Page 3 of 117 FirstFirst 12345671353103 ... LastLast
Results 41 to 60 of 2331

Thread: FIFA 12

λοιπον εκατσα και το ειδα πολυ προσεκτικα και η αποψη μου θα εκφραστη με μια λεξη
    -----ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ-----
    περιμενα να δω κατι καλο απο το φιφα αλλα δυστηχως μονο κατι τετοιο δεν ειδα
    συγκρατησα καποιες στιγμες απο το βιντεακι
    0.07-0.47 ειναι το λεγομενο συστημα ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
    4.00-4.15 ο αμυντικος απλα κολαει πισω απο τον παικτη που εχει την μπαλα χωρις να κανει καμια κινηση να του την παρει
    4.47-5.00 τα λεγομενα και τακλιν στην καρωτιδα
    5.05-5.15 δεν ειναι πουλι δεν ειναι αεροπλανο ειναι ο SUPERMAN
    μας κανει πλακα η ea τα χειροτερα τακλιν ολων των εποχων η θα βρουνε τον αντιπαλο στην καρωτιδα, αλλοι παικτες γινονται ιπταμενοι και γενικα αυτα ειναι μαρκαρισματα
    για το ραγκμπι και οχι για το ποδοσφαιρο καποιοι τα σκατωσαν μπέρδεψαν τα αθληματα.
    και για το τελος το κουφο μπορει να ειναι ωραιο διοτι ειναι αληθοφανες αλλα στο παιχνιδι θα ειναι εκνευριστικο στο 8.20 ο παικτης παθαινει θλαση....
    αυτα για αρχη και περιμενουμε την εκθεση της E3 στης 7-9 ιουνιου για να μαθουμε τα περαιτερω.
    Υ.Γ. ωχ δεν την βλεπω καλα αυτην την σεζον.

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

μην προτρεχουμε εγω τα ειδα θετικά και τα μαρκαρισματα τις και τα τακλιν αλλα ειναι ακομα νωρις για να κρινουμε. υπομονη απλα..

Advanced Member dredd's Avatar
    PSN ID
    kraken 13

Quote Originally Posted by karakaxas View Post
    λοιπον εκατσα και το ειδα πολυ προσεκτικα και η αποψη μου θα εκφραστη με μια λεξη
    -----ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ-----
    4.00-4.15 ο αμυντικος απλα κολαει πισω απο τον παικτη που εχει την μπαλα χωρις να κανει καμια κινηση να του την παρει
    μας κανει πλακα η ea τα χειροτερα τακλιν ολων των εποχων η θα βρουνε τον αντιπαλο στην καρωτιδα, αλλοι παικτες γινονται ιπταμενοι και γενικα αυτα ειναι μαρκαρισματα
    για το ραγκμπι και οχι για το ποδοσφαιρο καποιοι τα σκατωσαν μπέρδεψαν τα αθληματα.
    και για το τελος το κουφο μπορει να ειναι ωραιο διοτι ειναι αληθοφανες αλλα στο παιχνιδι θα ειναι εκνευριστικο στο 8.20 ο παικτης παθαινει θλαση....
    αυτα για αρχη και περιμενουμε την εκθεση της E3 στης 7-9 ιουνιου για να μαθουμε τα περαιτερω.

ΦιΛε μου μια απλη ερωτιση ολα τα παραπανω που ειδες στο βιντεακι μηπως τα εχεισ δει σε αλλο ποδοσφαιρακι κ το βριεσκεισ ολα αυτα απογοιτευση αν ειναι πεσς μας που τα εχεις ξαναδει να μαθουμε κ εμεις λιγο υπομονη!!!!

δλδ εσενα σου αρεσε ?
    με το που αρχιζει το βιντεο βλεπω εναν αμυντικο απλα να κινητε παραλληλα με τον
    παικτη που εχει την μπαλα, κατι που ολοι κατηγορουσαν περσι το προ.
    εχεις ξαναδει εσυ να γινετε τακλιν και ο παικτης να κανει τουμπες στον αερα ?
    εκτος αν αυτη ειναι μεταμοντερνα γυμναστικη ποδοσφαιρου που μονο στην EA την κατεχουν.
    επισεις βλεπουμε στο βιντεακι μαρκαρισματα που γινονται μονο στο ραγκμπι αν αυτο σου αρεσει τοτε παω πασο .(ολοι οι παικτες θα γινουν παμπλο γκαρσια)
    οκ δεν λεω φαντεζη τριπλες ρεαλιστικη τραυματισμοι αλλα μεχρι εκει.

