Page 73 of 84 FirstFirst ... 236369707172737475767783 ... LastLast
Results 1,441 to 1,460 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Εχτές τελείωσα με όλα όσα μπορείς να κάνεις στο παιχνίδι πλην των collectibles.
    Το ρολόϊ έχει γράψει προς το παρόν 61:29:15 εκ των οποίων το 34% είναι με τον Τρεβορ και Michael,Franklin έχουν απο 33%. Completion Percentage: 91.50% προς το παρόν.
    Γενικά το έλιωσα το παιχνίδι. Παντού πήγενα με αμάξι (ταξί πήρα μόλις 2 φορές), μετά απο αποστολές έβγαινα με τους φίλους καθώς έχει διαφορετικούς διαλόγους ανάλογα την αποστολή που τελείωσες (ειδικά μετά απο heists), έκοβα βόλτες απο εδώ και απο εκεί, προκαλούσα mayhem με τρέβορ (αντιπαθής χαρακτήρας αλλά brilliant ή κίνηση της rockstar να συμπεριλάβει έναν χαρακτήρα που δικαιολογεί το mayhem/chaos που συνηθίζουμε να προκαλούμε στο gta) και πολλά άλλα...
    Σύμφωνα με το social club έχω:
    69/69 missions
    59/59 hobbies and pasttimes
    54/58 strangers & freaks (τα υπόλοιπα απ' ότι κατάλαβα ξεκλειδώνουν μόλις μαζέψεις τα collectibles)
    34/57 random events
    22/30 miscellaneous.

Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το παιχνίδι. Αν και το στόρυ σαν στόρυ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα original, η "παρουσίαση" του είναι στα υψηλά επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η r* και ίσως και να ανεβάζει και ένα σκαλοπατάκι παραπάνω.
    Ομολογώ ότι με το που εμφανίστηκε ο Trevor ξενέρωσα την ζωή μου μαζί του αλλά όσο περνούσε το παιχνίδι ο χαρακτήρας με κέρδισε... Όχι ότι τον συμπάθησα αλλά κατάφερα να τον δώ για αυτό που πραγματικά είναι και απλά να διασκεδάσω παίζωντας μαζί του και παρατηρώντας τις αντιδράσεις του και τις ατάκες (απο τους ποιό αστείους χαρακτήρες σε video game).
    Ο Franklin όπως έχει αναφερθεί και απο άλλους είναι εντελώς μονοδιάστατος αν και τελικά θεωρώ ότι σε ένα βαθμό το έκαναν ώστε να του δώσουμε εμείς την προσωπικότητα μας (ακολουθεί spoiler για το τέλος)
    Spoiler!

O Michael ίσως να είναι ο περισσότερο ανεπτυγμένος αλλά
    Spoiler!

Όσον αφορά το τέλος θεωρώ ότι
    Spoiler!

Γενικά το έχω καταευχαριστηθεί το παιχνίδι και ακόμα δεν έχω τελειώσει φυσικά. Το θεωρώ σίγουρα το καλύτερο open-world game της γενιάς αν και το red dead εξακολουθεί να έχει μακράν καλύτερο story (και χαρακτήρες).
    Πέρα απο το καθαρό gameplay και τις επιλογές που σου προσφέρει (που είναι πραγματικά αριστουργηματικές), οι λεπτομέριες που έχει είναι out of this world και καμμία εταιρία (ή η ίδια η rockstar) δεν έχει καν πλησιάσει σε άλλο παιχνίδι την λεπτομέρια που έχει το GTA V - και μιλάω και για πράγματα που πολύς κόσμος ίσως να μην καταλάβει καν ότι υπάρχουν γιατί δεν θα ασχοληθεί....

Σήμερα λέω να δοκιμάσω και το online (αν και φοβάμαι να το κάνω πριν το patch μήπως και χάσω progress στον χαρακτήρα).
    Παιδιά όποιος θέλει ας με κάνει και add στο social club. Enstikto είμαι και εκεί...

2. The Following 4 Users Say Thank You to enstikto For This Useful Post:

SevenAm (15-10-2013),teza (15-10-2013),Tilemaxx (15-10-2013),Valkyre (15-10-2013)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Glad you enjoyed it! Εγω το εχω αφησει στο 83-4-5? δεν θυμαμαι ακριβως %. Μολις τελειωσω με το red dead που με επιασε η πορωση θα προσπαθησω να κανω οτι μου εχει απομεινει. Αν και τα collectibles δεν την παλευω να καθομαι να τα βρισκω ακομα και με guide. Αν βεβαια οι αποστολες που ξεκλειδωνουν το αξιζουν, τοτε ναι ισως το κανω.

Για τον Φρανκλιν που λες δεν το ειχα σκεφτει ετσι, ισως οντως γι αυτο να ειναι τοσο μουχλας και μονοδιαστατος.

Ειδα κι εγω βεβαια και τα 3 τελη, αλλα οπως σου ειπα 1 τελος εδωσα χωρις δευτερη σκεψη χαχαχα!

Να πας να παρεις το μαχητικο αεροπλανο... θα ριξεις πολυ γελιο...καντο με Τρεβορ!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Τώρα που τα είδες όμως πραγματικά δεν μπορεί ρε φίλε (δεν μπορώ δηλαδή να το πιστεψω) ότι δεν παίζει να ξενέρωσες με αυτό που επέλεξες....
    Άσε που
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Καλα αυτο το εκανα για τον λογο που ειπες, να μην χασω τα εξτρα.

Μην ανησυχεις ομως... στο τελος παλι το ιδιο θα κανω...

Στο 100% ξεκλειδώνονται κάποια θεότρελα easter eggs και μια αποστολή-έκπληξη για τον Φράνκλιν. Οπότε για μένα αξίζει να κάτσει κάποιος να το πάει 100%.

Τώρα,

Spoiler!

7. The Following User Says Thank You to Tilemaxx For This Useful Post:

alvarez13 (20-10-2013)

μετα την 1,04 version παρατηρησα οτι δεν γινετε Update στο προφιλ μου στο http://socialclub.rockstargames.com/ σε αυτα που κανω στο story,ενω γινετε κανονικα Update αυτα που κανω στο Online,επισεις δεν μπορω να ανεβασω φωτο σημερα,δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα η και αυτο οφειλετε στο οτι δεν κανει update το προφιλ μου,εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ?

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Σκεφτομαι να αγορασω και γω το game αλλα πρωτα θελω να ρωτησω το εξης: Μιας και το 5 εκτυλισσεται στην ιδια περιοχη με το san andreas, υπαρχει καθολου το στοιχειο της νοσταλγιας, δηλαδη ομοιοτητες στις περιοχες, την ατμοσφαιρα κλπ?

Name
    Δημήτρης

^^ Η πολη ειναι τελειως διαφορετικη. Καποια πραγματα θα σου θυμισουν Σαν Αντρεας, οπως η απεραντη εξοχη, τα ψηλα βουνα που κανεις μοτο κρος και σαλταρεις με αλεξιπτωτο, επισης εχει σαν easter egg την γειτονια που ξεκινας σαν χαρακτηρας στο San Andreas.

Γενικα ομως ειναι πολυ αλλαγμενη σαν διαρυθμιση η πολη και αυτο εινια πολυ καλο. Πρακτικα μιλαμε για ολοφρεσκο κοσμο.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Κάτι άλλο παίζει φιλε. Εμένα κάνει update κανονικά...

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Είμαι στο install,αντε να δω και εγώ επιτέλους τί έφτιαξαν εκεί στην *R..

