Page 75 of 117 FirstFirst ... 256571727374757677787985 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 2331

Thread: FIFA 12

Quote Originally Posted by the master View Post
    μαλλον επειδη κ καλα το βρισκεις αμεσως
    @@... Ισα ίσα πιο πολλά μειονεκτήματα έχει και θα έπρεπε να δελεάσουν λίγο.. Ούτε κόστος εργοστασίου να πακεταριστεί έχει ούτε να αποσταλεί ούτε τίποτα.. 5-7 ευρώ φθηνότερα έπρεπε να το έχουν κατ' εμε...

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Πως τα πατε στην αμυνα ρε παιδια? Εγω δεν μπορω με τιποτα να αμυνθω σωστα.. και παντα ο αντιπαλος μου κοβει καθε επιθεση για πλακα.. Τι να πω.. η παιζω με πολυ καλους η εγω ειμαι πολυ ασχετος..! Το καινουριο αμυντικο συστημα πως εφαρμοζεται δηλαδη..? Αν ειναι να αμυνεται το cpu αντι για σενα να παιζω ofline κατευθειαν.
    Καταλαβα... http://forum.ea.com/uk/posts/list/765/1034206.page

Για να δουμε αν θα το φτιαξουν.
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

φιλε τι ειναι αυτο με τους τερματοφυλακες? δεν καταλαβα ...

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Exploit/cheat.

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Εχει γινει πολυς ντορος απ οτι διαβαζω στο forum της EA γιατι πολλοι μαγκες με καποιο τροπο στο online, πατανε ενα κουμπι και ελεγχουν τον τερματοφυλακα την ωρα που εσυ επιτιθεσαι ετσι στην ουσια εκεινη την στιγμη παιζεις με το cpu (και αντε παιξε αν μπορεις) μεχρι να χασεις την μπαλα οπου ο αντιπαλος ξαναελεγχει τους παιχτες του..... Τι ηλιθιοτητα αφησανε να συμβει οι παπαρες..... ξενερωσα. Δεν ξαναπαιζω online μεχρι να το φτιαξουν. Και αν δεν το κανουν συντομα θα παρει δρομο ολο το game. Αι σιχτιρ.
    Last edited by AlexandrosQV; 04-10-2011 at 01:07.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

holly fuck!?

ελεος...

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Εχει γινει πολυς ντορος απ οτι διαβαζω στο forum της EA γιατι πολλοι μαγκες με καποιο τροπο στο online, πατανε ενα κουμπι και ελεγχουν τον τερματοφυλακα την ωρα που εσυ επιτιθεσαι ετσι στην ουσια εκεινη την στιγμη παιζεις με το cpu (και αντε παιξε αν μπορεις) μεχρι να χασεις την μπαλα οπου ο αντιπαλος ξαναελεγχει τους παιχτες του..... Τι ηλιθιοτητα αφησανε να συμβει οι παπαρες..... ξενερωσα. Δεν ξαναπαιζω online μεχρι να το φτιαξουν. Και αν δεν το κανουν συντομα θα παρει δρομο ολο το game. Αι σιχτιρ.
    Με το select δεν ελέγχεις το τέρμα?? Και στο offline γίνεται αυτό..

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Πραγματικα χωρις υπερβολη, απο την Παρασκευη που το εχω και εκανα αρκετα παιχνιδια head to head (με μεγαλης δυναμικοτητας ομαδες) ηταν ολα ματσαρες, εμπαιναν γκολ πανεμορφα και απο τις δυο πλευρες, εντυπωσιακα γυριστα κτλ αν ο αντιπαλος σου αφηνε λιγο χωρο και απο χτες (που μαλλον μαθευτηκε πιο πολυ το κολπο) δεν μπορεις να κανεις μια ευκαιρια με το κωλο cpu (εγω προσωπικα δηλαδη, δεν ξερω για εσας).. απογοητευση..
    Last edited by AlexandrosQV; 04-10-2011 at 01:20.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

sorry αλλα ποιος μαλακας σκεφτηκε κατι τετοιο???

Advanced Member mitsios's Avatar
    Name
    Δημήτρης

"Hey guys, we are aware of the Goalkeeper exploit hence we're are working on a patch to forbid people from cheating their way up online"

Ηταν η απαντηση της ΕΑ.Θα το φτιαξουν.Λιγο υπομονη.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ωραια γιατι δεν θα θελα να καταστρεφοταν ετσι το παιχνιδι...

Name
    Δημήτρης

Βρηκα μια πιο προσφατη απαντηση τους και πιο ολοκληωμενη που θετουν πολλα ερωτηματικα.Δεν βλεπω να βιαζονται πολυ!
    Ειναι στα Αγγλικα.Διαβαστε την.

One of the new features we’ve included in FIFA 12 is the ability to take control of the goalkeeper during head-to-head games. Right now, that’s possible in all game modes, online or off. By pressing the Back/Select button on your controller when your opponent has the ball, you can take over the goalkeeper and temporarily leave the rest of your team to the CPU.

While this is a feature we put in to add a little more variety, depth and fun to the gameplay experience for you, some of your feedback so far suggests it could be something exploited during online competitive gameplay.

