Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast
Results 121 to 140 of 147

Thread: Max Payne 3

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Δημήτρη νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός όσον αφορά την δυσκολία του παιχνιδιού και νομίζω ότι αυτό οφείλετε περισσότερο στο ότι προσπαθείς να το παίξεις σαν uncharted/οποιοδήποτε άλλο TPS και όχι Max Payne.
    Το παιχνίδι έχει 2 (3 αν συμπεριλάβεις στο last stand) που δεν έχουν άλλα tps και αυτά είναι το “Bullet time” και το “Shoot Dodge” mechanic. Αν τα χρησιμοποιείς σωστά το παιχνίδι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο περιγράφεις. Επίσης το last stand είναι ακριβώς αυτό… last stand. Δεν είναι α οκ ας βγώ έξω να κόψω βόλτες επειδή ξέρω ότι θα ενεργοποιηθεί το last stand.
    α) Μιλαμε για Α.Ι. απο τα λιγα ετσι... πρωτα απο ολα ειναι ολοι τους πρωταθλητες σκοποβολης! Του στυλ σου ριχνουν απο 100 μετρα αποσταση με shotgun και σε βρισκουν κεφαλι. Βεεεεβαια...
    Sorry Δημήτρη αλλά στο hard το παίζεις. Τι περίμενες; Να μην έχουν καλή ευστοχία; Και το 1ο uncharted έτσι και χειρότερα ήταν στο hard/crushing. Στα επόμενα μειώσαν (πολύ) την δυσκολία γιατί πολύς κόσμος παραπονιόταν ότι ήταν «υπερβολικά δύσκολο».
    β) Βεβαια ειναι πρωταθλητες σκοποβολης αλλα δυστυχως ειναι καθυστερημενοι, διοτι τον βεπεις τον αλλο οτι ξερει οτι εισαι ταμπουρωμενος πισω απο μια κολωνα και εχεις shotgun και ερχεται με το πιστολακι γιουρουσι (Lerooooy Jenkins φαση για οσους παιζουν WoW) να σε φαει. Βεβαια... ειναι ενας εξυπνος τροπος των δημιουργουν να περικυκλωσουν με cheap και καθυστερημενο τροπο τον παιχτη απο ολες τις πλευρες χρησιμοποιωντας Α.Ι. που απλα ειναι οτι πιο ηλιθιο εχει υπαρξει ποτε.
    Δεν είδα κάτι τέτιο εγώ στο παιχνίδι. Αν τους κρατάς σε απόσταση (πχ πυροβολάς προς το μέρος τους) δεν θα έρθουν Leroy Jenkins. Θα το κάνουν αν πχ είσαι cover σε μία κολώνα και πυροβολάς προς τα δεξιά και αυτοί προσπαθήσουν να έρθουν από αριστερά ή αν κάθεσαι ΠΟΛΥ ώρα πίσω από cover χωρίς να κάνεις τίποτα οπότε θα μπορούσαν να θεωρήσουν ότι σου τελειώσαν οι σφαίρες or something…
    γ) Μπορει βεβαια να ειναι καθυστερημενοι, αλλα οταν προκειται για να εντοπισουν εναν stealthed εχθρο, μιλαμε για αντιδρασεις χιλιοστων του δευτερολεπτου, ματια τα οποια σκαναρουν την περιοχη σπιθαμη προς σπιθαμη και τα συναφη. Σε βλεπουν απο το 1 χιλιομετρο εστω κι αν ειναι βραδυ και κινεισαι αργα μεσα στα φυτα, καταλαβαινουν την θεση σου σε κλασματα δευτερολεπτου και σε σημαδευουν με απολυτη ευστοχια πριν καν μπορεσεις να κανεις εσυ ενα βημα παραπανω. Με λιγα λογια stealth ΑΧΡΗΣΤΟ...αντε να φας εναν και πολυς σου ειναι...
    Εδώ έχεις δίκιο. Δεν έχει καθόλου καλό stealth gameplay το παιχνίδι και κακώς μπαίνει στην διαδικασία να σου δώσει όπλα με σιγαστήρες κτλ.
    δ) Εχετε δει ποτε υπεργειο σεισμο?? Στο Max Payne θα δειτε! Ναι και ομως οι δημιουργοι ειχαν μια ακομη φανταστικη ιδεα να σπασουν τα νευρα του παιχτη και να προσβαλλουν την νοημοσυνη του. Σεισμος και βουυυρ περα δωθε το reticule. "Μα καλα ρε Valkyre", θα μου πειτε, "λογικο δεν ειναι", μωρε ναι θα σας πω εγω.... λογικοτατο... το προβλημα μου ειναι οτι τα εφφε του σεισμου πιανουν τον Max Payne και ενοσο αυτος βρισκεται στον.... ΑΕΡΑ FOR FUCK SAKE!! trololol εντελως ετσι! Meanwhile ο εχθρος με το οπλοπολυβολο πυροβολει αμεριμνος, χωρις να τον επηρεαζει καθολου το εφφε του σεισμου... ειναι immune ρε παιδακι μου πως το λενε! Στεκεται εκει βραχος και ο Max Payne ταρακουνιεται τοσο πολυ ο αμοιρος που φευγει απο cover (το κερασακι)
    Δεν είναι υπέργειος σεισμός ρε συ. Οι εκρήξεις είναι από τα εκρηκτικά που βάζεις λίγο πριν στο κτίριο και λογικό είναι να υπάρχει το συγκεκριμένο εφέ. Αυτό που λες για το ότι σε πιάνει και όταν είσαι στο αέρα όντως ισχύει όμως και είναι FAIL αλλά το άλλο που λες ότι δεν πιάνει τους εχθρούς δεν ισχύει. Και αυτοί κολοτούμπες κάνουν την ώρα του «σεισμού».
    ε) Δημιουργοι:
    "Χμμμ καμμια καλη ιδεα εχετε ρε παιδια πως θα κανουμε ακομα πιο ηλιθια δυσκολο το παιχνιδι επειδη δεν μπορουμε να γραψουμε αξιοπρεπες Α.Ι.??
    -Κυριε κυριε εγω εχω μια ιδεα!!! Θα βαλουμε στρατηγικα τοποθετημενους καμπερωμενους εχθρους, που δεν φαινονται με τιποτα, οι οποιοι με το που δουν τον Max Payne (ακομα και αν αυτος κινειται αργα σε θεση crouch που υποτιθεται ειναι αθορυβη) , μεσα σε ενα κλασμα του δευτερολεπτου θα τον πυροβολησουν (φυσικα headshot) με αποτελεσμα να στερησουν ετσι απλα 1 ακομα painkiller τον παιχτη!!
    - Ουαο!! καταπληκτικη ιδεα!! Εφαρμοστε την αμεσως!
    Που υπήρχαν καμπερομένοι εχθροί που δεν φαίνονται με τίποτα; :S
    στ) Επισης εχω μια ακομα ιδεα! Να κανουμε τον Max Payne (ο οποιος υποτιθεται ειναι τοσο bad ass που μπορει να κινειται γρηγορα εξου και το ολο bullet time) να ειναι πιο αργος και απο την καθυστερηση στον χειρισμο και τις αντιδρασεις, ενω αντιθετα οι εχθροι ειναι μιλαμε τσιτες... σηκωνεται αργα, βγαινει απο cover αργα, μπαινει σε cover αργα, δεν μπορει να μετακινηθει απο cover σε cover κλπ κλπ κλπ τα οποια μας φαιρνουν στο αποκορυφωμα που ειναι το ζ) παρακατω:
    Ο Max Payne είναι τσίτα όταν είναι σε bullet time ή κάνει shootdodge, όχι γενικά. Μην ξεχνάς ότι είναι και μεσίλικας
    ζ) Για το Last Hand τι να πει κανεις πραγματικα... Τα εχω πει ηδη για την γελοιοτητα που τις μισες φορες καθεσαι σαν κοπανος και περιμενεις να πεθανεις, ειτε επειδη δεν κανεις reload, ειτε επειδη υπαρχουν εμποδια που δεν σε αφηνουν να σημαδεψεις. Το κορυφαιο ομως ειναι που τις υπολοιπες μισες φορες, θα σκοτωσεις ναι μεν τον αντιπαλο, αλλα φυσικα επειδη το παιχνιδι ειναι ΥΠΕΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ σε ολους τους υπολοιπους τομεις, ο Max Payne πεφτει μετα το Last Hand και εδω ερχεται η κορυφαια στιγμη του game παιδια δωστε βαση:

4 Painkillers καβατζα και το gameplay παει ως εξης:
    - Μπουμ Last Hand
    - Φατον τον π..στη που σε πετυχε! Success!! 3 painkillers remaining!
    -Παρτον κατω τον Max απο τον πυροβολισμο που δεχτηκε.
    -Τι θες τωρα? Να σηκωθεις?? Bitch please... ο Max Payne δεν βιαζεται... Θα σηκωθει αργα αργα με το πασο του...
    - Μεχρι λοιπον να ξανασηκωθει τον εχουν ξαναξαπλωσει παλι οι εχθροι. Μπουμ Last Hand no2!
    - Φατον τον π..στη! Success!! 2 Painkillers remaining!
    - Για να δουμε τωρα θα προλαβει να σηκωθει?? ΝΟΤ!
    - Μπουμ Last hand no3!
    - Φατον και δαυτον!! Success!! 1 Painkiller remaining!
    - Μπουμ ξανα πριν σηκωθεις, Last Hand, 0 Painkillers remaining!
    - Eλα παμε ρε Max σηκω πανω γμω την .... (βαρυ δεν το γραφω) ΠΡΙΙΙΙΙΙΤΣ.
    - BOOM DIE!!
    Αν είσαι κοντά σε cover απλά πατας τετράγωνο και θα μπείς κατευθείαν σε cover από εκεί που είσαι κάτω δεν χρειάζετε να σηκωθείς. Επίσης όσο πας να μπεις σε cover από prone δεν τρώς damage (έτσι νομίζω). Αν πάλι δεν είσαι κοντά σε cover υπάρχουν δύο τινά:
    Α) Μετά το last stand λογικά θα έχεις λίγους εχθρούς να αντιμετοπίσεις οπότε τους ξεπαστρέφεις από prone όπως είσαι.
    Β) Μετά το last stand θα έχεις πολλούς εχθρούς να αντιμετοπίσεις οπότε θα γίνει αυτό που περιγράφεις και καλά να πάθεις εκεί γιατί εσύ πήγες “Leroy Jenkins” σε σημείο που δεν έχει cover ανάμεσα σε τόσους εχθρούς
    ΥΓ: Εβαλα μετα μιση ωρα ΜΕ3 για να ερθω στα ισια μου κι ευτυχως εγινε δουλεια... και παιζω φυσικα στο επιπεδο Insanity, αλλα εδω μιλαμε για δυσκολια που σεβεται τον παιχτη και απλα απαιτει απο αυτον να παιξει σωστα. Οχι αυτο το εκτρωμα...
    Μην ξεχνάς ότι το ME3 δεν το πρωτοέπαιξες στο insanity και επίσης το έχεις παίξει 13500 φορές + ότι έχεις παίξει και ME2 που είναι πολύ κοντά στο gameplay. Αν και το MP3 δεν το είχες ξεκινήσει στο hard δεν θα σου φαινόντουσαν όλα αυτά τόσο τραγικά.
    Δεν θέλω να φανώ σαν fanboy υπερασπιστής του παιχνιδιού (άλλωστε θα δείτε πιο κάτω και την γνώμη μου για το παιχνίδι) απλά σου απαντάω σε αυτά που γράφεις ένα ένα γιατί θεωρώ ότι πραγματικά υπερβάλεις.

Να πω εδώ ότι το τερμάτισα το παιχνίδι και δεν μπορώ να πω ότι το ολοκλήρωσα με τον ίδιο ενθουσιασμό που το ξεκίνησα. Gameplay wise θεωρώ ότι είναι σαφώς πάνω του μετρίου και με κράτησε το όλο σύστημα μάχης. Κάποιες αποστολές δεν με ξετρέλαναν όμως όσον αφορά τις τοποθεσίες κτλ και γενικά το story αν και έχει πολλές λεπτομέριες που δεν τις πιάνεις μέχρι να το ξαναπαίξεις (το ξαναξεκίνησα στο old school, θα σου αρέσει Val αυτό δεν έχει καθόλου last stand, τρως σφαίρα και game over) μου φάνηκε αρκετά λίγο, το ίδιο και το φινάλε.
    Θεωρώ ότι ενθουσιάστηκα παραπάνω απ’ ότι έπρεπε στην αρχή με το παιχνίδι αλλά σίγουρα δεν τα κλαίω τα λεφτά μου γιατί πέρασα καλά παίζοντάς το.
    Α! Ξεκίνησα και multi μέσα στο σουκου και αν και δεν είναι κάτι το απίστευτα πρωτότυπο το βρήκα αρκετά εθιστικό και γούσταρα…

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δημητρη μου, μην με φτιαχνεις τωρα λολ!

Το Α.Ι. ειναι τραγικο. τραγικοτατο. Και ειναι ετσι επειδη θελουν να καλυψουν την ηλιθιοτητα του οτι δεν μπορουν να το κανουν εξυπνο. Με ρωτας που υπηρχαν καμπερωμενοι εχθροι, ε τωρα αν θες να μου πεις οτι ποτε δεν σου εσκασε ξαφνικα απο το πουθενα ο τυπος με το shotgun και δεν εχασες ενα painkiller ετσι για πλακα, τοτε παιζω αλλο game ρε συ! Συνεχεια γινεται αυτο... θυμαμαι συγκεκριμενα που επιτηδες πηγαινα αργα για να μην την ξαναπατησω, αμ δε...εμφανιζεται ο τυπος και σε λιγοτερο απο κλασμα του δευτερολεπτου με πετυχαινει διανα χωρις να προλαβω να κανω τιποτα.

Ή μην μου πεις οτι δεν ετυχε να σου ερχεται ο αλλος κατα πανω σου σε στυλ "δεν δινω δεκαρα για την ζωη μου". Ειναι πασιφανες οτι ερχονται απλα για να σε περικυκλωσουν και να σε φανε οι απο πισω...ε αυτο ειναι ηλιθιο για εμενα εκτος και αν μιλαμε για ζομπι.

Ο τυπος με το οπλοπολυβολο δεν κουνιεται ΚΙΧ ουτε απο εκρηξεις ουτε απο τιποτα σε εκεινο το σημειο. Τσεκαρε το. Σε αυτον αναφερομουν. God mode activated.

Ναι και αν δεν ειμαι κοντα σε cover τι κανω δηλαδη? Λες να μην ξερω οτι αν ειμαι κοντα μπορω να πατησω το κουμπι και να μπω σε cover ? ναι μπορω... αλλα καμμια φορα δεν ειμαι κοντα σε cover και το οτι το παιχνιδι παιζεται ετσι ειναι δειγμα του ποσο κακοφτιαγμενο ειναι. Να καθομαι σα μαλακας να πεθανω περιμενοντας? Ε οχι ρε συ κοροιδια. Και οχι με το Last stand δεν θα εχω λογικα λιγους εχθρους να αντιμετωπισω γιατι οταν ο αλλος με το καλημερα μου σκαει μια και μου τρωει ολη την ενεργεια ειμαι καευθειαν χαμενος απο χερι. Ουτε leroy Jenkins το επαιξα ουτε τιποτα. Οποτε μην μου λες καλα να παθεις γιατι με φτιαχνεις lol! Δηλαδη ημαρτον λες να τα εγραφα ολα αυτα για ενα σκηνικο που εγω πηγα και εκανα ντου οταν λιγες γραμμες πιο πανω κατηγορουσα το ΑΙ για τετοια καθυστερημενη συμπεριφορα?? Καμμια σχεση εγω ειμαι το ακριβως αντιθετο, μεθοδικος κλπ κλπ. Ε οταν μου κανουν ντου απο παντου, σορρυ ρε παιδες εγω δεν την παλευω, ενταξει ξερω'γω μπορει εσεις να ειστε ΙΜΒΑ players και να μην καταλαβαινετε τιποτα, εγω παντως αυτο το πραγμα το θεωρω μια αηδια και μιση. Ουδεμια σχεση με skill εχει και ουδεμμια σχεση με ρεαλισμο. Ουδεμμια. Εχω παιξει απειρα games ξερω να ξεχωριζω το αυθεντικα δυσκολο που ξερει να σεβεται τον παικτη και το καθστερμενα δυσκολο που απλα θελει να σου σπασει τα νευρα.

Ο χειρισμος ειναι δυστροπος. Δεν γινεται οποτε μας συμφερει να θυμομαστε οτι ο Max Payne ειναι μεσηλικας και δεν μπορει να σηκωθει γρηγορα απο το πατωμα, αλλα απο την αλλη πηδαει τοσο γρηγορα που μπορει και στον αερα καθαριζει 6 ατομα με τις αστραπιαιες κινησεις του. Και εν παση περιπτωση ο χειρισμος πρεπει πρωτα απο ολα να ειναι λειτουργικος με βαση το gameplay και να προσφερει στον παιχτη ευελιξια, οχι να τον εχεις στο πατωμα και να μην μπορει να σηκωθει καν ορθιος επειδη τον γαζωνουν οι απο πανω και καθεσαι σαν ηλιθιος και περιμενεις ποτε θα τελειωσουν τα last stand και τα painkillers...

ΥΓ: Το ΜΕ3 αν εξαιρεσεις ενα κομματι που στο PS3 το framerate ηταν σκατα και δεν μπορουσα να παιξω εξαιτιας του, το επαιξα την πρωτη φορα σχεδον ολοκληρο στο insanity. Αλλα ναι το ΜΕ2 λιωσιμο σιγουρα βοηθησε σε αυτο.
    Last edited by Valkyre; 10-07-2012 at 12:30.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Απαντάω με τη σειρά στις παραγράφους σου...

Πραγματικά δεν θυμάμαι να σκάνε από το πουθενά εχθροί. Το να πηγένεις αργά (crouched) σε αυτό το παιχνίδι από την στιγμή που είναι εμπεριστατομένο ότι δεν έχει καλο stealth gameplay δεν έχει νόημα. Αυτό που έκανα εγώ γενικά και ίσως να έπαιξε ρόλο που δεν μου συνέβη αυτό που λες ήταν ότι έμπαινα σε cover πριν στρίψω σε κάποια γωνεία και κειτούσα πρώτα πριν προχωρίσω.

Το άλλο με το περικύκλωμα δεν θυμάμαι να γίνετε σε άλλη περίπτωση από αυτή που ανέφερα (να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα ή να κειτάω από την άλλη πλευρά οπότε έρχεται από πίσω). Θυμάμαι να έρχονται πιο κοντά αλλά πάντα πίσω από cover.

Α συγκεκριμένα αυτός ο τύπος μπορεί και να είναι έτσι (δεν το πρόσεξα). Απλά έτσι όπως το έγραφες ήταν σαν να λες ότι ΟΛΟΙ οι εχθροί κεινούνται χωρίς να δείνουν σημασία στους νόμους της φυσικής πράγμα που δεν ισχύει (εξού και ο χαρακτηρισμός «υπερβολή»).

Ρε συ δεν θυμάμαι να υπάρχει σημείο στο παιχνίδι που να έχεις να αντιμετοπίσεις πολλούς εχθρούς και να μην έχει ίχνος από cover… Δώσε μου σε παρακαλώ παράδειγμα… Ακόμα και στις «ξαφνικές» μάχες/ενέδρες το παιχνίδι σε βάζει μόνο του σε cover και μετά σου δείνει τον έλεγχο…

Πραγματικά το μοναδικό θέμα που είχα εγώ όσον αφορά το χειρισμό του παιχνιδιού ήταν η περίπτωση που στο last stand υπάρχει κολώνα μεταξύ εσένα και του εχθρού ή το ότι δεν μπορείς να κάνεις reload στο όπλο σου (ή ακόμα και restart checkpoint).
    Last edited by enstikto; 10-07-2012 at 13:20.

Name
    Δημήτρης

Κι εγω ετσι πηγαινα ρε συ, απλα ημουν crouched οταν θεωρουσα οτι το παιχνιδι με εχει σε stealth mode. Αλλα ηταν ματαιο. Συγκεκριμενα ενα level ηταν εκνευριστικοτατο με αυτο το πραγμα
    Spoiler!
    Toιχο τοιχο μη σε πετυχω πηγαινα αλλα ρε συ απλα δεν γινεται να το αποφυγεις... ο τυποι βγαινουν σε κλασμα δευτερολεπτου... εδω το γνωριζεις τις επομενες φορες και παλι θα την φας κατα πασα πιθανοτητα.

Δεν λεω οτι δεν ειχε καθολου cover, ποτε δεν το ειπα αυτο, λεω απλα οτι εγω δεν ημουν κοντα ειτε επειδη προσπαθουσα να παω σε καποιο cover ειτε επειδη προσπαθουσα να αλλαξω cover. Και μου συνεβη αρκετες φορες. Τι να πω ειμαι γκαντεμης και την ωρα που θελω να αλλαξω cover (παντα περιμενω να δω οτι αλλαζουν γεμιστηρα για να εχω χρονο) γινεται χαμος, δεν ξερω τι να πω αλλα σπαστηκα πολυ ασχημα πολλες φορες.

Οχι βρε αφου ειπα ο τυπος με το οπλοπολυβολο, ημουν συγκεκριμενος γι αυτον.

Τιποτα ασε με σου λεω αν ειχα δευτερο χειρηστηριο θα το ειχα σπασει, αλλα δεν ειχα λολ. Σιχτηρ!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ακόμα και εκει δεν μου φάνηκε ρε συ αυτο που λες...

Ε ρε συ αν υπάρχουν πολλοί αντίπαλοι ειναι αμφίβολο ότι θα αλλάξουν γεμιστηρα όλοι ταυτόχρονα. Οποτε σε αυτη την περίπτωση καλυτερα είτε bullet time να φας μερικούς, είτε blind fire στους κοντινούς να μικρύνει το πλήθος. Αν και μόνο αν έχεις κοντά σχετικά cover shootdodge προς το cover κ τρως κ 2,3 στη διαδρομή...

Έχεις δίκιο. Τωρα που το ξανά διάβασα όντως αυτόν αναφέρεις, απλα για κάποιον λόγο οταν διάβασα το ποστ σου μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι μιλουσες για πολλούς. Μαλακια μου :$

Εγω θα σου πρότεινα να το ξαναδοκιμασεις παντος στο hard απλα προσπάθησε να keep calm γιατι (όπως και εγω το παθαινω) οταν εχουμε νεύρα παιζουμαι πολυ διαφορετικά απο οταν ειμαστε χαλαροί. Δεν λέω ότι δεν εχει τα θέματα του το παιχνίδι αλλα σίγουρα δεν ειναι τόσο τραγικά όσο τα βλέπεις/παρουσιάζεις

το τερμάτισα και εγώ χθες μετά από 10 ώρες συνεχούς gaming.
    μπορώ να πω πως ήταν παιχνιδάρα, θα σε θυμάμαι για πάντα max payne 3!

Member jiraiya's Avatar
    Name
    Μπαμπης

καλησπερα!!!εαν και νεος στην κονσολα και πρωτη επαφη με max payne μπορω να πω οτι μετα πω 13ωρες και και πολυ ζορι στο τελος τουλαχιστον 30 λεπτα το εβγαλα ,πολυ καλο game ελπιζω να αρεσει και σε αλλους οπως αρεσε σε μενα!~!!!

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

παιδια βοηθεια
    Spoiler!

πολυ ανιαρο για max payne game εχει χαθει ολο το Noir στοιχειο των προηγουμενων μονο 1-2 chapters αξιζουν!μα ειναι δυνατον να στελνουν τον Max σε favella setting ρε παιδια?αντε και στο επομενο στην ανταρκτικη!απογοητευτικο ως προς το level design...

Elite lak100's Avatar
    PSN ID

παιδια το τερματισα το game στο hard αλλα δεν μου εδωσε το αντιστοιχο trophy μηπως φταιει το οτι αλλαξα στην μεση του παιχνιδιου την στοχευση απο free aim σε soft lock?

Name
    Δημήτρης

^^ Mαλλον ναι φιλε ...

Elite lak100's Avatar
    PSN ID

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Mαλλον ναι φιλε ...
    δεν το πιστευω ελεος ο αδερφος το τελειωσε στο hard με μονιμο soft lock και του το εδωσε κανονικα. ξενερωσα τωρα

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Αμφιβάλλω πολύ φίλε οτι ο αδερφός σου το πήρε με μόνιμο soft lock.
    Για να πάρεις το τρόπαιο πρέπει να το παίξεις απο την αρχή μέχρι το τέλος σε "FREE AIM" ούτε καν σε hard lock...

Ορίστε και επίσημη απάντηση απο την rockstar.

επικο campaign,βαρετο Multi. το αγορασα απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του και το ψιλο-μετανιωσα επειδη ναι μεν το campaign ηταν τελειο, αλλα το μουλτι ειναι βαρετο...ΜΟΝΟ 5 ΜΑΠΣ!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Το παιχνιδι ειναι τρομερο τελικα! Το campaign ειναι φανταστικο. Multi δεν εχω παιξει ακομα. Μολις μπηκα στο Part III. Ειναι μεγαλο τελικα το παιχνιδι η εμενα μου φαινεται;

Παντως ελπιζω μολις το τελειωσω να το παιξω αλλη μια φορα στο hard με free aim να δω πως ειναι. Η τουλαχιστον να παιξω στο easy με free aim να βγαλω τα achievments! χαχαχα..!

Κορυφαιο παιχνιδι! Ολα τα λεφτα!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Name
    Δημήτρης

Ι really hated that game... δεν ξερω γιατι μαλλον δεν ειχα διαθεση να παιξω κατι τετοιο φαινεται...

Senior Member panos08's Avatar

με το uncharted 3 συγκρινεται καθολου?

Elite Stefanos's Avatar
    Name
    Στέφανος

OXI
    " H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
    (By Stefanos to Simple People)

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Καλημερα με ενα ωραιο νεο σημερα εχει triple xp στο online του max payne 3 αντε να παμε να τελειωσουμε το online μερος του παιχνιδιου γιατι μετα απο καποια στιγμη κουραζει πολυ να πας lvl 50 ευτυχως το ειχα αφησει 41 lvl οποτε ειμαι κοντα.

Join Our Max Payne 3 Social Club Multiplayer Event this Saturday with TRIPLE XP All Weekend
    http://socialclub.rockstargames.com/...-this-saturday

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Άρπαξα την ευκαιρία με την αρρώστια που με κράτησε σπίτι για να ξεκινήσω το παιχνίδι που παρακαλούσε να βγει από τη ζελατίνα του και είπα να καταθέσω κάποιες πρώτες σκέψεις:

Προς το παρόν έχω φτάσει στο chapter μετά τις φαβέλες και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι έχει αρκετά καλό ρυθμό. Συγκριτικά με τα παλαιότερα Max Payne σίγουρα δεν έχει αυτήν τη νουάρ ατμόσφαιρα και μάλιστα η προσπάθεια που έχει γίνει να "αποκαταστήσουν" αυτό το feeling με τα εφέ στα video sequences και στους μονολόγους του Max, θεωρώ δεν είναι πετυχημένη. Από την άλλη το πιστολίδι είναι χορταστικό, το bullet time στα καλύτερά του και ευτυχώς η ποικιλία στις πίστες κρατά ψηλά το ενδιαφέρον για τις μάχες.

Κάτι το οποίο μου κάνει εντύπωση είναι o μεγάλος αριθμός των trophies και η υψηλή δυσκολία να τα αποκτήσεις (ή τουλάχιστον αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε) καθώς έχω παίξει τόσες ώρες και έχω πάρει μόνο 1%). Γενικά παρά το γεγονός ότι έχω μια εμπειρία με shooting games και ειδικά με τα προηγούμενα Max Payne, μέχρι τώρα έχω αντικρίσει πολλές φορές gameover screen και μάλιστα ως επί το πλείστον χωρίς να καταλάβω καν από που μου ήρθε. Σημειωτέον ότι παίζω στο κανονικό difficulty, καθώς δοκίμασα να ξεκινήσω στο πιο δύσκολο και έχανα σε dt.

Για το covering system αντιλαμβάνομαι ότι δεν ήθελαν να το κάνουν όπως σε άλλα παιχνίδια όπου μπορείς να μετακινήσε από σημείο σε σημείο χωρίς να τρως σφαίρες (άλλωστε εδώ έχεις το bullet time) όμως το βρίσκω εκνευριστικό ότι για παράδειγμα είμαι σε μία κολώνα και θέλω να αλλάξω πλευρά για να μη με δουν ώστε να προλάβω το melee attack, και για να το κάνω πρέπει να βγω από cover, να κουνηθώ και να πατήσω ξανά cover.

Τελοσπάντων, γενικώς θα του δώσω ακόμη χρόνο μέχρι να το τερματίσω και αδιαμφισβήτητα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τη Rockstar, αλλά σίγουρα για εμένα παρόλο που είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδιο (value for money στα 25 ευρώ που το πήρα), δεν φτάνει σε συνολική ποιότητα games όπως το Uncharted και το Mass Effect.

Τα προηγούμενα Max Payne ήταν απλά μια κατηγορία από μόνα τους (ίσως βέβαια πάλι, διότι τότε δεν υπήρχαν games όπως το Uncharted και το Mass Effect).

p.s. τα trophies που είναι make 7/8/9 kills while falling/jumping/gliding etc είναι εφικτά σε ένα λογικό πλαίσιο ή τζάμπα προσπαθώ ξανά και ξανά;

Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast

Bookmarks

Bookmarks