και οταν απαντατε η κριτηκαρετε καποιον παρακαλω να το κανετε με επιχειρηματα
    και οχι του τυπου αν το εχω δει σε αλλο ποδοσφαιρακι αυτο.
    αυτα ειναι παιδιαστικα.

παιδια ενα ολιγολεπτο βιντεακι ειναι!κ αυτο απο τον σχετικα πρωιμο σχεδιασμο!!!μην ειμαστε κατηγορηματικοι κ απολυτοι στο υφος μας!εμενα παντως μου αφηνει θετικες εντυπωσεις!more control to the people και επιτελους οχι παιχτες που περνουν....μεσα απο παιχτες!!!

Advanced Member dredd's Avatar
    PSN ID
    kraken 13

Καλησπερα φιλε karakaxas.Εμενα μου αρεσε ναι κ πιστευω κ σε πολλους αλλους,προσπαθουν να φταιξουν ενα ποδοσφαιρακι που να αγγιζει τη πραγματικοτιτα εσυ δεν εχεις δει δολοφονικα τακλην δηλ??εγω παντος ναι, ειναι πραγματα κ αλλα που δεν εχουμε δει ακομα αυτο κανει τη διαφορα κ δεν υπαρχει αλλο ποδοσφαιρακι που να τα εχει ολα αυτα,γιαυτο σε ρωτισα αν ξερεις καποιο εσυ.(δες το σαν επιχειρημα τα παραπανω)

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

το βιντεο ειναι απο τον ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. το βαζω κεφαλαια να το δουν καποιοι γιατι βγαλανε γνωμη με ενα παιχνιδι που δεν εχει ολοκληρωθει.

το βιντεο ειναι καταπληκτικο και βλεπουμε πως η ea προσπαθει για ενα ακομα καλυτερο παιχνιδι. και αυτα που βλεπετε δεν σημαινει οτι θα γινονται συνεχεια. δειχνει ενα κομματι απ ολο το παιχνιδι. δεν σημαινει οτι ολα τα τακλιν θα ειναι ετσι.

σε οσους δεν αρεσει απλα πηγαινετε να παιξετε προ και δωστε 60€ για να σας κοροιδευουν με ενα δηθεν ποδοσφαιρακι.
    αλλα οταν μια εταιρεια δεν ξερει οτι το ποδοσφαιρο λεγεται football και οχι soccer δεν περιμενεις και πολλα.

το FIFA εχει ξεφυγει για τα καλα πλεον. ολο αυτο που ειδαμε στο βιντεο δειχνει την προσπαθεια που γινεται για να εχουμε απολυτη ελευθερια κινησεων.
    Last edited by dinospao; 21-05-2011 at 18:28.

περι football και soccer

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

και να σας πω και κατι αλλο.
    ειμαι FIFA fan και ποτε δεν γυρισα σε προ. αυτο νομιζω το εχουν καταλαβει ολοι εδω μεσα. απο το 1999 παιζω FIFA τοτε που ολοι μεχρι το 2003-2004 παιζανε FIFA και μετα πολλοι πηγαν στο προ.
    εγω εκατσα με το φιφα. ειμαι απο αυτους που πρωτοι ελεγαν οτι το φιφα εχει πατωσει. το ηξερα αλλα το αγαπουσα το παιχνιδι. αν μου ελεγαν να διαλεξω μονο ενα παιχνιδι για να παιζω για παντα θα διαλεγα το φιφα.

συνεχισα να παιζω και το 2005,2006,2007. και ολοι οι αλλοι επαιζαν προ. και το φιφα κολλημενο στο πατο.
    το 2008 ειδαμε κατι καλο απο την ea. πολλοι θυμηθηκαν ξανα το φιφα.
    το 2009 αρχισε να παταει στην κορυφη. το 2010 συνεχισε στην κορυφη και ξεφυγε απο το προ και εγινε πιο ρεαλιστικο.
    αυτη ηταν η στιγμη που περιμενα. τοσα χρονια η ea δεν εκανε αυτο που επρεπε να κανει. να ακουσει τους fan της. εβαλε μυαλο μας ακουσε και εκανε το καλυτερο ποδοσφαιρο. ειναι ωραιο συναισθημα να δικαιωνεσαι για την επιλογη σου. απο το 2009 ειναι που πολλοι ξαναγυρισαν στο φιφα. μηπως γιατι οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται;

με το World Cup 2010 μας εδειξε ενα αλλο στυλ gameplay που ειναι απο τα καλυτερα που υπηρξαν και ενω ολοι περιμεναν μια εκδοση ιδια με το φιφα 10 η ea μας διεψευσε.

