Page 66 of 117 FirstFirst ... 165662636465666768697076116 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 2331

Thread: FIFA 12

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Έπαιζα με την City και τραυματίζεται ο Balloteli και μου γράφει broken ankle.. τον κάνω αλλαγή και τον δείχνει να βγαίνει περπατώντας.. Εντάξει, λεπτομέρεια αλλα αφού έχουν βάλει σπασίματα και τέτοια θα μπορούσαν να βάλουν και ένα φορειάκι..
    Μήπως έβγαινε με κουτσό ?
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

Τουρνουά FIFA 12 στη Saturn

To FIFA 12 κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα και η Saturn το γιορτάζει με ένα μεγάλο τουρνουά την 1η Οκτωβρίου. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα Saturn (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) και λάβετε μέρος. Οι νικητές θα προκριθούν για να παίξουν στους τελικούς στις 8 Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα Συγγρού (Αθήνα) και
    Πυλαίας (Θεσσαλονίκη). Το κάθε κατάστημα θα αναδείξει τη δική του κορυφαία τετράδα. Οι νικητής θα κερδίσει μια τηλεόραση Sony (KDL40EX720), οι δεύτερος θα κερδίσει υπερπακέτο PS3 με FIFA 12, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος το FIFA 12 για PS3.
    Game 2.0

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Quote Originally Posted by X-NEC View Post
    De-lee παίξε και αλλα παιχνίδια και πες μας για την Impact Engine. Ποσο φυσιολογικές είναι οι αντιδράσεις των παιχτών και ποσο συχνά παρατηρείς λάθη.

Και πριν κλείσουμε, μια τελευταία ερώτηση κύριε reviewer. Ήταν εύκολο για σας να μάθετε το Tactical Defending ή θα σας πάρει λίγο χρόνο ακόμα;
    ειπα πως εχει λαθη η Impact Engine αλλα ειναι σιγουρα πιο λιγα απο το demo!πεφτουν δλδ παλι σε ακυρες φασεις αλλα δεν πετυχα και κανεναν να μπαινει σε τροχεια γυρω απ'τον πλανητη μας..(εδω να σημειωσω πως δεν ειναι το προβλημα τοσο στο πως πεφτει...αλλα στο γιατι να να μην ξερει που περπαταει με αποτελεσμα να "σκονταψει" στον παιχτη διπλα του)
    .2)κυριε moderator εχω να δηλωσω αν δεν μαθεις καλα την αμυνα μπορει ο αντιπαλος να σε κανει απο ανεκδοτο σε εκδιδομενη στο αψε-σβησε......

Cool Member avesael's Avatar
    PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Θα κάνω μία ερώτηση και παρακαλώ αν γίνεται να δωθεί μία σοβαρή απάντηση.
    Έχω παίξει τα Demos και των 2 παιχνιδιών και είχα καταλήξει στο Fifa12, αν και παραδέχτηκα ότι το φετινό Pro είναι το κορυφαίο από τα 3 προηγούμενα.
    Όμως με αυτά που διαβάζω πέρα δώθε από gamers που παίζουν πλέον τις τελικές εκδόσεις των 2 κορυφαίων παιχνιδιών, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ποιο να αγοράσω....!
    Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ που σκέφτομαι να τα κατεβάσω στο pc και τα 2 και να μην πάρω κανένα για το ps3 μου!
    Λεφτά δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχουν και με δυσκολία θα αποκτήσω και αυτο το ένα.
    Για αυτό σας παρακαλώ μία αντικειμενική γνώμη από εσάς που το έχετε είτε το ένα είτε το άλλο στην τελική του έκδοση, έτσι ώστε να μην πάνε χαμένα 55-60 ευρω.
    Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Νοίκιασε και τα δύο από βδομάδα ώστε να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.Θα δώσεις 4€ αλλά θα είσαι σίγουρος για την επιλογή σου.

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Ή δες τα στο pc(χωρίς online).Σίγουρα θα βγάλεις συμπέρασμα

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αν δεν σε νοιαζει το ονλινε οπως σου ειπα κ στο προ θεμα...κατεβασε τα στο pc...

η καλυτερη λυση ειναι η ενοικιαση που λεει ο φιλος. Ετσι κανω και γω στα παιχνιδια που εχω σκοπο να αγορασω. Στα λιγα δηλαδη, γτ τα πραγματα αγριεψαν!

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

paidia to vrika edw http://www.skroutz.gr/s/351692/FIFA-12.html toyshop.gr ton pira til kai tou eipa min kliseis erxomai me to mixanaki. kai mou eipe ela se perimenw... lol

Advanced Member mitsios's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mouzakas View Post
    paidia to vrika edw http://www.skroutz.gr/s/351692/FIFA-12.html toyshop.gr ton pira til kai tou eipa min kliseis erxomai me to mixanaki. kai mou eipe ela se perimenw... lol
    Ρε δεν υπαρχεις!Εγω εκανα 80 χιλιομετρα να παω και αλλα τοσα να γυρισω για να το αποκτησω σημερα και σε δυο ωρες δουέυω και δεν θα το εγκαταστησω καν,αλλα ξερεις πως ειναι αυτα!Λαχταρα σκετη!Τουλαχιστον συνδυασα τα χιλιομετρα με ενα καφεδακι!

PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by mitsios View Post
    Ρε δεν υπαρχεις!Εγω εκανα 80 χιλιομετρα να παω και αλλα τοσα να γυρισω για να το αποκτησω σημερα και σε δυο ωρες δουέυω και δεν θα το εγκαταστησω καν,αλλα ξερεις πως ειναι αυτα!Λαχταρα σκετη!Τουλαχιστον συνδυασα τα χιλιομετρα με ενα καφεδακι!
    ενταξει πλακα κανω. το πουλανε κρητη ρε πουστη μου? ελεος... εδω αθηνα ουτε ενας δεν το εχει για πουλημα ελεος δεν καθομουν αρτα τι τη θελω την πρωτευουσα γαμωωωω.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mouzakas View Post
    ενταξει πλακα κανω. το πουλανε κρητη ρε πουστη μου? ελεος... εδω αθηνα ουτε ενας δεν το εχει για πουλημα ελεος δεν καθομουν αρτα τι τη θελω την πρωτευουσα γαμωωωω.
    To προ πηρα...Αλλα δεν εχει σημασια.Ιδια λαχταρα ειναι και στις δυο περιπτωσεις.Ειτε το ενα ποδοσφαιρακι ειτε το αλλο.Παντως fifa δεν ειδα στα ραφια στο πλαισιο.Προ ειδα πανω απο 50 και φαντασου ποσα θα ειχαν φυγει μεχρι το απογευμα που πηγα εγω.

PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by mitsios View Post
    To προ πηρα...Αλλα δεν εχει σημασια.Ιδια λαχταρα ειναι και στις δυο περιπτωσεις.Ειτε το ενα ποδοσφαιρακι ειτε το αλλο.Παντως fifa δεν ειδα στα ραφια στο πλαισιο.Προ ειδα πανω απο 50 και φαντασου ποσα θα ειχαν φυγει μεχρι το απογευμα που πηγα εγω.
    ο ξαδερφος μου ηρθε σημερα στη δουλεια και κραταγε το προ 12 και μου ελεγε μαθε ρε να παιζεις προ... του ειπα δωστο μου να το ανοιξω... αυτη η μυρωδια της ζελατινας με τρελαινει...

Name
    Δημήτρης

Ετσι μυριζε εμενα!Το ανοιξα απλα,το ξεφυλλισα αλλα στο ps3 θα μπει αυριο!Καλες παιξιες να εχουμε ολοι μας!Αντε και εσυ με το καλο!

