@tilemaxx
τουλαχιστον αντιλαμβανεσαι οτι αν υπαρχει καποιο φανμπου σε αυτο το θρεντ εισαι εσυ....
ευτυχως το αντιλαμβανονται και αλλοι.
στο παιχνιδι ειμαι στο 52% αυτην την στιγμη (mostky main missions κανω) και σε καθε ποστ μου εχω αναφερει οτι επιφυλασσομαι για το τελος. Δεν χρειαζεται ομως να φτασω στο τελος για να πω με βεβαιοτητα οτι αντιπαθω καποιους χαρακκτηρες.
Για πχ πολυ δυσκολα με βλεπω να αλλαζω γνωμη για τον Τρεβορ... ειδικα μετα απο μια αποστολη που επαιξα σημερα και που πραγματικα νομιζω οτι η Ροκσταρ απλα ηθελε να γραφτουν σε ολο το νετ αρθρα (οπως και εγινε) καθως επι της ουσιας ηταν χωρις νοημα ολο αυτο το "προκλητικο" της υποθεσης. Και αλλα παιχνιδια εχουν προβει σε παρομοιες σκηνες στο παρέθον ομως ηταν κατα ενα μεγαλο μερος δικαιολογημενο και οχι απλα εκει, ετσι ξεκαρφωτα μονο και μονο για να "σοκαρει".
Επισης ειπα οτι εναν χαρακτηρα τον συμπαθω και τον βρισκω ενδιαφερον. Τρεβορ και Φρανκλιν απλα κοινοτυποι, χιλιοειπωμενοι και χιλιοαποδοσμενοι, οχι μονο απο τα GTA αλλα απο πληθος παιχνιδιων. Παρολαυτα οκ περιμενω να δω και στο τελος αν αλλαξει κατι.
Κατα τα αλλα ναι το παιχνιδι το καραγουσταρω και το διασκεδαζω και θεωρω οτι οι ωραιοτερες στιγμες του ειναι τα random σκηνικα που γινονται ενω κανεις free roam, ο καταπληκτικος κοσμος του, η ποικιλια στο τι εχεις να κανεις κλπ κλπ.
Ο hakoo δεν κανει το δικηγορο μου, εχουμε διαφωνησει στο φορουμ απειρες φορες, απλα ο ανθρωπος ειδε το προφανες, οτι γι εςενα αν καποιος δεν γραψει εδω περα οτι το GTAV ειναι η βιβλος του gaming, ειναι στανταρ φανμπου. Οξυμωρο, αν σκεφτεις οτι στην πραγματικοτητα μαλλον το αντιθετο συμβαινει.
Last edited by Valkyre; 22-09-2013 at 23:57.
Στο αντίστοιχο νήμα του Last of Us, οποιοσδήποτε έγραφε το παραμικρό αρνητικό για το παιχνίδι, είτε για κάποιον χαρακτήρα, είτε για το σενάριο, είτε για το ΑΙ έπεφτες με καταβατά για να τους πείς το δικό σου. Αντιστοίχως εδώ όταν πήγα να εξηγήσω κάποια πράγματα που μάλλον κρίνετε επιφανειακά και βιαστικά, πέσατε να με φάτε.
Καμία θετική κριτική για την απίστευτη λεπτομέρεια του τίτλου, καμία κριτική για το φοβερό AI απ' όλους τους χαρακτήρες ακόμα και τους random. Παρα μόνο κατευθείαν στα αρνητικά. Και όταν εγώ πήγα να κάνω αντίλογο, κλασσικά βγήκα εγώ το φανμποϊ. Πάγια τακτική των παλιών "κλικών" ενάντια σε κάποιο σχετικά νέο μέλος (σε κάθε φόρουμ όποιο και να είναι αυτό).
Kανεις λαθος.Το πιο αναμενομενο παιχνιδι για το Ps4 για παραδειγμα εδω μεσα ,δεν ειναι παιχνιδι της sony.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...B5%CF%84%CE%B5
Oπως και να χει για μενα GOTY οσο καλο και να ειναι το GTA,δυσκολα θα το εβαζα μπροστα απο το TLOUS.
Μιλαμε για ενα ακομα GTA ,δεν μπορει να βγει μπροστα απο ενα νεο και τοσο καλο ip.
