Page 72 of 84 FirstFirst ... 226268697071727374757682 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Με αυτά τα mythbusters βλέπουμε την απίστευτη λεπτομέρεια που υπάρχει στον κόσμο του GTA.. Εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό.. Σε πετάει πίσω ο κινητήρας του jet. Αν το αμάξι δεν έχει βενζίνη δεν εκρήγνυται.. Αν βγάλεις φωτογραφία άσχετους μπορεί να σε πλακώσουν. Και χίλια δυο ακόμα.. Δεν υπάρχουν τα άτομα στην R*.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αυτός που πλακώνει τον Trevor δεν ειναι ο Franklin ή με γελούν τα ματιά μου;;
    Δηλαδη μπορείς να συναντήσεις τυχαία στον έναν απο τους χαρακτήρες σου;;

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Iσχυει και οταν τους συναντας χαιρετιουνται κιολας. Μια φορα ημουν με τον Michael και συναντησα τον Franklin στο αντιθετο ρευμα ο οποιος μου κορναρε! λολ

Μια αλλη φορα συναντησα τυχαια τον Michael στο δρομο περπατωντας ο οποιος μου ειπε κατι σε στυλ "μιας και βρεθηκαμε τυχαια παμε να κανουμε κατι?" και πηγαμε και μεθυσαμε.

λολ

Ναι.. Και αν τον ακολουθείς αρκετή ώρα γυρνάει και σε πλακώνει στις μπουνιές.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Αυτός που πλακώνει τον Trevor δεν ειναι ο Franklin ή με γελούν τα ματιά μου;;
    Δηλαδη μπορείς να συναντήσεις τυχαία στον έναν απο τους χαρακτήρες σου;;
    Όχι απλά τυχαία...
    Οι χαρακτήρες συνηπάρχουν κανονικά στο Los Santos. Για να συναντηθούν υπάρχουν 2 τρόποι.
    1) Πέρνεις τον ένα χαρακτήρα τον βάζεις σε ένα αμάξι και βάζεις στο χάρτη waypoint. Όταν αλλάξεις χαρακτήρα ο άλλος χαρακτήρας θα πάει εκεί που έχεις βάλει το waypoiny οπότε μπορείς με τον 2ο να πας και να τον περιμένεις εκεί. Αυτό όμως δεν ξέρω αν έχει glitch ή κάτι άλλο αλλά πολλές φορές δεν λειτουργεί σωστά (δηλαδή ο χαρακτήρας δεν πάει στο waypoint).
    2) Κάνεις συνεχείς εναλλαγές μεταξύ χαρακτήρων και τους φέρνεις όλο και πιο κοντά. Επίσης έχε υπόψην ότι αν ένας χαρακτήρας είναι πεζός αργεί να αρχίσει να μετακινήτε μόνος του οπότε επίσης μπορείς να πας να τον βρείς εκεί που τον άφησες με κάποιον άλλο.

Εγώ έχω πάει με τον Trevor στο σπίτι του Michael και μου έλεγε σταμάτα να με ακολουθείς και τέτια και μετά τον σημάδεψα και μου είπε "κόψε" και όταν δεν έκοψα μου έρικε μπουκέτο = instant kill lol

Name
    Δημήτρης

Εχθες τελειωσα το παιχνιδι.

Το ποσοστο μου ηταν 84% καπου εκει νομιζω.

Να πω ευθυς εξαρχης την βαθμολογια που βαζω και ειναι 9.5 / 10 για εμενα παντα.

DISCLAIMER (γιατι θα χρειαστει σιγουρα) : οτι ακολουθει αποτελει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αποψη.

