τωρα το παιζω και γω...το φιφα εννοω..
Πολυ καλες εντυπωσεις..ωραια γεματα γραφικα και οι παιχτες στα κοντινα φαινονταιπολυ σωστα δημιουργημενοι(σωματοδομη,φατσες..)
Πηρα μπαρτσα και εχω παιξει 2 παιχνιδια με μαρσειγ.με εχει κανει χαζο μεχρι τωρα το μηχανημα.δυο τοπια σε καθε ματς..το βαλα με τη μια στο δυσκολο εννοειται και τωρα παραπεω..
αυτο με το tactical defence ουτε που το καταλαβα..βασικα οταν το κανει το μηχανημα το καταλαβαινω γιατι σε 2 παιχνιδια εχω κανει 3 φασεις.(για γκολ ουτε λογος)
Ρε παιδια να ρωτησω.μονο σε μενα τη σπαει αυτο το υποτειθεμενο tackle με το τετραγωνο; (οχι το slide)
Μου φαινεται ακυρο ειδικα οταν το πατας να κοψεις και ο αντιπαλος δεν ειναι κοντα σου,μοιαζει με χαζο ο αμυντικος που κανει τακλιν μονος του.αυτο με ξενερωσε πολυ.θα προτιμουσα κατι σε στυλ..να τζαρτζαρει και να κοβει (οπως στα προηγουμενα φιφα) τωρα δεν μου φαινεται πολυ αληθινο.
αν λοιπον εξαιρεσω αυτο το θεματακι που με ξενερωσε (υπαρχει τροποσ να αλλαξεικαι τα μικροbags τυπου οταν ο σπικερ λεει "this is the final wistle" πριν ακουστει η σφυριχτρα του διαιτητη..το ποδοσφαιρακι ειναι τουμπανο!
Edit: αλλαζοντας σε λεγκασι εχουμε το παλιο καλο μαρκαρισμα και ολα ωραια!!μακαρι να μπορουσαμε και στο ονλαιν να παιζουμε ετσι
Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

και τα μικροbags τυπου οταν ο σπικερ λεει "this is the final wistle" πριν ακουστει η σφυριχτρα του διαιτητη..το ποδοσφαιρακι ειναι τουμπανο! 
Reply With Quote
Bookmarks