Some cars take your breath away. Only one gives it back.
Μας ξενέρωσε η ΕΑ...
Εκεί που μας έφτιαξε με τα πολλά online modes, friends leaderboards κα αφήνεις κάτι επιλογές ελεύθερες να τις εκμεταλεύονται οι ανα τον κόσμο μαλ...κες.
Αλλά κι εσύ ρε φίλε αντίπαλε δεν φτάνει που διαλέγεις Ισπανία χωρίς να το ξέρω παίζεις και αυτόματη άμυνα με τον GK? Πόσο λακαμάς είσαι. Να την χαίρεστε την πρώτη σας κατηγορία... Μόνο φιλικά με φίλους από δω και στο εξής...
Κρίμα γιατί την παιχνιδάρα αυτή...
τωρα που εχω κανει αρκετα ματσακια ενα εχω να πω ενταξει καλο ειναι αλλα δεν τρελαθηκα!!παντως αυτο το tactical defending ειναι μια μαλακια και μιση γιατι βαζεις το cpu να παιζει αμυνα και οχι εσυ αυτο τι ειναι μαγκια εγω παντως οσα ματς εκανα οτι εκανα το εκανα μονος μου και ας φαω και 30 γκολ οσο για την ea απλα πηρε τα ωραια λεφτα μας και τωρα ειναι μπαχαμες για διακοπες μια χαρα..υ.γ δεν θελω να πω για ολα τα αλλα μεχρι τωρα ολα τα αλλα μια χαρα ειναι..
Last edited by lostmangr; 06-10-2011 at 20:35.
ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..
ρε παλικαρια τα πεναλτι μου πανε ολα στον 8εο ....λιγο να ακουμπησω τον μοχλο αριστερα η΄' δε3ια με την γραμη στο πρασινο το σουτ ειναι ε3ω.....νομιζω το χουν μα8ει και ονλινε πολλοι για αυτο οταν κερδισα πεναλτι 2 φορες εβαλαν τερματοφυλακα στην μεση ...μας εσπασε τα αρχιδια η εα με τερματοφυλακα,αμυνα και πεναλτι .
μαστερ στο 11 ειχα φτασει 2300 κατατα3η στο pc μεχρι π αρχισαν κολπα με alt-tab.για πες πως τα καρφωνεις να μαθω και γω ο αχρηστος !!!
Αφού είπαμε μέσα στισ επόμενες εβδομάδες θα διορθωθεί πιστεύω το θέμα θεωρείται λήξαν..
δεν λεμε οτι δε θα διορθωθουν απλα το περιμεναμε πως και πως και τωρα αηδιασαμε...
δεν ειπα οτι εχει σχεση το Tactical Defending απλα ειπα οτι ειναι αισχος η παιζω εγω η δεν παιζω απλα δεν το θα το κανω ποτε γιατι ειναι σαν να χαλαω το game καναμε εχθες παιχνιδια με εναν φιλο και ενω στα προηγουμενα ματς τον ειχα εχθες εκανε αυτο με το Tactical Defending και δεν μπορουσα να κανω τιποτα..
ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..
γι αυτο εγω ακομα δεν εχω παιξει online..μονο με γνωστους απο το forum αλλα πρωτα πρεπει να κάνω kai αλλες προπονήσεις και μετα online. 1 πργμα μ την έσπασε γιατι οταν αρχίζεις ενα πρωτάθλημα στα ματς δεν μπορεις πλέον να ρυθμιζεις αν θες να γίνει το ματς βραδυ μεσημερι η απογευμα...το βαλαν στο φιφα 10 11 και το βγαλαν φέτος γιατί? οσο για την αμυνα με εντιπωσιάζει θέλει υπομονη ΑΛΛΑ μετα απο 3 η 4 ματς εχει κουρκουτιάνει το μυαλο...νομίζω..και τα σουτ μου αρέσουν παντα κατα την γνωμη μου..αυτα προς το παρον...
Πάντως γνώμη μου, οι καλύτερες κινήσεις αμυντικών και επιθετικών που έχω δει ποτέ.. Παίζω pro απο τότε που γεννήθηκα (που λέει ο λόγος) και πάντα όταν ήμουν στην επίθεση έβριζα τους συμπαίκτες ( ανέβα @@ την π...τανα μου!!) και δε συμαζεύεται.. Αλλά εδώ είναι άλλο πράγμα.. Πάντα στην επίθεση σε στηρίζουν και ανοίγουν χώρους μόνοι τους.. Και στην άμυνα αλληλοκάλυψη και φοβερές κινήσεις.. Πολύ μπροστά..
Ναι σίγουρα... Να σήμερα πάλι έπαιξα Μπαγερν- Μαν. Σιτι με μαύρες φανέλες και οι 2.. Έλεος δηλαδή.. Και μετά Ισπανία- Μάντσεστερ.. :/ Εκτός απο το θέμα του GK στα forums ακούγονται τίποτα απο αυτά τα θέματα? Να μην παίζουν ίδιες ομάδες, να μην έχει ίδιες φανέλες και να μην είναι εθνικές με clubs..
Προς το παρών παίζω μόνο με τίμιους. Δεν έχω τύχει με κάποιον που να χρησιμοποιεί το select, ίσως να φταίει που παίρνω συχνά Ολυμπιακό. Συνήθως αυτοί που παίρνουν ομάδες με 4 αστέρια θέλουν να παίξουν σωστά κι όχι να κάνουν ότι μπορούν για την νίκη.
ΥΣ. Έπαιξα με έναν, που ενώ είχε τραυματιστεί ο Ashley Young πέταξα την μπάλα πλάγιο με τον Evra και εκείνος έκανε το fair play και μου την ξαναέδωσε με την Xavi.![]()
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
ρε παιδες περι φιφα 12 τα εχετε καλυψει ολα...εχω ενα αλλο θεμα...αν μπορει κανεις ας βοηθησει........!!!με το On line Του 11 ειχα ελαχιστες εως καθολου αποσυνδεσεις...με το 12 αποσυνδεεται καθε τρεις κ λιγο....ρυθμισα και τα ports αλλα δεν ειδα φως............
καμια ιδεα κανεις???????????
Bookmarks