Επισης να πω οτι θα τα αναφερω ολα πολυ συντομα:

Να ξεκινησω με τα θετικα (αν και εχω ξαναγραψει σε προηγουμενες εντυπωσεις μου)

- Pure fun το παιχνιδι. Απειρα πραγματα να κανεις. Mπορει να το λεω ετσι απλα σε μια γραμμη αλλα ειναι τοσο μα τοσο σημαντικο.
    - Τεραστιος κοσμος με απιστευτη ποικιλια σε τοπια, βοιυνα, δαση, λιμνες, ερημος, βυθος... απλα τα παντα.
    - Μεγαλη βελτιωση στο shooting που ακολουθει τα χναρια του red dead.
    - Driving gameplay πολυ πιο arcade και πολυ πιο καλο -για εμενα- απο τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας.
    - Φοβερη η προσθηκη soundtrack score στο παιχνιδι στις αποστολες και σε στορυ moments.
    - Πολυ καλο voice acting ως επι το πλειστον με αποκορυφωμα -για εμενα- ραδιοφωνικες εκπομπες.
    - Πολυ καλες επιλογες τραγουδιων στα ραδιοφωνα, νομιζω οτι ειναι οι καλυτερες που εγιναν ποτε σε GTA.
    - Μερικες πραγματικα πολυ μαματες missions με ποικιλια και ωραιο pacing και σκηνικα που δεν εχουμε ξαναδει στο GTA.
    - To κινητο τηλεφωνο επιτελους εγινε χρησιμο εργαλειο και οχι μπελας.
    - Λεπτομερεια στον κοσμο φοβερη με εξαιρετικο "feel" ειδικα οταν κανεις free roam και γινεται καθε φορα κατι κουλο, κατι καινουργιο.
    - Εναλλαγη χαρακτηρων in-mission και οχι μονο. Εξαιρετικο σαν προσθηκη, με την δυνατοτητα να βαζει τον παιχτη σε ενα σκηνικο μεσα απο πολλες οπτικες γωνιες.
    - Φιλικο ΑΙ: Πολυ καλο. Παντα προσπαθουν να καλυψουν τις μεριες που μπαζει απο εχθρους, παντα να προστατευτουν και παντα να σε ειδοποιουν οταν σε χρειαζονται.

Ουτε θετικα, ουτε αρνητικα - Μεση κατασταση:

- Πολυ ευκολο. Πρακτικα το shooting γινεται παιχνιδακι καθως το μονο που κανεις ειναι να πατας ενα κουμπι και με ενα μοχλο να μεταφερεσαι αψογα απο εχθρο σε εχθρο. (Απενεργοποιειται μεν αλλα μετα φαινεται οτι το "feel" του aiming δεν ειναι κ το καλυτερο). Παραμενει διασκεδαστικο, μην παρεξηγηθω, απλα ειναι πολυ ευκολο, γι αυτο και δεν μπαινει στα αρνητικα.
    - Tα Heists τα περιμενα αρκετα πιο επικα. Υπηρχαν καποια φοβερα, αλλα υπηρχαν και καποια αλλα που δεν μου αρεσαν και τοσο.
    - Στορυ: Δεν ειναι κακο. (ξαναλεω δεν γραφω αρνητικα εδω). Δεν ειναι ομως και κατι πρωτογνωρο. Κινειται στις ιδιες γραμμες που κινηθηκαν ολα τα παιχνιδια της σειρας.
    - Πολλα "features" του παιχνιδιου ειναι -κατα κυριο λογο- διακοσμητικα. Σε αυτο θα σταθω λιγο. Δεν ειναι κακο που υπαρχουν, ειναι απλα ανουσιο. Για πχ, τα stats του καθε χαρακτηρα παιζουν πολυ μικρο ρολο επι της ουσιας. Το driving για πχ δεν μου δινει διαφορετικη αισθηση απο τον ενα χαρακτηρα στον αλλο. Οχι τουλαχιστον στον βαθμο που ο Φρανκλιν φαινεται τουμπανο στα stats και καποιος αλλος ασχετος. Στο shooting το ιδιο. Ειτε μπουμπουναγα με τον Trevor και φουλ shooting stats ειτε με τον Φρανκλιν και 2 μπαρες, η αισθηση ηταν η ιδια. Αλλα features οπως το customization των αμαξιων ειναι απλα διακοσμητικο η μικρης σημασιας. Ειτε παρεις ενα καραφτιαγμενο αμαξι ειτε ενα γρηγορο μεν, αλλα απλο δε, θα κερδισεις ολους τους αγωνες ταχυτητας. Αλλωστε η ΑΙ στους αγωνες ειναι αναλογα ποσο γρηγορα πας εσυ... αν δεν τρακαρεις ουτε μια φορα θα ειναι πισω σου σε αποσταση αναπνοης. Αν στουκαρεις 5-6 φορες ε θα σε "περιμενουν", θα πηγαινουν πιο αργα. Γενικα ειναι ομορφο που υπαρχουν ολα αυτα τα στοιχεια παραμετροποιησης, αλλα επι της ουσιας εχουν μικρη διαφορα στο gameplay. Εξου και δεν ειναι αρνητικο μεν, αλλα σου δινει την αισθηση οτι απλα ειναι εκει χωρις ιδιαιτερο νοημα.

