^Γελοιο το παραπανω.
Μπηκες στο site απο τον Ιουλιο, νομιζω δεν με ξερεις απο προηγουμενες χρονιες...Και αν ψαξεις στο θεμα του PES 2011 δεν θα με βρεις πουθενα να λεω The King is Back.
^Γελοιο το παραπανω.
Μπηκες στο site απο τον Ιουλιο, νομιζω δεν με ξερεις απο προηγουμενες χρονιες...Και αν ψαξεις στο θεμα του PES 2011 δεν θα με βρεις πουθενα να λεω The King is Back.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Tελοσπαντον δεν με καταλαβες δεν το ειπα προσωπικα για εσενα απλα εννοουσα τους φαν του προ.Δεν το συνεχιζω γιατι θα γινει VS το thread απλα απο οτι εχω καταλαβει εισαι σχετικα μικρος και δεν εχεις παιξει ολα τα προ απο παλια για να δεις πως ηταν και πως εγινε...
Για οσουν ενδιαφερονται σημερα ανοιγει στο σαιτ του φιφα το ultimate team και το creation center μπορειτε να μπειτε να τα δοκιμασετε.
Last edited by SacHpe; 20-09-2011 at 16:59.
^Συνηθως οταν λεμε ''εσυ'' εννουμε αυτον που μιλαμε, τωρα αν με το εσυ εννουμε ολους τους φανς του Pro δεν το ξερα...
Κι οπως εχω ξαναπει, παιζω απο παλιο Pro 2003-2004, και με αυτο εχω μεγαλωσει.
Big Ben, London, UK
Science fiction
Παίδες, το Creation centre θα είναι διαθέσιμο σήμερα για όλους ή μόνο για όσους έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι όπως γινόταν με το 11?
Aπ'οσο ξερω ειναι διαθεσιμο για ολους.
Nαι κατι τετοιο παιζει..και εγω δεν τα θυμαμαι ακριβως αλλα η ουσια ειναι οτι πρεπει να πληρωσεις για να χρησημοποιησεις φουλ του creation center :/
einai down to site tou fifa 12
Προσωπική μου γνώμη είναι πώς όσοι εμμένουν ότι το Pro απ' το Fifa είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή, το κάνουν απο ιδεολογικής άποψης, λες και στηρίζουν ένα κόμμα ή μια ομάδα! Αν είναι δυνατόν, ρε παιδιά, να υποστηρίζουμε ένα παιχνίδι σαν μωρά παιδιά. Πρέπει να είσαι τυφλός για να θεωρείς το Pro καλύτερο. Κάποτε ήταν καλύτερο και μ' αυτό μεγαλώσσαμε επί εποχής Ιss Pro στο Ps1. Αλλά 2 χρόνια τώρα τι σχέση έχουν μεταξύ τους τα 2 παιχνίδια;
Το site ανεβηκε σε οποιον θελει να το τσεκαρει...
Εχει γινει φοβερη δουλεια στο fifa αντιθετως το pro εμεινε καπως στασιμο και στα γραφικα!Αν και φανατικος του pro,φετος κοντραρονται πολυ δυνατα.Μου εκανε εντυπωση το εφε που βλεπεις τον παικτη απο πισω οταν τρεχει!Ειναι ολα τα λεφτα!Σαν να τρεχεις απο τον καναπε ειναι!
Χορεψε και σπαστα Ιμπρα!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=pOaVOEdopWA"]FIFA 12 DEMO Ibrahimovic acrobatic moves | New Impact Engine FAIL - YouTube[/ame]
@stratos84, για οποιον θελει pure fun, το PES ειναι καλυτερο...
Big Ben, London, UK
Science fiction
Παναγιωτη τι εννοεις "pure fun" ? Eσυ ψηφιζεις Fifa?
Δημητρη, εννοω για οποιον θελει διασκεδαση ειναι το Pro.
Εγω με βλεπω(και φετος)Pro.![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
ειπαμε οποιος θελει 5 γκολ σε καθε ματς και οτι σουταρει να μπαινει παιζει προ.
οποιος θελει πραγματικο ποδοσφαιρο, ρεαλισμο τοτε παιζει φιφα.
επισης, η χαρα οταν σκοραρεις στο φιφα ειναι μεγαλυτερη διοτι εκει μαχεσαι πραγματικα για να βαλεις αυτο το 1 γκολ και νιωθεις μεγαλη ικανοποιηση οταν τα καταφερεις.
Bookmarks