Results 1 to 20 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Μιας και αυτές τις μέρες έχω λιώσει στο PS3(και ειδικά στο GTA) μπορώ να πω οτι το παιχνίδι είναι άρτιο έχω παίξει 29-30 ώρες και είμαι στο 30% ευχαριστιέσαι κάθε λεπτό που ασχολείσαι μαζί του.Αγαπήμενη ασχολία από οτι φαίνεται θα είναι οι αγωνές μοτοκρος(έναν έπαιξα) αλλά γενικά το κροσάκι το έλιωσα στα βουνα(αγόρασα και ένα με τον Franklin).
    Οφείλω να πω πολλά μπράβο στη R* μιας και βελτιώθηκε κατα πολύ η οδήγηση με τα δίκυκλα που πάντα με ταλαιπωρούσε και δεν την χαιρόμουνα. Αλλά αυτό το αεροπλάνο ρε παιδάκι μου...Καλύτερα να προσγείωνα πραγματικό αεροπλάνο..(μόνο με την προσγείωση έχω θέμα)
    Έπαιξα και λίγο online να δω τι λέει.Γενικά δεν είμαι φαν των online games αλλά αυτό εδώ είναι διαφορετικό για λίγο που είδα..Σαν μια ξεχωριστή ιστορία μου φάνηκε(μισή ωρίτσα βέβαια έπαιξα) αλλά κάνει συχνές αποσυνδέσεις απο οτι είδαι(μάλλον λόγω φορτου)
    Επίσης δεν πέτυχα βαρετή αποστολή εώς τώρα(κάτι που συνήθως το παθαίνω σε open world παιχνίδια).
    Τα γραφικά όταν νυχτώνει λες και απογειώνονται και η απόλαυση για μένα είναι να κάνω βόλτα με το ελικόπτερο και να χαζεύω τα φώτα και όλο το Los Santos.
    Επίσης μαγική βόλτα με το τελεφερικ(κρίμα που μπορούσα να βγάλω φωτό).
    Ωραία βολτούλα και με το open bus που σε πάει σε ολα τα αξιοθέατα του Los Santos.
    Γενικά το παιχνίδι βγάζει άνετα ολοκληρο χειμώνα(και λίγα λέω).

Spoiler!

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Οφείλω να πω πολλά μπράβο στη R* μιας και βελτιώθηκε κατα πολύ η οδήγηση με τα δίκυκλα που πάντα με ταλαιπωρούσε και δεν την χαιρόμουνα. Αλλά αυτό το αεροπλάνο ρε παιδάκι μου...Καλύτερα να προσγείωνα πραγματικό αεροπλάνο..(μόνο με την προσγείωση έχω θέμα)
    συμφωνω για τα δικυκλα,εχω φαει ενα κολλημα 2 μερες τωρα και παιρνω μηχανες,τα αεροπλανα ειναι ευκολα,τα ζορια ειναι με τα καταραμενα ελικοπτερα,δεν μπορω μα τιποτα να τα οδηγησω μου προκαλουν ζαλαδα απο το κουνημα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    συμφωνω για τα δικυκλα,εχω φαει ενα κολλημα 2 μερες τωρα και παιρνω μηχανες,τα αεροπλανα ειναι ευκολα,τα ζορια ειναι με τα καταραμενα ελικοπτερα,δεν μπορω μα τιποτα να τα οδηγησω μου προκαλουν ζαλαδα απο το κουνημα.
    Με το ελικόπτερο αντιθέτως το πάω μια χαρά(προσγείωση απογείωση τα πάντα όλα) το μόνο θέμα μου είναι η προσγείωση με το αεροπλάνο.
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks