Page 95 of 117 FirstFirst ... 4585919293949596979899105 ... LastLast
Results 1,881 to 1,900 of 2331

Thread: FIFA 12

Oποιος θέλει να παίξει με τον pro του, ας έρθει σε προ club, εκεί είναι οργανωμένα και δεν γίνεται αυτό, αφήστε μου μήνυμα να συνεννοηθούμε.

Member kyriakosv's Avatar
    PSN ID
    kyriakosvr

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Απο ελλάδα έχει ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ αλλά μπορείς να κατεβάσεις και ολόκληρο ελληνικό πρωτάθλημα που έχουν κάνει κάποια παιδιά..
    file mporeis na mas doseis kapies plirofories apo pou mporoume na to katevasoume???

Έκανα τη μεγαλύτερη νίκη με ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ-Βασιλεία 7-0... Για division 8. Μπράβο όμως και στον άλλον γιατί θα μπορούσε να είχε βγει και να έχανε μόνο 3-0 λογικά..

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Έκανα τη μεγαλύτερη νίκη με ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ-Βασιλεία 7-0... Για division 8. Μπράβο όμως και στον άλλον γιατί θα μπορούσε να είχε βγει και να έχανε μόνο 3-0 λογικά..
    Αν το κλείσει και το σκόρ είναι πάνω από 3-0 τότε κρατάει το σκορ που υπάρχει ως εκείνη την στιγμή. Δλδ αν το κλείσει στο 5-0 τότε θα πάρεις νίκη 5-0 και όχι 3-0.

Πάντως Φώτη ψιλοβαρέθηκα με τον ΠΑΟΚ μετά την αποτυχία μου να ανέβω στην 1 στον τελευταίο αγώνα. Μου έβγαλε την Σεντ Ετιέν (4*) και έχασα 3-1.

Ξεκίνησα το πρωϊ με Bayern M. και 4-3-3 και έκανα 6 νίκες και 3 ήττες. (Στον ένα αγώνα είχα πάρει Ρεάλ).

Πλέον DIVISION 1...

Πιστεύω ότι ο κόσμος ασχολείται με το Φίφα12 κυρίως στο online. Δεν είμαι του online, αλλά έχω παίξει μερικά ματσάκια, από περιέργεια περισσότερο, και είναι όντως πολύ καλό...(αν και συμπέρανα ότι οι 9 στους 10 παίρνουν Μπάρτσα\Ρεάλ, τραγικό).
    Επειδή όμως παίζω κυρίως offline, έχω μερικά παράπονα από το φετινό παιχνίδι. Νομίζω ότι χρειαζόταν πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από τη Cpu στην επίθεση. Πολύ, μα πολύ, cutback κι εκτέλεση από κοντά, είναι λίγο άσχημο αυτό.
    Επίσης (μιλάω πάντα για legendary) όλες μα όλες οι ομάδες θυμίζουν μικρές Μπαρτσελόνες έτσι όπως παίζουν και αυτό με ενοχλεί. Επίσης, βλέπω ότι στο παιχνίδι έχουν βάλει υπερβολικά φέτος το στοιχείο "τακτική". Ναι, υπάρχει τακτική στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι μόνο αυτή. Κάπου το gameplay μετατρέπεται σε παιχνίδι "γάτα με το ποντίκι" και αυτό δεν είναι σωστό. Επίσης, όταν κερδίζεις η είναι ισόπαλο το αποτέλεσμα, το παιχνίδι σε δυσκολεύει συχνά με "φτηνό" τρόπο, π.χ. πολλές αδικαιολόγητα λάθος πάσες και κοντρόλ απο την ομάδα σου, καθόλου αντίστοιχα από τη Cpu, ακόμα και αν έχεις εσύ καλή ομάδα και παίζεις με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν ξέρω γω.
    Έχει βέβαια και αρκετά καλά, π.χ. είναι κάπως πιο στιβαρό από το περυσινό, έχει κάποιες ωραίες πάσες και μπαλιές, γενικά η "φυσική" του παιχνιδιού είναι σε πιο ρεαλιστική βάση.
    Επειδή όμως πέρυσι έλιωσα το Φίφα11 στο offline, το θεωρώ καλύτερο συνολικά, πιο "αυθόρμητο", πιο αεράτο, και για αυτό και πιο ρεαλιστικό. Μπάλα δεν είναι μόνο άμυνες Μουρίνιο και τακτικές και passing game Μπαρτσελόνα.
    Να διευκρινίσω όμως ότι μιλάω για modded Φίφα 11, με μονταρισμένη database, ενώ το Φίφα12 είναι το default, με το πολύ πολύ κάποια αλλαγμένα sliders.....