Για μενα παντα,θα ειναι λαθος επιλογη.
- - - Updated - - -
Το παιχνιδι ειναι σουπερ.Το GTA4 μπροστα του ειναι της πλακας σε ολα τα επιπεδα.
Εμενα μου αρεσουν οι χαρακτηρες και μεχρι στιγμης το θεωρω ενα απο τα καλυτερα GTA με το 4 να ειναι το χειροτερο.
.
stavros88 (23-09-2013)
PDS, το ότι είναι νεο IP δεν λέει κάτι για μένα, μεμονωμένα παιχνίδια κρίνουμε και όχι IP. Για μένα το TLOU είναι το καλύτερο exclusive του PS3, με φοβερή λεπτομέρεια παντού, αλλά μέχρι εκεί. Σεναριακά μόνο καινοτομεί με πραγματικά φοβερές ερμηνείες, και καταπληκτικό facial capture των χαρακτήρων, αλλά προσωπικά ζητώ και άλλα απο ένα παιχνίδι. Με απογοήτευσε επίσης το κακογραμμένο του τέλος και κάποιες επιλογές που έκαναν οι devs κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν δεν είχε αυτά που με χάλασαν λίγο θα ήταν το απόλυτο 10άρι.
Όπως είπα και πίσω, το GTA 5 για μένα είναι next-gen material και καινοτομεί σε αρκετούς τομείς όπως παρουσίαση, τεχνολογία γραφικών και gameplay, που για μένα είναι ότι καλύτερο έχω παίξει έβερ. Οι υπόλοιποι devs έχουν ένα νέο benchmark να ξεπεράσουν απο εδώ και πέρα.
Last edited by Tilemaxx; 23-09-2013 at 00:30.
Εντάξει τώρα το πιο είναι καλό και πιο όχι είναι τελειως υποκειμενικό.Για μένα πχ το GTA IV δεν αξίζει με τίποτα την βαθμολογία που έχει στο metacritic μιας και με απογοήτευσε πάρα πολύ γιατί περίμενα περισσότερα πράγματα σε σχέση με το San Andreas(το οποίο το θεωρω εως τώρα που δεν έχω παιξει το V το καλύτερο GTA) τα οποία δεν τα είδα..
Για αυτό το λόγο δεν έχω αγοράσει ακόμα το GTA V αλλά με αυτά που διαβάζω μάλλον Πέμπτη που βγαίνω απο το νοσοκομείο ή την Παρασκευή θα προβώ σε αγορά μιας και με έχετε ψήσει τρομερά.
Λόγω γούστου ξέρω ότι αποκλείεται να το θεωρήσω το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς(που για μένα είναι το Last Of Us) αλλά λογικό κάποιοι που τους αρέσει το συγκεκριμένο είδος να το θεωρήσουν απο τα καλύτερα παιχνίδια(όπως άλλοι το RDR) γούστα είναι αυτά και δεν χρειάζεται να παθιαζόμαστε με τα παιχνίδια που παίζουμε.
Άντε και απο Παρασκευη Σάββατο θα γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου(κοιτάξτε παλιοπαιδια να μην μου αρέσει εσάς θα κυνηγάω χαχαχα)
Έχω και τρελή απορια πως θα είναι το ονλαιν του μιας και στο IV δεν το είχα καν τεστάρει...
Και εγώ θεωρώ οτι το GTA IV ήταν overrated, και ότι το V το κάνει να φαίνεται της πλάκας.
Τι έπαθες; Περαστικά. Και εκείνο το pm που μου είχες στείλει για το 2Κ σόρρυ που δεν σου απάντησα, αλλά για κάποιο λόγο δεν το είδα. Δυστυχώς έληξε το plus και δεν μπορώ να παίξω το 2Κ13, αλλά έτσι κι αλλιώς σε λίγες μέρες βγαίνει το 2Κ14.
To GTA 5 δεν το χω παίξει ακόμη αλλά αυτές οι σκέψεις σου είναι ακριβώς οι σκέψεις που είχα όταν έπαιξα το ΤLOU. Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα βεβαίως και όταν ψηφίζεται GOTY τα γούστα παίζουν καθοριστικό ρόλο. Ενδεχομένως και τα δύο παιχνίδια θα είναι τα καλύτερα στο είδος τους.
Ήθελα να ρωτήσω όμως (χωρίς να έχω παίξει GTA 5 επαναλαμβάνω), στο gameplay πως διαφοροποιείται απ' τα προηγούμενα; Στα γραφικά το βλέπω απ' τα stream που είδα και την παρουσίαση και φωτογραφίες(σκηνικά/τοπία κλπ) αλλά στο gameplay έχει πραγματικά καμία ιδιαίτερη διαφορά απ' τα προηγούμενα; Εγω στο λίγο που είδα δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο. Όχι ότι είχε πρόβλημα το gameplay, η σειρά GTA σαν gameplay σίγουρα είχε καινοτομήσει, αλλά το 5 συγκεκριμένα;
Καινοτομεί στην εναλλαγή των 3 πρωταγωνιστών και ότι αν δεν χρησιμοποιήσεις εξίσου έξυπνα τους 3 χαρακτήρες σε ορισμένες αποστολές, απλά δεν προχωράς. Χρειάζεται timing και τακτική. Αυτό προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί σε άλλο παιχνίδι. Επίσης το shooting και το driving είναι πολύ ανώτερα και βελτιωμένα απ' όλα τα προηγούμενα GTA.
Επίσης οι ασχολίες όπως το τέννις και το γκόλφ εχουν ολόκληρους μηχανισμούς και δεν είναι mini-games της πλάκας. Ειδικά το τένις είναι λές και παίζεις Top Spin...
mihalis13 (23-09-2013)
Συμφωνώ, το καθένα με τα δικά του. Απο εμένα το όλο θέμα τελείωνει εδώ.
Δεν είναι τίποτα ο πολύποδας αν προληφθεί νωρίς. Σιδερένιος, πάνω απ' όλα η υγεία.
mihalis13 (23-09-2013)
Να ξαναπω λοιπον οτι δεν απαγορευω τον αντιλογο, αρκει να μην βαζει ο συνομιλητης μου λογια που δεν ειπα ποτε στο στομα μου, απλα για να κερδισει τις εντυπωσεις...
Εγω στο νημα του LOU δεν εκανα ποτε κατι αντιστοιχο στα "κατεβατα" μου, ουτε και απαξιωσα οτιδηποτε αλλο υπηρξε ή προκειται να υπαρξει.
Επισης μην με κανεις να καθομαι και να κανω quote τα 15ποσα ποστ μου στα οποια αναφερω ολα τα θετικα για την διασκεδαση τον κοσμο που εχουν φτιαξει την ποικιλια στις αποστολες τις δραστηριοτητες κλπ κλπ. Πρεπει να εχω αναφερει ισα με 10 φορες οτι το παιχνιδι το καραδιασκεδαζω, εδω μαλιστα ειπα στον euromaster να μην ανησυχει οτι θα κλαιει τα λεφτα του, καθως το παιχνιδι ειναι πολυ διασκεδαστικο...
Μαλλον επιλεγεις να διαβαζεις μοναχα οτι θες. Και μαλλον αρεσκεσαι στο να απαξιωνεις οποιαδηποτε αλλη δουλεια. Το εχεις ξεκινησει μηνες πριν την κυκλοφορια του gtav. Αν αυτο δεν ειναι στοιχειο φανμπουσμου, δεν ξερω κι εγω τι ειναι.
Και συγχαρητηρια που κατεληξες να κανεις το θρεντ (απο μονος σου) versus με το last of Us.
Congrats.
Last edited by Valkyre; 23-09-2013 at 11:22.
Μετά το χειροτερο GTA που βγήκε ποτέ (GTA IV) επιτέλους εχουμε το καλυτερο GTA ολων των εποχων (GTA V) και για μενα προσωπικά το παιχνιδι της 10ετιας.
Μεχρι πριν μια εβδομάδα για μενα το παιχνιδι της δεκαετιας ήταν το TLOU τωρα αυτη την θεση παιρνει ανετα το GTAV ...λαμπαδα για την rockstar στην παναγια της τηνου αμεσα !!!
apoksilosi (23-09-2013),spartan (23-09-2013)
Bookmarks