και η κορυφωση με το φιφα 11 οπου ξεφυγε εντελως και μας παρουσιασε το καλυτερο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων. μεχρι το φιφα 12 βεβαια που θα ειναι ακομα καλυτερο.

και τελος. αν το φιφα αρχισει και παιρνει την κατηφορα (που δεν το νομιζω) τοτε θα ειμαι απο τους πρωτους που θα βγουν και θα το πουν. και αυτο οχι για να την πω στην ea, αλλα οπως καναμε και πριν, για να την ξυπνησουμε και να την βοηθησουμε να ξανανεβει.
    μπορει να ακουγεται σαν να ειμαι κανα μετοχος στην εταιρεια αλλα δυστυχως δεν ειμαι.
    απλα αγαπω το FIFA.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

περι football και soccer

καλη προσπαθεια αλλα ειναι η αμερικανικη εκδοση. εκει οι βλακες ετσι το ξερουν, τι να κανουμε;

το αν ειναι ευρωπαικη η αμερικανικη εκδοση δεν με ενδιαφερει.

τωρα το αν το ποδοσφαιρακι λεγεται fifa soccer η fifa η pro evolution soccer η pro evolution football πολυ λιγο με ενδιαφερει .
    το 2010 πηρα το φιφα ηταν πολυ ανωτερο απο το χαζοπρο
    το 2011 ομως πηρα το προ διοτι ειδα οτι εκαναν προοδο
    για φετος προς το παρων δεν βλεπω να μου αρεσει κατι.
    ο ενας παει να αντιγραψει τον αλλο και αυτο θα μας βγει σε κακο.
    και το φιφα αντιγραφει τα κακα του προ.
    ετσι το βλεπω εγω λαθος ,σωστο αυτη ειναι η κριση μου

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

ενδιαφερει τις εταιρειες ομως. αλλιως και το προ δεν θα εβαζε ελληνικο μενου και περιγραφη. αλλα ξεροντας οτι στην ελλαδα παιζουν προ και οτι δεν μπορει να συναγωνιστει την ea τα εβαλε. ετσι βγαζεις λεφτα.

αν το φιφα 10 ηταν ανωτερο απο το προ, τοτε το φιφα 11 που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε ποδοσφαιρο, ειναι 2 φορες ανωτερο.

το προ παει να αντιγραψει το φιφα. το φιφα εχει βρει το δρομο του.

ενταξει αυτο ειναι μαρκετινκ και ειναι λογικο θελεις πελατες
    αλλα καποιους πελατες δεν τους ενδιαφερουν αυτα
    εμενα δεν με νοιαζει πως θα λεγετε το παιχνιδι
    εσενα επισεις δεν σε νοιαζει αν το φιφα ας πουμε βαλει ελληνικη περιγραφη
    διοτι οπως ειπες εισαι φαν του φιφα.
    συμφωνω οτι το προ πρεπει να αντιγραψει στοιχεια απο το φιφα
    οπως το εκανε και το φιφα πριν απο καποια χρονια.
    αλλα οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ και για να γυρισουμε και παλι on topic
    στα 7 δευτερολεπτα βλεπω αυτο που κατηγορηθηκε περσι το προ
    την αμυνα με τα ματια και ειναι πολυ κακο αυτο το πραγμα διοτι το ποδοσφαιρο
    δεν ειναι μονο επιθεση η ελλαδα πηρε το ευρωπαικο παιζοντας αμυνα.
    τωρα στο θεμα οτι το φιφα ειναι 2 φορες ανωτερο θα κρατησω της επιφυλαξεις μου.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

συμφωνουμε οσον αφορα το μαρκετινγκ. ουτε εμενα με ενδιαφερει το ονομα ουτε αν θα πουλησει πεισοοτερα αντιτυπα στην ελλαδα ή στην αγγλια. με ενδιαφερει να ειναι καλο το παιχνιδι. αυτο θελουμε ολοι.
    η περιγραφη ειναι ενα κομματι του παιχνιδιου. στο φιφα ειναι καλυτερη διοτι η ελληνικη του προ ειναι τρισαθλια.
    αυτο για την αμυνα που λες υπαρχει και στα 2 παιχνιδια νομιζω. στο βιντεο βλεπουμε μια βελτιωση της. ομως, δεν ειναι ο μονος τροπος αμυνας στο φιφα.

για το ποιο ειναι ανωτερο. εδω δεν θα τα βρουμε σιγουρα.
    αλλα εγω μπορω να επικαλεστω εκτος απο τις πωλησεις, ολες τις καλες κριτικες που υπηρξαν για το φιφα 11. ολοι υπερ του ηταν.

