Page 81 of 117 FirstFirst ... 317177787980818283848591 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 2331

Thread: FIFA 12

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Μας ξενέρωσε η ΕΑ...
    Εκεί που μας έφτιαξε με τα πολλά online modes, friends leaderboards κα αφήνεις κάτι επιλογές ελεύθερες να τις εκμεταλεύονται οι ανα τον κόσμο μαλ...κες.

Αλλά κι εσύ ρε φίλε αντίπαλε δεν φτάνει που διαλέγεις Ισπανία χωρίς να το ξέρω παίζεις και αυτόματη άμυνα με τον GK? Πόσο λακαμάς είσαι. Να την χαίρεστε την πρώτη σας κατηγορία... Μόνο φιλικά με φίλους από δω και στο εξής...

Κρίμα γιατί την παιχνιδάρα αυτή...

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

τωρα που εχω κανει αρκετα ματσακια ενα εχω να πω ενταξει καλο ειναι αλλα δεν τρελαθηκα!!παντως αυτο το tactical defending ειναι μια μαλακια και μιση γιατι βαζεις το cpu να παιζει αμυνα και οχι εσυ αυτο τι ειναι μαγκια εγω παντως οσα ματς εκανα οτι εκανα το εκανα μονος μου και ας φαω και 30 γκολ οσο για την ea απλα πηρε τα ωραια λεφτα μας και τωρα ειναι μπαχαμες για διακοπες μια χαρα..υ.γ δεν θελω να πω για ολα τα αλλα μεχρι τωρα ολα τα αλλα μια χαρα ειναι..
    Last edited by lostmangr; 06-10-2011 at 20:35.
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

Member jsrory's Avatar
    PSN ID
    jsrory
    Name
    ΓΙΑΝΝΗΣ

ρε παλικαρια τα πεναλτι μου πανε ολα στον 8εο ....λιγο να ακουμπησω τον μοχλο αριστερα η΄' δε3ια με την γραμη στο πρασινο το σουτ ειναι ε3ω.....νομιζω το χουν μα8ει και ονλινε πολλοι για αυτο οταν κερδισα πεναλτι 2 φορες εβαλαν τερματοφυλακα στην μεση ...μας εσπασε τα αρχιδια η εα με τερματοφυλακα,αμυνα και πεναλτι .

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ρε παιδια ειπαμε εχουν γινει καποιες βλακεις αλλα μην κατηγωρειτε την ea για την αχρηστια σας
    ελεος δλδ
    εμενα ολα τα πεναλτι καρφωνονται στο γαμα...

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

Quote Originally Posted by lostmangr View Post
    παντως αυτο το tactical defending ειναι μια μαλακια και μιση γιατι βαζεις το cpu να παιζει αμυνα και οχι εσυ αυτο τι ειναι μαγκια
    Το προβλημα του GK δεν εχει καμια σχεση με το Tactical Defending...

Member jsrory's Avatar
    PSN ID
    jsrory
    Name
    ΓΙΑΝΝΗΣ

μαστερ στο 11 ειχα φτασει 2300 κατατα3η στο pc μεχρι π αρχισαν κολπα με alt-tab.για πες πως τα καρφωνεις να μαθω και γω ο αχρηστος !!!

Αφού είπαμε μέσα στισ επόμενες εβδομάδες θα διορθωθεί πιστεύω το θέμα θεωρείται λήξαν..

PSN ID
    GiannisLazy

δεν λεμε οτι δε θα διορθωθουν απλα το περιμεναμε πως και πως και τωρα αηδιασαμε...

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

δεν ειπα οτι εχει σχεση το Tactical Defending απλα ειπα οτι ειναι αισχος η παιζω εγω η δεν παιζω απλα δεν το θα το κανω ποτε γιατι ειναι σαν να χαλαω το game καναμε εχθες παιχνιδια με εναν φιλο και ενω στα προηγουμενα ματς τον ειχα εχθες εκανε αυτο με το Tactical Defending και δεν μπορουσα να κανω τιποτα..
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

γι αυτο εγω ακομα δεν εχω παιξει online..μονο με γνωστους απο το forum αλλα πρωτα πρεπει να κάνω kai αλλες προπονήσεις και μετα online. 1 πργμα μ την έσπασε γιατι οταν αρχίζεις ενα πρωτάθλημα στα ματς δεν μπορεις πλέον να ρυθμιζεις αν θες να γίνει το ματς βραδυ μεσημερι η απογευμα...το βαλαν στο φιφα 10 11 και το βγαλαν φέτος γιατί? οσο για την αμυνα με εντιπωσιάζει θέλει υπομονη ΑΛΛΑ μετα απο 3 η 4 ματς εχει κουρκουτιάνει το μυαλο...νομίζω..και τα σουτ μου αρέσουν παντα κατα την γνωμη μου..αυτα προς το παρον...

