Page 55 of 84 FirstFirst ... 54551525354555657585965 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Oκ... Η επιστροφή του άσχετου. C'est moi!!!!!!
    Μη γελασετε, αλλα βλεπω που λέτε οτι εναλλάσσονται οι χαρακτήρες κλπ κλπ. Εγώ γιατι εχω παίξει μονο με τον Φράνκλιν;;;; Οι άλλοι εμφανίζονται μετα απο κάποιες αποστολές και τότε γίνονται επιλεξιμοι; Δεν εχω παίξει πολυ, να φανταστείτε οτι η τελευταια αποστολή ηταν, νομίζω, αυτή με τον Chop και εχω κανει και δυο με τον Beverly, τον παπαρατσι.
    Επισης, αγοράζεις επιχειρήσεις;;;;; Πως;;; Εγώ δυο μέρες που παίζω τωρα, εχω 450$ όλα κι όλα. Γενικα, όπως καταλαβαίνετε, εχω απορίες και για τις αποστολές. Οταν κάνω μια, πχ, και την τελειώνω, τότε πάω στο χάρτη όπου εχει πράσινο σημάδι για να βρω καποια άλλη. Υποθέτω έτσι γινεται, ε;;;;;

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Οκ,διαφορα αποψεων.Εχουμε κανει και στο παρελθον την ιδια κουβεντα απ οσο θυμαμαι.
    Τοτε να κανω μια ερωτηση και χωρις καμια ειρωνια,μην το παρεξηγησεις.Πραγματικα δεν ειρωνευομαι.
    Αφου εχεις παιξει ολα τα προηγουμενα της σειρας και ξερεις που βαδιζει,για ποιον λογο το αγορασες?Φυσικα δικαιωμα σου ειναι και δεν κανω κριτικη,απλα αφου ηξερες τι να περιμενεις,για ποιον λογο να μπεις στην διαδικασια να το δοκιμασεις καν?Και εννοω σεναριακα ετσι,οχι σε φαση gameplay-παιδικη χαρα,γιατι αυτο το στοιχειο του οι παντες το γουσταρουν νομιζω.Σεναριακα ομως τι περιμενες αλλο?Νομιζω και το 6-7-8 ετσι θα ειναι.Αν θελουν να πουν κατι αλλο,θα το κανουν με νεο ip οπως πχ το rdr,max payne κτλ.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mania View Post
    Οκ,διαφορα αποψεων.Εχουμε κανει και στο παρελθον την ιδια κουβεντα απ οσο θυμαμαι.
    Τοτε να κανω μια ερωτηση και χωρις καμια ειρωνια,μην το παρεξηγησεις.Πραγματικα δεν ειρωνευομαι.
    Αφου εχεις παιξει ολα τα προηγουμενα της σειρας και ξερεις που βαδιζει,για ποιον λογο το αγορασες?Φυσικα δικαιωμα σου ειναι και δεν κανω κριτικη,απλα αφου ηξερες τι να περιμενεις,για ποιον λογο να μπεις στην διαδικασια να το δοκιμασεις καν?Και εννοω σεναριακα ετσι,οχι σε φαση gameplay-παιδικη χαρα,γιατι αυτο το στοιχειο του οι παντες το γουσταρουν νομιζω.Σεναριακα ομως τι περιμενες αλλο?Νομιζω και το 6-7-8 ετσι θα ειναι.Αν θελουν να πουν κατι αλλο,θα το κανουν με νεο ip οπως πχ το rdr,max payne κτλ.
    Το αγορασα πρωτον και κυριοτερον για το fun της καταστασης, οτι ειναι μια παιδικη χαρα που μπορω να κανω πολλα πραγματα.

Σεναριακα το αγορασα για 2 λογους:

α) το οτι προηγηθηκε ενα ακρως ωριμο Red Dead οπωσε ιπα και πιο πριν

και

β) επειδη με τους 3 χαρακτηρες θεωρησα οτι υπαρχει ευφορο εδαφος για ενδιαφεροντες σεναριακες στιγμες. ηταν μια πρωτοτυπια που μου κεντρισε το ενδιαφερον ως προς το πως θα υλοποιηθει.

