Διάβασα κακές εντυπώσεις από άλλο ελληνικό gaming site και είναι απογοητευμένοι από το HD..
Διάβασα κακές εντυπώσεις από άλλο ελληνικό gaming site και είναι απογοητευμένοι από το HD..
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
^^Δημητρη απο το RE4 η απο το Code Veronica? Η και απ' τα 2?
Κι εγω απο κατι ψιλα που εχω διαβασει δεν βλεπω ενθουσιασμο παντως για τη δουλεια που εχει γινει.
Και για τα δύο διάβασα για προχειρότητες και παράπονα. Τι περιμεναμε και μεις από την Crapcom ρε παιδια![]()
Spoiler!
εδω βλεπω να δινουν 5/10 στο remake του Code Veronica...
Δε ξερω τι δινουν τωρα αλλα οταν το ειχαμε παιξει στο 2,νομιζω ηταν για 10/10!
Πολυ γαματο ηταν!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cannondale trail sl5 2013...
Το παιχνιδι ειναι μαματο! Εννοειται, απλα απο οτι καταλαβα το βαθμολογησαν με 5/10 επειδη σαν remake ΗD σε PS3 δεν ηταν καλη η δουλεια που εκαναν.
Ναι εννοείται για το 4 (το μόνο από τα δύο που έχω παίξει, στο Gamecube μαλιστα) έχω να πω τα καλύτερα αν μιλάμε για gaming εμπειρία.. Τα παράπονα και το κράξιμο έχουν πέσει για το HD όπως λέει και ο Val..
Spoiler!
Thelw kai egw ola ta Resident evil sto PS3... ola apo to ps1 mexri twra oti vghke alla mono gia ps3 souper analhshs alla poy tha vgei tpt tetoio?
Εγώ πιστεύω έπρεπε να συμπεριλάβουν και το RE:Zero στο πακέτο. Κάποτε πρέπει να έρθει και στο playstation. Και βγήκε και πιο μετά απ'το veronica x και έχει σαφώς καλύτερα visuals οπότε πιο εύκολα κάποιος θα το παίξει στο ps3. Το veronica x δεν παίζεται εν έτη 2011.
Όσο remastering και να το κάνουν είναι λίγο δύσκολο να φτάσουν το υψηλό επίπεδο του τώρα. Το μόνο που θα επιτευχθεί είναι μια μικρή βελτίωση όπως και σε άλλα classics πακέτα επιτεύχθη κατά τη γνώμη μου.Μόνο και μόνο για το gameplay αξίζει όπως προαναφέρθηκε..!
^^Ναι το ξέρω αλλά και το 4 ήταν exclusive στο Gamecube αλλά τώρα υπάρχει ακόμα και για....iPhone.
Εντάξει ξέρω εκείνο ήταν για 1 χρόνο μόνο...
Η αλήθεια είναι πολλές φορές σκέφτηκα να αγοράσω ένα gamecube από ebay για να παίξω το Zero αλλά δεν...
^^Έχω Wii στο σπίτι αλλά δεν μπορώ να ευχαριστηθώ να παίζω ούτε το καημένο το Zelda δεν μπόρεσα να παίξω για πάνω από 6 ώρες.
Και για το 0 που λέμε, στο GameCube είχε πάρει βαθμολογία 8.5 ΤΟΤΕ και το remake του στο Wii πήρε 4.5 στο IGN αν θυμάμαι καλά.
^Port όχι remake.
Bookmarks