Page 76 of 117 FirstFirst ... 266672737475767778798086 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 2331

Thread: FIFA 12

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Πραγματικα χωρις υπερβολη, απο την Παρασκευη που το εχω και εκανα αρκετα παιχνιδια head to head (με μεγαλης δυναμικοτητας ομαδες) ηταν ολα ματσαρες, εμπαιναν γκολ πανεμορφα και απο τις δυο πλευρες, εντυπωσιακα γυριστα κτλ αν ο αντιπαλος σου αφηνε λιγο χωρο και απο χτες (που μαλλον μαθευτηκε πιο πολυ το κολπο) δεν μπορεις να κανεις μια ευκαιρια με το κωλο cpu (εγω προσωπικα δηλαδη, δεν ξερω για εσας).. απογοητευση..
    Ευτυχώς μπήκα και είδα τι έγραψες,γιατί θα το έβγαζα και θα το πεταγα,πρωτη φορα απο το fifa 10 το έκλεισα το παιχνιδι,επαθα πλάκα μεχρι χθες το απόγευμα όλα καλα δηλαδή όλα ντερμπυ όπως λες και εσυ μετα λεω να δω μια ταινία και πριν κοιμηθώ λεω να παίξω…και λες και επαιζα στην 1 κατηγορια με ειχαν κάνει χαζό μεχρι και 7-1 εχασα,αντε λεω την πρωτη φορα έτυχα σε πολύ καλο…την δευτερη το ίδιο εεε 5 φορες συνεχόμενες με καναν πλάκα όχι να χανω αλλα να μην μπορω να κανω τπτ μια φορα κέρδισα και μετά τα ίδια.Ξενερωσα παρα πολύ χθες γιατι εβλεπα ένα παιχνιδι με τοσες δυνατότητες να εξελίσσετε σε τσίρκο,με τον αντιπαλο να σου κλεβει την μπαλα για πλακα και μετα να παίρνει τους επιθετικούς του και να κάνει σβούρες και με τα νευρα που ειχα που να τους κόψω.Δεν ξέρω αλλά το head head season πρέπει να σου δίνει δυνατότητα να παίζεις σε slow και semi controls.Τα παιχνιδια που μαρεσαν περισσοτερο ηταν αυτά που επαιξα με manual,αλλα για να βρεις αντιπαλο με manual πρεπει να κανεις ταμα.Το παιχνιδι εχει πολύ μεγάλη βελτιώσει σε σχέση με το 11 αλλα έχει και μερικά προβλήματα και το κυριότερο για μένα δεν είναι η άμυνα που σωστά άλλαξε αλλα ο τροπος που ελίσσονται οι επιθετική κυρίως τον μεγάλων ομάδων κατά την αποψη μου είναι μη ρεαλιστικός και δυστυχώς αυτό οδηγεί πολλούς να παίζουν μόνο με σβούρες να περνούν έναν γρήγορο παίκτη και να ελίσσονται ποδόσφαιρο μηδεν!

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

...και επισης μπορεις ευκολα να καταλαβεις ποιος αντιπαλος ξερει αυτο το κολπο και ποιος οχι...φαινεται απο τα πρωτα μαρκαρισματα αν παιζει εκεινος ή εχει βαλει το AI.

Πραγματικά έλεος με όλους αυτούς που μέρα νύχτα ψάχνουν τρόπους για να ψιλό-κλέψουν. Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τι χαρά αποκομίζουν απο το να βρίσκουν cheats.
    Άντε και είσαι ο πρώτος στην κατάταξη στον κόσμο τι κατάλαβες???
    Στη πραγματικότητα δεν ξέρεις να παίζεις το παιχνίδι και δεν είσαι και "Κύριος".
    Χίλιες φορές να ηττηθείς καθαρά παρά να προσπάθείς να κλέψεις για να κερδίσεις.
    Επιτέλους η EA πρέπει να το δεί λιγο σοβαρά αυτο το θέμα. Το ranking ειναι της πλάκας. Όλοι οι κλεφτοκοτάδες είναι πρώτοι στους πίνακες, και χαλάνε και το παιχνίδι σε όλους όσους θέλουν να το ευχαριστηθούν πραγματικά...
    Παιδιά αν μάθετε κανένα νεότερο για το θέμα pls let us know

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Maximvs View Post
    Με τον κλασικο τροπο ή με το tactical defence?.Γιατι με το καινουργιο τροπο αμυνας δεν πεφτει ο παιχτης οπως παλια.Πρεπει να εχεις το σωστο timing για να μαρκαρει ο παιχτης.Παντως το εχω παρατηρησει και εγω αυτο με καποιους στο on-line.Δε μπορεις να τους περασεις με τιποτα,και σε κοβουν για πλακα.Ειδα εν τω μεταξυ πως οταν εφτανα κοντα στην περιοχη και με εκοβαν οι αμυντικοι,ο τερματοφυλακας τους ειχε ξεκινησει εξοδο...αρα...κατι γινεται....
    Για tactical λέω και ναι δεν ορμαει όπως ορμουσε στο 11 ο παίχτης αλλα σίγουρα κάποια στιγμή ή αν ο άλλος κάνει μια λάθος κινηση θα την κλέψει την μπάλα και αν μαρκαρεις σωστά double team τότε σίγουρα θα την κλεψεις την μπάλα εύκολα....λίγο προπόνηση θέλει μόνο

PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Subject: Re:My tips on how to defend in FIFA 12

My tip is, do nothing. OR take control of your keeper (press select on ps3, back on xbox). Either way you getting the ball back. Because trying to get the ball back on legendary wants to rip my hair out. So read a book or something meanwhile and take a sneak peak on the screen now and then.