Moderator odytsak's Avatar

Cool Member alexxx711's Avatar
    PSN ID
    husuris

Να βαλω και γω ενα video του ign με την λεπτομερεια που εχει δωσει η R*

15. The Following User Says Thank You to alexxx711 For This Useful Post:

mania (21-10-2013)

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Τελιωσα το main story πριν 5-6 ημερες.Ωραιο τελος με φοβερη τελευταια mission,πρεπει να κρατησε πολυ ωρα.Συνολικες ωρες 48 μεχρι τωρα και εχω αφησει πολλα ακομα + οτι θα παιξω και τις περισσοτερες αποστολες παλι.Πραγματικα ατελειωτο ειναι!Συνολικα ειναι ανετα το καλυτερο GTA ever με μερικες απο τις καλυτερες αποστολες της σειρας.Το καλυτερο ομως για μενα ειναι που επεστρεψε αυτο το feeling που ειχε το San Andeas και το VC.Ισως να ειναι και η νοσταλγια.

Ελπιζω σε επιστροφη στην vice city στο επομενο.Θα γινει χαμος!

17. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

FotisGRC (22-10-2013)

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

me online exi asxolithi kanis?

tha valun/exun vali cash packs gia na agorazis game money me real money?

vlepo episis oti diskola vriskis kosmo gia jobs

esis pos vlepete to online?
    Last edited by georgios; 22-10-2013 at 12:12.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Το online θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να στρώσει. Έχω ένα σωρό φίλους που τους έχει γίνει reset το profile.

Δεν το έχει η Rockstar στο multiplayer...

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Εκανα μαλακια και πηρα πολλες μετοχες amunation.. ολο κατω ειναι. Δεν αγοραζει ο κοσμος οπλα?

PSN ID
    georgios78

ektos apo ta jobs pu ine san antagonistika lobby exi ke apostoles pu ginonte ston kosmo?

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Κάτι άλλο παίζει φιλε. Εμένα κάνει update κανονικά...
    αυτο σε εμενα λογικα παει,παρασκευη και σαββατο ειχαν σοβαρο θεμα οι σερβερ της R* γιαυτο και ειχα αυτα τα προβληματα,τωρα τα παντα ειναι καλα.

αυτη την εβδομαδα ερχεται το πακετο με τα 250.000,αντε και θελω να αγορασω σπιτι,εχω 110.000 τωρα.

PSN ID
    georgios78

sta jobs psaxni pextes mono apo tus 16 stin pista pu ise i psaxni apo olus osus ine online?

Cool Member SevenAm's Avatar
    PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Εκανα μαλακια και πηρα πολλες μετοχες amunation.. ολο κατω ειναι. Δεν αγοραζει ο κοσμος οπλα?
    Αν τις αγόρασες από το LGN τότε οι τιμές διοαμορφόνωνται random. Αν τις αγόρασες από το BASDQ (ή όπως λέγεται), τότε η τιμή διαμορφώνεται από τους παίκτες Online. Βασικά περίμενε να πέσει εντελώς κατω μια μετοχή και τότε αγόρασε. Αλλος τρόπος να χαμηλώσεις την τιμή (και μετά να αγοράσεις) είναι πχ να πας στον αυτοκινητόδρομο και όπου δεις βανάκια του πχ Pisswasser, τα ανατινάζεις με sticky και μετά από μερικές ώρες (πρέπει να καταστρέψεις καμια 10αρια) η τιμή θα πέσει κατακόρυφα. Μετά αγοράζεις και μετά βλέπεις να ανεβαίνει η τιμή σε βάθος εβδομάδας. Δεν θα ρίσκαρα το online aspect. Εδω και καμια εβδομαδα κάνω χαβαλέ με την κοπέλα μου και τα λεφτά του trevor έχουν διπλασιαστεί με random μετοχές. Απλά μπαίνω στα Markets, βρίσκω μετοχή με υψηλή τιμή και καθοδική τάση, περιμένω να πιάσει πάτο και τότε αγοράζω. Ελεγχος καθημερινά (in game) και όταν ανεβαίνει πουλαω.
    Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac

25. The Following User Says Thank You to SevenAm For This Useful Post:

Nikoladim (22-10-2013)

Bookmarks

Bookmarks