Τι να πω ρε γμτ...
Εχω ξενερωσει τη ζωη μου.
Εχει ξαναπαει 2-3 φορες στο 0.
Δεν προκειται να κατεβει ποτε.
Τι να πω ρε γμτ...
Εχω ξενερωσει τη ζωη μου.
Εχει ξαναπαει 2-3 φορες στο 0.
Δεν προκειται να κατεβει ποτε.
.
Εχω την εντυπωση πως ναι.Ειμαι σχεδον βεβαιος.
.
PDS (18-09-2013)
PDS (18-09-2013)
Nerven (18-09-2013)
αδερφε μου ετυχε και μενα αυτο,σβησε το και ξαναβατλω 8α ειναι οκ,ειχα κατεβασει εγω 8 gb πικρα αστο...τ
PDS (18-09-2013)
Οι κομπλεξικοί PC gamers ρίχνουν συνεχώς τη βαθμολογία στο Metacritic. Η αναλογία των αρνητικών βαθμολογιών είναι δυσανάλογη με αυτή των θετικών, και όλα τα σχόλια κινούνται γύρω απ' το "no PC version"...
Καλές οι πρώτες εντυώσεις απλά περίμενα να δώ λίγο περισσότερο interaction με το environment... Πολύ καλή δουλειά στα θαλάσσια σπόρ και η οδήγηση έγινε λίγο πιο complex (πχ μεγάλο oversteer - αλλά ίσως να οφείλεται στα αυτ/τα που δοκίμασα)
Πάνω απ' όλα.. BLUE ARK FM!!!!
Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac
Sto 75% --->0%.
To σπας ή δεν το σπας?
Θελει και 8ωρο για να φτασει στο 70%...
.
Πω ρε συ PDS δεν κανεις καμμια άλλη κίνηση?π.χ να στείλεις mail στη Rockstar? Η να παρεις καμμια Sony? ¨η πηγαινε σε εναν φιλο σου να το κατεβάσεις (να δεις αν κατεβαινει βασικά)
Satan has left his killing floor
PS4
H τελευταια λυση σιγουρα ειναι να το παω σε καποιον φιλο.
Πριν απο μερες πηρα την forthnet για να ρωτησω αν γινεται κατι με την τραγικη ταχυτητα που εχω και προσπαθησαν να κανουν κατι και αναρωτιεμαι αν τελικα το χαλασαν.
Γιατι μου ειπε οτι αν εχω καποιο προβλημα με το ιντερνετ ,να τους ξαναπαρω να το κανουν οπως πριν.Στην ταχυτητα βελτιωση δεν ειδα.4mb και αν εχω.(Εσυ που εισαι γειτονας παιζει να εχεις 10αρα).
.
Bookmarks