Και εγω εκει το παρατησα το San Andreas. Ο χειρισμος εχει βελτιωθει, αλλα μου φαινεται και παλι ακυρος.
Και εγω εκει το παρατησα το San Andreas. Ο χειρισμος εχει βελτιωθει, αλλα μου φαινεται και παλι ακυρος.
Μετα απο αρκετη ενασχοληση με το παιχνιδι οφειλω να παραδεχτω οτι ειναι απο τα πιο προσεγμενα παιχνιδια που εχω παιξει. Ειχα εντυπωσιαστει απο το red dead redemption αλλα με το gta v η rockstar ανεβηκε επιπεδο. Παιζαμε με ενα φιλαρακι χθες και οσο περναγε η ωρα παρατηρουσαμε διαφορες λεπτομερειες( πχ οταν βρεχει οι σταγονες δημιουργουν μικρους παφλασμους στο νερο). Το σεναριο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα ειναι αξιοπρεπες και οι αποστολες εχουν πολυ ενδιαφερον(μεχρι στιγμης τουλαχιστον)
Favourites till now:
-Τα πιο ρεαλιστικα μπουκετα που εχω δει σε game
-Sharks
-Μπορεις να κανεις χειρονομιες σε αλλους οδηγους οταν εισαι στο αμαξι
Γενικα το παιχνιδι με κανει να ανυπομονω για τη νεα γενια κονσολων(προσωπικα θεωρω οτι ηδη αγγιζει την επομενη γενια)
^^ Που ειναι ο Φιλ;;;;;;;;
Dragonpaul (10-11-2013)
Dragonpaul (10-11-2013)
Welcome back!
Εσυ δεν παίζεις GTA;;;;
Dragonpaul (10-11-2013)
^^ Γιατι, βρε...;;;;
ξέρεις εσύ
μην μου πεις ότι δεν ξέρεις ή δεν κατάλαβες! (αύριο με τον κηδεμόνα σου σε τέτοια περίπτωση)
Αααααααα...... Lol!
Και για να είμαστε on topic, αυτόν τον Trevor τον έπνιγα ευχαρίστως και τον πεταγα μετα στον καρχαρία του παιχνιδιού!!!!!!
Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το sixaxis και σε δυσκολευει?? Εχει πλακα ο Τρεβορ ...εγω του βγαζω το καπελο for one reason.....
Guys χρειαζομαι tips για να βγαλω λεφτα στο παιχνιδι. Εχω τελειωσει ολες τις αποστολες και δυστυχως δεν ασχοληθηκα με τις assassination missions και το stock market. Υπαρχει αλλος τροπος να βγαλεις λεφτα μπολικα ενω εχεις τελειωσει το game ή οχι; Γιατι βαριεμαι πολυ να πρεπει να ξαναπαιξω απο την αρχη.
Για λεφτά βάλτε τώρα όλοι τις μετοχές σας στο Weazel (WZL). Στο Bawsaq είναι, ανεβαίνει σαν τρελό.
Καλώς η κακώς εχόντων των πραγμάτων, από χθές το online portion του GTA είναι ανέφικτο solo ή βασικά απλώς απαράδεκτο. Εκεί που οι αποστολές σου έδιναν στο grind πχ 700xp (criminal records) από χθές πήγε στο 200... Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Πλέον χρειάζεσαι πολύωρο, επιπονο (και φυσικά πολυήμερο) boost... Δυστυχώς δεν έχει πλέον noose... Σήμερα θα δω πως διακυμαίνονται οι αποστολές με 2-4 άτομα.
Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac
Bookmarks