Page 10 of 84 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Tωρα με ψιλοκουφανες! Και αυτο γιατι το γενικευσες πολυ! Θες να μου υποδειξεις μια φωτογραφια απο τις παραπανω η οποια για εσενα αποτελει δειγμα "οτι καλυτερο εχεις δει οπτικα σε αυτην την γενια"?

Σοβαρα ρωταω και απο περιεργεια γιατι εγω οσο περισσοτερο βλεπω τις φωτο, τοσο περισσοτερο απορω καθως μου φαινονται ολο και χειροτερες καθως τις μελεταω.

Επισης ο σχεδιασμος? Σιγα τα ωα? Ποια η διαφορα στο καλλιτεχνικο στυλ σε σχεση με το GTAIV ας πουμε? Στο ιδιο καλλιτεχνικο υφος κινουνται, δεν βλεπω καποια ριζικη αλλαγη σε αυτον τον τομεα. Αλλα πες μου ποια φωτο, πραγματικα το εχω απορρια!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ολες...

Μου φαινεται σε ολες πανεμορφο οπτικα.Απο τα προσωπα μεχρι τον φωτισμο.

Βεβαια οπως εγραψα και πριν ειναι πολυ μικρες η εικονες.Ας περιμενουμε τις μεγαλυτερες ή το trailer.
    Απο το προηγουμενο trailer μου αρεσε η κατευθυνση που εχει παρει το παιχνιδι στον οπτικο τομεα.
    .

Name
    Δημήτρης

Οκ, απλα τοτε δεν μπορω να το εντοπισω εγω. Ας πουμε στην φωτο με την μοτοσυκλετα που κανει σουζα (που ειναι κοντινη φωτο), συγνωμη αλλα ειναι επιεικως μετρια, μην πω αθλια... απο τα textures πανω στην μηχανη και τα λαστιχα, τα jaggies που κανουν παρτυ και τα πολυγωνα που βγαζουν ματια...

η αλλη close up photo που δειχνει τους χαρακτηρες να μιλανε, παλι τα προσωπα τους φαινονται με χαμηλης ποιοτητας textures χωρις ιδιαιτερη λεπτομερεια.

Οι αλλες φωτο ειναι οντως μικρες και τιγκα στην θολουρα (bullshots για να κρυβονται οι ατελειες καθως λογικα δεν ειναι ακομη ετοιμο το παιχνιδι λογικα) οποτε δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.

Παντως σε καμμια περιπτωση το παιχνιδι -για εμενα- δεν ειναι απο τα ομορφοτερα της γενιας. Με οτι βλεπουμε μεχρι τωρα παντα απο τις φωτο. Εαν βγαλω φωτο απο το skyrim συγνωμη αλλα το GTAV γινεται σκονη. Και μιλαω για απευθειας φωτο χωρις επεξερασια οπως ειναι αυτες εδω.

Τεσπα γουστα!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Γουστα ειναι σιγουρα και διαφερουν, γιατι ενω εχω δει το skyrim μονο σε pc υπερτουμπανο(οχι σε ps360) ,μου φαινεται χειροτερο οπτικα απο αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης απο το GTA.

Ας πουμε τα σημεια που λες οτι δεν σου αρεσουν, εμενα με εντυπωσιαζουν.Σκεψου οτι ο hakoo μιλησε για bullshots.Ειναι τοσο καλα τα γραφικα στις εικονες.
    Απο κει και περα αν τρεχουν στα 15 fps με τιγκα στα σκαλοπατακια και 640p σιγουρα θα χανει πολυ το τελικο και πραγματικο αποτελεσμα.
    .

Name
    Δημήτρης

Βαγγελη one moment. (και hakoo και οποιοσδηποτε)

Σε εντυπωσιαζει αυτη η φωτο?:

Και αν ναι, τι ειναι αυτο που σε εντυπωσιαζει?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

H συγκεκριμενη εκτος απο την φωτια τπτ.Δεν την ειχα προσεξει αυτη.
    Οι αλλες ειναι πολυ καλυτερες.Μου φαινεται οτι τα πηγαινει καλυτερα στο φως της ημερας το παιχνιδι.
    .

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δημητρη εμενα απο αυτη μονο το εφε με εντυπωσιαζει, βρηκες ομως την περιπτωση. Οντως εχει jaggies, οντως υπαρχουν ατελειες.
    Ομως οι υπολοιπες ειναι εντυπωσιακοτατες για τα δεδομενα του GTA. Παρε παραδειγμα τις υπολοιπες με τα οχηματα, ουτε GT να ηταν με τοση λεπτομερεια. Η ο φωτισμος, απιστευτος! Shadowing εντυπωσιακοτατο, γενικα δειχνει απιστευτα φωτορεαλιστικο (για τα δεδομενα του GTA επαναλαμβανω).
    Πραγματικα η εικονα που λες δειχνει να ειναι απο αλλο παιχνιδι, ισως ειναι η μονη που δεν εχει bullshoταριστει τοσο (ahem).
    Περιμενω να δω το παιχνιδι στην πραγματικη του μορφη aka direct feed. Αδυνατω να πιστεψω οτι το παιχνιδι θα δειχνει ετσι χωρις ολη αυτη την επεξεργασια.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δημητρη δες αυτη

εμενα παντως με εντυπωσιαζει για ενα sandbox game.
    .

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Aυτη που ειναι απο το trailer πχ δεν ειναι τοσο unreal, δεν μπορουσαν να bullshotαρουν το trailer
    Ακομα κι ετσι ειναι εντυπωσιακα τα γραφικα για sandbox game (και τι μεγεθος ετσι? οχι οποιοδηποτε sandbox), θα συμφωνησω με τον Βαγγελη.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Αν μου ελεγαν οτι ηταν γραμμικο το παιχνιδι της πανω φωτο,παλι θα με εντυπωσιαζε να σου πω την αληθεια.
    Ο φωτισμος και ο σχεδιασμος γενικοτερα δινει μια πολυ ομορφη εικονα.
    .

Name
    Δημήτρης

Eιναι εντυπωσιακο και ειναι ομορφο, αλλα δεν ξερω παιδια μου φαινεται πολυ λιγο μπροστα σε αυτο:

Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Μιλαμε για εντελως διαφορετικα παιχνιδια.

Το GTA προσπαθει να παρουσιασει μια ζωντανη πολη που θυμιζει πραγματικοτητα.
    Εκει τα πηγαινει περιφημα.

Το skyrim ειναι παιχνιδι φαντασιας.
    Για καποιους το okami του Ps2 ειναι καλυτερο και απο τα 2,αλλα μιλαμε για συγκρισεις που δεν εχουν νοημα.

Εγω εντυπωσιαζομαι απο το GTAV γιατι αυτο που θελει να κανει το κανει σχεδον 100% σωστα.
    Το ιδιο θα πω και για το RDR.
    Τεχνικα μπορει να ειναι χειροτερα απο το infamous2 ,αλλα συνολικα στον οπτικο τομεα ειναι αψογα για μενα και αν και δεν θεωρω οτι μπορει να γινει συγκριση με παιχνιδια οπως το skyrim ,εξακολουθει να με εντυπωσιαζει περισσοτερο το GTA.
    .

Name
    Δημήτρης

Με εχεις μπερδεψει, δεν εχω καταλαβει εαν τελικα σε εντυπωσιαζει το καθαρα ΤΕΧΝΙΚΟ κομματι ή τελικα ειναι το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ. Εαν ειναι το δευτερο, φυσικα και δεν υφισταται καν θεμα συζητησης, αλλα αν ειναι το πρωτο -γιατι ετσι φανηκε να το διατυπωνεις αρχικα- εκει ειναι που εχω τις ενστασεις μου (κουβεντα να γινεται δηλαδη) διοτι θεωρω οτι στο τεχνικο επιπεδο εχουμε δει καλυτερα παιχνιδια στο ειδος.