Να σημειωσω ομως οτι το παιχνιδι το διασκεδαζω πολυ, το λεω γιατι φαινεται να μην το προσεξες και το εχω πει αρκετες φορες στα ποστ μου. Το οτι σεναριακα και απο πλευρας χαρακτηρων με απωθουν συγκεκριμενες επιλογες , δεν σημαινει οτι δεν μου αρεσει και δεν το θεωρω πολυ καλη δουλεια. Απλα πιστευω οτι σεναριακα εχει ελθει ενα τελμα και χρειαζεται καποια πραγματα να αλλαξουν, γιατι θα μπορουσε να ειναι ακομα πιο ομορφο.

4. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mania (22-09-2013)

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Oκ... Η επιστροφή του άσχετου. C'est moi!!!!!!
    Μη γελασετε, αλλα βλεπω που λέτε οτι εναλλάσσονται οι χαρακτήρες κλπ κλπ. Εγώ γιατι εχω παίξει μονο με τον Φράνκλιν;;;; Οι άλλοι εμφανίζονται μετα απο κάποιες αποστολές και τότε γίνονται επιλεξιμοι; Δεν εχω παίξει πολυ, να φανταστείτε οτι η τελευταια αποστολή ηταν, νομίζω, αυτή με τον Chop και εχω κανει και δυο με τον Beverly, τον παπαρατσι.
    Επισης, αγοράζεις επιχειρήσεις;;;;; Πως;;; Εγώ δυο μέρες που παίζω τωρα, εχω 450$ όλα κι όλα. Γενικα, όπως καταλαβαίνετε, εχω απορίες και για τις αποστολές. Οταν κάνω μια, πχ, και την τελειώνω, τότε πάω στο χάρτη όπου εχει πράσινο σημάδι για να βρω καποια άλλη. Υποθέτω έτσι γινεται, ε;;;;;
    Παιζοντας αποστολες θα αρχισουν να βγαινουν και οι αλλοι χαρακτηρες.Σιγα σιγα θα αρχισεις να βγαζεις και λεφτα και να αγοραζεις.
    Για τις αποστολες καθε χρωμα αντιπροσωπευει ενας χαρακτηρα και απλα πας στο σημειο που το δειχνει και κανεις αποστολη
    Last edited by stavros88; 22-09-2013 at 15:30.

6. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

Dragonpaul (22-09-2013)

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το αγορασα πρωτον και κυριοτερον για το fun της καταστασης, οτι ειναι μια παιδικη χαρα που μπορω να κανω πολλα πραγματα.

Σεναριακα το αγορασα για 2 λογους:

α) το οτι προηγηθηκε ενα ακρως ωριμο Red Dead οπωσε ιπα και πιο πριν

και

β) επειδη με τους 3 χαρακτηρες θεωρησα οτι υπαρχει ευφορο εδαφος για ενδιαφεροντες σεναριακες στιγμες. ηταν μια πρωτοτυπια που μου κεντρισε το ενδιαφερον ως προς το πως θα υλοποιηθει.

Να σημειωσω ομως οτι το παιχνιδι το διασκεδαζω πολυ, το λεω γιατι φαινεται να μην το προσεξες και το εχω πει αρκετες φορες στα ποστ μου. Το οτι σεναριακα και απο πλευρας χαρακτηρων με απωθουν συγκεκριμενες επιλογες , δεν σημαινει οτι δεν μου αρεσει και δεν το θεωρω πολυ καλη δουλεια. Απλα πιστευω οτι σεναριακα εχει ελθει ενα τελμα και χρειαζεται καποια πραγματα να αλλαξουν, γιατι θα μπορουσε να ειναι ακομα πιο ομορφο.
    Οκ,γι αυτο και ανεφερα πριν το gameplay-παιδικη χαρα γιατι σιγουρα αυτο το ευχαριστιεμαι κι εγω.
    Παντως και το στοιχειο των τριων χαρακτηρων και ο τροπος που μεταφερεσαι απ τον εναν στον αλλο καθως και πως επικοινωνουν μεταξυ τους,νομιζω οτι το δουλεψανε τρομερα,ανεξαρτητα απ το σεναριο.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

παιδια πως μπορεις να παιξεις χρηματα στο χρηματιστηριο..?