στο φορουμ της ea http://forum.ea.com/uk/forums/show/50.page
    στην κατηγορια ποια πρωταθληματα θα θελατε να μπουν και ποια να βγουνε
    βλεπω οτι θελουν το ελληνικο πρωταθλημα στο νεο φιφα.

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

-----ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ-----
    Φίλε karakaxas νομίζω πως είσαι πολυ αυστηρός με την κριτική σου.
    Το βιντεακι έχει σκοπό να κάνει επίδειξη της μηχανής και όχι να παρουσίασει το παιχνίδι δηλαδή δείχνει τι μπορεί να κάνει και μάλιστα πολύ εντυπωσιακα και ρεαλιστικα αφού αν παρατηρήσεις την δύναμη και την φορά του χτυπηματος η αντίδραση είναι άκρως ρεαλιστική και γίνονται και σε πραγματικούς αγώνες αλλά αυτό δεν σημαινει πως σε όλο τον αγώνα γίνονται τέτοια χτυπήματα όπως φαντάζομαι πως δεν θα γίνονται και στο παιχνιδι. Εγώ ανησυχώ στο ότι το FIFA πάει να γίνει τόσο ρεαλιστικό που κινδυνεύει να χάσει το fun factor αν δεν προσέξουν.
    Για να δούμε!

PS3forums Fanatic klepidas's Avatar
    PSN ID
    klepidas7

Απο οτι είδα δεν τα έχει ποστάρει κανείς οπότε δείτε στο παρακάτω λινκ τα τελευταία Screenshots από το FIFA 12

http://www.gamebattles.gr/forum/show...0401#post60401

nickolas82
    δεν λεω καλος ο ρεαλισμος αλλα μην ξεχναμε μιλαμε
    για βιντεογκειμ και ο πολυς ρεαλισμος σε ενα βιντεογκειμ
    θα κανει κακο και θα χαλασει την διασκεδαση
    και οταν ενα παιχνιδι ειναι κυρίαρχο ειναι λογικο να δεχεται σκληρες κριτικες
    αλλιως θα καταντησει σαν το προ.
    θυμασαι την ατακα ο "βασιλιας ειναι εδω" για το προ
    ο βασιλιας πλεον εγινε καθαριστρια.
    για να μεινει καποιος στην κορυφη δεν πρεπει να τον "γλυφουμε" αλλα να τον
    κριτικαρουμε με σκληρο τροπο.
    προσωπικα δεν μου αρεσαν αυτα που ειδα και πιθανων να ηταν πολυ σκληρη η φραση απογοητευση αλλα ετσι το νιωθω.

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

http://www.imagebam....d810c0133117840

Για να ζεσταινομαστε σιγα-σιγα!!! (πατηστε στην φωτο απο κατω που λεει "next image"για να δειτε και τις υπολοιπες!)

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    συμφωνουμε οσον αφορα το μαρκετινγκ. ουτε εμενα με ενδιαφερει το ονομα ουτε αν θα πουλησει πεισοοτερα αντιτυπα στην ελλαδα ή στην αγγλια. με ενδιαφερει να ειναι καλο το παιχνιδι. αυτο θελουμε ολοι.
    η περιγραφη ειναι ενα κομματι του παιχνιδιου. στο φιφα ειναι καλυτερη διοτι η ελληνικη του προ ειναι τρισαθλια.
    αυτο για την αμυνα που λες υπαρχει και στα 2 παιχνιδια νομιζω. στο βιντεο βλεπουμε μια βελτιωση της. ομως, δεν ειναι ο μονος τροπος αμυνας στο φιφα.

για το ποιο ειναι ανωτερο. εδω δεν θα τα βρουμε σιγουρα.
    αλλα εγω μπορω να επικαλεστω εκτος απο τις πωλησεις, ολες τις καλες κριτικες που υπηρξαν για το φιφα 11. ολοι υπερ του ηταν.
    θα ήθελα να προσθεσω την γνώμη μου οσο αναφορα για την άμυνα στο φιφα. στο συγεκριμενο βιντεάκι απλως ειδαμε ενα νεο στοιχειο αμυνας, αμυνας με τα ματια οπως έγραψε καποιος φιλος πριν σε ενα ποστ. Το πώς θα την χρησιμοποιουμε ειναι καθαρά θέμα του gamer ειναι συνδιασμός αστο πουμε, η fifa σου δίνει κάποιες δυνατότες στην άμυνα αν τι χρησιμοποιησεις σωστα θα κάνεις και κάλο παιχνίδι.. έχουμε παίξει ολοι online και σιγουρα εχουμε αντιμετωπίσει αντιπάλους με καλές αμυνες.

Bookmarks

Bookmarks