As ever, we study your feedback very closely, so once the game arrives and you’ve had a chance to play a good number of online games and had a chance to see how people behave, we’d love to hear more. Do you like it in offline game modes, against your friends or the CPU? And what do you make of it in competitive online games – whether that’s Head to Head or Online Friendlies?

The more feedback we get based on your actual experience with the game, the better we’ll be able to assess what we can do for the benefit of the FIFA 12 community in this regard.

Looking forward to your comments...

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Παιδιά εγω δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την άμυνα.
    Για εμένα ο καλύτερος τρόπος άμυνας είναι να στελνεις τον δεύτερο παίχτη να μαρκάρει αυτόν που έχει την μπαλα απο το κέντρο και κάτω ενώ με τον δικο σου καλυπτεις χώρο και παίχτες και όταν πλησιάσει αρκετά στην περιοχή ή την καταλυλη στιγμή μαρκαρεις και με τον δικο σου παίχτη πατώντας μόνο το Χ και σε πολυ πολυ προσεγμενες στιγμές πατάς το τακλιν ή την προβολή ενω αν κάνει ο αντίπαλος πως περνάει του τραβας την φανέλα και τον σπρωχνεις με προσοχή για πέναλτι. Με λίγο προνηση θα δείτε πως η άμυνα έτσι είναι παρα πολυ αποτελεσματική

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

Quote Originally Posted by mitsios View Post
    "Hey guys, we are aware of the Goalkeeper exploit hence we're are working on a patch to forbid people from cheating their way up online"

Ηταν η απαντηση της ΕΑ.Θα το φτιαξουν.Λιγο υπομονη.

Δεν ειναι της ΕΑ αυτη.

Αυτη ειναι:

One of the new features we’ve included in FIFA 12 is the ability to take control of the goalkeeper during head-to-head games. Right now, that’s possible in all game modes, online or off. By pressing the Back/Select button on your controller when your opponent has the ball, you can take over the goalkeeper and temporarily leave the rest of your team to the CPU.

While this is a feature we put in to add a little more variety, depth and fun to the gameplay experience for you, some of your feedback so far suggests it could be something exploited during online competitive gameplay.

As ever, we study your feedback very closely, so once the game arrives and you’ve had a chance to play a good number of online games and had a chance to see how people behave, we’d love to hear more. Do you like it in offline game modes, against your friends or the CPU? And what do you make of it in competitive online games – whether that’s Head to Head or Online Friendlies?

The more feedback we get based on your actual experience with the game, the better we’ll be able to assess what we can do for the benefit of the FIFA 12 community in this regard.

Looking forward to your comments...

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    Για εμένα ο καλύτερος τρόπος άμυνας είναι να στελνεις τον δεύτερο παίχτη να μαρκάρει αυτόν που έχει την μπαλα απο το κέντρο και κάτω ενώ με τον δικο σου καλυπτεις χώρο και παίχτες και όταν πλησιάσει αρκετά στην περιοχή ή την καταλυλη στιγμή μαρκαρεις και με τον δικο σου παίχτη πατώντας μόνο το Χ και σε πολυ πολυ προσεγμενες στιγμές πατάς το τακλιν ή την προβολή ενω αν κάνει ο αντίπαλος πως περνάει του τραβας την φανέλα και τον σπρωχνεις με προσοχή για πέναλτι. Με λίγο προνηση θα δείτε πως η άμυνα έτσι είναι παρα πολυ αποτελεσματική

lol κανω ακριβως το ιδιο πραγμα
    μαλλον ειμαστε ειδημονες φιλε...

Elite NIKOS's Avatar
    PSN ID
    nick_firo

paidia paizw online k mou kollaei polles fores. sto game mou leei panw aristera sthn arxiki othoni, otan pigenw sto menu online gaming, firewall restricted. ti thelei na pei o poihths? gt eimai k ligo asxetos.mporeite na me voithisete plz, na mporw na paiksw san anthrwpos online? exw ena Belkin modem...an xreiazete na kanw kati stis rythmiseis eite apo to fifa12 eite apo to router plz help!

Name
    Δημήτρης

Nικολα αυτο διαβασε,θα σε βοηθησει..
    Eχει να κανει με dmz και ports αν εχεις ακουστα.

Elite NIKOS's Avatar
    PSN ID
    nick_firo

ayto? poio?

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

8a mas arostisi auto to paixnidi exoume kai olokliri, what a game!

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    Με τον κλασικο τροπο ή με το tactical defence?.Γιατι με το καινουργιο τροπο αμυνας δεν πεφτει ο παιχτης οπως παλια.Πρεπει να εχεις το σωστο timing για να μαρκαρει ο παιχτης.Παντως το εχω παρατηρησει και εγω αυτο με καποιους στο on-line.Δε μπορεις να τους περασεις με τιποτα,και σε κοβουν για πλακα.Ειδα εν τω μεταξυ πως οταν εφτανα κοντα στην περιοχη και με εκοβαν οι αμυντικοι,ο τερματοφυλακας τους ειχε ξεκινησει εξοδο...αρα...κατι γινεται....

Bookmarks

Bookmarks