Elite manos_ps3's Avatar
    PSN ID
    Manos_GR
    Name
    Μάνος

Ρε παιδιά, τί κόλλημα έχουν φάει εκεί στην ΕΑ με το σήμα του Ολυμπιακού, και το κάνουν διαφανές;;; Σε καμιά άλλη ομάδα δεν συμβαίνει αυτό...
    PSN ID: Manos_GR

Advanced Member dredd's Avatar
    PSN ID
    kraken 13

Μαλλον δεν ξερουν πως ειναι το κανονικο!!! ΒΑζελας ειμαι πλακα κανω..

Advanced Member mitsios's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Λοιπον παιδια θελω να σας πω κατι.Ελπιζω να μην ειναι ιδεα μου και να ειστε παρατηρητικοι οπως πιστευω ειμαι και εγω.Παρατηρησα στο τελευταιο παιχνιδι στην Division 10 και οταν ξεκιναει εκει που δειχνει τις ενδεκαδες,τα συστηματα κ.τ.λ. οτι εχουν ενα κοκκινο φοντο,ενα διαφορετικο χρωμα με λιγα λογια.Καθως και πανω αριστερα εκει που κατα τη διαρκεια του αγωνα δειχνει το σκορ.Το εχω ξαναδει και παλιοτερα,δεν ξερω αν ειναι τυχαιο.Το παραξενο ειναι οτι η καμερα ειναι αλλαγμενη και ειναι διαφορετικη παροτι παρατηρησα οτι ειναι η Τele broadcat.Ειχα παιξει πολλους αγωνες και εκανε μπαμ οτι κατι αλλαξε.Τι συμβαινει? Μηπως επειδη ειναι ο τελευταιος αγωνας της Division εχουν αλλο χρωματισμο?Και η camera?Mε λιγα λογια σε αυτο το παιχνιδι κρινοταν επιτελους η ανοδο μου και την εχασα μην μπορωντας να παιξω!

PS3forLife's Avatar
    Name
    Fotis

Quote Originally Posted by kyriakosv View Post
    file mporeis na mas doseis kapies plirofories apo pou mporoume na to katevasoume???
    Ναί φίλος! θα ήσουν τεράστιος!!!!
    -The Walking Dead-

PS3forLife's Avatar
    Name
    Fotis

ξαναρωτάω μήπως βρω κάποιον να ξέρει...

Το goalkeeping (έχω κολλήσει άσχημα μιλάμε με αυτό...) έχει βελτιωθεί καθόλου ή είναι τα ίδια?

(εννοώ πουχου... οτι αν σε διαλέξει η Man.Un. ας πούμε και μπαίνεις μέσα σε φιλικό ή και σε αγώνα με την ΑχΒαχ United και λογικά δεν σου κάνουν καμία επίθεση (άντε μια γιατί η ομάδα σου είναι κλάσεις ανώτερη και δεν μπορούν να κάνουν επίθεση) τελειώνεις τον αγώνα με 5,9 - 6,2 και ο προπονηταράς δεν σε βάζει ξανά μέσα... γιατί ...είσαι άχρηστος...) και άλλα τέτοια θαυματουργά.

-The Walking Dead-

Μιά ερώτηση για τους γνώστες του είδους.. Οι διαφορές του manual απο το semi ποιές είναι?? Στο τελείωμα δηλαδή πρέπει να σημαδέψεις ακριβώς αλλιώς μπεκάτσες??

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Μιά ερώτηση για τους γνώστες του είδους.. Οι διαφορές του manual απο το semi ποιές είναι?? Στο τελείωμα δηλαδή πρέπει να σημαδέψεις ακριβώς αλλιώς μπεκάτσες??

Και λιγα λες...στην αρχή σε κενή εστία το είχα στείλει αραουτττττ,αλλα με τον καιρό θα βελτιώνεσαι και θα κολλήσεις στο manual γιατι ειναι πολυ ρεαλιστικό και πραγματικά κερδίζει ο καλύτερος,δηλωσε συμμετοχή στα Πρωταθλήματα που κάνει ο Γιαννης και στο manual και στο επομενο που θα κανουμε θα μπεις θα παίξεις καμία 20αρια ματς και θα συνηθίσεις,αν πας να παίξεις 1-2 θα ξενερώσεις θέλει υπομονή και μετα θα καταλάβεις ότι είναι πολύ καλύτερο από το semi,το assisted δεν στο βάζω καθόλου γιατί κατά την άποψη μου είναι ένα άλλο παιχνίδι( τραγικό) .