WARNING: Too much exposure to fifa 12: be a defender MAY cause you to go on a rampage and shoot everyone in your local store if you are an unstable person.

Αυτά γράφονται στο επίσημο Forum ελπίζω να τα βλέπουν κάποιοι και να το διορθώσουν

Quote Originally Posted by easybizi View Post
    Subject: Re:My tips on how to defend in FIFA 12

My tip is, do nothing. OR take control of your keeper (press select on ps3, back on xbox). Either way you getting the ball back. Because trying to get the ball back on legendary wants to rip my hair out. So read a book or something meanwhile and take a sneak peak on the screen now and then.

WARNING: Too much exposure to fifa 12: be a defender MAY cause you to go on a rampage and shoot everyone in your local store if you are an unstable person.

Αυτά γράφονται στο επίσημο Forum ελπίζω να τα βλέπουν κάποιοι και να το διορθώσουν
    Πραγματικά καταστρέφουν το παιχνίδι...δεν το καταλαβαίνουν???
    Θέλουν και τι γνώμη των παιχτών για την μπούρδα που έκαναν.
    Κάποιες στιγμές πραγματικά απορώ...

Καλά είναι δυνατόν σε όλη την Αθήνα να μην υπάρχει πουθενα..??!!

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

ειναι τεραστιο λαθος τους και πρεπει να το φτιαξουν αμεσα....αλλα φανταζεστε να κερδισεις ενα τυπο που παιζει με αυτο τον τροπο?...τι καλυτερη ικανοποιηση?

ειναι τεραστιο λαθος τους και πρεπει να το φτιαξουν αμεσα....αλλα φανταζεστε να κερδισεις ενα τυπο που παιζει με αυτο τον τροπο?...τι καλυτερη ικανοποιηση?

Έχεις δίκιο φίλε...
    Αλλά πραγματικά είναι εκεί η ουσία των πραγμάτων???

Πάντως αυτό το λάθος δεν δικαιολογείτε απο αυτούς που έφτιαξαν το παιχνίδι.

Απαράδεκτο λάθος εκ μέρους τους...

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Κερδισα εναν με τον Παναθηναϊκο κιολας.. ελεγχε τον τερματοφυλακα ο ξεφτυλας και εφαγε ενα τρυπιο γκολ απο μακρια.. μετα πασουλες ολη την ωρα στην αμυνα μου και το cpu δεν ερχοταν να μου την παρει τοσο πισω.. ξαφνικα εβλεπες να παιρνει τον ελεγχο και ερχοταν να μου την παρει χωρις αποτελεσμα το noobακι.. του εστειλα και ενα ωραιο pm μετα το ματς που θα τον εσκασε πιο πολυ.. δεν ξερω στα σιγουρα ομως, τοσο αναισθητοι που ειναι ολοι αυτοι.. Παντως δεν χαρηκα καθολου τη νικη. Γιατι δεν ηταν παιχνιδι αυτο. Ελεος..

Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

αυτοι ειναι τυποι που θελουν να λενε οτι εχω τοσο level και τοσο rank...δε τους νοιαζει το παιχνιδι και η διασκεδαση...οκ...δικτυακοι κλεφτες...

τωρα που θυμαμε παντως ενα παιχνιδι...επαιζα εγω με Man City και ο αλλος με Real...δεν μπορουσα να κανω φαση ευκολα...ομως σε καποια φαση εβγαλα μια καθετη και ειδα τον Castillas εξω απο την περιοχη...0-1 ευκολα με Τevez...μετα απο λιγο το ιδιο...0-2 ο Aquero...τελικα με αυτο το κολπο κερδισα 2-4...

Το πραγματικό πρόβλημα είναι στο ότι η EA επέτρεψε ένα τόσο μεγάλο λάθος να συμβεί.
    Απο εκεί και πέρα φυσικό είναι να βρεθούν χιλιάδες ηλίθιοι να εκμεταλευτούν την κατάσταση...

Έχουμε κανένα νεότερο απο πλευράς τους για το θέμα???

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

Ρε παιδιά τι ψάχνετε; Όλη την χρονια στο 11 δεν έπαιζα ranked για αυτό το λόγο. Έρχεται ο κάθε παπάρας που παίζει όλο με L1 + Δ σε νικάει και χαίρεται! Τις τελευταίες μέρες είπα να παίξω αρκετά μπας και πάρω το χρυσό των 100 ranked και μου βγήκε η ψυχή. Το τι loosers είδαν τα ματια μου δε λέγεται...

Τώρα αυτό το πρόβλημα του 12 μου θυμίζει ΝΒΑ 2K με το θέμα της άμυνας όπου εκεί σπας χειριστήρια από τα νεύρα σου. Κακώς το άφησαν στο online αυτό το χαρακτηριστικό. Έπρεπε να το είχαν μονο offline όπως το χέρι στο 11. Ελπίζω και εύχομαι από το πολύ κράξιμο να το αφαιρέσουν γιατί θα αχρηστεύεται σχεδόν όλο το online μέρος του παιχνιδιού...

PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Κερδισα εναν με τον Παναθηναϊκο κιολας.. ελεγχε τον τερματοφυλακα ο ξεφτυλας και εφαγε ενα τρυπιο γκολ απο μακρια.. μετα πασουλες ολη την ωρα στην αμυνα μου και το cpu δεν ερχοταν να μου την παρει τοσο πισω.. ξαφνικα εβλεπες να παιρνει τον ελεγχο και ερχοταν να μου την παρει χωρις αποτελεσμα το noobακι.. του εστειλα και ενα ωραιο pm μετα το ματς που θα τον εσκασε πιο πολυ.. δεν ξερω στα σιγουρα ομως, τοσο αναισθητοι που ειναι ολοι αυτοι.. Παντως δεν χαρηκα καθολου τη νικη. Γιατι δεν ηταν παιχνιδι αυτο. Ελεος..

Ε αυτοί που το κάνουν μπορεί να είναι 13,14,15 χρόνων(χωρίς να είναι αποκλειστικό κριτήριο η ηλικία) και θέλουν να κερδίζουν για να ανέβουν κατηγόρια….εμείς όλοι οι άλλοι που δεν θέλουμε να παίζουμε έτσι και θέλουμε να παίζουμε για διασκεδάσει τι μπορούμε να κάνουμε για να παίζουμε με αντίπαλο έναν κανονικό παίκτη και όχι το CPU;Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίζουμε μεταξυ μας εδώ μέσα με άτομα που ξέρουμε ότι δεν θα το κάνουν η με φιλους σπιτι,αν δεν το διορθώσουν όλη η εμπειρία του on line που ειναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι θα χαθεί.
    Last edited by easybizi; 04-10-2011 at 15:15.

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

εχτες παντως που επαιζα στα unranked games , δεν πετυχα ουτε ενα που να κανει αυτες τις βλακειες...και να σας πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα πιο πολυ...γιατι οντως ειδα και καλυτερους και χειροτερους απο εμενα αλλα πανω απο ολα ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ παιχτες...οχι ανδρεικελα!!....
    Ενταξει ειναι το ranked..σου δινει αλλη ικανοποιηση να ανεβαινεις levels , αλλα να γινεται δικαια,οχι με απατες!...

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

Quote Originally Posted by easybizi View Post
    τι μπορούμε να κάνουμε για να παίζουμε με αντίπαλο έναν κανονικό παίκτη και όχι το CPU;
    δυστυχως τιποτα...μπορει να το κανει ο οποιοσδηποτε...αλλα φαινεται απο την πρωτη φαση...φαινεται αν σε μαρκαρει ο αντιπαλος σου και οχι το CPU..ειναι τρομερη η διαφορα,γιατι παιρνει τετοιες θεσεις ο αμυντικος που δεν μπορει ευκολα να τις παρει ενας παιχτης με το χειριστηριο.

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

paidia den exw prosexi kati epi tou 8ematos an kai postara to provlima prin kati meres, den nomizw oti boreis na katalabeis an kapios pezei me thn cpu giati borei pragmati na kserei na amhnete o typos, sto kato kato giati na mhn boreis na kerdiseis kai thn cpu ?
    8a to ftiaxei h ea to 8ema omws

Πετυχα κι εγω κανα 2-3 νομιζω. Πιστευω οτι το καταλαβαινεις. Δεν τρωνε ουτε μια προσποιηση, παιρνουν συνεχως τρομερες θεσεις και το κυριοτερο δεν βλεπεις να πατανε το Ο για τακλιν σχεδον ποτε.

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

φαινεται παρα πολυ καλα παιδια...οι θεσεις που παιρνουν ειναι computertized με ολη τη σημασια της λεξεως!!....απολυτη τοποθετηση που δεν χανει με τιποτα!..αυτο απλος παιχτης οπως εμεις δε το κανει με τιποτα!....στην ουσια δηλαδη παιζεις αντιπαλος με το ΑΙ σε επιπεδο legendary...

Υ.Γ...δεν θα βγει το update ομως?...ε ρε κατι 5αρες που θα πεσουν!!!!

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

παιδια εχω το εξης θεμα δεν μπορω να βγαλω σεντρα στην περιοχη. η σεντρα η θα παει πανω στον τερματοφυλακα η αουτ. δεν ειμαι πρωταρης εχει κανενας παρομοιο προβλημα? ξεχασα να σεντραρω?

Bookmarks

Bookmarks