Page 53 of 84 FirstFirst ... 34349505152535455565763 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by euagelos View Post
    Ειμαι στο 33% και δεν μου βγαζει αλλες αποστολες. Μου γραφει πανω αριστερα κατι με getaway,τι ειναι αυτο?
    Πρεπει να παρεις ενα τυχαιο οχημα και να το κρυψεις εκτος δρομου. πχ παρκινγκ,σοκακι κτλ

Μετα πρεπει να παρεις τηλεφωνο τον lester λογικα και να πατησεις την επιλογη getaway car.

Quote Originally Posted by NMExKapa View Post
    Πρεπει να παρεις ενα τυχαιο οχημα και να το κρυψεις εκτος δρομου. πχ παρκινγκ,σοκακι κτλ

Μετα πρεπει να παρεις τηλεφωνο τον lester λογικα και να πατησεις την επιλογη getaway car.
    Ευχαριστω

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Καμία σχέση το 5 με το 4.
    Μακάρι.. Το Vice City το είχα λιώσει.. Ηξερα κάθε δρόμο σαν την παλάμη μου.. Μετά το San Andreas τρελό λιώσιμο και ήρθε το GTA IV να κάνει πισωγύρισμα.. Εκεί ήταν που ψιλοξενέρωσα.. Περα απο τον τεχνικό τομέα που ήταν όντως τρομερός το παιχνίδι είχε τα μισά απο τα υπόλοιπα.. Ουτε εξοχη, ουτε αεροπλανα, και ένα συνεχόμενο αστικό περιβάλον..

Μ'αυτά που ακούω για το V δεν μπορώ να περιμένω να παραλάβω!!! Αντε ρε ταχυδρόμε!
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

4. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

stavros88 (22-09-2013)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Λοιπόν.... Αυτήν την στιγμη δεν ειμαι σε αποστολή. Κάθε φορα που κάνω load το παιχνιδι, με ξεκινά σε διαφορετικό σημείο του χάρτη και ο χαρακτήρας μου εχει διαφορετικά ρούχα!!!!!!!!! Το έκανα 4 φορές πριν λίγο και όλες συνέβη το ίδιο!!!!!! Ειναι φυσιολογικό αυτο;;;;;;;;

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Κάθε φορα που κάνω load το παιχνιδι, με ξεκινά σε διαφορετικό σημείο του χάρτη και ο χαρακτήρας μου εχει διαφορετικά ρούχα!!!!!!!!!
    Δεν ειναι τιποτα, μην ανησυχεις. Απλα καλο ειναι αυριο το πρωι να παρεις ενα τηλ τον father Merrin για καλο και για κακο

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ρε συ... Χωρις πλακα τωρα. Αυτο θα επρεπε να γινεται;;;;; Για να δω τι θα κάνω το λέω....

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

όχι καθόλου. Όπως σου είπα σβήσε τα πάντα (install και saves), κράτα μόνο σε ένα στικ το save που θέλεις και ξανακάνε install από την αρχή.

Παίξε λίγο (κάνε βόλτες, άλλαξε ρούχα) για κανά 5λεπτο, μετά κάνε quit το παιχνίδι και βγες στην ΧΜΒ, όπου θα αντιγράψεις από το στικ το save σου, και λογικά θα σου πει ότι θα κάνει overwrite το υφιστάμενο που έχει στο σκληρό (του 5λέπτου δηλαδή).

Φόρτωσε ξανά το παιχνίδι και δες αν φόρτωσε το save σου, που μετέφερες από το στικ.

Αν δεν "πιάσει" και αυτό, τότε χέσε μέσα, ανακαλύψαμε bug - στην περίπτωση του Παύλου! Φτου ατυχία ρε γμτ! 1η επαφή με τον τίτλο, και τρως ξενέρα.]

ΥΓ: άμα ακούσεις και καμιά φωνή γιαγιάς από το GTA V να σου λέει "γιατί με άφησες Ντίμη; γιατί με ξέχασες παιδί μου; ", ειλικρινά πάρε τον Μέριν ένα τηλ, και σήκω φύγε από το σπίτι. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αν κατουρηθείς το βράδυ πάνω σου, την ώρα που θα υπνοβατείς και θα ξεστομίζεις ατάκα "you are all going to die". Jesus Christ Compels you!
    Last edited by Lefteris_X; 22-09-2013 at 01:15.

9. The Following 3 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

AgentPrinny007 (22-09-2013),Dragonpaul (22-09-2013),Nerven (22-09-2013)

Παύλο στο internet το αναφέρουν πάρα πολλοι αυτό! Οτι αν αφήσουν το παιχνίδι κάποιες ώρες και κανουν load βρίσκουν τους χαρακτήρες με άλλα ρούχα και σε άλλη τοποθεσία..