επισης μια αλλη απορια.
    save κανει μονο του..?(το εχω το autosave ON) αλλα καθε φορα τρεχω σαν μακακας στο σπιτακι να κανω save..μπορει να μου πει καποιος πως πχ αν το κλεισω καπακι μολις γραψει mission passed θα γινει auto save και θα με ξεκινησει απο εκει που το εκλεισα..?

ευχαριστω..
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Val, αν καταλαβαινω καλα, σου αρεσουν οπως κι εμενα, ποιο σοβαρες προσωπικοτητες οπως ο Joel tou TLOU και ο πρωταγωνιστης του RDR?
    Το λεω, διοτι κι εγω προσεχω αυτες τις "λεπτομερειες" σε ενα παιχνιδι κι αυτες τελικα ειναι που με εντυπωσιαζουν και μου μενουν στο τελος, π.χ. στο Mafia με κεντρισε ο πρωταγωνιστης με τον χαρακτηρα και την σοβαροτητα του ρολου του στο παιχνιδι, εν αντιθεση με το Mafia 2 που θεωρω εποιεικως απαραδεκτο τον χαρακτηρα του ηρωα. Στη σειρα GTA δεν μου αρεσε ποτε καποιος ηρωας λογω του οτι υπηρχε μια "ασοβαροτητα" στον ρολο του εκαστοτε πρωταγωνιστη. Παντα προσωπικη μου αποψη αυτη εεε?
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

Name
    Δημήτρης

Χμμμ καπως ετσι αλλα οχι ακριβως. Δεν μου αρεσουν απαραιτητα οι σοβαρες προσωπικοτητες. Απλα μου αρεσει οι χαρακτηρες να ειναι μελετημενοι, να ειναι τα κινητρα τους οσο το δυνατον πειστικα και ρεαλιστικα, να υπαρχει λογος ουσιαστικος που ειναι οπως ειναι και να υπαρχει ενα αξιολογο background story πισω απο αυτους. θελω ο σεναριογραφος να εχει ασχοληθει επιμελως με τον χαρακτηρα, την ιστορια του και τον ρολο του.

Ο Τζον Μαρστον ειναι ο πιο υποδειγματικος χαρακτηρας που εγραψε ποτε η Ροκσταρ και δεν μπορω με τιποτα να τον συγκρινω με τους αντιστοιχους του GTA. Μεχρι στιγμης.

Ξανάλεω ομως ο Μαικλ μου αρεσει αρκετα. Ελπιζω να συνεχισει ετσι.

PSN ID
    gasmas78

Οταν λεω σοβαρος, δεν εννοω αυστηρος και μη χαμογελαστος, αλλα αυτο ακριβως που ειπες, δηλ. "δεμενος" υποδειγματικα με την εκαστοτε ιστορια. Val αρχιζω και κλαιω τα 45€ που εδωσα για παραγγελια του παιχνιδιου...
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

Name
    Δημήτρης

α ε τοτε συμφωνουμε ακριβως!!!

Να μην τα κλαις τα λεφτα ρε συ, το παιχνιδι ειναι πολυ διασκεδαστικο, μην τρελαθουμε! Εχει εναν καταπληκτικο κοσμο γεματο δραστηριοτητες, εχει ωραιες αποστολες και μεγαλη ποικιλια σε αυτες απο οτι φαινεται! Μην αφηνεις το προσωπικο μου γουστο σε θεματα χαρακτηρων και σεναριου να σε απωθησει. Με τιποτα δεν ειναι ενα παιχνιδι να κλαις τα λεφτα σου. Με τιποτα.

PSN ID
    gasmas78

οχι απλα δινω τεραστια σημασια στον πρωταγωνιστη και το πως αυτος κινειται στο παιχνιδι, π.χ. αυτο με τραβηξε στο TLOU παρα πολυ, κατα τ' άλλα ελπιζω στα ομορφα τοπια που προ-αννα-φερθηκαν και στις δυνατες αποστολες. Για να δουμε..
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    παιδια πως μπορεις να παιξεις χρηματα στο χρηματιστηριο..?
    απο το κινητο σου μπαινεις στο εικονιδιο του online,πας στην κατηγορια money,εκει θα βρεις 2 χρηματιστηρια,μπαινεις σε οποιο θελεις,πας στην 2η επιλογη που λεει markets,θα σου δειξει μια λιστα με εταιριες,επιλεγεις μια,πατας στο buy και αγοραζεις οσες μετοχες θελεις.
    στο my portofolio βλεπεις την πορεια της εταιριας,αν θελεις αγοραζεις και αλλες μετοχες αλλιως μπορεις να πουλησεις.

εγω προχωρησα και στην αγορα ακινητου και λιμανιου με τον trevor.
    απο το ακινητο θα παιρνω περιπου 1000 δολλαρια καθε εβδομαδα σαν ενοικιο.

15. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

stavros88 (22-09-2013)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by euromaster View Post
    οχι απλα δινω τεραστια σημασια στον πρωταγωνιστη και το πως αυτος κινειται στο παιχνιδι, π.χ. αυτο με τραβηξε στο TLOU παρα πολυ, κατα τ' άλλα ελπιζω στα ομορφα τοπια που προ-αννα-φερθηκαν και στις δυνατες αποστολες. Για να δουμε..
    Κι εγω δινω τεραστια σημασια σε αυτο εξου και ο λογος που το σχολιαζω.

εχει ομως πολλα πραγματα να κανεις θα το διασκεδασεις σιγουρα.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    Παιζοντας αποστολες θα αρχισουν να βγαινουν και οι αλλοι χαρακτηρες.Σιγα σιγα θα αρχισεις να βγαζεις και λεφτα και να αγοραζεις.
    Για τις αποστολες καθε χρωμα αντιπροσωπευει ενας χαρακτηρα και απλα πας στο σημειο που το δειχνει και κανεις αποστολη
    Οκ, ευχαριστω!
    Απλα ειναι πολλα που γίνονται στο παιχνιδι και μαλλον πρεπει να συντονιστώ.

Κατ' αρχήν η Rockstar δεν είναι ένα studio. Είναι πολλά. Το RDR δεν ήταν δημιούργημα της Rockstar North (DMA), ήταν της San Diego. Είναι σαν να συγκρίνουμε το GOW με το Infamous, και να λέμε οτι το "GOW είναι η καλύτερη δουλειά της SCE", εχώ έχουν φτιαχτεί απο διαφορετικά στούντιο. Συνεπώς άλλος συγγραφέας έγραψε τον χαρακτήρα/ιστορία του John Marston, και άλλος γράφει παραδοσιακά του χαρακτήρες/ιστορίες των GTA. Τα αδέρφια Houser με λίγα λόγια. O Dan Houser πάντα τέτοιους χαρακτήρες δημιουργούσε στα GTA. Υπερβολικούς και στερεότυπους αμερικανούς. Υποπτεύομαι οτι ούτε οι προηγούμενοι χαρακτήρες των GTA δεν σου άρεσαν Valkyre, γιατί μια απ' τα ίδια ήταν (πλήν Νίκο που είναι αδιάφορος). Στο GTA V προσωπικά τους βρήκα και τους 3 χαρακτήρες ενδιαφέροντες, και ο Τρέβορ είναι όντως μορφή, παρ' όλο που είναι κάθαρμα. Eγώ γέλασα με την ψυχή μου πάντως με αυτόν. (Πάντως κάτι μου λέει οτι στο τέλος του παιχνιδιού θα πάρεις το αίμα σου πίσω...).

Το παιχνίδι σατυρίζει όλα τα κλασσικά στοιχεία του καπιταλισμού κάθε φορά και δεν αλλάζουν κάποια στάνταρ πράγματα που σαρκάζεται κάθε φορά. Πίσω απο την φαινομενικά γελοία σάτυρα, εμφανίζονται κάποιες ανατριχιαστικές αλήθειες. Π.χ οτι έχει εξαφανιστεί πλέον η ιδιωτικότητα μας απο την "ψηφιακή εποχή", και ότι η κυβέρνηση μας έχει συνεχώς υπνωτισμένους, ή οτι πλέον κινούνται όλα γύρω απ' το χρήμα και την εξαπάτηση του καταναλωτή ΑΚΡΙΒΩΣ μέσω αυτών των ηλίθιων διαφημιστικών. Για μένα αυτά είναι πολύ πιο ώριμα απ' το κάθε παιχνίδι που πραγματεύεται κάποιο κλισέδικο zombie outbreak ή κάποια space adventure, για εκατομμυριοστή φορά. Για να αλλάξει το GTA την σάτυρα του, πρέπει να αλλάξει ο καπιταλισμός ο ίδιος. Π.χ τα διαφημιστικά που σατυρίζουν το "επόμενο FPS game of the year", είναι όλα τα λεφτά.

Πάντως ρε σύ Valkyre μια μόνιμη αρνητική αύρα βλέπω πάνω σου κάθε φορά που αναφέρεσαι σε GTA, και είναι κρίμα να αναφέρεις ως άμεση σύγκριση ντε και καλά κάθε φορά το Last of Us, το RDR, το Mass Effect κτλ. Εντελώς διαφορετικά παιχνίδια το καθένα, που απευθύνονται σε άτομα που θέλουν εντελώς διαφορετικές εμπειρίες. Και στην τελική είναι κρίμα, γιατί ούτε εσύ ο ίδιος δεν ευχαριστιέσαι όπως πρέπει το παιχνίδι.
    Last edited by Tilemaxx; 22-09-2013 at 18:54.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    απο το κινητο σου μπαινεις στο εικονιδιο του online,πας στην κατηγορια money,εκει θα βρεις 2 χρηματιστηρια,μπαινεις σε οποιο θελεις,πας στην 2η επιλογη που λεει markets,θα σου δειξει μια λιστα με εταιριες,επιλεγεις μια,πατας στο buy και αγοραζεις οσες μετοχες θελεις.
    στο my portofolio βλεπεις την πορεια της εταιριας,αν θελεις αγοραζεις και αλλες μετοχες αλλιως μπορεις να πουλησεις.

εγω προχωρησα και στην αγορα ακινητου και λιμανιου με τον trevor.
    απο το ακινητο θα παιρνω περιπου 1000 δολλαρια καθε εβδομαδα σαν ενοικιο.
    Τις μετοχες καπου ειχα διαβασει οτι μπορεις να τις επηρεασεις.Πως μπορω να το κανω αυτο ωστε να εχω κερδη καθε φορα?

Παντως ρε παιδια τα GTA ετσι ηταν παντα.Το κεντρικο σημειο του παιχνιδιου ειναι ο κοσμος του,οι απιστευτες αποστολες που εχει,τα διαφορα πραγματα που εχεις να κανεις κτλ.Η ιστορια και οι πρωταγωνιστες σε αυτο το παιχνιδι ταιριαζουν like a glove που λενε.Δεν μπορω φανταστω μια πιο "σοβαρη" ιστορια σε GTA.Αυτο που κανανε με τους 3 πρωταγωνιστες ειναι πρωτοπωριακο και δινει αλλη διασταση στο ολο στορυ του παιχνιδιου και πιστευω οταν με το καλο τελειωσω την ιστορια θα μου μεινει πολυ περισσοτερο απο τα προηγουμενα παιχνιδια.

Γενικα η απαιτηση που εχω για την ιστορια του παιχνιδιου ειναι να εχει "σφιχτο" σεναριο.

Αυτα που λεει ο Tilemaxx στην 2η παραγραφο αξιζει να τα προσεξετε.Υπαρχουν καποιες πολυ εξυπνες διαφημισεις στο ραδιο.
    Last edited by stavros88; 22-09-2013 at 18:51.

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    Τις μετοχες καπου ειχα διαβασει οτι μπορεις να τις επηρεασεις.Πως μπορω να το κανω αυτο ωστε να εχω κερδη καθε φορα?
    Spoiler!

21. The Following User Says Thank You to Tilemaxx For This Useful Post:

stavros88 (22-09-2013)

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Thanks δεν εχω φτασει ακομα εκει.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Δειτε εδω τους ραδιοφωνικους σταθμους του παιχνιδιου και τη θεματολογια τους.

24. The Following 2 Users Say Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

criter (22-09-2013),the master (22-09-2013)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post

Το παιχνίδι σατυρίζει όλα τα κλασσικά στοιχεία του καπιταλισμού κάθε φορά και δεν αλλάζουν κάποια στάνταρ πράγματα που σαρκάζεται κάθε φορά. Πίσω απο την φαινομενικά γελοία σάτυρα, εμφανίζονται κάποιες ανατριχιαστικές αλήθειες. Π.χ οτι έχει εξαφανιστεί πλέον η ιδιωτικότητα μας απο την "ψηφιακή εποχή", και ότι η κυβέρνηση μας έχει συνεχώς υπνωτισμένους, ή οτι πλέον κινούνται όλα γύρω απ' το χρήμα και την εξαπάτηση του καταναλωτή ΑΚΡΙΒΩΣ μέσω αυτών των ηλίθιων διαφημιστικών. Για μένα αυτά είναι πολύ πιο ώριμα απ' το κάθε παιχνίδι που πραγματεύεται κάποιο κλισέδικο zombie outbreak ή κάποια space adventure, για εκατομμυριοστή φορά. Για να αλλάξει το GTA την σάτυρα του, πρέπει να αλλάξει ο καπιταλισμός ο ίδιος. Π.χ τα διαφημιστικά που σατυρίζουν το "επόμενο FPS game of the year", είναι όλα τα λεφτά.
    Σε οτι αφορα την σατυρα στην σειρα gta, για μενα εχει 2 αναγνωσεις και το εχω ξαναγραψει. Ναι μεν υπαρχει φυσικα ενα σατυρικο υποβαθρο αλλα η ουσια για μενα προσωπικα δεν αλλαζει. Και η ουσια ειναι οτι το selling point του παιχνιδιου ειναι τα mechanics και αυτα που κανεις στο παιχνιδι και ο ρολος που παιζεις στο παιχνιδι, πουλαει ξεκαθαρα μπαχαλο, παρανομια, drugs, πουτανες και το ολο "what if I was an American scum living the dream". Το οτι υπαρχει ολο αυτο το σατυρικο υποβαθρο που πιανει και ξεσκιζει μια πλευρα του καπιταλισμου δεν αλλαζει το γεγονος οτι το παιχνιδι πουλαει κυριως λογω αυτων που προανεφερα, αυτα κανεις με τον χαρακτηρα σου, για αυτα το αγοραζουν ολοι. Ποτε μου δεν καταλαβα την προσπαθεια που γινεται να αναχθει το gta σε ψαγμενη σατυρικη προσπαθεια, πιο πολυ το υποβαθρο ειναι για να πουλησουν τα μπαχαλα. Κατα την ταπεινη μου αποψη παντα.

26. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

woody (23-09-2013)

Bookmarks

Bookmarks