υπαρχει διαφορά?? η μονο εγω την βλέπω??
υπαρχει διαφορά?? η μονο εγω την βλέπω??
Tα πράγματα είναι ξεκάθαρα: η ΕΑ συνεχίζει το εξαιρετικό gameplay που δημιούργησε με τα τελευταία Φίφα και ειδικά το φετινό, δίνοντας πλέον μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, κυρίως με τη χρήση της impact engine. Λεπτομέρεια στις συγκρούσεις, αλλά και στις κινήσεις, το χειρισμό της μπάλας, την τρίπλα και άλλα. Επίσης, επί πλέον επιλογές τακτικής, όσον αφορά στην άμυνα.
Όποιος έχει παίξει Φίφα αρκετά κι έχει μπει στη φιλοσοφία του παιχνιδιού, νομίζω αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι προσθήκες που υπόσχονται είναι πάρα πολύ καλές. Είναι ήδη ένα παιχνίδι πολύ ρεαλιστικό, με έμφαση στη λεπτομέρεια και στο τί θα κάνεις εσύ, οπότε τώρα η ΕΑ επιλέγει να δώσει πάλι εκεί έμφαση.
Όλα φυσικά θα φανούν στην πράξη, με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά λογικά, από τα τελευταία δέιγματα που έχουμε, η ΕΑ θα κάνει πάλι καλή δουλειά.....
παιδια μια ερωτηση,γνωριζει κανεις αν το παιχνιδι θα ειναι 3d?
FIFA 12 Impact Engine Trailer
Πολυ καλο!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Και θα γίνει χαμός λέμε τον Σεπτέμβρη...
εδω ρε παιδια υπαρχει ρεαλισμος στο προηγουμενο βιντεακι που ειδα και το σχολιασα σαν απογοητευση ειχε μονο ιπταμενους παικτες σε καθε τακλιν που γινοταν.
με αυτο το νεο βιντεο γουσταρω και εγω
Φοβερό, τέλειο! Περιμένουμε το επόμενο video!![]()
καταπληκτικο βιντεο! θα καουμε το χειμωνα με το φιφα
εδώ φέτος καήκαμε...δηλ του χρόνου?? πωωω!!! θα μας τρελάνουν...
νεες φωτογραφιες!!! (επειδη δεν τις ειδα εδω ειπα να τισ ανεβασω..)
βιντεο με τον david rutter να εξηγει καποια πραγματα
[YOUTUBE]0m8jpYwjE6s[/YOUTUBE]
Bookmarks