Εδώ στο Forum δεν γίνεται σε κανέναν άλλον? Μήπως είναι για να σου δώσει την εντύπωση οτι η ζωή τους συνεχίζεται και οταν δεν παίζεις?
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Εχω διαβασει για προβληματα με το quick save του παιχνιδιου παντως. Οχι κατι διαδεδομενο αλλα υπαρχει και φαινεται οτι σου ετυχε και εσενα

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Παιδιά, σας το ειπα απο την αρχη οτι κάτι δεν παει καλα με τα saves μου. Με ξεκίνησε δυο φορές απο άσχετη περιοχή και με μια λιγότερη αποστολή. Ρε γμτ....
    Εχει βρει κανεις σας κάποιο link με το πρόβλημα που αναφέρω;;;;

Oτι ειχα βρει ηταν για corrupted το quick save , δεν μπορουσαν καν να παιξουν δηλαδη , αρα απλα εσβηναν το save τους. Για εσενα δεν ξερω. Δοκιμασε αυτο που σου ειπε ο Λευτερης.

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Παιδιά, σας το ειπα απο την αρχη οτι κάτι δεν παει καλα με τα saves μου. Με ξεκίνησε δυο φορές απο άσχετη περιοχή και με μια λιγότερη αποστολή. Ρε γμτ....
    Εχει βρει κανεις σας κάποιο link με το πρόβλημα που αναφέρω;;;;
    Links πολλά.. Αλλα κανείς δεν δίνει λύση. Ολοι λένε τους ενοχλεί αλλα μάλλον είναι κατι που γίνεται εσκεμένα απο το παιχνίδι.. Μου φαίνεται περίεργο που το αναφέρουν τόσοι πολλοί αλλα εδώ είσαι ο πρώτος.. Μήπως απλά τα άλλα παιδιά δεν τα ενοχλεί τόσο και δεν το παρατήρησαν?

http://gtaforums.com/topic/594520-do...nging-clothes/
    http://gtaforums.com/topic/594204-lo...erent-clothes/
    http://gtaforums.com/topic/596280-wh...nging-clothes/

15. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

Dragonpaul (22-09-2013)

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Μακάρι.. Το Vice City το είχα λιώσει.. Ηξερα κάθε δρόμο σαν την παλάμη μου.. Μετά το San Andreas τρελό λιώσιμο και ήρθε το GTA IV να κάνει πισωγύρισμα.. Εκεί ήταν που ψιλοξενέρωσα.. Περα απο τον τεχνικό τομέα που ήταν όντως τρομερός το παιχνίδι είχε τα μισά απο τα υπόλοιπα.. Ουτε εξοχη, ουτε αεροπλανα, και ένα συνεχόμενο αστικό περιβάλον..

Μ'αυτά που ακούω για το V δεν μπορώ να περιμένω να παραλάβω!!! Αντε ρε ταχυδρόμε!

Ετσι οπως τα λες ειναι και για μενα τα GTA.

Σημερα μετα απο καμια δεκαρια ωρες παιχνιδιου εκει που εκανα βολτες μες στην βροχη(btw ποσο απιστευτη βροχη εχουν κανει?!) μου ηρθε αυτο το feeling που ειχα οταν ελιωνα με το Vice City και με το San Andreas...

Πλεον κανω και πιο συχνα αποστολες.Μα τι αποστολαρες εχουν κανει ρε παιδια?Τα παντα εχουνε βαλει μεσα και ειμαι ακομα στο 20%...

EDIT για τα ρουχα που λετε δεν εχει να κανει με το Save νομιζω.Απλα αν εχεις καιρο να χρησιμοποιησεις ενα χαρακτηρα αυτος συνεχιζει τη "ζωη" του και φυσιολογικα αλλαζει ρουχα

17. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

FotisGRC (22-09-2013)

Tέτοια λέγε μου Σταύρο!! Μου είχε λείψει αυτή η ποικιλία.. Να πηγαίνω απο την παραλία στο βουνό όποτε θέλω.. Στο IV ήταν μόνο μια μουντή πολη, χωρίς κάτι ιδιαίτερο..

Αντε να δούμε!!

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

αυτο ακριβως που λεει ο φωτης...το 4 ηταν μια βρωμο γκριζα πολη...

μαλλον τη δευτερα θα το παρω και γω...

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Links πολλά.. Αλλα κανείς δεν δίνει λύση. Ολοι λένε τους ενοχλεί αλλα μάλλον είναι κατι που γίνεται εσκεμένα απο το παιχνίδι.. Μου φαίνεται περίεργο που το αναφέρουν τόσοι πολλοί αλλα εδώ είσαι ο πρώτος.. Μήπως απλά τα άλλα παιδιά δεν τα ενοχλεί τόσο και δεν το παρατήρησαν?

http://gtaforums.com/topic/594520-do...nging-clothes/
    http://gtaforums.com/topic/594204-lo...erent-clothes/
    http://gtaforums.com/topic/596280-wh...nging-clothes/
    Φώτη, σε ευχαριστω πολυ! Άρα δε πρόκειται για bug, αλλα για κάτι το φυσιολογικό. Και καλα ζουν τη ζωή τους και αφου κλείσεις το μηχάνημα. Nice one.

Μαλλον ετσι.. Αν δεν κανω λαθος αλλαζουν κ ρουχα ακομα κ οταν αλλαξεις χαρακτηρα in-game κ μετα πας ξανα στον προηγουμενο

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ναι, εχει μια λογική αυτο.

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

ετσι ειναι παιδες, οι χαρακτηρες συνεχιζουν τη ζωη τους οταν δεν τους χρησιμοποιεις. εχω δει τρελα σκηνικα με τον Trevor την στιγμη που αλλαζω σε αυτον! εχοντας τερματισει το παιχνιδι, να πω οτι manual save εκανα 3 φορες ολες κι ολες και quick save μια για να δω τι κανει. μια χαρα δουλευει το autosave του παιχνιδιου.

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Παύλε, ποτέ το GTA δεν διεκδίκησε δάφνες για ρεαλισμό, καθώς ποτέ δεν ήταν αυτός ο στόχος του. Συνεπώς, το κούρεμα δεν ανταποκρίνεται στις δυνάμεις της.....τριχοφυΐας!

κάτι άλλο τώρα: πριν λίγο, κατά την κλασική ιεροτελεστία "θρόνος" + iPhone, είπα να κατεβάσω τις εφαρμογές για το GTA V: η μία είναι μάνιουαλ και η άλλη......ανήκει κανονικά μέσα στο σύμπαν του GTA V (θέλοντας να πω, ότι η εφαρμογή "επικοινωνεί" με το παιχνίδι, αρκεί να έχεις κάνει εγγραφή στο Social Club της Ροκσταρ).

Ε, λοιπόν και το μάνιουαλ "επικοινωνεί" με το παιχνίδι προς μεγάλη μου έκπληξη.
    Εκεί που διάβαζα θρονιασμένος και καταιδρωμένος (αλήθεια ποιος θα ανακαλύψει το ερκοντίσιον στην τόϊλετ; ).......ξεφύλλιζα τα περί Λος Σάντος. Κειμενάκια και περιγραφές για τοποθεσίες και δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις. Σε κάποια φάση πετυχαίνω το κομμάτι που επεξηγεί τι ρόλο βαράνε τα μαγαζιά Warstock-Cash-and-Carry.com, ξέρετε για να αγοράζεις όπλα. Μέσα στο κείμενο είχε και url (!!). Το πατάω, και ανοίγει το Safari του iOS (παραπέμποντας σε κανονική ιστοσελίδα).

Το λοιπόν! Αυτή η ιστοσελίδα (κάτι σαν παρωδία/σάτιρα σύγχρονων social media) έχει διάφορα περιεχόμενα, ένα από αυτά είναι και η καταχώριση του προαναφερθέντος καταστήματος. Και σε κάποια φάση παρατηρώ: αν κάνετε Stalk (η παρωδία του Like) το κατάστημά μας, αυτομάτως έχετε 10% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας. Και λέω από μέσα μου "πλάκα μου κάνουν τα ατομάκια της DMA Design? " - έκανα φυσικά Stalk.

Περνούν κανά δυό ώρες, και αποφασίζω πριν 5 λεπτά να φορτώσω πάλι το GTA V.
    Με το που βγαίνω από το σπίτι, δεν πρόφτασα να διανύσω 100 μέτρα με το αυτοκίνητο και λαμβάνω notification στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης: You have received a new coupon for 10% off your next purchase at Warstock-Cash-and-Carry.com.........

σημείωσις: υπάρχουν και άλλα που μπορείς να κάνεις Stalk στο app του iOS (υπάρχει και για Ανδροειδή)...

ΥΓ: Η πλάκα είναι ότι μπορείς να αφήνεις και comments σε διάφορες φωτό που έχει η σελίδα. Σε μια κιόλας έκανα ένα, το οποίο αναμένει την έγκριση για ανάρτηση από την Ροκσταρ (δεν έχω ελέγξει στο ενδιάμεσο αν έχει εγκριθεί). Με έχει "στείλει" τελείως η DMA Design. Πάει, το "έχασα".

Μπορείς να γράψεις πως ακριβώς λέγονται οι εφαρμογές ή να δώσεις link;

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Bookmarks

Bookmarks