Page 80 of 84 FirstFirst ... 3070767778798081828384 LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

2. The Following 2 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

memix (20-01-2014),mihalis13 (19-01-2014)

Moderator odytsak's Avatar

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

για δωστε μου τα φωτα σας.
    το παιχνιδι εχει 3 αγωνες τριαθλου. με τον τελευταιο να ειναι καπου στο μισαωρο. οταν πριν απο καιρο ειχα βγαλει τους 2 πρωτους αγωνες, μου ειχε ξεκλειδωσει κ τον 3ο. τον ειχα ξεκινησει αλλα καπου στην πορεια το σταματησα. πηγα σημερα λοιπον να τον ξεκινησω παλι, αλλα δεν τον βρισκω πουθενα. στον χαρτη μου δειχνει μονο τους 2 που εχω ηδη βγαλει. επαιξα παλι τον 2 αγωνα μηπως κ μου βγαλει κ τον 3ο αλλα τζιφος.
    καμια βοηθεια? κ οχι τιποτα αλλο αλλα τον θελω για το 100% τροπαιο.

Spoiler!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Εχω τεραστιο προβλημα!! ΟτΝ παω replay mission διαλεγω οποια αποστολη θελω την τελειωνω και μετα βγαινει loading screen αλλα κολαει εκει!! Μου το εχει κανει 2 φορες!! Τι παιζει με αυτο;
    Ηλια εσενα σου εχει κολλησει ποτε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cool Member SevenAm's Avatar
    PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    για δωστε μου τα φωτα σας.
    το παιχνιδι εχει 3 αγωνες τριαθλου. με τον τελευταιο να ειναι καπου στο μισαωρο. οταν πριν απο καιρο ειχα βγαλει τους 2 πρωτους αγωνες, μου ειχε ξεκλειδωσει κ τον 3ο. τον ειχα ξεκινησει αλλα καπου στην πορεια το σταματησα. πηγα σημερα λοιπον να τον ξεκινησω παλι, αλλα δεν τον βρισκω πουθενα. στον χαρτη μου δειχνει μονο τους 2 που εχω ηδη βγαλει. επαιξα παλι τον 2 αγωνα μηπως κ μου βγαλει κ τον 3ο αλλα τζιφος.
    καμια βοηθεια? κ οχι τιποτα αλλο αλλα τον θελω για το 100% τροπαιο.
    Μου ακούγεται για Glitch, μετα το τελος του παιχνιδιού (αν δεν ξεκλειδώσει νωρίτερα) θα είναι διαθέσιμος και επίσης μην ασχοληθείς τώρα αφού στο τελος μπορείς να κανεις mission select. Απόλαυσε το παιχνίδι και ξανακάνε ότι χρειαζεται μετά.

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    Εχω τεραστιο προβλημα!! ΟτΝ παω replay mission διαλεγω οποια αποστολη θελω την τελειωνω και μετα βγαινει loading screen αλλα κολαει εκει!! Μου το εχει κανει 2 φορες!! Τι παιζει με αυτο;
    Ηλια εσενα σου εχει κολλησει ποτε;

Το έπαθα και εγώ, corrupted game data. Κανε uninstall & re-install το παιχνίδι και είσαι οκ.
    Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Default Grand Theft Auto V

Δεν νομιζω να ειναι αυτο!! Εκανα sign out απο το psn και δεν κολλησε!! Τωρα το μεσημερι θα το ψαξω πιο πολυ..!!

Πρέπει να κάνεις sign-out απ' το PSN.

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

αριστο κατι κανουν με τους server τους εκει στην Rockstar κ μας εχουν σκισει λιγο με το θεμα αυτο. απλα μην μπαινει στο Psn και παιζεις κανονικα.

βασιλη επειδη το εψαξα λιγο, δεν ξερω αν ειναι glitch. το εχουν παθει κ αλλοι κ γραφουν πως οσο παιζεις κ περνας τις αποστολες, αυτο εμφανιζεται. θα δουμε.

Spoiler!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Ευτυχως γιατι το πρωι εφαγα φρικη μολις το επαθα!! Την πρωτη λεω οκ κολλησε σιγα!!αλλα 4 σερι φορες ειπα παει!!

Cool Member SevenAm's Avatar
    PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    αριστο κατι κανουν με τους server τους εκει στην Rockstar κ μας εχουν σκισει λιγο με το θεμα αυτο. απλα μην μπαινει στο Psn και παιζεις κανονικα.

βασιλη επειδη το εψαξα λιγο, δεν ξερω αν ειναι glitch. το εχουν παθει κ αλλοι κ γραφουν πως οσο παιζεις κ περνας τις αποστολες, αυτο εμφανιζεται. θα δουμε.
    Ανέφερα glitch επειδή είναι σαν κατι που συμβαίνει στα RPG συνήθως, καποια αποστολή παρεμβαίνει με μια άλλη και κλειδώνει με καποιο τροπο την εξέλιξη της άλλης μεχρι αυτη να ολοκληρωθεί. Αλλα στο GTA δεν υπρχει καποια συνδεση μεταξω των απαοστολών (εκτος απο τη φυσικη ακολουθία). καλή τυχη όπως και να έχει!
    Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

οπως το ειπα. μετα απο 2-3 αποστολες μου το ξεκειδωσε. πολυ μανικι. τα επαιξε το χερι μου.
    την πρωτη φορα, καπου στα 22 λεπτα, επεσα πανω σε μια κολωνα στην παραλια, νεκρος ο Trevor.
    την δευτερη, καπου στα 26 λεπτα!!!!!!!!!! δεν περασα πανω απο ενα check κ με ακυρωσε!!!!!!!!!!!!!!!
    την τριτη τα καταφερα.

Spoiler!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

για αυτο εδω το τροπαιο Attain 100% Game Completion.
    πρεπει να τα παρω και χρυσα η απλα να παιξω το καθε τι που περιεχει ο οδηγος αυτος?
    http://www.playstationtrophies.org/game/grand-theft-auto-v/trophy/68556-Career-Criminal-.html

Δεν χρειάζεται να πάρεις χρυσά γι' αυτό.

15. The Following User Says Thank You to Tilemaxx For This Useful Post:

AriStos13 (24-01-2014)

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Για τα χρυσά έχει άλλο τρόπαιο.

Spoiler!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Απιστευτοι οι τυποι

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

A Czech Republic gaming site called Super Gamer has listed GTA V for the PC, PS4, and Xbox One for a June 13, 2014 release date.

The site appears to be a legit gaming distributor and this release date could be a premature press release from Rockstar. Time will tell but for now we'll leave this in the rumor pile.

Source
    Supergamer via NeoGaf
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

19. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

hakoo (02-02-2014),psx3 (02-02-2014)

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

μετα απο τοσο καιρο. πρεπει να κανεις ταμα για να μπεις online. ελεος δηλαδη. μα τι κανουν καθε φορα?

Spoiler!

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Grand Theft Auto V finished as the best-selling video game of 2013.* To date, Grand Theft Auto V has sold-in more than 32.5 million units.
    Take-Two
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι μας ετοιμάζει η R* για το πρώτο DLC. Κάτι δυνατό θα είναι, το θέμα είναι τι ακριβώς.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Rumor: GTA 5 Single Player DLC has Assassination Missions, New Features

Wrench and shovel are to be added as weapons in the forthcoming DLC.

GTA Forums' user funmw2 has discovered new files in Grand Theft Auto 5's executable which seems to confirm upcoming single player DLC will feature assassination missions and new features which may include new phone apps or special abilities.

While assassination missions will form part of the DLC, there's no reason to believe that Rockstar will have such a limited focus. Rockstar has said:

"For those ready to jump back into the story of Grand Theft Auto V, we have big plans for substantial additions in 2014 continuing Michael, Franklin and Trevor's action, mayhem and unexpected adventures in Southern San Andreas."

Although there may be a new special ability this does not, however, mean that there will necessarily be a new character.

It also seems that a shovel and wrench may be added as weapons in the forthcoming DLC. funmw2 leaked the game's content creator a few weeks ago so there may be some truth to these rumours.

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι μας ετοιμάζει η R* για το πρώτο DLC. Κάτι δυνατό θα είναι, το θέμα είναι τι ακριβώς.
    Ask and you shall receive.

24. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Tilemaxx (04-02-2014)

Bookmarks

Bookmarks