BTW το infamous2 σε καμμια περιπτωση δεν το θεωρω τεχνικα καλυτερο απο αυτα που βλεπω εδω στο GTAV, αλλα υπαρχουν αλλα sandbox games που με βαζουν σε σκεψεις, οπως τα Assassins Creed, Far Cry 3, Skyrim κλπ

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Συνολικα(τεχνικα και καλλιτεχνικα) το θεωρω κορυφαιο αυτη τη στιγμη,αλλα χωρις να εχω δει πολυ υλικο.
    Γιατι οπως ειπα πριν αν τρεχει στα 10 frames,αυτοματα μενει μονο το καλλιτεχνικα

BTW το infamous2 σε καμμια περιπτωση δεν το θεωρω τεχνικα καλυτερο απο αυτα που βλεπω εδω στο GTAV,
    Το infamous 2 το θεωρω τεχνικα ανωτερο απ'ολα τα sandbox games.Παιχνιδι που εχει παρει απο το Ps3 πολυ περισσοτερα απο οποιοδηποτε GTA,skyrim κλτ,δεν γινεται να το θεωρησω χειροτερο τεχνικα(τουλαχιστον με τον δικο μου ορισμο του τεχνικου τομεα).
    To Ι2 χανει για μενα στον σχεδιασμο σε συγκριση με αυτα τα 2.

edit. νομιζω καλα νεα

Τα GTA4 και RDR του ps3 τα εκρυβαν μεχρι την κυκλοφορια..
    Last edited by PDS; 09-11-2012 at 03:02.
    .

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Όσον αφορά τα γραφικά ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη απο τα screenshots. Μια χαρά μου φαίνονται αλλά αν δεν τα δω in-game ΄η έστω σε ένα trailer (στις 14 έρχετε νμζ το επόμενο) δεν μπορώ να κρίνω...

Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν αναφέρετε στους 3 χαρακτήρες και στο οτι μπορείς να αλλάζεις μεταξύ τους όποτε θες. Μου έκανε πολύ εντύπωση οτι και out of mission ο κάθε χαρακτήρας έχει την ρουτίνα του και λέει οτι εκεί που αλλάζεις μπορεί και να τον πετύχεις σε εντελώς άκυρες φάσεις... Πραγματικά έχω πάρα πολυ περιέργια πως θα υλοποιηθεί αυτό...
    Αλλά και in-mission το να μπορείς να αλλάζεις στις κατλάλληλες στιγμές δίνει μια άλλη ελευθερία στον παίκτη. Βαριέσαι να οδηγήσεις; Πάμε στον άλλο κτλ...
    Ελπίζω μόνο η διάρκεια του παιχνιδιού να είναι ανάλογη των διάρκειων που μας έχει συνηθίσει η Rockstar!
    Το άλλο που μου έκανε πολύ εντύπωση ήταν αυτό με το μέγεθος του κόσμου. Πραγματικά πρέπει να είναι τεράστιος αν ισχύει αυτό που λένε (προσέξτε βέβαια οτι λένε οτι αν βάλεις μέσα τα πάντα inluding εσωτερικούς χώρους κτλ).

Πάντως πραγματικά μπράβο στην Rockstar που τολμάει και δεν ακολουθεί την γνωστή (και πετυχημένη) συνταγή! ΜΠΡΑΒΟ!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Συνολικα(τεχνικα και καλλιτεχνικα) το θεωρω κορυφαιο αυτη τη στιγμη,αλλα χωρις να εχω δει πολυ υλικο.
    Γιατι οπως ειπα πριν αν τρεχει στα 10 frames,αυτοματα μενει μονο το καλλιτεχνικα

Το infamous 2 το θεωρω τεχνικα ανωτερο απ'ολα τα sandbox games.Παιχνιδι που εχει παρει απο το Ps3 πολυ περισσοτερα απο οποιοδηποτε GTA,skyrim κλτ,δεν γινεται να το θεωρησω χειροτερο τεχνικα(τουλαχιστον με τον δικο μου ορισμο του τεχνικου τομεα).
    To Ι2 χανει για μενα στον σχεδιασμο σε συγκριση με αυτα τα 2.

edit. νομιζω καλα νεα

Τα GTA4 και RDR του ps3 τα εκρυβαν μεχρι την κυκλοφορια..
    σε ποιο demo αναφερεται? Εχουμε υλικο τετοιο ή ηταν behind closed doors που λεμε?

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

To demo που είδαν αυτοί που έγραψαν το άρθρο στο Game Informer

Name
    Δημήτρης

Α cool καλη φαση που το εδειξαν στο PS3 οντως ενθαρρυντικα νεα!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Spoiler!

Page 10 of 84 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks