Page 77 of 84 FirstFirst ... 2767737475767778798081 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Παντα υποστηριζα οτι ηταν κωλοπαιχνιδο...
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Σφηνώνεις ανάμεσα ένα shaker και έχεις έτοιμο frape σε 1".

3. The Following 2 Users Say Thank You to Nerven For This Useful Post:

Leon_DiZ (20-11-2013),psx3 (20-11-2013)

Moderator odytsak's Avatar

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Τερματισα το story. Γενικα το σεναριο δεν ηταν κατι το τρομερο αλλα οι φοβεροι διαλογοι και οι ενδιαφεροντες χαρακτηρες το ανεβαζαν!

Επισης

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ για εμενα δεν υπηρχε μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το ending εκεινο που περιγραφεις οτι ειδικα σε εκανε εσενα να νιωσεις καταθλιψη λολ

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ για εμενα δεν υπηρχε μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το ending εκεινο που περιγραφεις οτι ειδικα σε εκανε εσενα να νιωσεις καταθλιψη λολ
    -rep! Unlike, Unthanks etc!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δυστυχώς
    Spoiler!
    Spoiler!

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δυστυχώς
    Spoiler!
    Βασικα

Spoiler!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δυστυχώς
    Spoiler!
    και εγω αυτο νομισα, αλλα δεν πειραζει επαιξα δευτερη φορα και εκτος του οτι εκανα τα κολπα με τις εναλακτικες επιλογες, διαλεξα αυτη την φορα και την σωστη επιλογη στο τελος.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    Βασικα

Spoiler!
    Συμφωνω απολυτα.Στην αρχη μου φανηκε εντελως σκουπιδι αλλα μετα απο λιγο ηταν ο μονος χαρακτηρας που,οσο και παραλογο και αν ακουγεται,μιλουσε λογικα.Ελεγε δηλαδη τα αυτονοητα ωρες ωρες.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

αν και το έχω παρατήσει εδώ και καιρό, όντας ακόμα στο 45% περίπου (με λίγο main story και πολύ side mission / random events), μπορώ να πω ότι ο πλέον συμπαθής χαρακτήρας μου είναι ο Τρέβορ. Βασικά δεν βλέπω τίποτα μεμπτό στην συμπεριφορά του / στυλ ζωής του: είναι πλήρως μέσα στα καπιταλιστικά πλαίσια. Και όπως είχε πει και ένας αρκετά παλιότερος από εμένα "το να με πιάσουν ή να βρεθώ στην φυλακή, έχει να κάνει με τον λογικό υπολογισμό των πιθανοτήτων". Επέλεξε αυτή την στάση ζωής, ξέρει ΠΑΡΑ πολύ καλά τι κάνει και κυρίως, ΓΙΑΤΙ το κάνει.

Το κρίμα σε όσους θέλουν να ζουν "politically correct" ζωές, έχοντας στο μυαλουδάκι τους ότι είναι επιλογή τους και όχι επειδή δεν τους παίρνει αλλιώς να ζουν. Ε, ο Τρέβορ έχει αποτολμήσει μια παντελώς politically incorrect ζωή, για την οποία δεν ψεύδεται καθόλου προς 3ους. Το σημαντικότερο; Δεν ψεύδεται ούτε απέναντι στον εαυτό του, όπως οι περισσότεροι "correct" όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη.

Name
    Δημήτρης

Εγω παντως εχω εξηγησει τους λογους που μου ειναι πληρως αντιπαθης.

First of all μου ειναι αδυνατον να συμπαθησω εναν χαρακτηρα ο οποιος μπαινει σε killing spree και αποφασιζει να σκοτωσει 2305820582052 αγνωστους, επειδη... καποιος δεν του εδωσε να πιει λιγο... μπυρα.... δηλαδη ξερω γω... what the fuck...

Ναι οκ ειναι gameplay element κυριως, ομως το δενουν μεσα στο στορυ και αυτο απλα ειναι ... ε ... αισχος.

Second of all, οπως σαφως υπαρχουν οι "politically correct υποκριτες" ετσι παραλληλα υπαρχουν και οι "δηθεν politically incorrect υποκριτες" απλα και μονο για να ακουγονται politically incorrect, γιατι ξαφνικα ειναι cool να ανηκεις στην κατηγορια εκεινη του επαναστατη, του αναρχικου του ρεμπελου κλπ.

Εν συνεχεια, πολλα απο τα action του Τρεβορ in game ειναι completely retarded με κεφαλαια γραμματα. Παντα κατ εμε.

Το κυριοτερο ομως για εμενα που με χαλαει ειναι οτι η δημιουργια και η υπαρξη του χαρακτηρα αυτου μεσα στο παιχνιδι ειναι ισως ο ορισμος της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. Υποτιθεται οτι βρισκεται εκει ωστε να φαινεται σαν το παραλογο, το ψυχωτικο το ανεξηγητο , που ομως ταυτοχρονα υποτιθεται οτι ειναι και το πιο "σωφρον" εις βαθος, ενω στην απλη πραγματικοτητα ο Τρεβορ ειναι αυτο ακριβως που περιγραφω παρακατω:

"Μια δικαιολογια για να τα γμαει ολα in game ο παιχτης, μια δικαιολογια για ανελεητη βια (επειδη η βια πουλαει) μια δικαιολογια για να βαλουμε μεσα στο παιχνιδι ενα καρο καφριλες storywise
    Spoiler!
    γενικοτερα ενας χαρακτηρας για να πουλαει"

Με λιγα λογια το πως απεικονιζεται ο Τρεβορ μεσα στο παιχνιδι (ως ενα αμαγαλμα, ανεξαρτησιας, αντικαπιταλισμου, αναρχιας) ειναι το ακριβως αντιθετο απο τον ΛΟΓΟ για τον οποιο υπαρχει ο οποιος ειναι η ακορεστη brainless βια και φυσικα το συνεπακολουθο αποτελεσμα αυτης το οποιο ειναι τα δυσεκατομυρρια δολλαρια που καρπωνεται η Rockstar εξαιτιας του καπιταλιστικου αυτου συστηματος.

Με λιγα λογια.

υποκρισια.

So yeah. Για εμενα ειναι πολυ "δηθεν" ο Τρεβορ... οσο δηθεν ειναι και ο politically correct τυπος που κοιταζεται στον καθρεφτη οπως σωστα ειπες Λευτερη.
    Last edited by Valkyre; 21-11-2013 at 12:42.

PSN ID
    Lefteris_X

ναι, ναι, δεν αντιλέγω, όντως τους έχεις εξηγήσει και ήσουν κιόλας απόλυτα περιγραφικός.

Προσωπικά όμως, έχω μια έλξη προς το σκεπτόμενο incorrect τρόπο ζωής. Πχ. δεν γουστάρω να φοράω κράνος, στα @@ μου τι λέει ο Νόμος, αφού σε εμένα θα κάνω κακό σε κανέναν δεν πέφτει λόγος. Άλλο: γουστάρω να φτιάχνω crystal meth. Στα παπάρια μου αν δεν "πρέπει" επειδή οι Νόμοι το λένε (αλλά για το αλκοόλ, ΟΚ, επειδή είναι νόμιμο). Ε, και; Πάω σε κάποιον και του την βάζω με το ζόρι στην μύτη / λαιμό / φλέβα; Όχι. Βέβαια, έχουμε και την άλλη μεριά: το να με πιάσουν ή το να χρειαστεί να φυτέψω σφαίρες σε άλλους ή το να με γ@μήσουν άπαξ και μπω στην "τούφα"....ε, πως να το κάνουμε, είναι και αυτά "μέσα στο παιχνίδι". Ε, πάνω κάτω αυτή είναι η φιλοσοφία του Τρέβορ (πολύ τσαπατσούλικα την διατύπωσα λόγω περιορισμού χρόνου, καθώς -για εμένα- έχει πολύ περισσότερο βάθος η φιλοσοφία του χαρακτήρα), την οποία υποστηρίζω πολύ περισσότερο από το αποστειρωμένο "ξυπνώ το πρωί, πάω στην δουλίτσα μου που με γαμάνε, γυρνάω σπίτι με ότι συνεπάγεται αυτό (γυναίκα dominatrix ή μετροσέξουαλ άντρας), πληρώνω φόρους σαν μαλάκας για πολλά που δεν λαμβάνω, κλπκλπ". Ε, μεταξύ των δύο συμπεριφορών, προτιμώ αυτή του Τρέβορ.

Name
    Δημήτρης

Λευτερη δυστυχως λογο ενος θεματος με το φορουμ αναγκαζομαι να ποσταρω και μετα να κανω edit αυτο που θελω να πω. Εαν δεις εχω γραψει αναλυτικοτερα τι ηθελα να πω, δεν ηθελα με μια προταση απλα να πεταχτω σαν πτσα λολ.

επισης καταλαβαινω τι θες να πεις ομως εξηγω παραπανω οτι δεν ειναι θεμα politically incorrectness ειναι θεμα υποκρισιας για εμενα η υπαρξη του χαρακτηρα μεσα στο παιχνιδια σε σχεση με το τι προσπαθει να περασει

PSN ID
    Lefteris_X

α, ΟΚ, τώρα είδα το EDIT που έκανες.

κοίτα, δεν έχω ζήσει ιδιαίτερα το στόρυ, ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη για τον Τρέβορ, καθώς δεν έχω βιώσει όλα τα έργα και ημέρες του.

Δεν θα διαφωνήσω για την υποκρισία, ότι υπάρχει και στο correct όσο και στο incorrect.
    Αλλά ειλικρινά, την ευκολία για μακελειό μόνο και μόνο για την χαρά του μακελειού, μπορώ άνετα να την παραλληλίσω με τις αποφάσεις διαφόρων lobby που αποφασίζουν για εκατομμύρια κοσμάκη με μοναδικό παράγοντα την χρηματική ευμάρεια του lobby. Όπως οι μεν στα @@ τους προς όλους και για όλους πλην της δικής του τσέπης (κάφροι για εμένα), έτσι κι ο Τρέβορ γουστάρει να φυτεύει σφαίρες για ψιλο-δικαιολογίες, ουσιαστικά δηλαδή το κάνει επειδή μπορεί και το γουστάρει. Θα συμφωνήσω όμως ότι ο χαρακτήρας του Τρέβορ, συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται για να μπορέσει το GTA V να έχει "πάτημα", ώστε να προσφέρει στο gameplay διάφορα καφρο-shoot 'em up στοιχεία (κάτι σαν δηλαδή "Τρεβορ, ο απο μηχανής Θεός, που δίνει πατήματα για να προσφέρουμε κάτι, το οποίο δεν βρήκαμε καλύτερο τρόπο να το παρουσιάσουμε").

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι παρόλες τις καφρίλες του, όπως αυτή μιας (και μόνο μιας που έχω βιώσει στο 45% που έχω φτάσει) σκηνής βασανιστηρίων.....που έριξα αρκετό γέλιο, καθώς ήμουν πλήρως αποστασιοποιημένος = την έβλεπα απαθώς, ως κάτι απόλυτο φυσιολογικό για αυτό το line of "work". Δηλαδή, κι εγώ αν ήμουν σε τέτοια μπίζνα τα ίδια και χειρότερα θα έκανα, έχοντας όμως πάντα στο μυαλό μου "τίποτε δεν είναι προσωπικό, την δουλειά μου κάνω" (επίτηδες το λέω έτσι, ώστε κάποια τυπάκια του στυλ εργοδότες-λαμόγια, ιερόδουλες, έμποροι ναρκωτικών, μεγαλοστελέχη που πίνουν αίμα, να καταλάβουν πως ακούγεται η ατάκα "δεν φταίω εγώ, την δουλειά μου κάνω" και ότι δεν τους απαλλάσσει από τις ευθύνες που έχουν). Έτσι, μετά την σκηνή βασανιστηρίων, τον άνθρωπο που ξέσκισα τον άφησα ελεύθερο (nothing personal my friend, just business).

