Page 77 of 117 FirstFirst ... 276773747576777879808187 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 2331

Thread: FIFA 12

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Εγώ που δεν το έχω πάρει ακόμα και διαβάζω αυτά που λέτε έχω μια απορία. Όταν παίζεις αγώνα με αντίπαλο το cpu δεν γίνεται να νικήσεις? Τόσο δύσκολο είναι? Γιατί έτσι όπως το περιγράφεται ακούγεται αδύνατο.

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by lak100 View Post
    παιδια εχω το εξης θεμα δεν μπορω να βγαλω σεντρα στην περιοχη. η σεντρα η θα παει πανω στον τερματοφυλακα η αουτ. δεν ειμαι πρωταρης εχει κανενας παρομοιο προβλημα? ξεχασα να σεντραρω?
    mipos exeis tis sentres sto manual???

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

Quote Originally Posted by Devil_7 View Post
    Εγώ που δεν το έχω πάρει ακόμα και διαβάζω αυτά που λέτε έχω μια απορία. Όταν παίζεις αγώνα με αντίπαλο το cpu δεν γίνεται να νικήσεις? Τόσο δύσκολο είναι? Γιατί έτσι όπως το περιγράφεται ακούγεται αδύνατο.
    στο on-line με tactical-defence που δεν αλλαζει και ο αντιπαλος με Real , Barca , ManU (γιατι αυτες παιρνουν 99%) ναι,εχει ενα θεματακι να το νικησεις το cpu....

o S i V a 2 1 o's Avatar
    PSN ID
    SiVa21

Meta apo arketo liwsimo tou game kai stis dyo konsoles,apogohteush...Assisted online pali einai to gnwsto fifa,ena-dyo ena-dyo,kryfh pasa,finesse bug scripted shot,xazes kontres kai trelo abuse...
    Offline to game exei trelo slowdown aloma kai me install.online osoi paizune pairnune GK kai CPU na paizei amyna,kai pu kai kai pu to CPU afou klepsei su kanei kai kamia pasa gia goal!!!
    Kamia epafh to game me bala,mono se semi-manual swzetai sto spiti me filous...To fifa einai san blockbuster tou hollywood,trela effects kai production values alla ousia 0...

Ta teleutaia 6 xronia paizw mono fifa afou to pro egine ena xali... H kritikh mou ginetai MONO se oti afora to ti ginetai mesa sto ghpedo kai oxi san synoliko paketo paixnidiou...px:online modes,Cm,pou einai poly veltiwmena fetos... Einai ena poly diaskedastiko podosfairaki arcade...Ante re 2k prospa8hse na kaneis kana podosfairaki bas kai pai3oume ligo balitsa

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by o S i V a 2 1 o View Post
    Meta apo arketo liwsimo tou game kai stis dyo konsoles,apogohteush...Assisted online pali einai to gnwsto fifa,ena-dyo ena-dyo,kryfh pasa,finesse bug scripted shot,xazes kontres kai trelo abuse...
    Offline to game exei trelo slowdown aloma kai me install.online osoi paizune pairnune GK kai CPU na paizei amyna,kai pu kai kai pu to CPU afou klepsei su kanei kai kamia pasa gia goal!!!
    Kamia epafh to game me bala,mono se semi-manual swzetai sto spiti me filous...To fifa einai san blockbuster tou hollywood,trela effects kai production values alla ousia 0...

Ta teleutaia 6 xronia paizw mono fifa afou to pro egine ena xali... H kritikh mou ginetai MONO se oti afora to ti ginetai mesa sto ghpedo kai oxi san synoliko paketo paixnidiou...px:online modes,Cm,pou einai poly veltiwmena fetos... Einai ena poly diaskedastiko podosfairaki arcade...Ante re 2k prospa8hse na kaneis kana podosfairaki bas kai pai3oume ligo balitsa

Βασικα το 1-2 δεν εχει καμια σχεση με περυση οπως επισης και το finesse που δεν παει μεσα πανευκολα αντιθετως παρα πολλες φορες παει ΠΟΛΥ ΑΟΥΤ ακομα και με το καλο ποδι του παιχτη.Τωρα αν δεν αμυνεσαι καλα ειναι αλλο θεμα..αν πεφτεις γιουρουσι πανω στον αντιπαλο σου κανει 1-2 σε πεταει για πλακα,ειναι δεδομενο.Για μενα αυτα εχουν διορθωθει αρκετα εως πολυ.Στα μειον βαζω κατι bugs τυπου οταν ο αντιπαλος εκτελει ελευθερο οι επιθετικοι σου βρισκονται διπλα ο ενας στον αλλο και με το impact engine μπλεκονται και πεφτουν κατω μονοι τους.Επισης σε ονλινε παιχνιδη εφαγα γκολ για αυτο το λογο,ειχε μπλεχτει ο αμυντικος μου με εναν αλλο και ειχαν πεσει κατω και κολλισαν εκει με αποτελεσμα να μην μου αλλαζει τον κερσορα καθως ειχε κολλισει στον παιχτη που επεσε κατω με αποτελεσμα να μπαινει ο επιθετικος στην περιοχη μου και ΟΛΟΙ να τον κοιτανε ποσο ωραια θα μου βαζει γκολ.Τελος ανακλυψα οτι ο καλυτερος τροπος να αμυνθεις κοντρα στο legendary ειναι να στελνεις τον 2ο αμυντικο να πιεζει και εσυ απλα να καλυπτεις χωρο..ειναι ο μονος τροπος να αμυνομαι καλα και ΗΡΕΜΑ και να μην τρεχω περα δωθε για να προλαβω τον αντιπαλο.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

επαιξα με πολλους, μα παρα πολλους στη division 3 που ειχαν το τερματοφυλακα.
    ελεγα και γω πως ξαφνικα εκει που νικουσα μια χαρα, δεν μπορουσα να σταυρωσω νικη. δεν μπορουσα να περασω την αμυνα με τιποτα, εβαζε 1 γκολ ο αλλος και αντε γεια μετα.

εμαθα το κολπο και το δοκιμασα σε ενα ματς να δω τι ακριβως γινεται. δεν παιζεις καθολου μπαλα. στο μισο παιχνιδι εχεις το τερμα και περιμενεις. σκοραρεις 2-3 γκολ και τελος. ομως ειναι βαρετο ετσι. νικησα 4-0 αλλα μια νικη χωρις νοημα.

μεγαλη βλακεια της ΕΑ. αντε πες δεν το σκεφτηκαν. αλλα πρεπει να βγει τελειως αυτη η επιλογη.

και ο καλυτερος τροπος να αμυνεσαι ειναι να στελνεις το 2ο παιχτη να μαρκαρει αυτον που εχει τη μπαλα και συ να εχεις το παιχτη σου πιο κει και να περιμενεις.

o S i V a 2 1 o
    Φιλε σεβομαι την αποψη σου, αλλα δεν μπορω να συμφωνησω. Το παιχνιδι ειναι σκετη απολαυση για μενα και το online ειδικα -υπο φυσιολογικες συνθηκες- ειναι για τρελο καψιμο, πολυ εθιστικο. Και μενα στην αρχη με ειχε ξενισει η νεα αμυνα , αλλα μολις το συνηθισεις ειναι τρομερη. Προσπαθεις να φυλας χωρο, ακολουθεις τον παικτη με το χ και την καταλληλη στιγμη μαρκαρεις. Παρα πολυ καλη προσθηκη εδω και πολλα χρονια στα ποδοσφαιρακια. Το ενα - δυο δεν ειναι τοσο ευκολο οσο παλια και το finesse σουτ καθε αλλο παρα ετσι ειναι -οπως εχω διαπιστωσει εγω τουλαχιστον. Εχω χασει απειρα τετ α τετ, που περυσι και παλιοτερα ηταν σιγουρα γκολ με το R1.

Για μενα ενα απ τα μειον (γτ τπτ δεν ειναι τελειο) ειναι οι πασες που φτανουν λιγο αψυχα στον παικτη σου, καθως και το offline που το βρισκω ναι μεν ρεαλιστικο αλλα λιγο βαρετο. Αλλα για μενα σημασια εχει το online πιο πολυ. Σε γενικες γραμμες το παιχνιδι ειναι υπεροχο.

Στο μονο που συμφωνω ειναι για την 2Κ. Μακαρι να τολμησει να βγαλει ενα ποδοσφαιρακι να δουμε κατι διαφορετικο, καθως εχει δυνατοτητες. Μπορει να μπει μεσα στον ανταγωνισμο και ειναι καιρος καποια εταιρεια να το τολμησει καποτε.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Ένα από τα 2 για μένα όπλα του ΦΙΦΑ έναντι του ανταγωνισμού είναι το online. (Το άλλο είναι η αίσθηση simulation). Εάν το χαλάσουν τότε τι να πω...

o S i V a 2 1 o's Avatar
    PSN ID
    SiVa21

Den exw kanena provlhma me th nea amyna sto fifa...3erw pws na markarw kai genika eimai poly kalos paixths paizontas full manual.To assisted einai emetiko gia emena,kai apofeugw na paizw...kamia texnikh.
    To 8ema einai oti to paixnidi se anagazei na paizeis me ena sygekrimeno tropo giati an 8es na pai3eis balitsa kai o allos einai abuse master,8a xaseis h akoma kai an nikhseis 8a spasoun ta neura sou...
    Asxeta apo ta polla bug kai antipodosfairika 8ematakia pou exei to game egw 3erw oti agorasa ena paixnidi pou sto offline exei trelo slowdown kai framedrop,kai sto online o CPU paizei amyna gia parth sou kai to kanei kai teleia an 3ereis pote na patas to select...Kai auto to game exei parei kai 92 metacritic me sxolia ''to kalytero sim''.
    Ti na leme twra,asteia pragmata...To katalavainw na einai e8istiko gia kapoious kai pragmatika to xairomai auto,alla gia mena pou paizw 30 xronia podosfairakia epikentronomai sta terastia la8h pou katastrefoun to game...kai oti kai an allazoun ka8e xrono,vlepeis ta idia kai ta idia xaza pragmata

Φίλε μου να μπορείς να γράφεις Ελληνικά γιατί μεγάλα κείμενα στα Greeklish είναι λίγο δύσκολο να τα διαβάσουμε.. Thnx..

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

Λεω και εγω ρε παιδια πως γινεται στο online να κανω συνεχεια ηττες?μεγαλη μαλακια της ea πρεπει να το φτιαξει συντομα με καποιο update..

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

το οτι υπαρχει αυτο το θεμα στο ονλαιν με τον τερματοφυλακα δεν σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι για πεταμα. τις βαθμολογιες που πηρε τις πηρε επειδη το αξιζει και επειδη ειναι το καλυτερο football sim

o S i V a 2 1 o's Avatar
    PSN ID
    SiVa21

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    το οτι υπαρχει αυτο το θεμα στο ονλαιν με τον τερματοφυλακα δεν σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι για πεταμα. τις βαθμολογιες που πηρε τις πηρε επειδη NOMIZW OTI το αξιζει και επειδη GIA MENA ειναι το καλυτερο football sim
    fixed,ta bold dika mou

Kaneis den eipe oti to paixnidi einai gia petama,den 3erw apo pou evgales auto to syberasma file mou... mexri stigmhs to paixnidi einai broken sto single kai sto online gia ta dyo 8emata pou anefera pio panw...asxeta apo ta alla bug pou exei.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Ας πω κι εγώ την γνώμη μου αφού μόλις το πήρα...

Λοιπόν για τα πολλά θετικά δε θα πω καθώς είναι γνωστά.
    Αλλά μου έκαναν αρνητική εντύπωση 2 πραγματάκια.

1ον τα σουτ τα χάλασαν για μένα τελείως. Δεν τα νιώθεις καθόλου. Και μιλάω για τα εκτός περιοχής. Τα finesse πλασέ δυσκόλεψαν και αυτό είναι καλό.

2ον και πιο σημαντικό. Με την καινούργια άμυνα και πιθανόν μέχρι να την συνηθίσουμε είδα το εξής. Το είπε και ο easybizi.
    Το παιχνίδι επιθετικά ενθαρύνει να κάνεις τριπλίτσες κλειστές με γρήγορους ευέλικτους παίκτες. Πέρσι είχαμε ως προσόν τη δύναμη και φέτος την ευελιξία. Το πρόβλημα είναι ότι αρκετοί παίκτες βάζουν ως επιθετικούς τους μέσους εάν αυτοί είναι τέτοιοι. Επαιξα με ένα φίλο από εδώ μέσα και είχε Μάνστεστερ και για επιθετικό δίδυμο τους Γιανγκ και Βαλέντσια. Μου θύμισε εποχή παλιού προ που πέρναμε Άγιαξ και βάζαμε επιιθετικό τον Μπαμπακίντα ή Ρεάλ με Ρομπέρτο Κάρλος λόγω ταχύτητας.
    Μπορεί με τον καιρό να μας γίνει συνήθεια η νέα άμυνα και να μην έχουμε πρόβλημα αλλά τώρα αυτό είδα. Και δεν μου άρεσε να πω. Εάν είναι να μπαίνουμε σε τέτοιες αλχημίες χάνετε η μαγεία του simulation που εμένα μου έδινε το ΦΙΦΑ.

Αυτά για αρχή... Ήδωμεν...

Γιάννη online το αγόρασες??

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

elpizo na vohthiso kapoious ....PORTS FIFA12 80 - TCP
    443 - TCP
    3659 - UDP
    6000 - UDP
    9570 - UDP
    9980 to 9989 - TCP
    10000 to 12500 - TCP
    42100 to 42199 - TCP
    10500 to 12500 - UDP

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

παιδες η λυση ειναι μια DMZ σχεδον ολα τα πιο καινουργια μοντεμ ακομα κ αυτα που δινουν οι εταιριες εχουν καπου επιλογη για DMZ ετσι δεν ανοιγεις καμια πορτα κ μενεις για παντα ησυχως

o S i V a 2 1 o's Avatar
    PSN ID
    SiVa21

Quote Originally Posted by iou21 View Post
    443 - TCP
    3659 - UDP
    6000 - UDP
    9570 - UDP
    9980 to 9989 - TCP
    10000 to 12500 - TCP
    42100 to 42199 - TCP
    10500 to 12500 - UDP

Se phre o Nikos kai sta eipe e? Na sai kala mikroulh...An 8es kana matsaki fifa pes mu an einai,na sou anoi3w ta Port...

εγω αυτο που βλεπω στο φιφα ειναι οτι τα σουτ θελουν βελτιωση γιατι ολα τα τετα τετ με τον τερματοφυλακα χανονται και αυτο εχει καταντησει αηδια.... φετος οι ea ξεχασε να δεινει τα φαουλ και δινει αυτα που δν ειναι.... και ας μη μπω για τις κοντρες που καθε φορα κατανταει η μπαλα στο αντιπαλο.... εχει πολλα αλλα...παιζω χρονια φιφα και αυτο που βλεπω δν με ενθουσιασε τοσο εκτος και αν κανουν κατι στην ea... να παιζεις ματς να χανεις 5 τετα τετ και να βαζει ο αλλος με μια σεντρα κεφαλια και γκολ, το οποιο μου συμβαινει συνεχεια.... εφτασα εως την division 4 και απο κει και περα ολοι οι κλεφτες με το cheating του τερματοφυλακα βαλε και τις παραπανω βλακειες...εγω πιστευω αυτα που λεω γινονται σε πολλους.. αυτα ειχα να πω ωρες ωρες με ξενερωνει τοσο που δν θελω να παιξω ετσι μεχρι να κανουν κατι...αυτα
    Last edited by GoalLover; 04-10-2011 at 22:41.

Elite NIKOS's Avatar
    PSN ID
    nick_firo

Quote Originally Posted by iou21 View Post
    443 - TCP
    3659 - UDP
    6000 - UDP
    9570 - UDP
    9980 to 9989 - TCP
    10000 to 12500 - TCP
    42100 to 42199 - TCP