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

Θα κάνω μία ερώτηση και παρακαλώ αν γίνεται να δωθεί μία σοβαρή απάντηση.
    Έχω παίξει τα Demos και των 2 παιχνιδιών και είχα καταλήξει στο Fifa12, αν και παραδέχτηκα ότι το φετινό Pro είναι το κορυφαίο από τα 3 προηγούμενα.
    Όμως με αυτά που διαβάζω πέρα δώθε από gamers που παίζουν πλέον τις τελικές εκδόσεις των 2 κορυφαίων παιχνιδιών, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ποιο να αγοράσω....!
    Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ που σκέφτομαι να τα κατεβάσω στο pc και τα 2 και να μην πάρω κανένα για το ps3 μου!
    Λεφτά δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχουν και με δυσκολία θα αποκτήσω και αυτο το ένα.
    Για αυτό σας παρακαλώ μία αντικειμενική γνώμη από εσάς που το έχετε είτε το ένα είτε το άλλο στην τελική του έκδοση, έτσι ώστε να μην πάνε χαμένα 55-60 ευρω.
    Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
    θα σε ρωτησω εγω κατι τα παιχνιδια τα θες και για ονλινε η μονο single player γιατι αμα ειναι για ονλινε το φιφα ειναι ποιο καλο τωρα αμα θες χαβαλε και τετοια το προ εχει ποιο πολυ το φιφα ειναι για εμενα ποιο σοβαρο αλλα οπως ειπαν τα παιδια πανε στα seven καντα μια ενοικιαση και η επιλογη ειναι δικια σου εγω απλα λεω φιφα
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by lostmangr View Post
    θα σε ρωτησω εγω κατι τα παιχνιδια τα θες και για ονλινε η μονο single player γιατι αμα ειναι για ονλινε το φιφα ειναι ποιο καλο τωρα αμα θες χαβαλε και τετοια το προ εχει ποιο πολυ το φιφα ειναι για εμενα ποιο σοβαρο αλλα οπως ειπαν τα παιδια πανε στα seven καντα μια ενοικιαση και η επιλογη ειναι δικια σου εγω απλα λεω φιφα
    Οταν λες οτι το fifa ειαι καλυτερο online,που το στηριζεις αυτο?Οτι εχει περισσοτερη απηχηση?Καλυτερους servers?Ταχυτητα δικτυου?

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

το φιφα δεν εχει καθολου lag ειτε παιζεις με το γειτονα ειτε με αμερικη. το προ οσο και να το δουλευουν εχει lag. Μπορεις να παιξεις 11vs11 κιολας
    Επισης το μεγαλυτερο ονλαιν τουρνουα στο κοσμο ειναι το παγκοσμιο πρωταθλημα φιφα, το FIWC.
    Το οποιο διοργανωνουν οι EA Sports, FIFA και SONY

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    το φιφα δεν εχει καθολου lag ειτε παιζεις με το γειτονα ειτε με αμερικη. το προ οσο και να το δουλευουν εχει lag. Μπορεις να παιξεις 11vs11 κιολας
    Επισης το μεγαλυτερο ονλαιν τουρνουα στο κοσμο ειναι το παγκοσμιο πρωταθλημα φιφα, το FIWC.
    Το οποιο διοργανωνουν οι EA Sports, FIFA και SONY
    Για το lag δεν το γνωριζω μιας και δεν επαιζα ποτε online.Θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες.

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

mitsio οπως και να εχει φιλε για να ξερεις το προ μονο ελλαδα ζει γιατι εξω ειναι μονο φιφα το προ το ειχα παιξει λιγο και ειχε λαγκ το φιφα παλι καθολου δεν θελω να την πω στο προ αλλα το φιφα εδω και 3 χρονια τωρα ειναι ανωτερο σε ολα στο προ νιωθεις οτι παιζεις με παιδακια το φιφα ειναι ποιο σοβαρο πως να το κανουμε ρε εσυ...
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

Bookmarks

Bookmarks