Results 1 to 20 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

@tilemaxx

τουλαχιστον αντιλαμβανεσαι οτι αν υπαρχει καποιο φανμπου σε αυτο το θρεντ εισαι εσυ....

ευτυχως το αντιλαμβανονται και αλλοι.

στο παιχνιδι ειμαι στο 52% αυτην την στιγμη (mostky main missions κανω) και σε καθε ποστ μου εχω αναφερει οτι επιφυλασσομαι για το τελος. Δεν χρειαζεται ομως να φτασω στο τελος για να πω με βεβαιοτητα οτι αντιπαθω καποιους χαρακκτηρες.

Για πχ πολυ δυσκολα με βλεπω να αλλαζω γνωμη για τον Τρεβορ... ειδικα μετα απο μια αποστολη που επαιξα σημερα και που πραγματικα νομιζω οτι η Ροκσταρ απλα ηθελε να γραφτουν σε ολο το νετ αρθρα (οπως και εγινε) καθως επι της ουσιας ηταν χωρις νοημα ολο αυτο το "προκλητικο" της υποθεσης. Και αλλα παιχνιδια εχουν προβει σε παρομοιες σκηνες στο παρέθον ομως ηταν κατα ενα μεγαλο μερος δικαιολογημενο και οχι απλα εκει, ετσι ξεκαρφωτα μονο και μονο για να "σοκαρει".

Επισης ειπα οτι εναν χαρακτηρα τον συμπαθω και τον βρισκω ενδιαφερον. Τρεβορ και Φρανκλιν απλα κοινοτυποι, χιλιοειπωμενοι και χιλιοαποδοσμενοι, οχι μονο απο τα GTA αλλα απο πληθος παιχνιδιων. Παρολαυτα οκ περιμενω να δω και στο τελος αν αλλαξει κατι.

Κατα τα αλλα ναι το παιχνιδι το καραγουσταρω και το διασκεδαζω και θεωρω οτι οι ωραιοτερες στιγμες του ειναι τα random σκηνικα που γινονται ενω κανεις free roam, ο καταπληκτικος κοσμος του, η ποικιλια στο τι εχεις να κανεις κλπ κλπ.

Ο hakoo δεν κανει το δικηγορο μου, εχουμε διαφωνησει στο φορουμ απειρες φορες, απλα ο ανθρωπος ειδε το προφανες, οτι γι εςενα αν καποιος δεν γραψει εδω περα οτι το GTAV ειναι η βιβλος του gaming, ειναι στανταρ φανμπου. Οξυμωρο, αν σκεφτεις οτι στην πραγματικοτητα μαλλον το αντιθετο συμβαινει.

Last edited by Valkyre; 22-09-2013 at 23:57.

Bookmarks

Bookmarks