αααα και ξεχασα.... μην πας να παιξεις manual με τον σταυρο....Μονο με αναλογικο γιατι πρεπει να σημαδευεις ακριβως εκει που θες να παει η μπαλα

Quote Originally Posted by easybizi View Post
    Και λιγα λες...στην αρχή σε κενή εστία το είχα στείλει αραουτττττ,αλλα με τον καιρό θα βελτιώνεσαι και θα κολλήσεις στο manual γιατι ειναι πολυ ρεαλιστικό και πραγματικά κερδίζει ο καλύτερος,δηλωσε συμμετοχή στα Πρωταθλήματα που κάνει ο Γιαννης και στο manual και στο επομενο που θα κανουμε θα μπεις θα παίξεις καμία 20αρια ματς και θα συνηθίσεις,αν πας να παίξεις 1-2 θα ξενερώσεις θέλει υπομονή και μετα θα καταλάβεις ότι είναι πολύ καλύτερο από το semi,το assisted δεν στο βάζω καθόλου γιατί κατά την άποψη μου είναι ένα άλλο παιχνίδι( τραγικό) .

αααα και ξεχασα.... μην πας να παιξεις manual με τον σταυρο....Μονο με αναλογικο γιατι πρεπει να σημαδευεις ακριβως εκει που θες να παει η μπαλα
    Ναι με τον μοχλό παίζω.. Κοίτα ωραίο το assisted για μπυρίτσες και αραλίκι με τα φιλαράκια.. Αλλά για να καταλάβεις ποδόσφαιρο θες manual-semi. Στο επόμενο πρωτάθλημα θα δηλώσω..

Member jsrory's Avatar
    PSN ID
    jsrory
    Name
    ΓΙΑΝΝΗΣ

απο 9 κατηγορια η8ελα ενα βα8μο για να παω 8 στο τελευταιο ματς και νικαγα 3-0 στο δευτερο ημιχρονο...κοβεται η συνδεση στο 70 και παλι απ την αρχη .....τεσπα σημερα πηγα 7!

Elite freakygeo's Avatar
    PSN ID
    freakygeo
    Name
    giorgos

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=-vbDxNINlHc&feature=feedu"]FIFA 12 | Quincy is BEAST!!!!! - YouTube[/ame]

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by freakygeo View Post
    Έχει γίνει edit player Γιώργο. Δεν έχει τέτοια στατιστικά ο Κουίνσι...

Name
    Δημήτρης

Παιδια να ρωτησω κατι?Ειμαι ακομα στο ενα αστερι.Για να κανουν τριπλες κ.τ.λ. εχουν σημασια τα αστερια?Δηλαδη στα 2 αστερια κανουν συγκεκριμενες τριπλες στα 3 καποιες καλυτερες και ουτω καθ'εξης?Γιατι τωρα με τον ΠΑΟΚ πχ,κανουν ελαχιστες εως καθολου τριπλες.

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

Quote Originally Posted by mitsios View Post
    Παιδια να ρωτησω κατι?Ειμαι ακομα στο ενα αστερι.Για να κανουν τριπλες κ.τ.λ. εχουν σημασια τα αστερια?Δηλαδη στα 2 αστερια κανουν συγκεκριμενες τριπλες στα 3 καποιες καλυτερες και ουτω καθ'εξης?Γιατι τωρα με τον ΠΑΟΚ πχ,κανουν ελαχιστες εως καθολου τριπλες.
    Ναι, όσο πιο πολλά αστερια έχει ένας παίκτης, τόσο πιο πολλές και δύσκολες ντρίπλες θα κάνει.

Name
    Δημήτρης

Ενας παικτης,εννοεις ενα ποδοσφαιριστης,σωστα?Στο head to head online διπλα στο id μου εκει εχει 5 αστερια και εμενα ειναι γεματο μονο το ενα,αυτο νομιζα οτι μετραει αλλα μαλλον νομιζα λαθος.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ρε παιδια εχω νοικιασει το φιφα με εφτιαξα σαν τερματοφυλακα και οταν παω Be a pro με βγαζει να διαλεξω ομαδες για φιλικο...Δεν εχει mode οπου κανεις καριερα σαν τερματοφυλακας(μεταγραφες κλπ) αν ναι που το βρισκω???
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks