Page 78 of 84 FirstFirst ... 2868747576777879808182 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Όχι, μέσω του mission select μπορεί να παίξει κανονικά όλα τα 3 endings.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Όχι, μέσω του mission select μπορεί να παίξει κανονικά όλα τα 3 endings.
    νομιζω ομως οτι μετα θα συνεχισει το παιχνιδι αναλογα με το πρωτο που εκανε , το λεω αυτο γιατι εγω στην τελευταια αποστολη των Epsilon εκανα οτι μου ειπαν, αντι να την κοπανησω, και παροτι μετα το επαιξα και εκανα αυτο που ηθελα, τα λεφτα δεν τα πηρα ποτε.

Ναι, ανάλογα με αυτό που διάλεξε εκτός αν έχει άλλο save. Στην τελευταία των Epsilon την πάτησα και εγώ, αλλά μετά την ψυλλιάστηκα τη δουλειά και ξαναφόρτωσα το προηγούμενο autosave και την κοπάνησα μαζί με τα λεφτά.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

προσπαθω να μεζεψω τα spaceship parts για να παρω το αντιστοιχο τροπαιο. τα εχω μαζεψει ολα εκτος απο αυτα που χρειαζεται ελικοπτερο.
    το θεμα μου ειναι το εξης. πηγαινω συνεχεια στην ταρατσα του νοσοκομειου που υποτιθεται πως εχει κ δεν βρισκω ποτε. εχω κανει ποσα load, εχω σκοτωσει ποσες φορες κ τους 3, τους εχω κοιμησει ποσες φορες για να αλλαξει η ημερα κ ελικοπτερα τζιφος.
    προσπαθησα να κλεψω ενα απο το στρατοπεδο αλλα με εφαγαν ευκολα.
    υπαρχει καπου αλλου?

Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Ο τρεβορ εχει το αεροδρομιο που παντα εχει ελικοπτερο νομιζω.Επισης μπορεις να αγορασεις απο το "ιντερνετ"

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

στο αεροδρομιο που εχει ο τρεβορ εχει παντα μονο ενα αεροπλανο.
    δοκιμασα να αγορασω ελοκοπτερο με τον μιχαλακη (εχω καπου στα 4.000.000 ενω με τους αλλους εχω απο 300.000-400.000) αλλα λεει πως χρειαζομαι αεροδρομιο. κατι που εχει μονο ο τρεβορ κ δεν βρηκα να μπορω να αγορασω αλλο. υπαρχει τροπος να δωσω λεφτα στον τρεβορ?

Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Μπορεις να αγορασεις ενα παρκινγκ για ελικοπτερα αν δεν κανω λαθος.Την τελευταια φορα που επαιξα θυμαμαι υπηρχε εικονιδιο "H" μεσα στη πολη και εκει υπηρχε τουλαχιστον ενα ελικοπτερο.Νομιζω με τον Μαικλ το ειχα αγορασει

Σε αυτη την φωτο φαινεται αυτο που σου λεω.Ισως να μην χρειαστει καν να αγορασεις ελικοπτερο

Spoiler!

Επισης σε ενα αλμα με αλεξιπτωτο μπορεις να πας και να κλεψεις το ελικοπτερο.Δεν θυμαμαι ακριβως ποιο αλλα σιγουρα μεσα στην πολη
    Last edited by stavros88; 15-12-2013 at 21:25.

8. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

ilias78 (15-12-2013)

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

θα το δοκιμασω κ θα σου πω.

Spoiler!

Senior Member Giorgos22's Avatar

Γεια σας,
    εχω ενα περιεργο προβλημα.Μου εμφανιζεται παντου στο game συνεχεια το ιδιο οχημα.Εχει για παραδειγμα ενα ταξι,μια μηχανη και ενα λεωφορειο π.χ. και οπου και αν παω δεν ανανεονονται τα οχηματα αλλα εχει παντου μες τη πολη τα ιδια.
    Αλλαξα χαρακτηρες,μπηκα στο online,εκανα reboot το Ps3 αλλα τπτ..
    ξερετε τι συμβαινει?
    edit.
    κατι τετοιο
    αλλα κυριως μες τη πολη.
    Last edited by Giorgos22; 16-12-2013 at 03:32.

Cool Member SevenAm's Avatar
    PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Υπάρχουν και άλλα locations με ελικόπτερα.

Αν ένα δεν κανει spawn, φυγετε πιο μακρυα από την περιοχή και ξαναγυρίστε εκει. 7/10 φορές γιενται respawn. Αν εξακολουθεί να μην εμφανίζεται - κλείστε το παιχνίδι και κάντε reload.

Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	198 
Size:	23.1 KB 
ID:	3773
    Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac

12. The Following User Says Thank You to SevenAm For This Useful Post:

ilias78 (16-12-2013)

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    προσπαθω να μεζεψω τα spaceship parts για να παρω το αντιστοιχο τροπαιο. τα εχω μαζεψει ολα εκτος απο αυτα που χρειαζεται ελικοπτερο.
    το πιο βολικο ελικοπτερο μιας και ειναι μικρο θα το βρεις στην ταρατσα του ...... δς το παρακατω βιντεο

Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

A voice actor may have potentially hinted at “GTA 5” being released for the PS4 and Xbox One. According to a report from the Talking About Games website on Dec. 20, Lazlow Jones recently appeared on The Opie & Anthony Show radio program.

The voice actor was asked if the recently-released current-generation video game would be coming out to the PS4 and Xbox One. Lazlow Jones responded by saying the company has not yet announced anything. He did disclose that he personally hopes that “GTA 5” would eventually be released on the two next-generation systems, however. You can find some screenshots from the PS3 and Xbox 360 versions in the slideshow to the left of this article and his response below:

We haven’t announced anything. I hope it comes out on the next-gen.

One of the radio hosts claimed that Lazlow Jones winked while making the above comment, leading some fans to believe that the voice actor may know more about the next-generation ports than he is disclosing.

Let me be crystal clear on this – take everything you are about to read with a grain of salt. Nothing has been confirmed as of yet, so don’t get excited… yet. According to Amazon’s support, the rumored PC version of GTA V will be announced on December 24th. Not only that, but there is also a release date. As Amazon stated, the game will be coming on March 12th.

Here is the translated message:

“Welcome to Amazon Chat. My name is Fatima [...]. According to our informations, GTA V PC will be announced on 12/24 and according to our source, it will be released in the USA on 03/12 and here on 03/14.”

This could be legit. After all, Amazon has leaked various PC releases before. Let’s not forget that the PC versions for both Mortal Kombat and Injustice were leaked by Amazon long before their official announcement. So yes, this may be legit.

On the other hand, this could also be a prank with a nicely photoshopped image from Amazon’s support. You all know what happened with that Fallout 4 rumor, right? Which is precisely why we’ve labeled it as a rumor.

So, two more days until we find out whether this leaked information is legit or not.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Αυτό το ΣΚ που μας πέρασε, η Rockstar μου έκανε δώρο 52m.. Καθως με πέταγε συνέχεια έξω μετα το τέλος καθε αποστολής στο online, με το που έκανα join σε παιχνίδι με την ομάδα μου, 52M είχαν πιστωθεί στον λογαριασμό. Καλές γιορτές!
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	150 
Size:	12.7 KB 
ID:	3845

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Οπως τα ειπα εγω και αρκετοι αλλοι βασικα...

Γιατι να εχεις 30-40 (δεν ξερω ποσα εχει φτασει) εκατομυρρια πωλησεις μονο, οταν μπορεις απλα ανεβαζοντας την αναλυση, λιγο τα textures να εισαι κομπλε για ενα ακομη multi million seller???

Και για να κανω quote συμφωνα με την "φιλοσοφια των GTA"...

CAPITALISM!!!

PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Οπως τα ειπα εγω και αρκετοι αλλοι βασικα...

Γιατι να εχεις 30-40 (δεν ξερω ποσα εχει φτασει) εκατομυρρια πωλησεις μονο, οταν μπορεις απλα ανεβαζοντας την αναλυση, λιγο τα textures να εισαι κομπλε για ενα ακομη multi million seller???

Και για να κανω quote συμφωνα με την "φιλοσοφια των GTA"...

CAPITALISM!!!
    Βασικα θα συμφωνήσω αλλά και θα διαφωνήσω. Αν και το 5 βγήκε αρκετά πρώιμα (ακόμη γινεται development σε βασικά του τμήματα) και επίσης το Online ειναι καρατραγικό, ναι μεν η R* το κατέχει καλά το SP, το οnline ειναι κανονικα για φτύσιμο. Αλλά είναι μια εναλλακτική για socializing με τους φίλου σου - κατι που δεν το παρέχει κανενας τίτλος.

Τα $$$ χρειάζονται (όχι πολλά με 5-6m) είσαι οκ δεν χρειάζονται παραπανω.

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Sorry που επεμβαινω,αλλα γιατι τοσο μισος ρε παιδια σ αυτην την εταιρεια???
    Επαγγελματιες ειναι οι ανθρωποι,την δουλεια τους την κανουν παρα πολυ καλα,εχουν δωσει games που ηταν πολυ πρωτοτυπα στην εποχη τους και πανω απ ολα διασκεδαστικα και καυστικα θεματα.Που ειναι το κακο?Για να καταλαβω δηλαδη.

Απ την μια βλεπω στο thread του Last of us οτι θα ηταν κριμα να μην γινει port το παιχνιδι στο ps4 και να μην δουνε και στην καινουρια γενια νεα ατομα αυτην την εμπειρια και συμφωνω.

Οταν κατι αντιστοιχο γινεται στην rockstar,εχει να κανει με λεφτα και καπιταλισμο.Που ειναι το κακο?Εχω αρκετους γνωστους οι οποιοι θα ηθελαν να δουν το παιχνιδι σε pc μιας και δεν εχουν ps3 και ουτε προκειται να παρουν.

Σε καπιταλιστικη κοινωνια ζουμε ολοι,το οτι υπαρχουν διαφοροι κωμικοι και το σατιριζουν,καλα κανουν.Τον ιδιο τους τον εαυτο σατιριζουν.Ο Lazlow ο ιδιος σατιριζει τον εαυτο του παντα στα gta,κωμικοι ειναι,οχι στενομυαλοι ουτε κριτες.

Αντιστοιχες περιπτωσεις υπαρχουν στον κινηματογραφο,στο θεατρο,την λογοτεχνια και παντου.Κωμωδια λεγεται.

Και τελικα οι πωλησεις ειναι κατι που κρινει το προιον αν ειναι καλο η κακο?Το λεω γιατι σε καποια thread βλεπω να νοιαζομαστε αν η μια κοσνολα πουλαει πανω απ την αλλη,αν τελικα πουλαει και ειναι η αντιθετη πλευρα κατι δεν παει καλα,αν πουλαει κατι που μας αρεσει ειναι δικαιο και παει λεγοντας.

Δεν τα λεω επιθετικα,τα thread που ποσταρω ειναι λιγα,αυτα που με ενδιαφερουν δηλαδη,ps3 εχω και παντα ειχα κονσολες της sony αλλα και αλλων εταιρειων.Αλλα βλεπω ενα μισος προς καποιες εταιρειες αδικαιολογητο,ενω ολοι παιχνιδια βγαζουν και φυσικα πληρωνονται μιας και ειναι η δουλεια τους.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mania View Post
    Sorry που επεμβαινω,αλλα γιατι τοσο μισος ρε παιδια σ αυτην την εταιρεια???
    Επαγγελματιες ειναι οι ανθρωποι,την δουλεια τους την κανουν παρα πολυ καλα,εχουν δωσει games που ηταν πολυ πρωτοτυπα στην εποχη τους και πανω απ ολα διασκεδαστικα και καυστικα θεματα.Που ειναι το κακο?Για να καταλαβω δηλαδη.

Απ την μια βλεπω στο thread του Last of us οτι θα ηταν κριμα να μην γινει port το παιχνιδι στο ps4 και να μην δουνε και στην καινουρια γενια νεα ατομα αυτην την εμπειρια και συμφωνω.

Οταν κατι αντιστοιχο γινεται στην rockstar,εχει να κανει με λεφτα και καπιταλισμο.Που ειναι το κακο?Εχω αρκετους γνωστους οι οποιοι θα ηθελαν να δουν το παιχνιδι σε pc μιας και δεν εχουν ps3 και ουτε προκειται να παρουν.

Σε καπιταλιστικη κοινωνια ζουμε ολοι,το οτι υπαρχουν διαφοροι κωμικοι και το σατιριζουν,καλα κανουν.Τον ιδιο τους τον εαυτο σατιριζουν.Ο Lazlow ο ιδιος σατιριζει τον εαυτο του παντα στα gta,κωμικοι ειναι,οχι στενομυαλοι ουτε κριτες.

Αντιστοιχες περιπτωσεις υπαρχουν στον κινηματογραφο,στο θεατρο,την λογοτεχνια και παντου.Κωμωδια λεγεται.

Και τελικα οι πωλησεις ειναι κατι που κρινει το προιον αν ειναι καλο η κακο?Το λεω γιατι σε καποια thread βλεπω να νοιαζομαστε αν η μια κοσνολα πουλαει πανω απ την αλλη,αν τελικα πουλαει και ειναι η αντιθετη πλευρα κατι δεν παει καλα,αν πουλαει κατι που μας αρεσει ειναι δικαιο και παει λεγοντας.

Δεν τα λεω επιθετικα,τα thread που ποσταρω ειναι λιγα,αυτα που με ενδιαφερουν δηλαδη,ps3 εχω και παντα ειχα κονσολες της sony αλλα και αλλων εταιρειων.Αλλα βλεπω ενα μισος προς καποιες εταιρειες αδικαιολογητο,ενω ολοι παιχνιδια βγαζουν και φυσικα πληρωνονται μιας και ειναι η δουλεια τους.
    να ρωτησω κατι κι εγω με τη σειρα μου; Γιατι μιλας στον πληθυντικο και στο τριτο προσωπο οταν αναφερεσαι ξεκαθαρα σε δικα μου ποστ; Φοβασαι μην προσβληθω ή νομιζεις οτι ειναι πιο ευγενικο να γενικευεις ενω στην πραγματικοτητα θες να μιλησεις συγκεκριμενα;

Εαν ειναι το πρωτο δεν υπαρχει λογος να νομιζεις οτι θα παρεξηγηθω, εαν ειναι το δευτερο τοτε κατα την γνωμη μου ειναι λαθος η επιλογη σου. Η χειροτερη οδος ειναι ομως να κανεις ενα ολοκληρο ποστ γενικο λες και δεν καταλαβαινω για ποιον χτυπαει η καμπανα... Γινε συγκεκριμενος μην ανησυχεις.

Τωρα για να σου απαντησω δεν νομιζω οτι εχω εκφρασει "μισος", για ποιον λογο αλλωστε να το κανω για μια εταιρεια που εχω παρει ΟΛΑ τις τα παιχνιδια, που το red dead αλλα και το gtav τα θεωρω μεςα στα καλυτερα παιχνιδα της γενιας (ειδικα το πρωτο το εχω αγιοποιησει σχεδον) και που τα εχω βαθμολογησει πολυ παρα πολυ ψηλα;

Κανενα μισος. Μισος εχω για την activision, μισος εχω για την ΕΑ, οχι την Ροκσταρ που βγαζει 3 παιχνιδια την γενια και ειναι και τα 3 must have.

Το σχολιο μου ηταν σαρκαστικο (στο υφος του GTA δηλαδη και νομιζω οτι οποιος σαρκαζει πρεπει να αποδεχεται και ο ιδιος σαρκασμο) και εφαιρνε στην μνημη μια παλια συζητηση που ειχαμε εδω και στην οποια ελεγα οτι πιστευα οτι δεν παιζει να μην το βγαλουν οταν θα μπορουν με λιγα λεφτα να βγαλουν πολλα. Φυσικα και θελουν να βγαλουν λεφτα αυτο μας ελειπε.

Επισης δεν ειμαι αρνητικος στο να βγαλουν τα παιχνιδια στις νεες κονσολες... Ισα ισα που θα γουσταρα απιστευτα να ξαναπαιξω το παιχνιδι σε 108ρ με τρελο framerate και βελτιωμενα γραφικα. Αρκει βεβαια να τηρησουν το upgrade σκηνικο που υφισταται τωρα με τα υπολοιπα παιχνιδια (με 10 ευρω αν το εχεις ηδη σε PS3), και να εχει εμφανεις βελτιωσεις, οχι απλα μεγαλυτερη αναλυση, γιατι ειδαλλως ειναι greedy bastards και ελπιζω να συμφωνουμε εδω.

Τελος να πω οτι επισης δεν υποστηριζω με τιποτα οτι πωλησεις = quality. Ποσες φορες εχω φερει σαν παραδειγμα το COD. Στην περιπτωση του gta βεβαια το αξιζει. Και αλλα παιχνιδια που το αξιζουν δεν το παιρνουν. Thats life.

Αυτα απο την μερια μου και ειλικρινα σου λεω δεν εχω προβλημα να αναφερεσαι προσωπικα σε καποιο ποστ που διαφωνεις μαζι μου. Το προτιμω απο το να αναφερεσαι γενικα.
    Last edited by Valkyre; 23-12-2013 at 13:24.

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Οκ,δεν ανεφερα το ονομα σου για να μην νομιζεις οτι παιζει κατι προσωπικο προς εσενα,απλα φορουμ ειναι και η κουβεντα γινεται και με πολλα ατομα.Κανενα προβλημα με σενα,απ την στιγμη που δεν σε ξερω και προσωπικα.Για παιχνιδια μιλαμε και δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.Το post μου εγινε πανω στο σχολιο σου,λιγα λεπτα μετα κιολας,αλλα δεν αναφερθηκα προσωπικα,μιας και το συγκεκριμενο θεμα γινεται ειτε και απο αλλα παιδια η και σε αλλα φορουμ.

Συμφωνουμε στα πιο πολλα,αν και δεν πιστευω οτι θα δουμε το σουπερ αποτελεσμα σε γραφικα,ενα απλο γυαλισμα περιμενω,αλλα σιγουρα και μονο σαν story και gameplay αξιζει να το παιξει καποιος που δεν το χει κανει.Ετσι κι αλλιως το παιχνιδι ειναι στα ορια last gen-next gen.

21. The Following User Says Thank You to mania For This Useful Post:

Valkyre (23-12-2013)

PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Η σειρά GTA είναι: πολύ καλη στην καυστική της ανάλυση θεμάτων της εποχής. Πολύ καλή σε θέματα χαρακτήρων. Αρκετά καλό off-line και πολύ καλή υπόθεση ( η οποία όμως εκτός τπου οτι ειναι μακροσκελής) αν δεν την παρακολουθήσεις όμως χάνεις την μπάλα εντελώς.

Gameplay μόνο το single player αξίζει από άποψη reliablity. Οι χρόνοι φόρτωσης και μόνο στο Multi ειναι ικανοί να σε αποθαρρύνουν αρκετά. Matchmaking... δεν θελω καν να το συζητήσω. Cheaters??? Εδω να δεις, πίστα αγώνα που θέλει υπό πολύ κόπο 4 λεπτά να τέχει ολοκληρωθεί σε 30 δευτερα???

Μάπα μάπα μάπα το online από άποψη στησίματος και απαράδεκτα πράγματα συμβαίνουν. Χανονται χαρακτήρες (απο το crew χασαμε χαρακτήρα level 87), χάνονται χρήματα και αλλού μεταφέρονται ενω τα ακριβοπληρωμένα αυτ/τα χανονται για την πλάκα.

Όμως, άλλο παιχνίδι που να βολέβει μια ομάδα 10-15 άτομα μαζί και να μπορούν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε καφρίλα γουστάρουν ΔΕΝ υπάρχει. Γι' αυτό αγαπάμε το GTA.

Ο καθένας εχει την αποψή του και καλό είναι να τη σεβόμαστε εφόσον δεν περνάει καποια όρια. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Val για το οτι κάποια παιχνίδια αξίζουν πολλά παραπάνω αλλά το marketing δυστυχώς το σκέφτεται διαφορετικά.

23. The Following User Says Thank You to SevenAm For This Useful Post:

psx3 (23-12-2013)

εχω ενα θεματακι...βαζω αυτοκινητα μεσα στο γκαραζ και του σπιτου και στο αλλο το μεγαλο που ειναι μεσα στην πολη και μετα δεν τα βρισκω...τι κανω λαθος ρε παιδια??

Bookmarks

Bookmarks