Results 1 to 7 of 7

Thread: Logitech Z906

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Elite overclocker's Avatar
    PSN ID
    johnnie_gr

Πραγματικά epic fail κίνηση από την Logitech.

- Design : Περίμενα κάτι καλύτερο από τα Ζ-5500, οι δορυφόροι και η κονσόλα ελέγχου μου θυμίζουν λίγο Creative να πω την αλήθεια...

- Δορυφόροι : Απουσία tweeter. Αν όντως ήθελε η Logitech να βγάλει τον "διάδοχο" των Ζ-5500 και όχι μια επανέκδοση με αλλαγμένα πλαστικά θα προσπαθούσε να βελτιώσει την απόδοση στις υψηλές συχνότητες, γεγονός που αναφέρονταν ως το μόνο σοβαρό μειονέκτημα των ηχείων από reviews και χρήστες κατά καιρούς.

- Sub : Έχει μικρότερο woofer. Δεν ξέρω πως επηρεάζει αυτό το γεγονός την συνολική απόδοση του συστήματος αλλά δεν παύει να είναι για μένα μείον μόνο και μόνο σαν δεδομένο.

- Τεχνολογία : Εν έτη 2011 και μετά από 6-7 χρόνια που είναι τα Ζ-5500 στην αγορά θα περίμενε κανείς η Logitech να μας προσφέρει κάτι καινούργιο στον τομέα τον υποστηριζόμενων, hardware decoded, προτύπων ήχου που θα υποστήριζαν τα νέα ηχεία εκτός των DD και DTS. Αντί λοιπόν να έχουν HDMI είσοδο και υποστήριξη για κάποιο νέο HD πρότυπο ήχου τα Z906 μας προσφέρουν μία ολόκληρη optical είσοδο παραπάνω από τα Z-5500!

- Τιμή : Η Logitech ετοιμάζεται να μας "αρμέξει" και πάλι με τα καινούργια 5.1 με τσιμπημένη τιμή για ένα σετ που είναι ουσιαστικά το ίδιο με το απερχόμενο.

Συμπέρασμα : Η καλύτερη κίνηση που μπορεί να κάνει κάποιος ο οποίος ενδιαφέρετε να αγοράσει κάποιο 5.1 σύστημα στην κατηγορία τιμής των Z906 κατά την γνώμη μου είναι να ψάξει να βρει τα Z-5500 μιας και λογικά όσοι έχουν stock θα προσπαθήσουν να τα ξεφορτωθούν και να τα αγοράσουν σε τιμή κάτω των 300 ευρώ στην οποία ακόμα και σήμερα τα Ζ-5500 δεν έχουν αντίπαλο.
    Last edited by overclocker; 10-03-2011 at 15:08.
    HATED BY MANY...
    LOVED BY FEW...
    RESPECTED BY EVERYONE...

Bookmarks

Bookmarks