Εχω μολις 2 αρνητικα να πω:

- Eχθρικο Α.Ι. - Απλα ανυπαρκτο. ορδες εχθρων ερχονται κατα πανω σου αδιαφορωντας πληρως για την προσωπικη τους ασφαλεια. Μερικες φορες το gameplay μοιαζει οχι απλα shooter festival αλλα εθνικη εορτη του shooting... Οταν με εναν γεμιστηρα και μονο πατωντας συνεχομενα την σκανδαλη μπορεις να σκοτωσεις 10 εχθρους απλα κουνοντας εναν μοχλο δεξια-αριστερα, στοχευοντας αψογα καθε φορα, τοτε κατι δεν παει καλα. Το ΑΙ ειναι λες και αποτελειται απο κινουμενους στοχους που απλα ερχονται κατα πανω σου. Μερικες αποστολες εχουν κυματα εχθρων της ταξεως των 50-100 εχθρων που τους ξεπαστρευεις πανευκολα... υπερβολη.

- Το αλλο κακο για εμενα ειναι οι Χαρακτηρες. Ξαναλεω για εμενα μιλαω για προσωπικο γουστο παντα, αλλα οι χαρακτηρες του GTA δεν μου αρεσουν με εξαιρεση τον Michael θα ελεγα. Ολοι οι χαρακτηρες ακολουθουν τα ιδια στερεοτυπα που συνανταμε στα GTA. Περιμενα να δω κατι καινουργιο κατι διαφορετικο. Ομως και παλι ο μαυρος (Φρανκλιν) ειναι απλα ο κλασσικος "αραπης" (και το λεω ετσι γιατι ετσι τον παρουσιαζουν στην Ροκσταρ) τιγκα στα "hommie" "nigga" muthafacka" , ο οποιος μαλιστα ειναι και ο πιο "κενος" χαρακτηρες απο τους 3... κανει απλα οτι του πουν, με πιονι μοιαζει. Δεν μου αρεσει γενικα το παιχνιδι με τα στερεοτυπα στα GTA. Δεν μου αρεσει που παρουσιαζει ολους τους μαυρους λες και ειναι γκετο γκανγκστερς wannabe, που παρουσιαζει ολες τις γυναικες λες και ειναι πουτανες, ολους μα ολους τους μπατσους δειφθαρμενους και γενικα ολα αυτα. Γνωριζω οτι θελει να σαρκασει και να καυτηριασει, αλλα ακομα και αυτο το κανει σε υπερυπερβολικο βαθμο για εμενα. Τοσο που αρχιζει και με ενοχλει.

Ο Τρεβορ ειναι απο τους πλεον αντιπαθητικους για εμενα χαρακτηρες. Τα εχω πει σε προηγουμενα ποστ. Μην κουραζω.

Ο Michael ηταν για εμενα ο πιο καλογραμμενος απο τους 3.

Αυτα.

Μπορει να εκταθηκα περισσοτερα στα 4 μετρια και στα 2 αρνητικα, αλλα το εκανα γιατι εχω γραψει αναλυτικα για τα θετικα σε προηγουμενα ποστ. Το ζουμι ομως ειναι αυτο:

Το παιχνιδι παιρνει 9.5 για εμενα και αυτο επειδη ειναι (και το λεω με κεφαλαια) PURE FUN. Πραγματικα δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα να μπαινεις απο την μια τρελη δραστηριοττηα στην αλλη. Κανενα παιχνιδι δεν το προσφερει αυτο οπως το GTA. Δεν υπαρχει το σκηνικο να κλεβεις ενα jumbo jet να πετας πανω απο στρατιωτικη βαση να το ριχνεις επιτηδες εκει, να πεφτεις με αλεξιπτωτο, να μπαινεις κατευθειαν σε τανκς και να κανεις την βαση μπουρδελο, να κλεβεις μετα ενα F16 και να καταστρεφεις 17 ελικοπτερα, να ριχνεις το F16 στην θαλασσα και να χασεις ολα τα αστερια και παραλληλα να κλεψεις ενα ιστιοφορο και να κανεις την χαλαρη σου βολτα ακουγωντας higher love στο ραδιοφωνο...

Ειναι απλα γαμω τις φασεις. Ειναι το μοναδικο παιχνιδι που βαζω τοσο υψηλη βαθμολογια και ας μην με συνεπαρε το στορυ και οι χαρακτηρες του, 2 στοιχεια που για εμενα ειναι τα σημαντικοτερα πλεον στα παιχνιδια μου. Απο τα καλυτερα της γενιας.

Αυτα.

Προσωπικη αποψη.
    Last edited by Valkyre; 09-10-2013 at 11:58.

8. The Following 17 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

AriStos13 (09-10-2013),Desmond (09-10-2013),enstikto (09-10-2013),FotisGRC (09-10-2013),hakoo (09-10-2013),isildur83 (09-10-2013),jimbour (21-10-2013),MajereMP44 (15-10-2013),mania (09-10-2013),menel34 (09-10-2013),modecris (09-10-2013),Nerven (09-10-2013),Nikoladim (09-10-2013),nuntius (09-10-2013),psx3 (09-10-2013),Slay (09-10-2013),spartan (09-10-2013)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

9.5 στο GTA αρκετα υψηλη βαθμολογια απο ενα ps fanboy οπως εσυ. Επισης πολλα θετικα βλεπω, για μαζεψου λιγο. Τα ιδια και ο Slay στο δικο του review ααααα δεν παμε καλα εχουμε δουλεψει τοσο για να θαβουμε ο,τιδηποτε δεν προερχεται χρονια τωρα απο την Sony και ερχεστε τωρα και το γκρεμιζετε ετσι απλα.

10. The Following 2 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

psx3 (09-10-2013),Valkyre (09-10-2013)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εχθες τελειωσα το παιχνιδι.

Το ποσοστο μου ηταν 84% καπου εκει νομιζω.

Να πω ευθυς εξαρχης την βαθμολογια που βαζω και ειναι 9.5 / 10 για εμενα παντα.

DISCLAIMER (γιατι θα χρειαστει σιγουρα) : οτι ακολουθει αποτελει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αποψη.

Επισης να πω οτι θα τα αναφερω ολα πολυ συντομα:

Να ξεκινησω με τα θετικα (αν και εχω ξαναγραψει σε προηγουμενες εντυπωσεις μου)

- Pure fun το παιχνιδι. Απειρα πραγματα να κανεις. Mπορει να το λεω ετσι απλα σε μια γραμμη αλλα ειναι τοσο μα τοσο σημαντικο.
    - Τεραστιος κοσμος με απιστευτη ποικιλια σε τοπια, βοιυνα, δαση, λιμνες, ερημος, βυθος... απλα τα παντα.
    - Μεγαλη βελτιωση στο shooting που ακολουθει τα χναρια του red dead.
    - Driving gameplay πολυ πιο arcade και πολυ πιο καλο -για εμενα- απο τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας.
    - Φοβερη η προσθηκη soundtrack score στο παιχνιδι στις αποστολες και σε στορυ moments.
    - Πολυ καλο voice acting ως επι το πλειστον με αποκορυφωμα -για εμενα- ραδιοφωνικες εκπομπες.
    - Πολυ καλες επιλογες τραγουδιων στα ραδιοφωνα, νομιζω οτι ειναι οι καλυτερες που εγιναν ποτε σε GTA.
    - Μερικες πραγματικα πολυ μαματες missions με ποικιλια και ωραιο pacing και σκηνικα που δεν εχουμε ξαναδει στο GTA.
    - To κινητο τηλεφωνο επιτελους εγινε χρησιμο εργαλειο και οχι μπελας.
    - Λεπτομερεια στον κοσμο φοβερη με εξαιρετικο "feel" ειδικα οταν κανεις free roam και γινεται καθε φορα κατι κουλο, κατι καινουργιο.
    - Εναλλαγη χαρακτηρων in-mission και οχι μονο. Εξαιρετικο σαν προσθηκη, με την δυνατοτητα να βαζει τον παιχτη σε ενα σκηνικο μεσα απο πολλες οπτικες γωνιες.
    - Φιλικο ΑΙ: Πολυ καλο. Παντα προσπαθουν να καλυψουν τις μεριες που μπαζει απο εχθρους, παντα να προστατευτουν και παντα να σε ειδοποιουν οταν σε χρειαζονται.