Έχω καταλάβει τι λες Δημήτρη, αλλά με το GTA V δεν ξέρω πως μου βγαίνει, αλλά παλαντζάρω στην κριτική μου απέναντί του. Την μια πολλά τα προσπερνώ επειδή καταλαβαίνω ότι γίνονται στον βωμό του gameplay, άλλα που βλέπω με προβληματίζουν και τα σκέπτομαι, ενώ άλλα με κάνουν και γελάω με τον ρεαλισμό στους διαλόγους. Και βέβαια, πολλά με κάνουν να απορώ με την σήψη που επικρατεί εν γένει, και που πολλοί ούτε καν την παίρνουν χαμπάρι.

Τέλος πάντων, δεν ξέρω. Με "μπερδεύει" συναισθηματικά αυτό το παιχνίδι. Στην αρχή μου άρεσε ο μαυρούλης, μετά μου φαίνονταν ως το πιο αδιάφορο εγκεφαλικό σκουπίδι που πραγματικά ζει μόνο για να τον καθοδηγούν. Ο Μάικλ, μου φαίνεται ο πιο μαλάκας από όλους, απαξ και είδα ότι ο πρώην μάγκας, τώρα τον κερατώνει η γυναίκα του, η κόρη του είναι πουτανάκι και ο γυιος του ένας μπουχέσας χωρίς αύριο. Όπως είπα, "δεν ξέρω" και να προσθέσω και ένα "ρε γμτ", σε πλήρη διάταξη "δεν ξέρω ρε γμτ". Με έχει μπερδέψει αυτό το πράμα. Γιατί; Γιατί ενώ έχω πει τα παραπάνω, μετά βλέπω διαλόγους και αλλάζω άποψη, όχι εκ διαμέτρου αντίθετη αλλά.....πως να το πω.....ακόμα έχω fluctuating άποψη λολ

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να εκπαιδευσω τον chop? Ειμαι στη φαση που εχω τελειωσει το story και δοκιμαζω οτι εχει μεινει αλλα αυτο δεν το εχω βρει καπου...

Cool Member SevenAm's Avatar
    PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να εκπαιδευσω τον chop? Ειμαι στη φαση που εχω τελειωσει το story και δοκιμαζω οτι εχει μεινει αλλα αυτο δεν το εχω βρει καπου...
    Πρέπει να κατεβάσεις το ifruit αν έχεις android/iphone και απο εκει κάνεις την εκπαίδευση. Βασικά πρόκειται για μια ευχάριστη εφαρμογή αλλά εντελώς άχρηστη. Με το που πάρεις το πρώτο όπλο, ο chop είναι αχρείαστος...
    Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac

19. The Following User Says Thank You to SevenAm For This Useful Post:

tnf50 (25-11-2013)

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by SevenAm View Post
    Πρέπει να κατεβάσεις το ifruit αν έχεις android/iphone και απο εκει κάνεις την εκπαίδευση. Βασικά πρόκειται για μια ευχάριστη εφαρμογή αλλά εντελώς άχρηστη. Με το που πάρεις το πρώτο όπλο, ο chop είναι αχρείαστος...
    Α μαλιστα......θα το τσεκαρω. Θενκς!

Να κάνω μια ερώτηση.

Spoiler!

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by Michkal91 View Post
    Να κάνω μια ερώτηση.

Spoiler!
    Νομιζω οτι πρεπει να παιξεις απο την αρχη για να κανεις τα αλλα ending. Παντως οταν το τελειωνεις εχει να κανεις διαφορα οπως πχ strangers and freaks και αλλες αποστολες(αγωνες κλπ).

Bookmarks

Bookmarks