τα χαρακτηριστικα του?Φανταζομαι πως ναι.
    .

Member The Godfather's Avatar
    PSN ID
    GeneralGiGi

Παίδες, μια ερώτηση.. Γίνεται να παίζω με ένα φίλο από την κονσόλα μου 2vs2 online? Να βρούμε δλδ τυχαία ένα ζευγάρι όπως γίνεται στο 1vs1.
    Ευχαριστώ.

1.Στο 2vs2 πολλές φορές μπορεί να μπει και 5ο άτομο...δεν γίνεται να φάει σουτάρισμα?
    2.Καλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν και ένα επιπλέον 2vs2...δλδ να μπαίνω σε ένα room με τον φίλο μου και αυτόματα να ψάχνει για ζευγάρια...όπως όταν παίζεις head to head μόνος σου.Πρέπει να φάω όλη την αργοπορία?...δλδ να μπω σε ένα απο τα 2vs2 room...να κάνω invite τον φίλο μου...να κάνω creat game ώστε μετά ο φίλος να κάνει join...και μετά για 2 λεπτά να περιμένουμε άλλα 2 άτομα...ουφ.Εκτος αν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος και χάνω εγώ κάτι...
    Last edited by DJTaurus; 19-11-2011 at 04:25.

AorChr's Avatar
    PSN ID
    Xristoss

Μια ερωτηση.Εκει που λεει projected 14 points στη 3η division στο headtohead season τι ειναι?Με 18 παω 2η με 12 μενω 3η αλλα λεει και projected 14..

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Εννοει τι προβλέψει δίνει ο υπολογιστής για τους τελικούς πόντους που θα πάρεις. Αυτο είναι ανάλογο της πορείας μέχρι εκείνη την στιγμη.

Πχ αν σε 5 ματς έχεις 7 πόντους τότε θα σου πει projected 14 points. Στο χέρι σου είναι να τα πας καλύτερα...

AorChr's Avatar
    PSN ID
    Xristoss

ναι οντως το παρατηρησα γιατι ενω μου ελεγε 14 μετα απο 2 αγωνες μου λεγε relegate

Name
    Δημήτρης

Αυτο με τους ποντους δεν το εχω καταλαβει.Οσο πιο καλα τα πας,μειωνονται οι ποντοι για ανοδο κατηγοριας?

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

se kathe katigoria exis na dosis 10 agones ke su vazi ena minimum orio ponton, an den perasis to minimum tote pas diavathmisi

an perasis to orio anodou (p.x. 16 pontus) anevenis mia katigoria pio pano

an perasis to minimum orio (px 10 vathmus) alla den perasis to orio anodou (16) ke paris 13 vathmus tote apla menis katigoria ke ksekina nea sezon

(se merikes periptosis den xriazete na peksis ke tus 10 agones tis sezon, an perasis to orio anodou gia paradigma se ksekina amesos nea sezon stin epomeni katigoria)

Name
    Δημήτρης

Καλησπερα.Εδω και μερικες μερες εχω αρχισει να παιζω manual και ομολογω οτι εχω ενθουσιαστει με τον πραγματικα αυθεντικο τροπο του παιχνιδιου.Aλλη φαση πραγματικα!Μερα με την μερα εξοικειωνομαι περισσοτερο και γουσταρω πραγματικα.Το μονο θεμα ειναι οτι στο search για το online δεν βρισκει ευκολα αντιπαλους γιατι εχω την επιλογη "manual" και οχι "any".
    Θελω να ρωτησω κατι σε αυτους που ξερουν.Ειναι λιγο περιεργη ρωτηση αλλα ρωταω αν γινεται ενας παικτης που ας υποθεσουμε οτι ποδοσφαιρικα ειναι σε ιδιο επιπεδο με καποιον,να κερδισει ενα που παιζει με assisted.H πρεπει να ειναι μια κατηγορια πιο πανω σε γνωση και σε παιξιμο?Κατι αλλο.Οταν εννοουμε manual εννοουμε ΟΛΕΣ οι επιλογες manual απο τις ρυθμισεις του wireless controler settings η απλα καποιες?Εγω την επιλογη "maual" απλα την βαζω απο το "online setings" στην οθονη μετα που επιλεγω ομαδα αναμεσα σε "manual" και "any" και ετσι αυτοματα παιζω manual.

Bookmarks

Bookmarks