Ουτε θετικα, ουτε αρνητικα - Μεση κατασταση:

- Πολυ ευκολο. Πρακτικα το shooting γινεται παιχνιδακι καθως το μονο που κανεις ειναι να πατας ενα κουμπι και με ενα μοχλο να μεταφερεσαι αψογα απο εχθρο σε εχθρο. (Απενεργοποιειται μεν αλλα μετα φαινεται οτι το "feel" του aiming δεν ειναι κ το καλυτερο). Παραμενει διασκεδαστικο, μην παρεξηγηθω, απλα ειναι πολυ ευκολο, γι αυτο και δεν μπαινει στα αρνητικα.
    - Tα Heists τα περιμενα αρκετα πιο επικα. Υπηρχαν καποια φοβερα, αλλα υπηρχαν και καποια αλλα που δεν μου αρεσαν και τοσο.
    - Στορυ: Δεν ειναι κακο. (ξαναλεω δεν γραφω αρνητικα εδω). Δεν ειναι ομως και κατι πρωτογνωρο. Κινειται στις ιδιες γραμμες που κινηθηκαν ολα τα παιχνιδια της σειρας.
    - Πολλα "features" του παιχνιδιου ειναι -κατα κυριο λογο- διακοσμητικα. Σε αυτο θα σταθω λιγο. Δεν ειναι κακο που υπαρχουν, ειναι απλα ανουσιο. Για πχ, τα stats του καθε χαρακτηρα παιζουν πολυ μικρο ρολο επι της ουσιας. Το driving για πχ δεν μου δινει διαφορετικη αισθηση απο τον ενα χαρακτηρα στον αλλο. Οχι τουλαχιστον στον βαθμο που ο Φρανκλιν φαινεται τουμπανο στα stats και καποιος αλλος ασχετος. Στο shooting το ιδιο. Ειτε μπουμπουναγα με τον Trevor και φουλ shooting stats ειτε με τον Φρανκλιν και 2 μπαρες, η αισθηση ηταν η ιδια. Αλλα features οπως το customization των αμαξιων ειναι απλα διακοσμητικο η μικρης σημασιας. Ειτε παρεις ενα καραφτιαγμενο αμαξι ειτε ενα γρηγορο μεν, αλλα απλο δε, θα κερδισεις ολους τους αγωνες ταχυτητας. Αλλωστε η ΑΙ στους αγωνες ειναι αναλογα ποσο γρηγορα πας εσυ... αν δεν τρακαρεις ουτε μια φορα θα ειναι πισω σου σε αποσταση αναπνοης. Αν στουκαρεις 5-6 φορες ε θα σε "περιμενουν", θα πηγαινουν πιο αργα. Γενικα ειναι ομορφο που υπαρχουν ολα αυτα τα στοιχεια παραμετροποιησης, αλλα επι της ουσιας εχουν μικρη διαφορα στο gameplay. Εξου και δεν ειναι αρνητικο μεν, αλλα σου δινει την αισθηση οτι απλα ειναι εκει χωρις ιδιαιτερο νοημα.

Εχω μολις 2 αρνητικα να πω:

- Eχθρικο Α.Ι. - Απλα ανυπαρκτο. ορδες εχθρων ερχονται κατα πανω σου αδιαφορωντας πληρως για την προσωπικη τους ασφαλεια. Μερικες φορες το gameplay μοιαζει οχι απλα shooter festival αλλα εθνικη εορτη του shooting... Οταν με εναν γεμιστηρα και μονο πατωντας συνεχομενα την σκανδαλη μπορεις να σκοτωσεις 10 εχθρους απλα κουνοντας εναν μοχλο δεξια-αριστερα, στοχευοντας αψογα καθε φορα, τοτε κατι δεν παει καλα. Το ΑΙ ειναι λες και αποτελειται απο κινουμενους στοχους που απλα ερχονται κατα πανω σου. Μερικες αποστολες εχουν κυματα εχθρων της ταξεως των 50-100 εχθρων που τους ξεπαστρευεις πανευκολα... υπερβολη.

- Το αλλο κακο για εμενα ειναι οι Χαρακτηρες. Ξαναλεω για εμενα μιλαω για προσωπικο γουστο παντα, αλλα οι χαρακτηρες του GTA δεν μου αρεσουν με εξαιρεση τον Michael θα ελεγα. Ολοι οι χαρακτηρες ακολουθουν τα ιδια στερεοτυπα που συνανταμε στα GTA. Περιμενα να δω κατι καινουργιο κατι διαφορετικο. Ομως και παλι ο μαυρος (Φρανκλιν) ειναι απλα ο κλασσικος "αραπης" (και το λεω ετσι γιατι ετσι τον παρουσιαζουν στην Ροκσταρ) τιγκα στα "hommie" "nigga" muthafacka" , ο οποιος μαλιστα ειναι και ο πιο "κενος" χαρακτηρες απο τους 3... κανει απλα οτι του πουν, με πιονι μοιαζει. Δεν μου αρεσει γενικα το παιχνιδι με τα στερεοτυπα στα GTA. Δεν μου αρεσει που παρουσιαζει ολους τους μαυρους λες και ειναι γκετο γκανγκστερς wannabe, που παρουσιαζει ολες τις γυναικες λες και ειναι πουτανες, ολους μα ολους τους μπατσους δειφθαρμενους και γενικα ολα αυτα. Γνωριζω οτι θελει να σαρκασει και να καυτηριασει, αλλα ακομα και αυτο το κανει σε υπερυπερβολικο βαθμο για εμενα. Τοσο που αρχιζει και με ενοχλει.

Ο Τρεβορ ειναι απο τους πλεον αντιπαθητικους για εμενα χαρακτηρες. Τα εχω πει σε προηγουμενα ποστ. Μην κουραζω.

Ο Michael ηταν για εμενα ο πιο καλογραμμενος απο τους 3.

Αυτα.

Μπορει να εκταθηκα περισσοτερα στα 4 μετρια και στα 2 αρνητικα, αλλα το εκανα γιατι εχω γραψει αναλυτικα για τα θετικα σε προηγουμενα ποστ. Το ζουμι ομως ειναι αυτο:

Το παιχνιδι παιρνει 9.5 για εμενα και αυτο επειδη ειναι (και το λεω με κεφαλαια) PURE FUN. Πραγματικα δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα να μπαινεις απο την μια τρελη δραστηριοττηα στην αλλη. Κανενα παιχνιδι δεν το προσφερει αυτο οπως το GTA. Δεν υπαρχει το σκηνικο να κλεβεις ενα jumbo jet να πετας πανω απο στρατιωτικη βαση να το ριχνεις επιτηδες εκει, να πεφτεις με αλεξιπτωτο, να μπαινεις κατευθειαν σε τανκς και να κανεις την βαση μπουρδελο, να κλεβεις μετα ενα F16 και να καταστρεφεις 17 ελικοπτερα, να ριχνεις το F16 στην θαλασσα και να χασεις ολα τα αστερια και παραλληλα να κλεψεις ενα ιστιοφορο και να κανεις την χαλαρη σου βολτα ακουγωντας higher love στο ραδιοφωνο...

Ειναι απλα γαμω τις φασεις. Ειναι το μοναδικο παιχνιδι που βαζω τοσο υψηλη βαθμολογια και ας μην με συνεπαρε το στορυ και οι χαρακτηρες του, 2 στοιχεια που για εμενα ειναι τα σημαντικοτερα πλεον στα παιχνιδια μου. Απο τα καλυτερα της γενιας.

Αυτα.

Προσωπικη αποψη.
    Ωραιο "review'', 10αρι που θα εβαζες σε αυτη τη γεννια?

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Ωραιο "review'', 10αρι που θα εβαζες σε αυτη τη γεννια?
    Tωρα επεσες στην περιπτωση χαχα! Αν εχεις παρατηρησει ποτε δεν εχω βαλει 10αρι σε κανενα παιχνιδι! Και αυτο γιατι θεωρω οτι ολα τα παιχνιδια σηκωνουν καποιες βελτιωσεις.

Βεβαια το συζητησα το σκεπτικο αυτο με τον φιλο majere, ο οποιος πολυ σωστα μου ειπε οτι με αυτον τον τροπο ειναι σαν να ακυρωνω το 10αρι σαν βαθμολογια. Ισως κακως το βλεπω ετσι (οτι παντα πρεπει να αφαιρω) ποσο μαλλον απο παιχνιδια που τα θεωρω αγαπημενα μου.

Δεν θελω να μπω στην διαδικασια να πω ποιο παιχνιδι θα εδινα δεκαρι και σε ποιο οχι.

Το GTAV ειναι σιγουρα μεσα σε μια μικρη λιστα με τα αγαπημενα μου παιχνιδια αυτης της γενιας. Δεν ειναι στην κορυφη της λιστας για εμενα προσωπικα, αλλα ειναι αρκετα ψηλα. Και δεν ειναι το μονο παιχνιδι της Ροκσταρ που ειναι στην λιστα αυτη, καθως βρισκεται επισης και το Red Dead το οποιο εξακολουθω να θεωρω οτι σε θεμα στορυ ειναι οτι καλυτερο εδωσε η Ροκσταρ σε αυτη τη γενια.

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

MajereMP44 (15-10-2013)

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Xμ οντως ειναι ενδιαφερον θεμα αυτο που αναφερεις, και εγω δυσκολευομαι να δωσω σε παιχνιδι ενα καθαρο 10αρι, για διαφορους λογους που πολλες φορες ειναι και υποκειμενικοι ή αλλες φορες τεχνικοι (πχ Mass Effect 3 και να καραγουσταρεις σε Ps3 δεν θα του δωσεις 10). Σε μενα τα παινχιδια που το προσεγγιζουν χωρις να το φτασουν ειναι το TLOU-RDR-LA Noire-Rayman Origins. Θα μπορουσε να λειτοργησει αυτη η συζητηση σαν βαση και για το Best game of Ps3.

Στα του GTA το ξεκινησα και εγω, οντως ειναι εκπληκτικο παιχνιδι σε αποψη Open-World, μιλαμε για το καλυτερο Sand Box ever. Περισσοτερα οταν προχωρησω ειμαι ακομη στο 6%.

Senior Member teza's Avatar

Χτές βούτηξα ένα διερχόμενο ταξί και έκανα τον ταρίφα για κανα μισάωρο,γύρισα κατι τοποθεσίες εκτός πόλης που δεν είχα πάει ποτέ και μάζεψα χαρτζιλίκι χαχαχαχαχα.
    Η πλάκα είναι όταν πήγενα κυριος έπερνα και tips,αν πάταγα κανα σκύλο κανα ζώο που βρίσκονταν στο δρόμο μου η έκανα εκτος δρόμου διαδρομή και παντίκολα δεν είχα tips.
    Εχει γαμό τα γέλια και έκανα κάποια cheats όπως στο να αλλάζω τον καιρό και κανα αεροπλάνο να εμφανίζω μπροστά μου να είναι καλά τα βιντεάκια στο youtube.Εχω καημό να μπουκάρω στην βάση και να πάρω κανα μαχητικό για βόλτα.

Το εκπληκτικό GTA V της Rockstar Games συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει φτάσει συνολικά τα 7 στα Guiness World Records (δείτε τη λίστα παρακάτω). Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, το GTA V πούλησε 11.21 εκατ. τεμάχια μέσα στις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας (τζίρος $815.7 εκατ.), ενώ μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 15 εκατ. τεμάχια σε όλο τον κόσμο!

