LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
για δωστε μου τα φωτα σας.
το παιχνιδι εχει 3 αγωνες τριαθλου. με τον τελευταιο να ειναι καπου στο μισαωρο. οταν πριν απο καιρο ειχα βγαλει τους 2 πρωτους αγωνες, μου ειχε ξεκλειδωσει κ τον 3ο. τον ειχα ξεκινησει αλλα καπου στην πορεια το σταματησα. πηγα σημερα λοιπον να τον ξεκινησω παλι, αλλα δεν τον βρισκω πουθενα. στον χαρτη μου δειχνει μονο τους 2 που εχω ηδη βγαλει. επαιξα παλι τον 2 αγωνα μηπως κ μου βγαλει κ τον 3ο αλλα τζιφος.
καμια βοηθεια? κ οχι τιποτα αλλο αλλα τον θελω για το 100% τροπαιο.
Μου ακούγεται για Glitch, μετα το τελος του παιχνιδιού (αν δεν ξεκλειδώσει νωρίτερα) θα είναι διαθέσιμος και επίσης μην ασχοληθείς τώρα αφού στο τελος μπορείς να κανεις mission select. Απόλαυσε το παιχνίδι και ξανακάνε ότι χρειαζεται μετά.
Το έπαθα και εγώ, corrupted game data. Κανε uninstall & re-install το παιχνίδι και είσαι οκ.
Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac
αριστο κατι κανουν με τους server τους εκει στην Rockstar κ μας εχουν σκισει λιγο με το θεμα αυτο. απλα μην μπαινει στο Psn και παιζεις κανονικα.
βασιλη επειδη το εψαξα λιγο, δεν ξερω αν ειναι glitch. το εχουν παθει κ αλλοι κ γραφουν πως οσο παιζεις κ περνας τις αποστολες, αυτο εμφανιζεται. θα δουμε.
Ανέφερα glitch επειδή είναι σαν κατι που συμβαίνει στα RPG συνήθως, καποια αποστολή παρεμβαίνει με μια άλλη και κλειδώνει με καποιο τροπο την εξέλιξη της άλλης μεχρι αυτη να ολοκληρωθεί. Αλλα στο GTA δεν υπρχει καποια συνδεση μεταξω των απαοστολών (εκτος απο τη φυσικη ακολουθία). καλή τυχη όπως και να έχει!
Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac
οπως το ειπα. μετα απο 2-3 αποστολες μου το ξεκειδωσε. πολυ μανικι. τα επαιξε το χερι μου.
την πρωτη φορα, καπου στα 22 λεπτα, επεσα πανω σε μια κολωνα στην παραλια, νεκρος ο Trevor.
την δευτερη, καπου στα 26 λεπτα!!!!!!!!!! δεν περασα πανω απο ενα check κ με ακυρωσε!!!!!!!!!!!!!!!
την τριτη τα καταφερα.
AriStos13 (24-01-2014)
A Czech Republic gaming site called Super Gamer has listed GTA V for the PC, PS4, and Xbox One for a June 13, 2014 release date.
The site appears to be a legit gaming distributor and this release date could be a premature press release from Rockstar. Time will tell but for now we'll leave this in the rumor pile.
Source
Supergamer via NeoGaf
Grand Theft Auto V finished as the best-selling video game of 2013.* To date, Grand Theft Auto V has sold-in more than 32.5 million units.Take-Two
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι μας ετοιμάζει η R* για το πρώτο DLC. Κάτι δυνατό θα είναι, το θέμα είναι τι ακριβώς.
Rumor: GTA 5 Single Player DLC has Assassination Missions, New Features
Wrench and shovel are to be added as weapons in the forthcoming DLC.
GTA Forums' user funmw2 has discovered new files in Grand Theft Auto 5's executable which seems to confirm upcoming single player DLC will feature assassination missions and new features which may include new phone apps or special abilities.
While assassination missions will form part of the DLC, there's no reason to believe that Rockstar will have such a limited focus. Rockstar has said:
"For those ready to jump back into the story of Grand Theft Auto V, we have big plans for substantial additions in 2014 continuing Michael, Franklin and Trevor's action, mayhem and unexpected adventures in Southern San Andreas."
Although there may be a new special ability this does not, however, mean that there will necessarily be a new character.
It also seems that a shovel and wrench may be added as weapons in the forthcoming DLC. funmw2 leaked the game's content creator a few weeks ago so there may be some truth to these rumours.
Ask and you shall receive.
Bookmarks