Τις είχαν διαθέσιμες για προπαραγγελία κάμποσα ελληνικά καταστήματα (όπως και η CD Media), αλλά μάλλον εξαντλήθηκαν στα περισσότερα. Παρ' όλα αυτά στα Seven Spots υπάρχει ακόμη διαθέσιμη η "μεσαία" έκδοση.
Τις είχαν διαθέσιμες για προπαραγγελία κάμποσα ελληνικά καταστήματα (όπως και η CD Media), αλλά μάλλον εξαντλήθηκαν στα περισσότερα. Παρ' όλα αυτά στα Seven Spots υπάρχει ακόμη διαθέσιμη η "μεσαία" έκδοση.
Ε ναι γιατί τα καταστήματα φέρνουν πολύ λιγότερα κομμάτια συλλεκτικών απ' οτι στάνταρ εκδόσεων. Άντε λίγες μέρες ακόμα...
Ποιο εινια το πρωτο πραγμα που θα κανετε οταν -αφου δειτε την εισαγωγη- παοκτησετε ελεγχο ενος χαρακτηρας στο GTAV?
Θα πατε κατευθειαν για αποστολες ή θα αριχσετε τις ταρζανιες?
Εγω παντα αρχιζα λιγο το στορι να εχω ενα μπουσουλα και εκανα ενδιαμεσα ταρζανιες, σαν rp δηλαδη.
Εγω δεν ξερω, μαλλον θα εξαρτηθει απο την εισαγωγη, αν μου κινησει κατευθειαν το ενδιαφερον ξεκιναω αποστολες. Αν η εισαγωγη ειναι χλιαρη, με βλεπω να δοκιμαζω λιγο να δω τα περιβαλλοντα, τα γραφικα κλπ κλπ.
Ε μια βόλτα θα την κάνουμε πρώτα!!
FotisGRC (10-09-2013),lpapostolis (10-09-2013),MajereMP44 (10-09-2013),modecris (10-09-2013),PDS (10-09-2013),stavros88 (10-09-2013)
Πόσο μεγάλος ειναι ο κόσμος των GTA;;;; Ο συγκεκριμένος;;;;
17 Σεπτεμβρίου έχω γενέθλια.. Για κάτσε να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου!!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Εγώ στις 30 και μου έκανα ήδη δώρο. Υπομονή τωρα.
εγω θα το παιξω κατευθειαν στις 20 σεπτεμβρη που γυρναω! θα με περιμενει...
Και γω οταν με το καλο το εχω θα κανω μονο αηδιες μεχρι να το σιχαθω.Εκτος και αν για να ανοιξει ο χαρτης πρεπει να φτασεις μεχρι ενα σημειο στις αποστολες.Οπως τα παλια (πλην του 4 αν δεν κανω λαθος).
Θυμαμαι οτι στο S.Andreas ειχα παει πρωτα σε κατι αλογακια και πονταρα και ειχα βρει ενα συστηματακι και κερδιζα.Εκανα πολλα λεφτα και μετα αρχισα να παιζω.Αλλα ημουν πλουσιος οποτε αγοραζα οπλα κλπ αβερτα και το παιχνιδι ειχε γινει πολυ πολυ ευκολο με τοσα λεφτα.Ελπιζω να εχει και σε αυτο καζινο/τυχερα παιχνιδια να το ξανακανω ετσι λολ
Satan has left his killing floor
PS4
^^ Μην σουφαινεται ετσι η πολη πρεπει να ειναι τεραστια. Δεν δειχνει ο απομακρυσμενος χαρτης ολα τα μικρα δρομακια και σοκακια μονο τους κεντρικους/βασικους δρομους.
Επισης κοιτα την στο συνολο του χαρτη, πιανει ενα πολυ μεγαλο κομματι και ξερουμε οτι ο κοσμος του GTAV ειναι αρκετες φορες μεγαλυτερος απο αυτον του San Andreas.
Bookmarks