Ρεκόρ Guiness

• Best-selling action-adventure video game in 24 hours
    • Best-selling video game in 24 hours
    • Fastest entertainment property to gross $1 billion
    • Fastest video game to gross $1 billion
    • Highest grossing video game in 24 hours
    • Highest revenue generated by an entertainment product in 24 hours
    • Most viewed trailer for an action-adventure video game

http://www.techgear.gr/gta-v-breaks-...records-78328/

Grand Theft Auto Online: Half a Million GTA$ Stimulus Package this Month

Money in the Bank

Given some of the recent technical issues during these first days of GTA Online, and now that things are starting to look much smoother (touch wood!), we are planning to provide a special stimulus package for all who have played or will play Grand Theft Auto Online this month. We will be dropping a cool half a million GTA$ in the GTA Online bank accounts of all players this month, starting as early as next week.

‘Don’t Spend It All in One Place!’

In order to keep the current worldwide in-game economy balanced, we will be providing this GTA$ to players via two deposits of $250,000. We will announce specific dates as soon as possible, but are currently hoping to be able to make the first deposit by the end of next week (after we’ve confirmed that issues causing game progress loss have been fixed) with the second installment to happen by the end of the month. For players who experienced cloud server errors, connection issues, and lost game progress and characters in these first days of GTA Online, we hope this GTA$ helps to facilitate a fresh start or makes your continued life in Los Santos and Blaine County extra sweet.

Below are a few more details on how it will work. Stay tuned for tips on how to make the most of GTA$ cash, info on ways and places to earn more cash fast, as well as updates on all the new GTA Online content additions we’re working on for this fall and beyond.

• You must play or have played Grand Theft Auto Online at any time during the month of October 2013 in order to qualify for the GTA$500,000 deposit in your in-game bank account.
    • Players will first have to install a forthcoming GTAV title update which we expect to happen next week. That title update (1.04) is expected to fix the remaining instances of issues that have caused vehicle purchase loss and will also enable the functionality through which we’ll be providing this GTA$ stimulus cash to players.
    • We will announce at the Rockstar Newswire when each deposit is made.
    • Each of the two GTA$250,000 deposits will be made by Rockstar and should automatically appear in the in-game GTA Online bank accounts of eligible players. Beyond downloading the forthcoming title update mentioned above, there should not be any additional special action required by eligible players to redeem.

http://www.rockstargames.com/newswir...kage-this.html

18. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

enstikto (11-10-2013)

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Μου θυμιζει σε καποια σημεια-μερη λιγο το mafia και αν θυμαμαι καλα, ειχε βοηθησει η ομαδα της 2K στο παιχνιδι. Ξερει καποιος σε ποιους τομεις?
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

Member Kostas_GR7+'s Avatar
    PSN ID
    Kostas_GR7
    Name
    kostas

Όποιος παίζει online και ψάχνει crew μπορεί να μπει εδώ !

http://socialclub.rockstargames.com/crew/assasins_gr

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Έκανα request

===

Μη με βρίσετε!
    Δεν είναι spoiler

Spoiler!
    Last edited by Nerven; 13-10-2013 at 14:00.

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Παιδια αυτο το @@@αεροπλανο μονο σε μενα προκαλει πονοκεφαλο να το πιλοταρω?

During a panel at the New York Comic-Con this weekend, fans got a chance to chat with the voice actors behind Grand Theft Auto V. Or if not chat, then have the guy who plays Trevor jump off the stage and come at a fan (at the fans' request!), as though the game had suddenly come to life.
    It's awesome that actor Steven Ogg pulled this off in the first place, but what makes it -aside from the more obvious physical likeness - is the swagger and the boots. You think it really is Trevor, especially since you can't get that good a look at things because, you know, portrait video. Sigh.
    Last edited by Nikoladim; 14-10-2013 at 08:50.

24. The Following User Says Thank You to Tilemaxx For This Useful Post:

enstikto (15-10-2013)

Moderator odytsak's Avatar

26. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Nek_Food (15-10-2013)

Bookmarks

Bookmarks