οπως σας ειπα και χθες δεν κρατηθηκα και εγινα κατοχος ticket και κατεβασα το full game! @ επαιζα 7 συνεχομενες ωρες και δεν ηθελα να σταματησω!αυτο νομιζω τα λεει ολα!!
Εντυπωσεις?? τι να πω! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!αρκετα βελτιωμενο και απο το demo! πολυ καλυτερη ροη αγωνα οι παιχτες πιο στιβαροι γενικα το παιχνιδι το νοιωθεις πιο καλα στα χερια σου σε σχεση με το demo!το λαθος που ειχα εντωπυση στο demo με τους τερματοφυλακες(δεν ειχαν σωστες εξοδους της πιο πολλες φορες) τωρα ειναι ολα μια χαρα!το μονο ελλατωμα το οποιο με ξενερωσε ειναι οτι πηρα Παναθηναικο και ο τερματοφυλακας ετρωγε σχεδον τα παντα!!καθολου εγκαιρες εξοδους και γενικα χωνι!ολα τα σουτ μεσα!πηγα απο περιεργια να δω την δυναμη του και τον ειχανε 65(!) βαθμολογια!θα μου πειτε και στην πραγματικοτητα ειναι καλυτερος φετος ο Παναθηναικος?τελος παντων ξενερωσα γιατι περιμενα να παρω φετος την ομαδα μου(ΠΑΟ) και να την ανεβασω στο support club αλλα δεν με βλεπω να την διαλεγω γιατι στο online θα ειμαι η χαρα του καθε αντιπαλου ετσι που τα τρωει ο Κοτσολης!
παμε τωρα στα υπολοιπα...
impact engine!τρομερη βελτιωση σε σχεση με το demo!δεν ειδα το παραμικρο λαθος κανενα ατσαλο πεσιμο γενικα δεν περιμενα τετοιες βελτιωσεις στο παιχνιδι σε σχεση με το demo!! Ειναι μακραν οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει σε ποδοσφαιρο! Ενα θα σας πω!δουλευα σημερα 13 ωρες ηρθα σπιτι εφαγα και απο της 4 το μεσημερι μεχρι τωρα στης 11 δεν σταματησα λεπτο!και τωρα που γραφω κανενα 10 λεπτο το παιχνιδι μου λειπει!! Α!και ακομα καλυτερα γραφικα!!
τα σταδια πανεμορφα οι οπαδοι στο πεταλο κρατανε ανοιχτα κασκολ,σημαιες.. γενικα ρε παιδια μονο οταν θα παρετε την foul εκδοση θα με καταλαβεται
καπου διαβασα οτι εχουν κανει τοσο ρεαλιστικο το παιχνιδι φετος που αφηνει μια φορα στο τοσο να γινονται λαθοι στην διατησια και στους εποπτες!εμενα μου εχει τυχει κανα δυο φορες!οι αθεοφοβοι στην ea ακομα και αυτο σκεφτηκανε!
βαθμολογια απο εμενα 9.8/10 χωρης υπερβολη!!