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by the master View Post
    ρε παιδια ειπαμε εχουν γινει καποιες βλακεις αλλα μην κατηγωρειτε την ea για την αχρηστια σας
    ελεος δλδ
    εμενα ολα τα πεναλτι καρφωνονται στο γαμα...
    Σωστος!
    Τα πεναλτυ ειναι ακριβως ιδια με περυση και ποτε κανενας δεν ειχε προβλημα,ασε που ειναι καλη φαση γενικοτερα το συστημα με την ψυχολογια.
    Last edited by SacHpe; 06-10-2011 at 21:48.

Πάντως γνώμη μου, οι καλύτερες κινήσεις αμυντικών και επιθετικών που έχω δει ποτέ.. Παίζω pro απο τότε που γεννήθηκα (που λέει ο λόγος) και πάντα όταν ήμουν στην επίθεση έβριζα τους συμπαίκτες ( ανέβα @@ την π...τανα μου!!) και δε συμαζεύεται.. Αλλά εδώ είναι άλλο πράγμα.. Πάντα στην επίθεση σε στηρίζουν και ανοίγουν χώρους μόνοι τους.. Και στην άμυνα αλληλοκάλυψη και φοβερές κινήσεις.. Πολύ μπροστά..

PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Πάντως γνώμη μου, οι καλύτερες κινήσεις αμυντικών και επιθετικών που έχω δει ποτέ.. Παίζω pro απο τότε που γεννήθηκα (που λέει ο λόγος) και πάντα όταν ήμουν στην επίθεση έβριζα τους συμπαίκτες ( ανέβα @@ την π...τανα μου!!) και δε συμαζεύεται.. Αλλά εδώ είναι άλλο πράγμα.. Πάντα στην επίθεση σε στηρίζουν και ανοίγουν χώρους μόνοι τους.. Και στην άμυνα αλληλοκάλυψη και φοβερές κινήσεις.. Πολύ μπροστά..
    Σε αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Μπορείς να κάνεις πολλούς και ωραίους συνδυασμούς τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση.
    Απλά ντόρος γίνεται πολύς για τον ονλαιν που μας χαλάει την όλη διασκέδαση.

Member jsrory's Avatar
    PSN ID
    jsrory
    Name
    ΓΙΑΝΝΗΣ

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Σωστος!
    Τα πεναλτυ ειναι ακριβως ιδια με περυση και ποτε κανενας δεν ειχε προβλημα,ασε που ειναι καλη φαση γενικοτερα το συστημα με την ψυχολογια.

φιλε στο pc δεν ειχε μπαρα και δεν ειχε καμια σχεση το πεναλτι μ αυτο ....αμα 8ες κανε με αντ να παι3ουμε κανα φιλικο να σε δει3ω πως παιζουν μπαλιτσα ....και συ master

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Σε αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Μπορείς να κάνεις πολλούς και ωραίους συνδυασμούς τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση.
    Απλά ντόρος γίνεται πολύς για τον ονλαιν που μας χαλάει την όλη διασκέδαση.
    Ναι σίγουρα... Να σήμερα πάλι έπαιξα Μπαγερν- Μαν. Σιτι με μαύρες φανέλες και οι 2.. Έλεος δηλαδή.. Και μετά Ισπανία- Μάντσεστερ.. :/ Εκτός απο το θέμα του GK στα forums ακούγονται τίποτα απο αυτά τα θέματα? Να μην παίζουν ίδιες ομάδες, να μην έχει ίδιες φανέλες και να μην είναι εθνικές με clubs..

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by jsrory View Post
    φιλε στο pc δεν ειχε μπαρα και δεν ειχε καμια σχεση το πεναλτι μ αυτο ....αμα 8ες κανε με αντ να παι3ουμε κανα φιλικο να σε δει3ω πως παιζουν μπαλιτσα ....και συ master

λολ οκ ρε δεν αμφισβητω τις ικανοτητες σου , εγω σχετικα μαπας ειμαι με το νεο συστημα

αυριο που θα το χω λογικα θα σε κανω αντ για κανα φιλικο

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Προς το παρών παίζω μόνο με τίμιους. Δεν έχω τύχει με κάποιον που να χρησιμοποιεί το select, ίσως να φταίει που παίρνω συχνά Ολυμπιακό. Συνήθως αυτοί που παίρνουν ομάδες με 4 αστέρια θέλουν να παίξουν σωστά κι όχι να κάνουν ότι μπορούν για την νίκη.

ΥΣ. Έπαιξα με έναν, που ενώ είχε τραυματιστεί ο Ashley Young πέταξα την μπάλα πλάγιο με τον Evra και εκείνος έκανε το fair play και μου την ξαναέδωσε με την Xavi.
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

ρε παιδες περι φιφα 12 τα εχετε καλυψει ολα...εχω ενα αλλο θεμα...αν μπορει κανεις ας βοηθησει........!!!με το On line Του 11 ειχα ελαχιστες εως καθολου αποσυνδεσεις...με το 12 αποσυνδεεται καθε τρεις κ λιγο....ρυθμισα και τα ports αλλα δεν ειδα φως............

καμια ιδεα κανεις???????????

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by jsrory View Post
    To id μου το βλεπεις,οποτε θελεις ελα να μου "μαθεις" μπαλιτσα.

Bookmarks

Bookmarks