Quote Originally Posted by spyros13 View Post
Λοιπον ενα πολυ μεγαλο μειον απο εμενα που ειδα πριν λιγο στο online κομματι!για οσους δεν εχουν δει εχω το full game απο το ticket..
Στο head to head το εχουν αλλαξει δεν ειναι οπως περσυ!και εχουν κανει την εξης μαλακια! Σε βαζει και διαλεγεις ομαδα και την εμφανιση χωρης να σου δειχνει τον αντιπαλο..
και θα μου πειτε που ειναι το κακο?ε? διαλεξα bayern και ο αντιπαλος ειχε διαλεξει Βραζιλια!οσο να'ναι με χαλασε ξενερωσα πως το λενε ρε παιδι μου!και για σκεφτειτε αφου γινεται αυτο γιατι να μην γινεται και το αλλο κουλο..
να παρω μια ομαδα να διαλεξω για παραδειγμα το χρωμα της εμφανισεις λευκο και ο αντιπαλος που θα μου βγαλει να εχει το ιδιο χρωμα η εμφανιση του!Αντε μετα να παιξεις!!δεν ξερω ειληκρινα πως δεν το σκεφτηκε αυτο η ea και γιατι δεν αφησε τον περσυνο τροπο που εβλεπες τι διαλεγει ο αντιπαλός και αναλογα διαλεγες και εσυ.ενα αλλο μειον επου διαπιστωσα μετα απο πολλα παιχνιδια οι τερματοφυλακες ενω οπως ειχα πει ειχανε βελτιωθει σε σχεση με το ντεμο ωρες ωρες τρωνε κατι γκολ που ανετα θα μπορουσανε να τα ειχανε σωσει!οχι ομως παντα!στα πιο πολλα ματς ειναι πολυ καλοι αλλες φορες παλι οχι!
αυτα ειναι και τα μοναδικα μειον για το παιχνιδι και δεν νομιζω να τα αλλαξει η ea ουτε στην κανονικη εκδοση ουτε με καποιο Patch!γνωμη ειναι αυτη μακαρι να βγω ψευτης!
τα μοναδικα μειον οπως ειπα ειναι αυτα τωρα αλλους μπορει να μην τους ενοχλουν καθολου!κριμα γιατι κατα τ'αλλα το παιχνιδι ειναι απιστευτο μακραν οτι καλυτερο εχω παιξει να μην ειχε και αυτα θα ηταν τελειο
den isxioun afta btw